Találatok a következő kifejezésre: 2 napot ma (628 db)

Mindjárt megjön érzésem van 2 napja. Ma nem kellene megjönnie de egész este hányingerem volt de még semmi. ébredési hőm 5 napja 36.8. lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy 5 napja 36.8? Csak öt napja méred, vagy öt napja van magasabb tartományban? Mert ha csak 5 napja van magasabb tartományban, akkor 10-11 nap múlva kezdhetsz reménykedni, hogy terhes vagy, ugyanis addig "nemkellene" megjönnie.

Hogy érted, hogy 5 napja 36.8? Csak öt napja méred, vagy öt napja van magasabb tartományban? Mert ha csak 5 napja van magasabb tartományban, akkor 10-11 nap múlva kezdhetsz reménykedni, hogy terhes vagy, ugyanis addig "nemkellene" megjönnie.
A kérdező hozzászólása: 5 napja ez az érték. elõtte 1-2 tizeddel kevesebb volt.
Akkor kb 6 napja volt csak peteérésed. Szóval egyáltalán nem ma van a nem várt napja, hanem a pé tõl számított 14 nap után. Türelem. Ezekbõl az adatokból ilyen korán még semmire sem lehet következtetni.Még ha sikerült is, valószínûleg most ér a megtermékenyített petesejt a méhedbe. Mérd a hõdet folyamatosan, és ha azt tapasztalod, hogy kezd a görbéd háromfázisú lenni ( vagyis még fentebb megy 1-2 tizedet, és úgy is marad) plusz még ezen felül 15-16 nap után is magasabb tartományban van, elõ a terhességi teszttel. Addig semmi értelme.
A kérdező hozzászólása: febr. 3án volt az utolsó menszim. a ciklusaim pedig 25-26 naposak.
Akkor tényleg nem értem, miért mára számoltad a nem várt napját ......
A kérdező hozzászólása: jan.30án megjött és február 3-ig tartott.azért a köv. febr.24. de még azóta sem jött meg..
szia, nah baba lett?:)

Julius 2-án mult el a menszeszem a párommal jul.11-13-17 én voltunk együtt szexuálisan akkor lehetek terhes? Mert mindig 21. napra rá meg szokott pontossan jönni a menszeszem most késik 2 napja. Ma teszteltem de negativ lett. Mikor teszteljek ujbol?

Legjobb válasz: Július 17. az egész jó idõpontnak tûnik nekem, szóval lehet baba:) A tesztelés szerintem egy kicsit korai volt, de ha vársz 1-2 hetet, akkor egészen biztos, hogy kimutatja a teszt! Szurkolok!

Július 17. az egész jó idõpontnak tûnik nekem, szóval lehet baba:) A tesztelés szerintem egy kicsit korai volt, de ha vársz 1-2 hetet, akkor egészen biztos, hogy kimutatja a teszt! Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Biztos nem vagyok már terhes?? :-( Annyira szomorú vagyok...
A kérdező hozzászólása: 13 napon volt peteérésem, és 3-4 nappal utána tüszõrepedésem
A kérdező hozzászólása: Lily tesztet használtam
Hát lehet hogy csak késik, de lehet baba is. Nekem a lily teszt már a nem várt elõtt DU-án (!) pozitív lett. Várj pár napot és tesztelj újra! Még van remény! Szurkolok hogy pozitív legyen!
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy! de ha már barnázok, sztem lehet megjön, mert a múlt hónapban is így volt. Clostys vagyok egyébként


Fogkő kezelésem volt 2 napja. Ma érzem hogy az eggyik fogam nagyon miniláisan, láthatatlanul mozog. Ez a kezelés következménye leheT? Vagy ott volt fogkő és azért nem mozgott?

paradontax fogkréet használok

Legjobb válasz: Fogkõ levétel után néha nekem is szokott mozogni, de idõvel szépen visszaáll a helyére. Mindenesetre most ne erõltesd kemény kajákkal, ne dörzsöld erõsen a fogkefével. Rendbe fog jönni pár nap alatt.

Fogkõ levétel után néha nekem is szokott mozogni, de idõvel szépen visszaáll a helyére. Mindenesetre most ne erõltesd kemény kajákkal, ne dörzsöld erõsen a fogkefével. Rendbe fog jönni pár nap alatt.
A kérdező hozzászólása: köszi :) ez megnyugtató
De azért mosd meg jól, mert az íny ilyenkor kicsit elválik a fogtól, és a kaja könnyebben beragad, csak ne sikáld túl erõsen. Finoman de alaposan. :)
Milyen madárról beszélünk?
A kérdező hozzászólása: zebrapinty és úgy vewttem meg õket, hogy költöttek már.
A kérdező hozzászólása: vagy lehet, hogy beletaposták volna a fészek aljába mert elég mély ez a bolti fészek! +-----
A kérdező hozzászólása: ma megint lett tojás ezt nagyon féltik ahogy látom mind a ketten õrzik!!!

Megváltoztattam a facebook jelszavam 2 napja. Ma reggel nem engedett be a jelszóval (pedig 100% h jót írtam. Délután be tudtam lépni, aztán kiléptem és most megint nem enged vissza. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: lehet hogy eredetileg gépelted el!És mivel délután sztem kicsit felhúztad magad rajta ismét sikerült elgépelned pont úgy mint amikor a jelszavad változtattad!

lehet hogy eredetileg gépelted el!És mivel délután sztem kicsit felhúztad magad rajta ismét sikerült elgépelned pont úgy mint amikor a jelszavad változtattad!
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom. de már megérkezett e-mailbe a link (reggel óta). szóval sikerült belépnem :)

Van egy Samsung Galaxy Ace. Most vettem müködött is rendesen 2 napig ma bedugtam tölteni és azóta van mikor villog a képernyöje. Valyon mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Énis igy jártam nekem is ugyan ilyen telefonom van. Mi elvitük a szerelöhöz volt rajta garancia szerintem ti is nekem az aksiával volt baj. :)

Énis igy jártam nekem is ugyan ilyen telefonom van. Mi elvitük a szerelöhöz volt rajta garancia szerintem ti is nekem az aksiával volt baj. :)
A kérdező hozzászólása: De én netröl redeltem most nem akarom viszaküldeni meg minden... az sok idö valahogy máshogy nem lehet megoldani?
Nem kell visszaküldeni. Elviszed szervizbe.
Ugyan már, csinálsz egy Hard Reset-et (legjobb kikapcsolt állapotban, gombkombinációkkal) és probléma megoldva. Elõtte viszont nézd meg van-e elérhetõ szoftverfrissítés, mert az is megoldhatja a problémát, és ez utóbbi esetben nem ugranak a cuccaid. Ha csak a Hard Reset marad, csinálj egy biztonsági mentést a cuccaidról, ha fontosnak tartod.
Ha sufni gsm boltos (xxl, gsmline, stb), akor kénytelen vagy visszaküldeni, mivel azokon nem él a gyári garancia.
A kérdező hozzászólása: Most müködik... Sztem azért volt mert be is volt dugva meg használtam is és azért túlmelegedett az akku és azért nem ment.
Nem melegedhet túl, ha minden rendben van. Továbbra is baxakodni fog, majd meglátod. Software update vagy hard reset, és jó lesz.
A kérdező hozzászólása: Oké, és hard resetet, hogy kell csinálni?
A kérdező hozzászólása: Csináltam hard resetet és csak így vibrál. Valami más megoldás?

Aug.14. én vol menzim.24. én nagyon erősen pozitív volt az ovu tesztem, próbálkoztunk is becsületesen. Most 11. re nem várom, de nagyon erősen émelygek 2 napja, ma a melleim is feszülni kezdtek. A mai tesztem negatív. Lehet ebből baba?

39 éves vagyok, decemberben volt vetélésem, még nagyon szeretnék babát :)

Legjobb válasz: Szerintem még semmi sincs veszve, hiszen a pozitív ovuteszt után 12-36 ra múlva van ovuláci, tehát kb. a 12-13. dpo-n lehetsz. Ha nem jön meg 11-én, tesztelj. Drukkolok neked.

Szerintem még semmi sincs veszve, hiszen a pozitív ovuteszt után 12-36 ra múlva van ovuláci, tehát kb. a 12-13. dpo-n lehetsz. Ha nem jön meg 11-én, tesztelj. Drukkolok neked.
Szia!Miért vetéltél el?Nincs sárgatest elégtelenséged?Csak azért kérdem, mert 10.napon van az ovulációd, és ez is lehet annak a jele, hogy hamarabb van mint 12-14. nap.Szorítok, hogy sikerüljön, de ha pecsételgetsz azonnal írass fel progeszteront!Nekem is kellet, hogy megmaradjon a babám!
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat. A vetélésemre (11. hét végén) a doki azt mondta szerinte vírus okozhatta, magas volt a toxoplazmám is, de az elõzõ 2 terhességemben is olyan szinten volt, a gyerekeink egészségesek, már felnõttek (20 és 18 évesek:) ) nehezen, de belenyugodtam, meg látom mások esetét is, de szeretném, ha a 40. szülinapom elõtt összejönne...

Elso tesztem halvany pozi menszi elott 2 nappal, ma kene megjonnie es nem erosodott a csik? Szamitsak a menszire? Nem marad meg a baba?

Legjobb válasz: A halvány csík is csík! :) De szerintem kérdezz meg egy nõgyógyászt. Rokonomnak azt mondták, ne tud teherbe esni semmiképp természetes úton, nem védekeztek, és csak annyit vett észre, hogy elvetélt. Azt mondták utána, hogy ha tudta volna, hogy terhes, és kapott volna valami hormont, megmaradt volna a baba. Nem hinném, hogy nálad is ez lenne, de ha akarod a babát, ikább kérj tanácsot szakembertõl, aki úgy mond véleményt, hogy meg is vizsgált.

A halvány csík is csík! :) De szerintem kérdezz meg egy nõgyógyászt. Rokonomnak azt mondták, ne tud teherbe esni semmiképp természetes úton, nem védekeztek, és csak annyit vett észre, hogy elvetélt. Azt mondták utána, hogy ha tudta volna, hogy terhes, és kapott volna valami hormont, megmaradt volna a baba. Nem hinném, hogy nálad is ez lenne, de ha akarod a babát, ikább kérj tanácsot szakembertõl, aki úgy mond véleményt, hogy meg is vizsgált.
ne aggódj, még bõven van idõ az erõsödésre, lehet, hogy holnap már erõsebb, vagy holnapután!Drukkolok!!!!
Szia erõsõdõtt a csikod?
A kérdező hozzászólása: igen, koszi az erdeklodest. :) )) joval erosebb lett.
Akkor gartulálok! Kellemes baba várást és vigyázz magatokra
A kérdező hozzászólása: koszi szepen! :) szioka

Ciklus.hu szerint ma 7. napja késik a menzim. Csináltam tesztet ( 2. nap és 5. nap ), de negatív lett. Ma vettem Clear Blue tesztet, kimutatja vajon, ha holnap ( 8. nap ) tesztelek?

Legjobb válasz: Biztos hogy kimutatja, de vigyázz ne éld bele magad a "jóba" mert én ma pont ezért sírtam egész nap. Nekem 4 napot késett, pedig nem szokott, és már kezdtem elhinni hogy végre terhes vagyok. Ma reggel akartam tesztelni de reggelre megjött.

Biztos hogy kimutatja, de vigyázz ne éld bele magad a "jóba" mert én ma pont ezért sírtam egész nap. Nekem 4 napot késett, pedig nem szokott, és már kezdtem elhinni hogy végre terhes vagyok. Ma reggel akartam tesztelni de reggelre megjött.
Elsõ vagyok. Nekem is pont ez a rossz, hogy késett és mégsem vagyok terhes. Amikor megjön ponos idõben akkor is szomorú vagyok de nem ennyire mint most. Úgy éreztem megszagad a szivem. Mi már 4 éve várjuk a babát. Azt nem mondom hogy belefáradtam, de azt megfogattam magamnak, hogy soha többet nem fogok ennyire örülni ha nem jön meg, várok 1-2 hetet és csak akkor kezdek reménykedni.Vagy nem tudom, de ez így tényleg nagyon sz.r!
A kérdező hozzászólása: Nekem már pont elegem van a beleélésbõl!!! Inkább jönne már meg vagy nem tudom! Szeretnék babát, de már ez lesz a 4. tesztem szombat óta. Ha nem vagyok terhes akkor meg miért nem jön már meg??? Szeretném akkor már elkezdeni a Closrilbegyt-et. Belefáradtam a babaprojektbe :(
A kérdező hozzászólása: Hát igen! Mert ha megjönne, akkor legalább tudnék lépni és elkezdeni szedni a Clostit, de igy??? PCO-m van, de kezelik, azóta pár nap difivel, de megjött. Most nem értem miért nem :( Persze ha babás lettem, akkor érteném. Na de nem hiszem, hogy a mai tesztek egy menzi elmaradásától számított 5. napon lévõ terhességet nem mutat ki. Jó, hallottam már olyaról akinek 10 hetesen nem mutatott még ki semmit, pedig UH-al igazolt ikerterhessége volt. De én már nagyon kezedek ebbe belebolondulni :(
Sziasztok, csatlakozok, ugyanigy vagyok én is , csak nekem 11 napja késik és már nagyon elegem van, én is már azt kívánom jönne meg, mert hiába voltam uh-on és mondták, hogy nem vagyok terhes, meg a tesztjeim is negatívak, amig nem jön meg nem kezdhetek gyógyszert szedni és még reménykedek is , hátha valaki téved és mégis baba. Nekem állítólag st. elégtelenségem van és vérvételek meg gyógyszerek várnak rám. Kitartás nektek is!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!