Találatok a következő kifejezésre: 2 nappal jött meg, (321 db)

Az normális, ha 2 napja jött meg a mezeszem, és már el is múlt?

most jött meg el?ször azóta, mióta szedek fogamzásgátlót

Legjobb válasz: A fogamzásgátló valóban lecsökkenti a vérzés mennyiségét és idõtartamát is, de az hogy 2 napig legyen meg az már nem jó! Én 5 évig szedtem fogamzásgátlót, ez alatt 2szer váltottam tablettát, mert ahogy fejlõdtem egyre gyengébb lett a tabletta. Amikor uj fogamzásgátlót kaptam talán kicsit jobban feszültek a melleim stb. de a menstruációm mindig megjött és mindig megvolt legalább 4, de 5 napig is! Igaza lehet az elõzõknek is, de ha sokáig csak 2 napig menstruálsz a szünetekben, én a helyedben kikérném egy orvos véleményét is ezzel kapcsolatban!

A fogamzásgátló valóban lecsökkenti a vérzés mennyiségét és idõtartamát is, de az hogy 2 napig legyen meg az már nem jó! Én 5 évig szedtem fogamzásgátlót, ez alatt 2szer váltottam tablettát, mert ahogy fejlõdtem egyre gyengébb lett a tabletta. Amikor uj fogamzásgátlót kaptam talán kicsit jobban feszültek a melleim stb. de a menstruációm mindig megjött és mindig megvolt legalább 4, de 5 napig is! Igaza lehet az elõzõknek is, de ha sokáig csak 2 napig menstruálsz a szünetekben, én a helyedben kikérném egy orvos véleményét is ezzel kapcsolatban!
kell idõ mire hozzászokik a szervezeted a fogamzásgátlóhoz, 2-3 hónap mire beáll a menstruációd rendesen. alapvetõen csökken a vérzés mennyisége fogamzásgátló szedése alatt, szóval szerintem nem baj.
Teljesen normális, ne aggódj, nekem egy évig volt így. Aztán helyreállt.

3 és fél hete volt missed abom. 2 napja jött meg a menstruációm és szinte folyamatosan ömlik belőlem a vér. Normális ez a vérzés?

Ez még a tisztulás vagy most már mindig ilyen lesz a mensturáció?

Legjobb válasz: 3 és fél hét után ez már mensi lesz. Hallottam ilyet, hogy van, akinek az elsõ nagyon erõs, szülés után is jellemzõ ez egyébként az 1. mensire... Én örülnék neki a helyedben, mert ez arra utal, hogy a nyálkahártyád regenerálódott. Feltéve, ha nincsenek benne nagy darabok!? Ezután már beáll szerintem, nem lesz mindig ilyen, nyugi! :) Nekem 2 hónapja volt a mûtét, és még mindig nem jött meg, a héten megyek dokihoz... :(

3 és fél hét után ez már mensi lesz. Hallottam ilyet, hogy van, akinek az elsõ nagyon erõs, szülés után is jellemzõ ez egyébként az 1. mensire... Én örülnék neki a helyedben, mert ez arra utal, hogy a nyálkahártyád regenerálódott. Feltéve, ha nincsenek benne nagy darabok!? Ezután már beáll szerintem, nem lesz mindig ilyen, nyugi! :) Nekem 2 hónapja volt a mûtét, és még mindig nem jött meg, a héten megyek dokihoz... :(
Szia! Sajnálom, ami veled történt. Nekem decemberben volt a mûtét, 30 napra jött meg, és nekem is nagyon erõs volt, és görcsöltem is. Utána visszaállt 28 napra a ciklusom, és a mennyisége is a szokásos volt.
nekem okt elején volt missed ab.nov.15-én jött meg, és a szokásos 4 nap helyett 1 hétig tartott, és sokkal erõsebb volt végig, mint azelõtt.utána beállt rendesen. A mûtét után én viszonylg sokáig tisztultam.Majd 1 hétig mindig volt valami
én nem görcsöltem, de a vetélés után nekem is nagyon bõ volt az elsõ vérzés, amolyan tisztuló vérzésnek fogtam fel. Utána nem tudom, milyen lehetett volna, mert fogigátlót kezdtem szedni, és az nagyon lecsökkentette a mennyiségét. Most hagytam abba a bogyót, ha ebben a hónapban nem lesz baba, akkor április végén elválik, hogy milyen menzim lesz.
Szia!Nem akarlak megijeszteni, de nem normális!Én ugyanigy jártam, de több, mint 8 hétig dõlt belõlem, aztán vettem pásztortáskateát, azt kezdtem inni és 3. napra teljesen elmúlt!A dokim nem talált semmit, azt mondta nem fogok elvérezni, azért kezdtem inni a teát, mert már elegem volt és nagyon le is gyengültem.Menj vissza az orvoshoz, aki mûtött, nézzen meg UH-gal, ha nem talál semmit, javaslom a teát!Gyors gyógyulást!

2 napja jött meg (már megvan 2éve) és vettem be fájdalom csillapítot mert nagyon görcsöl a hasam de már 2 napja de nem használ. Ennyire még nem fájt és nem véreztem, félek. Ez normális? :S (14/L)

Legjobb válasz: normális persze. vegyél be nospa-t, vagy vmi más simaizomgörcs oldót. ha nagyon szarul vagy, akkor menj le a háziorvoshoz, aki megszúr eggyel.

normális persze. vegyél be nospa-t, vagy vmi más simaizomgörcs oldót. ha nagyon szarul vagy, akkor menj le a háziorvoshoz, aki megszúr eggyel.
ja és ne idegeskedj miatta, mert mondanom sem kell, hogy csak rosszabb lesz stressz hatására és elhúzódik.

2 napja jött meg, és barna színű! Ez normális? Az elsőnél hány napig fogok menstruálni?

Legjobb válasz: üdv a nagylányok között! :) nekem is barnás színe volt, nem igazán volt erõs a vérzésem és 3 napig tartott az elsõ. aztán a második már tovább tartott és erõsebb volt.

üdv a nagylányok között! :) nekem is barnás színe volt, nem igazán volt erõs a vérzésem és 3 napig tartott az elsõ. aztán a második már tovább tartott és erõsebb volt.
Normális, nekem is barna volt elõször. H hány napig fog tartani, hát...ezt nehéz megmondani! Mindenkinek más, kb 5 az átlag.
Teljesen normális nyugi! egyébként változó. 1-10 napig is meglehet.. de kinél hogy. késõbb esetleg kimaradozik vagy csúszik egy kicsit. de ne aggódj majd idõvel beáll és késõbb számíthatsz rá pontosabban!
üdv itt! :) nekem is olyan volt. 1.-2. Kb 5 napig tartott. Nekem még mindig nem állt be, de egyre rövidül. most kb 3 nap az egész:)
Normális a barna szín, de azt senki nem tudja, hogy hány napig menstruálsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.:) oké, hogy elõször barna, deez meddig lesz így kb.?

Kb. 6 hetes terhes lehetek. A tuneteim megvannak. A menszim 2 napra jott meg (ami normal allapotban min. 5 nap). Csinaltam tesztet de negatív lett. Remenykedjek meg?

Ma elmentem a dokihoz sokatok tanacsara.A Doki Azt mondta o meg nem lat semmit de adott beutalot laborba es azt mondta ha + lenne menjek vissza. Szerintetek erdemes meg elmennem laborba vagy mondjak le rolla? Jo lett volna karacsonyra! :-(

Legjobb válasz: Mindenképp menj a laborba,hogy biztosat tudj,de szerintem nem vagy terhes. Ha tényleg 6 hetes lennél,akkor már minimum a petezsáknak,de lehet,hogy már a szívmûkõdésnek is látszania kellene.

Mindenképp menj a laborba, hogy biztosat tudj, de szerintem nem vagy terhes. Ha tényleg 6 hetes lennél, akkor már minimum a petezsáknak, de lehet, hogy már a szívmûkõdésnek is látszania kellene.
Természetesen menj le uhra, és ne keseredj még. Igaz, hogymár látszania kéne uhon, de van akinek csak 7 hetes kor után mutatja ki az uh is. A remény hal meg utoljára...:-)

2 Napja jött meg a lencsém, a boltban feltudtam tenni igaz kicsit sok idő volt de ithon nem sikerül sehogy pedig vagy összesen 5órát próbálgattam?

Széthuzom elléggé a szemen simán beférne de amikor a lencsét közelrakom és már rajta van szinte akkor: dszzszsdkgtr? leesik hozzátapad összecsuklik mint a fosó galamb vagy kifordul... nem tom mi a probléma néztem vagy 1000 vidit de sehogy se megy

Legjobb válasz: Széthúzod, rácuppantod határozottan a szemedre, ilyenkor még ne csukd rá rögtön a szemed, mert akkor összegyûrheti a lencsét, és kieshet, hanem egy nagyon kicsit told a lencsét körbe vagy akár csak jobbra-balra, vagy ahogy sikerül, így normálisan rátapad, a levegõ kimegy alóla.

Széthúzod, rácuppantod határozottan a szemedre, ilyenkor még ne csukd rá rögtön a szemed, mert akkor összegyûrheti a lencsét, és kieshet, hanem egy nagyon kicsit told a lencsét körbe vagy akár csak jobbra-balra, vagy ahogy sikerül, így normálisan rátapad, a levegõ kimegy alóla.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy a 2. nem jön össze..:/ a rácuppan
A kezdõknek elég nehéz még az ujjukat a szemükön tartani :D Én örültem ha valahogy belevarázsoltam a szemembe, nemhogy még lökdössem az ujjammal :D Gyakorolj sokat. Gondolom belepislogsz mindig. Ez nem lesz így örökké. Nekem 2 hét lencsehasználat után már elmúlt, sõt az elsõ hét után is lényegesen könnyebb volt. Én is nehéz eset voltam. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor jó:D most az egyik szemembe bele sikerült tenni de a másikba nem. nem a pislogás a gond mert annyira kifeszítem elöbb szakadna le a szemhélyam mint hogy pislogjak:D az a baj hogy van hogy kicsuszik amikor kifeszítem meg a kordinálással. de szerintem össze fog jönni:) csak gyakorolni kell.
A kérdező hozzászólása: nah mostmár megy gyorsan:) )
majd belejössz, nem kell aggódni:)
lehet terhesség is esetleg vmilyen rendellenesség.
Ha tabit szedsz, lehet attól. Ha nem szedsz, akkor lehet terhesség vagy vmi rendellenesség.
nem késik? mert ha késve jön meg lehet atol....

Valami bajom lehet? 2 honapja hagytam abba a fogamzásgátót! Az elsö honapban a 27. dik napra jött meg és nagyon kevés volt! Fél napig tartott. Most a 26. dik napra jött meg ami tegnap volt és ma már mulik el! Normális ez?

Legjobb válasz: Ezt a tabi csinálja még, - nekem abbahagyás után 2 hónapig meg sem jött, de van akinek akár fél év is kell, mire visszaáll! Kutakodj lejjebb a kérdések között, nem olyan sokkal lejjebb rengeteg tapasztalatot írtak errõl...

Ezt a tabi csinálja még, - nekem abbahagyás után 2 hónapig meg sem jött, de van akinek akár fél év is kell, mire visszaáll! Kutakodj lejjebb a kérdések között, nem olyan sokkal lejjebb rengeteg tapasztalatot írtak errõl...
én amikor abbahagytam a tabit nekem 3 hónapig össze-vissza jött meg! A 4. hónaptól volt "rendszeres"! Nyugi ne aggódj! Ez normális! Majdcsak kialakul!
Ne aggódj, sajnos, ez a normális. Én decemberben hagytam abba a tablettázást. Elõször megjött normálisan, aztán meg össze vissza. Hiába minden ez van, úgy látszik mindenki megjárja ezt az utat.

8 hónapja hagytam abba a gyógyszer szedését, azután vártunk 3 hónapot. Mindig 28. napra jött meg, de az utóbbi 2 hónapban volt valami fura először 30. napra, következő hónapban pedig 26. napra jött meg. Mitől lehetett ez a kavarodás?

Rendszeresen próbálkoztunk a szüneteltetés után, mert babát szeretnénk.Most 29. napnál tartok (remélem összejött). Ma reggel hányingerem is volt.(nekem mindig pontos volt a menstruációm)

Legjobb válasz: Természetes ciklus esetén nincs olyan nõ aki napra pontosan minden hónapban 28 napra menstruál. Egy-két napos csúszás mind két irányban elõfordulhat, a világon semmi jelentõsége nincs. Ettõl ez még orvosi szempontból is szabályos menstruációnak számít, nincs semmi ok az aggodalomra.

Természetes ciklus esetén nincs olyan nõ aki napra pontosan minden hónapban 28 napra menstruál. Egy-két napos csúszás mind két irányban elõfordulhat, a világon semmi jelentõsége nincs. Ettõl ez még orvosi szempontból is szabályos menstruációnak számít, nincs semmi ok az aggodalomra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!