Találatok a következő kifejezésre: 2 nappal jött meg, pedig mindig (9 db)

2 nappal korábban jött meg, pedig mindig óramű pontossággal szokott. Lehet hogy végre összejött?

Szombaton minden görcsös előjel nélkül megjött...majd egész nap szinte épp hogy csak megvolt. Ma vasárnap már a tisztasági betét is elég. 4 éve várunk a babyre, lehet hogy most összejött? Inzulinrezisztens vagyok, és most fogytam 18 kg-t, de ez eddig nem volt kihatásra a mensztruációmra. Valakinél jelentett ez baby-t? Köszi csajok

Legjobb válasz: Ha nem rendesen jött meg, vagyis mennyisége kevesebb volt, vagy a hossza is rövidebb a megszokottnál, márpedig azt írtad, hogy igen, akkor simán elõfordulhat baba is a dologban, de lehet, hogy a fogyás miatt zavarodott meg a ciklusod. Csinálj egy terhességi tesztet és kiderül. Drukkolok neked, hogy sikerüljön. Én rengeteg olyan esetrõl halottam, hogy a terhesség elsõ hónapjaiban még tapasztalt az illetõ nõ vérzést, némileg kevesebbet és rövidebb ideig, mint szokott, de vérzés volt.

Ha nem rendesen jött meg, vagyis mennyisége kevesebb volt, vagy a hossza is rövidebb a megszokottnál, márpedig azt írtad, hogy igen, akkor simán elõfordulhat baba is a dologban, de lehet, hogy a fogyás miatt zavarodott meg a ciklusod. Csinálj egy terhességi tesztet és kiderül. Drukkolok neked, hogy sikerüljön. Én rengeteg olyan esetrõl halottam, hogy a terhesség elsõ hónapjaiban még tapasztalt az illetõ nõ vérzést, némileg kevesebbet és rövidebb ideig, mint szokott, de vérzés volt.
Mindket terhessegemnel igy volt. Par nappal hamarabb a megszokottnal barnaztam ket napig es kesz. Viszont erre szoktak adni vmi gyogyszert, amit az elso trimeszteben kell szedni, a nevere nem emlekszem. Holnap tesztelj es ha pozitiv, minel elobb menj dokihiz, mondd neki, hogy picit verztel.
A menstruáció???
Tuti nem vagy terhes ha megjött!!!
Furcsa kérdés. Ha megjött nagyon valószínû, hogy nem vagy terhes.
Ez a kérdés ugye nem komoly ?
Szia! 5-ös vagyok. Nagyon gratulálok neked, én mondtam, hogy elõfordulhat a szokatlan vérzés a baba miatt, fõleg, ha amúgy mindig pontos szokott lenni. Örülök, hogy kismama lettél, és hogy nem csalt a megérzésed. A lepontozó hitetlenkedõk meg remélem tanulnak az esetbõl és ezután nem hurrogják le az embert, csak azért, mert esetleg ebben a témában még tapasztalatlanok! Nagyon boldog babavárást kívánok neked! Közben nálam is kiderült, hogy úton van a baba, 8 hetes a csöppség. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves kommentelõk és hitetlenkedõk! Örömmel tudatom hogy van egy pocaklakóm, már 7 hetes! Tehát a rendellenes vérzés a babát jelentette. Két héttel késõbb mutatta csak ki a teszt! :)
Mi az, hogy nem mutat semmit? Ha negatív, akkor az negatív, nem pedig semmi. Hát nem tudom, lehet, hogy mostmár csak kihatott a fogyókúra a ciklusodra, vagy valami más miatt zavarodott össze. Ha terhesség miatt jött volna meg másképp a menzeszed, már pozitív lenne szerintem.
A kérdező hozzászólása: Kedves 5!Nem én pontoztalak le...számomra hasznos volt... Kedves 6! Ma reggel teszteltem, még nem mutat semmit sem a teszt, viszont már abszolút nincs semmi vérzésem, sem pedig folyásom, pedig csak ma vagy tegnap kellett volna vagyis nem kellett volna megjönnie...várok még csütörtökig, és majd újra tesztelek!!!
Majd meselj, mi lett! (Hatos vagyok :) )
5-ös vagyok. Mi rosszat írtam, hogy ennyir lepontoztak??? Aki még nem hallott ilyen esetekrõl, hogy terhesség elsõ hónapjaiban elõfordulhat vérzés a nem várt mensi idején, az olvasson tovább és ne pontozzon le olyanokat, akik teljesen helytálló válaszokat írnak! Munkámból kifolyólag sok hasonló esettel találkoztam. Egészségügyi dolgozó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat! Sajnálom hogy vannak közöttünk olyanok akik ennyire nem értenek a saját testükhöz, és csak baromkodni tudnak..... Több ezer olyan eset volt hogy gyenge vérzés babát jelentett...én csak kíváncsi voltam rá hogy konkrét esete van e valakinek. 4 év után az ember lánya nem tesztel már éjjel nappal...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és gratulálok neked is!!!:)

2 nappal hamarabb jött meg, pedig mindig pontos volt! Lehetek terhes?

Nagyon szeretnénk már babát!

Legjobb válasz: Hello!Én is igy jártam a mult hónapba négy hónapja próbálkozunk és minden mensinél a padlóra kerülök.Azt mondja mindenki hogy ne görcsöljek ,de nem megy.Fel a fejjel majd csak nekünk is össze jön , hát ha nem most akkor legközelebb.üdv.

Hello!Én is igy jártam a mult hónapba négy hónapja próbálkozunk és minden mensinél a padlóra kerülök.Azt mondja mindenki hogy ne görcsöljek , de nem megy.Fel a fejjel majd csak nekünk is össze jön , hát ha nem most akkor legközelebb.üdv.
Sziasztok!LÁnyok, lányok!!!!4 hónap próba????Lehet hogy kemény leszek, de azt kell mondjam, hogy az irtó kevés.Nem mindenki születik, "ha ránéznek is terhes marad" fajtának.Mi 24 hónapja próbálkozunk, de írt ide olyan csajszi is, akik már 8!!!!!éve.A válaszolónak türelmet javaslok, és tényleg úgy érzem a szavaidból, hogy túlgörcsölöd az egészet(bocsi, de ez az igazság), a kérdezõnek csak annyit, ha megjött, akkor valszín nem vagy az.Én mensiztem, mikor babát vártam, de a mensim egészen más volt, mint elõtte.Sztem várj a teszttel, figyeld a mensidet, ha minden a megszokott, akkor ne csinálj, csak a pénzed költöd.Ha feszül a melled a mensi utáni napokban is folyamatosan legalább egy hétig, kevesebb volt a mensid, akkor tesztelj, de várj egy hetet!Sok sikert.Egy öreg róka

8 hónapja hagytam abba a gyógyszer szedését, azután vártunk 3 hónapot. Mindig 28. napra jött meg, de az utóbbi 2 hónapban volt valami fura először 30. napra, következő hónapban pedig 26. napra jött meg. Mitől lehetett ez a kavarodás?

Rendszeresen próbálkoztunk a szüneteltetés után, mert babát szeretnénk.Most 29. napnál tartok (remélem összejött). Ma reggel hányingerem is volt.(nekem mindig pontos volt a menstruációm)

Legjobb válasz: Természetes ciklus esetén nincs olyan nõ aki napra pontosan minden hónapban 28 napra menstruál. Egy-két napos csúszás mind két irányban elõfordulhat, a világon semmi jelentõsége nincs. Ettõl ez még orvosi szempontból is szabályos menstruációnak számít, nincs semmi ok az aggodalomra.

Természetes ciklus esetén nincs olyan nõ aki napra pontosan minden hónapban 28 napra menstruál. Egy-két napos csúszás mind két irányban elõfordulhat, a világon semmi jelentõsége nincs. Ettõl ez még orvosi szempontból is szabályos menstruációnak számít, nincs semmi ok az aggodalomra.

Mindig pontos (28 napra jött meg) volt eddig a menzim! 2 hónapja próbálkozunk babásodni! Az előző hónapban már 32 napra, a mostaniban pedig 34-re jött meg! Mi lehet a probléma?

Nem tudom mi okozhatja a problémámat, hiszen 13 éve menstruálok és sosem volt ilyen! Nem szedek semmilyen gyógyszert! Ebben a hónapban még az is probléma hogy menszi el?tt és után is barnázok. Lehet ez attól, hogy nagyon rágörcsöltem a témára, vagy menjek inkább dokihoz? Van tapasztalatotok e téren?

Legjobb válasz: egy anyuka járt igy akivel együtt szültem. Amint elhatározták jöhet a baba az addig pontos ciklusa azonnal megborult. össze viszza jött meg neki. 8 hónap után faldták és leszálltak a témáról. Azonnal terhes lett.

egy anyuka járt igy akivel együtt szültem. Amint elhatározták jöhet a baba az addig pontos ciklusa azonnal megborult. össze viszza jött meg neki. 8 hónap után faldták és leszálltak a témáról. Azonnal terhes lett.
Lehet, hogy megtermékenyült a petesejt, de valami miatt nem fejlõdött tovább, Te pedig annyit érzékelsz ebbõl, hogy késett a menstruációd. Még próbálkozzatok pár hónapig, és ha még akkor sem jött össze, ráérsz akkor dokihoz menni. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Remélem tényleg nincs semmi baj! Nekem is eszembe jutott, hogy valami próbálkozás volt a megtermékenyülésre! Azt hallottam sokszor van olyan, hogy megtermékenyül a petesejt, de nem tud beágyazódni és spontán elmegy! Lehet, hogy nálam is ez volt! Próbálkozunk tovább és szedem az elevitet, folsavat és iszom a cickafark teát! Kellemes ünnepeket!

Fogamzásgátlót szedek 11 hónapja, és eddig mindig a 4. gyógyszermentes napra jött meg, most pedig a 2-ra. Jelenthet ez valami problémát?

Miel?tt valaki belém kötne, tudom, hogy a 2. napon is megjöhet, csak eddig mindig a 4-re jött. Megijedtem egy kicsit. Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Nem jelent. Én 2 éve szedem és általában a 3. napra jön meg, de elõfordult már, hogy elõbb vagy késõbb. Sok tényezõ befolyásolhatja..pl: antibiotikum, stressz stb... Szerintem ne izgulj:)

Nem jelent. Én 2 éve szedem és általában a 3. napra jön meg, de elõfordult már, hogy elõbb vagy késõbb. Sok tényezõ befolyásolhatja..pl: antibiotikum, stressz stb... Szerintem ne izgulj:)
A kérdező hozzászólása: Antibiotikumot pont szedtem a multheten.. Koszi valaszt!:)

Februárban elment a babám 10 hetesen, orvosi javalatra 3 hónapig pihentettük a dolgot. A menszeszem olyan volt, mint elötte, mindig 28 napra jött meg, soha nem késett, de az utolsó 2 hónapban késett, először 3 napot, most pedig 1 hetet. Mi lehet ez?

Nagyon beleéltem magam abba, hogy összjött, erre semmi, a tesztek is negativak voltak. Nem értem miért lett ilyen kiszámithatalan a menszeszem.

Legjobb válasz: Mert a szervezeted össze van zavarodva, csak amiért ilyen korai vetélésed volt, ezért nincs tejed is, de a mensit irányító agyi részed azt hiszi, hogy szültél, és úgy viselkedik, ez idõvel helyreáll, de ha túlzottnak tartod a helyzetet menj visza a dokihoz vizsgálatra.. Remélem minél elõbb összejön.

Mert a szervezeted össze van zavarodva, csak amiért ilyen korai vetélésed volt, ezért nincs tejed is, de a mensit irányító agyi részed azt hiszi, hogy szültél, és úgy viselkedik, ez idõvel helyreáll, de ha túlzottnak tartod a helyzetet menj visza a dokihoz vizsgálatra.. Remélem minél elõbb összejön.

Már 2 napja késik a menstruációm pedig eddig mindig előbb jött meg minimum 3 nappal. Mi lehet az oka?

(nem volt nemi kapcsolat) Nincs valamilyen módszer amivel elérhetném hogy megjöjjön végre?

Legjobb válasz: Lehet kicsit feszültebb voltál az elmúlt napokban,lehet kisebb hormonális zavar is.Ha semmiképp nem jön meg azért nézesd meg magad.De sztem ennyi nap még nem sok,nyugodj meg és várj türelmesen.Hidd el megjön az.

Lehet kicsit feszültebb voltál az elmúlt napokban, lehet kisebb hormonális zavar is.Ha semmiképp nem jön meg azért nézesd meg magad.De sztem ennyi nap még nem sok, nyugodj meg és várj türelmesen.Hidd el megjön az.
Nekem pár hónapja kb. majd két hetet késett, és nem is voltam terhes. Utána pedig minden helyreállt, beállt a normális ciklusba. Úgyhogy szerintem nem kell aggódnod, légy türelemmel. Néha becsúszik ilyen is.
Okai lehetnek: - pici hormonális zavar - nagyobb fizikai megterhelés - stressz - lappangó betegség a szervezetedben, pl. torokgyulladás, megfázás, stb - nõgyógyászati betegség: ciszta a méhben, petefészkekben Utóbbi nem túl valószínû. Olyan is elõfordul, hogy 1-1 vérzés kimarad, ettõl még lehetsz egészséges. Szerintem várj még pár hetet, majd menj orvoshoz, Õ tudni fogja, mi a teendõ.

Tisztelt doktor úr! A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, már 1 éve próbálkozunk, de még nem jött össze.: (Az lenne a problémám, hogy mostanában kb.2-3 hónapja nagyon sokat késik a menstruációm, pedig nagyon pontos volt, mindig a 30. napon megjött, most

Tisztelt doktor úr! A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, már 1 éve próbálkozunk, de még nem jött össze.: (Az lenne a problémám, hogy mostanában kb.2-3 hónapja nagyon sokat késik a menstruációm, pedig nagyon pontos volt, mindig a 30. napon megjött, most viszont 38. nap után jön meg. Rákszűrésen múlt hónapban voltam, nem találtak semmit. Akkor vajon mitől késhet ennyit? Megköszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy év védekezés nélküli nemi élet után, amennyiben a fogamzás nem következik be, mindenképpen javasolt a hormonális kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy év védekezés nélküli nemi élet után, amennyiben a fogamzás nem következik be, mindenképpen javasolt a hormonális kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, már 1 éve próbálkozunk, de még nem jött össze.: (Az lenne a problémám, hogy mostanában kb.2-3 hónapja nagyon sokat késik a menstruációm, pedig nagyon pontos volt, mindig a 30. napon megjött, most

Tisztelt doktor úr! A férjemmel nagyon szeretnénk kisbabát, már 1 éve próbálkozunk, de még nem jött össze.: (Az lenne a problémám, hogy mostanában kb.2-3 hónapja nagyon sokat késik a menstruációm, pedig nagyon pontos volt, mindig a 30. napon megjött, most viszont 38. nap után jön meg. Rákszűrésen múlt hónapban voltam, nem találtak semmit. Akkor vajon mitől késhet ennyit? Megköszönöm válaszát!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egy év védekezés nélküli nemi élet után, amennyiben a fogamzás nem következik be, mindenképpen javasolt a hormonális kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egy év védekezés nélküli nemi élet után, amennyiben a fogamzás nem következik be, mindenképpen javasolt a hormonális kivizsgálás. Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!