Találatok a következő kifejezésre: 2 napot majd sötétbarna (3 db)

2 napot késett, majd sötétbarna pecsét volt, majd 2 napig rendesen megjött. Terhes lehetek még?

Még mindig hányingerem van,fáradt vagyok,ingerult és mindig éhes.Koszy

Legjobb válasz: Lehetsz persze, de azt a teszt jobban meg tudná mondani , mint mi:-) Mikor csinálasz?

Lehetsz persze, de azt a teszt jobban meg tudná mondani , mint mi:-) Mikor csinálasz?
Szia! Nem tudom teszteltél e már. Nekem ugyan ez volt nov. 9. én megjött, 2 napra , most hétfõn és kedden pedig pozitív lett a tesztem! Drukkolok!
Persze hogy lehetsz, mások végig menstruálnak. Teszt és doki!!

Ez volt az első clostys hónapom. A 29. naptó l3 napon át csak sötétbarna, folyás állagú valami jött belőlem. Utánna 3 napig elég erős vérzés, majd rá 2 napra olyan folyt, mintha bepisiltam volna, csak rózsaszínes színű. Mi lehet?

Ezel?tt , ha megjött minden simán ment, semmi barnázás vagy rózsaszínes folyás.Most szedem a 2.clostys kúrát, de én komolyan úgy érzem mintha babás lennék. Pár napja reggelente hányinger, mostanra már a nap bármely szakában van. Az egyensúly érzékem sem az igazi. És a köldököm alatt olyan kemény a hasam, mint a benton.Nekem nem szokott ilyen lenni.

Legjobb válasz: Bocsi nem13 napon át, csak 3 napon át barnáztam.

A kérdező hozzászólása: Bocsi nem13 napon át, csak 3 napon át barnáztam.
Hát, ha úgy érzed, hogy babás vagy, akkor csinálj egy tesztet. Lehet, hogy a Closty megzavarta a hormonjaidat! De ha teszt negatív és továbbra is aggódsz, menj el a dokidhoz. Megont kell szedned a Clostyt? Mondjuk, ha megjött nem nagyon hiszem, hogy babás vagy, inkább bezavart a gyógyszer.
Nekem a barna folyásomra azt mondta a dokim, hogy az nem mensi. Az elsõ vérzéses napot kell a mensinek tekinteni. Azt mondta Clostinál elõfordul ez a barnázás.
A kérdező hozzászólása: Hát ugye ez egy 3 hónapos kúra, most jön(van) a második.Nem tudtam mi lehet ez a barna folyás, inkább felhívtam a dokimat, õ is igen bizonytalannak tûnnt a hangjából, azt mondta tekintsem vérzésnek.
Nekem a 2 clostis kúrám után visszamaradt egy meg nem repedt tüszõ, ugyanolyan tüneteim voltak, mint Neked. A vérzésem is olyan volt, mint amit leírtál. Nem is szedhettem be a 3 clostis kúrát. Ki kellett hagynom. Nem mondta a dokid, hogy menjél uh-ra?
Utolsó vagyok. Nem tudom, hogy jó-e , ha beszeded a 3kúrát is, mert ha visszamaradt egy tüszõ, akkor túl stimulál. Végigkövette uh-n a peteérésed a 2 kúra alatt?
A kérdező hozzászólása: Három napja szedem a második kúrát.Hétfõn megyek ígyis úgyis dokihoz.

2 napot késett, majd először rózsaszínűset pecsételtem, majd sötétbarnát. Csináltam tesztet, ami negatív lett. Lehetek még terhes? Csináljak még tesztet?

Legjobb válasz: Szia, a pici rózsaszín, vayg barnázás az mindenképp normális, és LEHET a terhesség tünete, ne keseredj el túl korán. Nekem 1 hete késik, és tegnap óta van ez a tünet nálam is. Mivel mensinek nyoma sincs, ajánlom várj péntekig, és csinálj újabb tesztet. Ez még bármi lehet!!

Szia, a pici rózsaszín, vayg barnázás az mindenképp normális, és LEHET a terhesség tünete, ne keseredj el túl korán. Nekem 1 hete késik, és tegnap óta van ez a tünet nálam is. Mivel mensinek nyoma sincs, ajánlom várj péntekig, és csinálj újabb tesztet. Ez még bármi lehet!!
igen, lehetsz terhes.a teszt a hcg hormonszintet mutatja ki.lehet, hogy túl kevés neked még.próbáld meg egy érzékenyebbel(QUPIDO)nagyon jó!!!ehez is reggeli vizelet kell.vagy, ha nem kapsz, akkor próbáld meg 4-5-nap múlva. sok sikert és szorítok!!
Lehetsz terhes, negatív irányban gyakra(bba)n téved a teszt . Várj néhány napot aztán hajrá!
Ha nem normális a vérzés, akkor lehetsz terhes. 4-5 nap mulva csinálj megint tesztet, és menj orvoshoz:) Drukkolunk

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!