Találatok a következő kifejezésre: 2 napot majd először (7 db)

Holnap megyek 2 napos osztálykirándulásra. Ma jött meg a mensim, most tettem fel először tampont. Úgy érzem jó helyen van, nem zavar, csak egy picit érzem. Szerintetek abban a 2 napban tudok majd tampont használni, vagy még nem?

Legjobb válasz: Elõször is, egy picit sem kell érezned. Ha érzed, hogy ott van, akkor nyomd egy kicsit följebb vagy mozgasd meg. És miért ne tudnál tampont használni azon a két napon? Ezt nem értem.

Elõször is, egy picit sem kell érezned. Ha érzed, hogy ott van, akkor nyomd egy kicsit följebb vagy mozgasd meg. És miért ne tudnál tampont használni azon a két napon? Ezt nem értem.
Szia! Mi is holnap megyünk kirándulni, ráadásul túrázni. ekem szerdány jött meg a menstruációm. Én viszek kézfertõtlenítõ gélt, intim törlõkendõt, szappant, vizet és tampont. A célunk, egy falu, ami turizmus szempontjából ismertebb helynek számít, hátha lesz wc, ha nem, marad az erdõ:) És a tampon csak akkor van jó helyen, ha egyáltalán nem érzed. Én a helyedben vinnék betétet is, ugyanis én az elején nem mindig tudtam felhelyezni a tampont, ilyen esetre pedig jó, ha van betét:) 16/L
Igen, jó a kézfertõtlenítõ. A lényeg, hogy csak tiszta kézzel nyúlj a puncidhoz és a tamponhoz! Vihetsz intim törlõkendõt is, hogy a puncidat meg tudd törölni.
A kérdező hozzászólása: ilyen víz nélküli kézfertõtlenítõ szokott nálam lenni, az is jó? köszii a válaszokat, nagyon sokat segít! =))
Arra figyelj, hogy nagyon tiszta kézzel helyezd majd fel (benzinkút wc-jéban nem szokott lenni szappan), vigyél magaddal szappant!
A kérdező hozzászólása: azóta egyre jobban éreztem, kezdett fájni is, úgyhogy kivettem, betettem egy újat amit már egybõl feljebb toltam, most jó. =)
Egyébként ha most egy picit érzed, akkor nincs jó helyen, mert semennyire nem szabadna érezned.
A kérdező hozzászólása: Rendben, köszönöm szépen a gyors választ! =)
Ettõl ne félj, bárhol ki tudod majd cserélni, akár egy benzinkút wc-jében is.
A kérdező hozzászólása: Csak arra gondoltam, hogy mivel most használok elõször tampont, nem lesz-e esetleg olyan, hogy nem tudom majd feltenni, pl mikor benzinkút WC-jében kell cserélni..
A kérdező hozzászólása: Köszi, megfogadom a tanácsod! =) Mennyi ideig tartott mire már mindig rendesen fel tudtad tenni?
a pecsételõs az elsõ nap
Az elsõ naptól véd dologban annyira nem hiszek azért. Szinte minden nõgyógyász azt mondja, 15 napot várni kell...

2 napot késett, majd először rózsaszínűset pecsételtem, majd sötétbarnát. Csináltam tesztet, ami negatív lett. Lehetek még terhes? Csináljak még tesztet?

Legjobb válasz: Szia, a pici rózsaszín, vayg barnázás az mindenképp normális, és LEHET a terhesség tünete, ne keseredj el túl korán. Nekem 1 hete késik, és tegnap óta van ez a tünet nálam is. Mivel mensinek nyoma sincs, ajánlom várj péntekig, és csinálj újabb tesztet. Ez még bármi lehet!!

Szia, a pici rózsaszín, vayg barnázás az mindenképp normális, és LEHET a terhesség tünete, ne keseredj el túl korán. Nekem 1 hete késik, és tegnap óta van ez a tünet nálam is. Mivel mensinek nyoma sincs, ajánlom várj péntekig, és csinálj újabb tesztet. Ez még bármi lehet!!
igen, lehetsz terhes.a teszt a hcg hormonszintet mutatja ki.lehet, hogy túl kevés neked még.próbáld meg egy érzékenyebbel(QUPIDO)nagyon jó!!!ehez is reggeli vizelet kell.vagy, ha nem kapsz, akkor próbáld meg 4-5-nap múlva. sok sikert és szorítok!!
Lehetsz terhes, negatív irányban gyakra(bba)n téved a teszt . Várj néhány napot aztán hajrá!
Ha nem normális a vérzés, akkor lehetsz terhes. 4-5 nap mulva csinálj megint tesztet, és menj orvoshoz:) Drukkolunk

A szuka kutyusomat Augusztus 27. -én fedezte be először a kan kutyám ekkor volt a 12 napon majd 31. -én volt a 2. fedezés ekkor a 16. -on volt. Mikortól kell valamit látnom rajta? Háta mintha szélesedne, és a pocija is olyasmi.

De a cicik még nem duzzadtak.

Legjobb válasz: Szia! Szerintem most már fog látszani rajta, ha vemhes maradt a kutyád. Most léptetek az 5. hétbe. Az egyik idõpont, a korábbi valószínû jókor volt, a második, pláne, ha nem vagy biztos a tüzelés kezdetében, szerintem már elég késõn. Bár, olvastam már 21. napon, sikeresen befedezett szukáról is. Biztosat csak az orvos mondhat, ultrahang után, így, ha nem akarsz bizonytalanságban lenni, mindenképpen keresd fel a dokit. Üdv.

Nem szép dolog úgy ítélkezni, hogy nem is tudjátok, hogy a kérdezõvel mi a helyzet. Így ti sem vagytok sokkal jobbak azoktól, akiket elítéltek, csak nálatok más tulajdonságokban van a hiba. Ez is egy tüske szerintem!
Tudom, de hátha... Az ilyesmit hívják kollektív felelõsségnek, 100-ból egy embernek van ilyen, ha emlékeztetik rá, hogy ez létezik. :P
Az ilyen emberek lelkiismeretébe úgysem tudsz semmit beszúrni... Róluk lepereg minden...
Na miért? Nincs igazam? Én úgy vagyok vele, hogy pontozzanak csak le, de akkor is beleszúrom az emberek lelkiismeretébe a tüskét... "Egyszer leelletem a kutyámat és aztán ennyi..." Én is elszoktam fogadni ezt az érvet ismerõseimtõl, de akkor is megmondom, hogy ez nem helyes. Ugyanis nem csak õ mondja ezt, hanem még pár száz ezren, és ez a gond.
A 6. héttõl kezd szemmel láthatóan nõni majd a hasa ! De miért nem nézeted meg orvossal ?? Nálunk alapból rutin vizsgálat miatt 2 hetente jön , akkor egy vemhes szukához ?? És már bõven kézzel tapinthatóak a kicsik , már ha vannak ! És igaza van az elõttem 2 vel szólónak asszem , ha nincsenek meg a papírok, és a szûrõvizsgálatok akkor jobb ha nem lesznek , ha igen olvass még elõtte mielõtt tenyésztesz!
Szia! Szerintem most már fog látszani rajta, ha vemhes maradt a kutyád. Most léptetek az 5. hétbe. Az egyik idõpont, a korábbi valószínû jókor volt, a második, pláne, ha nem vagy biztos a tüzelés kezdetében, szerintem már elég késõn. Bár, olvastam már 21. napon, sikeresen befedezett szukáról is. Biztosat csak az orvos mondhat, ultrahang után, így, ha nem akarsz bizonytalanságban lenni, mindenképpen keresd fel a dokit. Üdv.
Szerintem is fölösleges fedeztetni. Ha minden kölyöknek is lenne már gazdija, akkor is emberségesebb a sintértelepekrõl vagy menhelyekrõl választani kutyust és ezzel õket megmenteni. Szerintem ezt mindenki így gondolja!
Szülõk szûrése, tenyésszemléje, TK-ja rendben van? Ha nem, akkor remélem nem sikerült.
10:17-nek szólt az utóbbi!
Még csak félidõs, hova duzzadjanak már a cicijei? Vidd el ultrahangra, ott már meg tudják mondani, hogy vemhes-e.Bár szerintem késõn fedeztettél.
Na ezt vártam...
Az a gond, hogy nem.Felelõtlenek az emberek, ezért van fullon minden menhely, gyepi.
Elõbbi! Vagyis az alapnak kéne lennie. :9
Amit leírtál, hogyan bánsz a kutyáiddal, az az alap.
A kérdező hozzászólása: Egyátalán nem vettem magamra, csak nem tartom igazságosnak, hogy azt sem tudod ki vagyok stb stb, és egybõl olyat írsz ami kicsit bicskanyitogató! Rengeteg könyvet vettem anno mielõtt kutyáim lettek, és rengeteget olvasok a neten is ilyen témákban. Csakhogy valaki azt mondja már látszani kellene minden tünet rajta, más azt mondja még korai lenne.Valaki azt mondja a 12.napi fedezés szinte majdnem tuti h.kismama, sõt egy állatorvos ismerõs is ezt mondta.Más azt mondja nem megfelelõ idõben történt a fedezés. Az hogy milyen gazdi vagyok?Felellõs gazdinak tartom magam!példa:A kan kutyám sajnos 5 hónaposan Babéziás lett.Csak annyira tudtam a tüneteket, hogy a szemébõl láttam, hogy baj van, rögtön felfogtam a vizeletét és azzal együtt vittem Orvoshoz.Ja és kullancsot nem is találtam benne!Pedig akkor még alig volt lázas, és mint tudjuk ez a betegség nagyon magas lázzal jár!Az orvos azt mondta bár minden gazdi így ismerné a kutyus viselkedését, mert akkor nem a babézia végstádiumában vinnék el!Mi még a Karácsonyi családi eseményekre is visszük õket, ez a természetes.Szilveszterezni pedig nem megyünk sehova hanem itthon vagyunk velük, hogy ne legyen baj! Egyébként eléggé kiszélesedett a háta és a mellbimbói nagyok lettek.Mindegy nemsoká kiderül, hogy vannak babák vagy nincsenek.
Ugye mondtam, hogy nem kell egybõl leszólni szegényt!
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok szaporító! És igen rendben vannak a papírjaik, és a szûrések is!Nem kellene nekiugrani senkinek annélkül, hogy tudnátok azt h.ki kicsoda stb stb. Én az állataimat családtagként tekintem!!! Orvoshoz miért nem viszem?Voltunk vele Uh.on a tüzelése elõtt, pont azért mert tudni akartuk minden rendben van-e vele stb.Jó pénzért azt mondta az Orvos h.már tüzelt csak nem vettem észre és álvemhes. 1:ez volt a 4.tüzelése tehát mivel én figyelmet szentelek mindenükre ezért észre vettem volna! 2:Kedden volt az Uh.akkor volt állítólag Álvemhes, és Vasárnap már tüzelt!Ezért Nem viszem UH.ra!Mert tök hülyeséget mondtak, és már megbocsájtson mindenki de Humán Eü.ben dolgozom 10 éve és történetesn szülészeten!!!! Tehát kíméljetek meg az olyan válaszoktól, hogy megvannak e papírok, szûrések stb stb.Amúgy sem az volt a kérdés!!!!!! A többieknek köszi a rendes választ!
Nos lehet, hogy nem szaporít, de mindenképp értelmetlenül hoz le egy almot. Mivel, ha valaki papírokkal vacakol, hogy legyenek kiskutyák, valószínûleg jóban van az állatorvossal, vagy van szakértõ ismerõse, és nem kell ezen az oldalon föltenni a kérdését. És igenis leszólom, mert a butaság nem ment föl senkit a felelõsség alól, akkor sem, ha tele van jó szándékkal. :P
Apró kiigazítás:az Illatos út NEM menhely, hanem sintértelep. Az ismerõsöm egyébként tényleg évtizedek óta kutyázik.Igaz, hogy akkor, mikor még volt igény a fajtára, nem csak 2 évente volt alom, hanem gyakrabban. Most nem érdemes tenyészteni a bizonytalanságra, egy nem divatos fajtát meg fõleg nem.
De miért bántasz olyat, akirõl azt se tudod, hogy mit akar. Van 2 kutyám, (német juhász 1 kan 1 szuka)nem tenyésztem és nem is szaporítom õket, ugyanezen okból, amit leírtatok. Hoztam is már kutyát menhelyrõl a szép kicsi lelkemmel, de akkor sem bántok és sértegetek másokat, csak azért, mert feltételezem, azt csinálja, amit gondolok, de még az sem biztos, hogy azt akarja, de én hû de magabiztos és okos vagyok és jól beszólok. Vagy azért mert más véleményen van. Ja és én lehet nem töltöm minden napomat menhelyen, de amikor csak tehetem támogatom õket. A szép kicsi lelkemmel.
Jó régóta kutyázhat az ismerõsöd. Ha ez valóban igaz, akkor kb. 50 évvel ezelõtt született az elsõ alom nála...
Szerintem elég nagy tüske az, ha egy sintértelepen látod a sok-sok halálra ítélt kutyát, akik a felelõtlen szaporítás eredményei(ja, hogy az ilyen széplelkek nem mennek oda, mert "jajjlátnisebíromasokszerencsétlentmegszakadaszívem").Sok köztük a fajtatiszta, fiatal is, ugyanaz vár rájuk sok esetben, mint a keverékekre. Nem véletlen, hogy az ismerõsöm pl.aki kétszeres aranykoszorús mestertenyésztõ, két évente hoz csak le egy almot.Igaz, hogy ha tõle származó kutya kerül bajba, rohan érte, viszi haza. Érdemes elolvasni: http://www.zakuszkatanya.hu/blog/read/677
A kérdező hozzászólása: Az az alap?Te hol élsz?Sajnos nagyon ritka hogy az emberek így tartanak állatokat!!!!!Engem sokan leszólnak azért, hogy így tartom õket! Nem tudom Te ki vagy de hogy mindenkit csak leugatni tudsz beszólni bicskanyitogató stílusban!!!!!Az ilyet a megkeseredett besavanyodott és had ne véleményezzem milyen kinézetû emberek szoktak csinálni!Abban éled ki magad hogy másokat megpróbálsz bántani stb.Nagyon hasonlítasz egy kolléganõmre!Kíváncsi lennék Te hogy tartasz kutyát és mivel eteted õket stb stb! Sajnos buktad Drágám Mert vemhes az Én drágaságom!
Ez sajnos hormonzavarra utal....
Szia!Ha nem jön meg csinálj egy tesztet, ha + menj majd dokihoz! Ha nem vagy terhes, akkor magas lehet a prolaktinszinted, azért tapasztaltál ilyet.Erre is van gyógyszer, amit a doki ir fel!

Gond, ha nem egy cikluson belül lesz a 2 hormonvizsgálat? Először a 21. napon vesznek vért, majd megjön a mensi, s utána lesz a következő vérvétel (3. nap). Így is ugyanolyan lesz az eredmény, mintha egy cikluson belül lenne a kettő?

Remélem nem volt túl zavaros. Aki volt már hormonvizsgálaton, annak mit mondott az orvos ezzel kapcsolatban? Köszi.

Legjobb válasz: Szia! én úgy tudom evvel nincs semmi probléma! ez igy szokott zajlani! elõször a 21. napon, majd mensi és annak a 3.napján! Nem kell hogy egy cikluson belül legyen a két nap! sok sikert!

Szia! én úgy tudom evvel nincs semmi probléma! ez igy szokott zajlani! elõször a 21. napon, majd mensi és annak a 3.napján! Nem kell hogy egy cikluson belül legyen a két nap! sok sikert!
szerintem mindegy, idõt sprórol a doki. úgysem egyméshoz viszonyítja az értékeket, hanem van egy abszolút tól-ig érték, az a mérvadó, örülj, hogy rendes a doki és nem várat feleslegesen.
Igen, gond! Csak 1 cikluson belül lehet mindegyik vérvétel. Elhiheted, én is ugyanezt kérdeztem, mert a 6. napomon mentünk oda..
Igen, én is úgy tudom, hogy egy cikluson belül kell 2x vért venni (3. és 21. napon) Ha pont hétvégére esik 1 nap plusz/minusz még belefér.
Szerintem a dokidat kérdezd meg, nem ciki felhivni ilyen miatt! én se tudtam, felhivtam és megkérdeztem! nekem azt mondta hogy nem kell egy cikluson belül mennem, mert amit meg szeretne nézni a vérképembõl azt igy is meg lehet!

Biszex lennék? Kb.7v.8 évesen smároltam először az egyik barátnőmmel, majd 12-13 évesen, majd rá 1-2 évre szintén 1-1 barátnőmmel történt a dolog, de a mai napig néha megnézem a nők mellét, ami semmilyen hatással nincs rám, csak szégyenlem magam.

Azóta volt már barátom, így nem lehetek csak leszbikus, max. biszex, de ezért se nagyon rajonganék. Nagyon elítélem magam ezekért a dolgokért, de tudni szeretném, hogy ezzel csak én vagyok így, vagy esetleg mással is vannak ilyenek. Várom a válaszotokat, de nagyon szeretném 1-2 szakember válaszát is olvasni, megnyugtatna. 17/L

Legjobb válasz: én pl azért nézem meg a nõk mellét, mert irigykedek, hogy 'neki is nagybobb van mint nekem.' (Sajnos elég kicsik a melleim..) Szerintem nem vagy feltétlenül biszex. Szoktál lányokról fantáziálni?

én pl azért nézem meg a nõk mellét, mert irigykedek, hogy 'neki is nagybobb van mint nekem.' (Sajnos elég kicsik a melleim..) Szerintem nem vagy feltétlenül biszex. Szoktál lányokról fantáziálni?
Meg kell, hogy nyugtassalak;) Hetero vagy:D
Szia! Ha egészségügyis válaszát elfogadod szakvéleményként, akkor parancsolj :) Nos heteroszexuális vagy. Biszexuálisnak azokat az embereket nevezzük, akik képesek beleszeretni a saját nemükbe, akár életre szólóan is. Majdnem minden nõ megnézi a többi nõt, csak nem úgy, mint ahogyan egy férfi tekint egy nõre, és itt a különbség. Az, hogy te eddig a barátnõiddel csókolóztál, azt jelenti kíváncsi vagy. Semmi gond, nincs miért szégyellned magad, teljesen hetero vagy :)
Én is smároltam barátnõimmel de nem vagyok bisex szerintem.A gondolattal már eljátszottam hogy miylen lehet, de hetero vagyok.
A kérdező hozzászólása: soha
A kérdező hozzászólása: húúúúú nagyon köszönöm, megnyugodtam... KÖSZI!!!!! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!