Találatok a következő kifejezésre: 2 napos után (57 db)

Tegnap voltam orvosnál juli 29-én volt az ut menszeszem első napja azt mondta a z orvos 5 hét 2 napos vagyok pulzált a kis szive. a szülés várható időpontjához május 28-at írt . Hogy lehet ez? Nekem ez sehogy sem jön ki?

Legjobb válasz: Ha 28 naposak a ciklusaid 6 hét 5 napos vagy ma és a szülés várható ideje május 5. Szóval a május 28 nem értem. Abból a szempontból baj, ha a TGYÁSt igényelni akarod szülés elõtt 28 nappal, akkor nem mindegy h. máj. 5 vagy máj. 28. Szerintem kérdezz rá legközelebb.

Ha 28 naposak a ciklusaid 6 hét 5 napos vagy ma és a szülés várható ideje május 5. Szóval a május 28 nem értem. Abból a szempontból baj, ha a TGYÁSt igényelni akarod szülés elõtt 28 nappal, akkor nem mindegy h. máj. 5 vagy máj. 28. Szerintem kérdezz rá legközelebb.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat szerintem elszámolta ha megyek ugyis rákérdezek hogy mennyi idõs a baba illetve mikor várható a szülés
Hát ezt én sem értem.Kalkulátorba beütve már 6 hetesnek kéne lenned.Lehet u.h. alapján mondta.De a május 28-at meg végképp nem értem.
Szia. Nekem tavaly volt meg juli 29-én, és idén május 8-án szültem. Szerintem elszámolta a dokid.
Szia! Én is máj. 27. - re vagyok kiírva, és aug. 21.én volt az utolsó mensi..

A nyákdugó eltávozása után mennyi idő mulva indul meg a szülés? Egy 37 hetes és 2 napos kismama! Nincs ez korán?

Legjobb válasz: Nem korai, mivel ugye holdnaptár szerint, 28 napos hónapokkal számolak a dokik. így a 40 hétnél, 10 hónapnál nem gond, ha kevesebb egy picit.

Nem korai, mivel ugye holdnaptár szerint, 28 napos hónapokkal számolak a dokik. így a 40 hétnél, 10 hónapnál nem gond, ha kevesebb egy picit.
3 hete "távozgat" a nyákdugóm, igaz részletekben. Még egyben vagyunk.
Elsõ babámnál 2 hétre a nyákdugó távozása után szültem szülésmegindítással. Most is már lassan 2 hete elment a nyákdugó, de még egyben vagyok. 39 hetes
Nem mindig követi rögtön a szülés...nekem 5 héttel szülés elõtt jött ki (34. hét)egy része, a külsõ nyákdugó. A 36. hétig nem szexeltünk, nem fürödtem kádban, sehova nem mentem egyedül és sokat pihentem, de görcs, egyéb nem volt. A 37. hét elejétõl már megengedett volt minden, semmi baj nem lett, egészségeswk vagyunk :)
Micsoda véletlen , nekem pont ennyi idõsen indult be a szülésem!! Azt mondták nincs korán !! Szerintem is korán volt, de már elfoly a magzatvíz nem volt visszaut, ráadásul melegfront volt, ennyi !! Augusztsban szültem!!
A nyákdugó távozása azt jelzi, hogy lassan elkezdett kinyílni a méhszáj. Mostantól nuku szex! Csak zuhanyozhatsz! Azt mondják, hogy onnantól max 1 héten belül megszülsz! Nálam a nagylányomnál délután 5 körül távozott, másnap hajnali 4-re meglett, a kicsinél a vajúdás közben távozott... de a 37.héttõl már érdemes készülni! Nekem ilyenkor már mindkettõnél össze volt készítve a motyó, hogy ha netán megindul, ne akkor kelljen kapkodni, pakolászni! :)
Ahogy sokan is írták mindenkinél más, mikor indul be.Nekem hajnali 2-kor távozott a nyákdugó és reggel 9.40re megvolt a fiam a 39.héten.Szerintem nincs korán fõleg ha napok múlva fogsz szülni, de ezt majd a babó eldönti mikor akar jönni.Boldog babázást!!

Missed ab után 28 napra 2 napos vérzés már a menstráció?

Júli 22-én volt missed abom a 9. héten.Most pontosan 28 napra "megjött", de elég érdekes.2 napig tartott, hol er?bben véreztem, hol pedig alig volt vmi.Mostmeg ahogy abbahagyta rá 2 napra volt egy kis véres nyúlós folyásom.

Legjobb válasz: Nekem 6 hétre jött meg hasonló mûtét után, de nekem is ilyesmi volt. szerintem ez pár cikluson át normális.

Nekem 6 hétre jött meg hasonló mûtét után, de nekem is ilyesmi volt. szerintem ez pár cikluson át normális.
Szia, nekem jul.20an volt missed abom, a 29ik napon elkezdetm barnazni, ez igy volt 2 napig es utana eross verzes mint meg soha(nekem alt. nagyon keves van).
Nekem is július 22-én volt a messedem és 9 hetes voltam. Az Én mensim 26 napra jött meg mûtét után! Ez már biztos neked is mensi volt, csak természetes, hogy kevesebb. Nálam volt bõven 3-4 napig, utánna csak minimális barnázás volt 2-3 napig. Pár ciklus és helyre áll a rend!
jav:missedem, bocsi
A kérdező hozzászólása: Hát, köszönöm a válaszokat mostmár megnyugodtam. Sok sikert kívánok minden babára vágyónak!
Nekem is júliusban volt mûtétem, rá 24 napra volt 3 napig pár csepp vér. Én is elgondolkodtam ezen, de csak a mensi lehetett..
A kérdező hozzászólása: Az orvos azt mondta minden oké próbálkozhatunk újra a babával.Mi rajta is vagyunk... :) de észrevettem, hogy amióta volt ez a 2 napos menszim nem elérhetõ a méhszájam.
A kérdező hozzászólása: Akinek volt már missed abja, annak ugyanúgy fájt a melle mikor meg akart jönni vagy egyáltalán nem és aki terhes lett akor is feszültek ugyanúgy?Nekem most nem fájtak a melleim.
Szia! 3. válaszoló vagyok. Nekem ez volt a 2. missedem. Most nem fájt a mellem egyáltalán mielõtt megjött! Mûtét után már másnap elmúlt a mellfeszülés. Szerintem következõ ciklusnál már jelentkezni fog ez a dolog.Amikor sikerültek a terhességek nagyon feszültek a melleim, jobban mint általában. Mi még nem akarunk próbálkozni egy darabig, mennünk kell genetikai vizsgálatokra. Sok sikert mindenkinek!!!!

2 napos elmaradt mensi után tesztelhetek már és lehetőleg a pontos választ kapom a teszttől?

Legjobb válasz: Attól függ mennyi Hcg van a szervezetedben. Valakinek,már nem várt elõtt pár nappal is pozitív,míg másnak csak több nappal,egy héttel a kimaradás után. Nekem pl nem mutatta ki,csak a 4.nap. Teszteltél?

Attól függ mennyi Hcg van a szervezetedben. Valakinek, már nem várt elõtt pár nappal is pozitív, míg másnak csak több nappal, egy héttel a kimaradás után. Nekem pl nem mutatta ki, csak a 4.nap. Teszteltél?
Nekem pedig csak 14 nappal a nemvárt után lett pozitív. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Ma teszteltem és pozitiv:)
1. vagyok. Gratulálok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: köszi!nagyon remélem hogy megmarad ez a babóca mert egyet már elvesztettem nyáron sajnos!vigyázok rá!

38 hetes+2 napos voltam, amikor a dokim BPD: 10, 4 cm-t mért! Ebben is tévedhet? Szülhetek így természetes úton?

Legjobb válasz: Amikor a csontok vagy a has méretét nézik,azok jól látszanak az UH-n és így tudják megmérni.A súlybecslés az,ami csak megközelítõleg pontos,mivel annál néhány érték átlagát veszik figyelembe a számításnál.Szerintem jól mérhette a doki,de ha valóban ilyen nagy én a helyedben megkérdezném tõle azokat a dolgokat,amik ezel kapcsolatban felmerülnek benned.Ha ekkora mérettel simán szülsz mind 2 részrõl nagy a sérülés veszélye.Lehet,hogy vákum vagy fogó kellene a kisegítéséhez.Ezért ilykor hamarabb szoktak császározni.

Amikor a csontok vagy a has méretét nézik, azok jól látszanak az UH-n és így tudják megmérni.A súlybecslés az, ami csak megközelítõleg pontos, mivel annál néhány érték átlagát veszik figyelembe a számításnál.Szerintem jól mérhette a doki, de ha valóban ilyen nagy én a helyedben megkérdezném tõle azokat a dolgokat, amik ezel kapcsolatban felmerülnek benned.Ha ekkora mérettel simán szülsz mind 2 részrõl nagy a sérülés veszélye.Lehet, hogy vákum vagy fogó kellene a kisegítéséhez.Ezért ilykor hamarabb szoktak császározni.
Én azért szkeptikus lennék... Nekem azt mondta a doki szülés elõtt, hogy a baba nagyon pici, nem nõ semmit, elhalhat méhen belül, indítani kellene a szülést. nem hagytam, szerencsére. A kislányom makkegészségesen, 10/10-es apgarral született, 3, 8 kg-al és 55 cm-el.... Szóval ha egy elég nagy babát is picinek néznek, szerintem nagyon el lehet a dolgokat mérni.
Szia! Végül mekkora súlyú lett a babád és hogyan sikerült megszülnöd? Nekem is 104-et mértek 38 hetesen! Nekem azt mondták, valószínûleg programozott császár lesz! 39 hetes kismama

A barnás folyásom a 2 napos menstruáciom után jelentkezett. és kb. 4-5 napig tartott. És a menstruáciom mindig 4 napig erös szokott lenni hát most minden volt ez a 2 nap csak erös nem. Lehet ez valami betegség jele is vagy Terhesség is?

Legjobb válasz: Ez utalhat terhességre, ha van erre eséllyed. Idõben jött meg? Szerintem vegyél tesztet, hogy biztosabbat tudj. De nem ártana orvosi tanácsot kérned.

Ez utalhat terhességre, ha van erre eséllyed. Idõben jött meg? Szerintem vegyél tesztet, hogy biztosabbat tudj. De nem ártana orvosi tanácsot kérned.
Mit jelent az , hogy 2 nap menstruáció után?? Rendesen meg volt két napig??

2 napos kiscicám evés utá üvölt, segítség?

óránként igényli az 1-1,5 ml tápszert, tegnap egymás után kakilt kettőt, ma semmit, csak kis "kavicsokat". Most már evés után is nehéz megnyugtatni, mit csinálok rosszul? Masszírozom papírtörlővel a hasát, pisilni mindig pisil, kakilni nem. Úgy alszik el, hogy fogom a rongyai között, de észreveszi, ha otthagyom...Mikor éli túl??? 3-4 napos elmúlt, akkor túléli?? Érdemes a leglelkiismeretesebben gondozni?...elkeserítő, hogy nem nyugszik meg.

Legjobb válasz: Üvölcs vissza xddd

Üvölcs vissza xddd
Persze, hogy érdemes lelkiismeretesen gondozni, ne is értem, hogy merülhet fel az ellenkezõje! Állatorvost kérdezz meg, hogy jó tápot adsz-e neki, elég tápláló-e számára, lehet, hogy éhes marad, azért sír. Meg aztán gondolj bele, hogy az ilyen picúrok még egész nap a mamájukkal vannak. Õ is igényli a testmeleget, a szívdobogás hangját, ami megnyugtatja. Tudom, hogy nagyon fárasztó, de hidd el, hogy megéri. Most rajtad múlik egy kis élõlény élete!
Kéne keresni neki pótmamát:((
A kérdező hozzászólása: Megmértem, nem igazán gyarapszik, kiscicáknak való tápszert kap... Óránként igényli az evést, hát adok neki, biztos éhes és azért sír, de 'ml-t tud vagy max 1.5-öt egy alkalommal megenni. Ha mondjuk születésétõl számítva 4 napos, már túléli?? 1 napig a betonon volt, nem mertünk hozzányúlni, hátha jön az anyja, de nem érdekelte az anyját...kibírta...nagyon fárasztó de bizakodom, hogy nem hiába ápolgatom. Sajnos éjjel már majdnem nem ébredtem fel a sírására. Szóval, mikortól marad meg?...
Nem lehet így megmondani... szerintem az elsõ 1 hónap nagyon rizikós.
Ha nem gyarapszik, az nem jó jel, de ne ijedj meg! Kérdezz meg állatorvost, hogy fel lehet-e esetleg valamivel javítani azt a tápszert, hogy táplálóbb legyen a számára. Lehet, hogy ezért is sirdogál, mert folyton éhes. Egy állatorvosi vizsgálat amúgy sem ártana, mert elõfordulhat, hogy jó a tápszer, de valamiért a szervezete nem tudja hasznosítani az összes tápanyagot. Én mindenképpen orvoshoz vinném!
Lehet hogy férges...Adj neki füvet, utána hagyjad hogy hányjon, aztán nézd meg nincsenek e benne fehér darabkák vagy ha kakil abban.Lehet azért üvölt mert fáj a pocija. :( De lehet magányos is, keress neki egy másik kiscicát akivel játszhat mert anya macskát nehezebb szerezni.

7 hetes és 2 napos vagyok, az imént wc-zés után ahogy megtöröltem magam barnás folyást vettem észre a wc papíron, mintha egy kis alvadt vér lenne?

Az orvosomat délután tudom felhívni, addig is ötletek? :( Nem görcsölök...

Legjobb válasz: Pihenés, amíg nem lát doki!

Pihenés, amíg nem lát doki!
feküdj le! De jobb lenne orvoshoz menned most azonnal.
Az ügyeletes nõgyógyászatot hívd fel a kórházban, hogy addíg is mit csinálj! én is 7 hetes vagyok, nekem a pozitív teszttõl volt barnás folyásom, az orvos azt mondta, hogy akkor is ha nem görcsölök, napi 3 nospa, 2x1 magneb6 és írt fel 3x2 utrogestan progeszteron pótlást és persze sok pihenés! Azért én mindíg bementem egy ultrahanga, de a baba szépen fejlõdött az ijedség ellenére, javaslom, te is menj be megnéni, minden rendben van-e vele. És persze ha tudsz írj, hogy mi van veletek!
Nem ijesztgetésbõl, de nem azonnal jelentkeznek a görcsök vetélés esetén... Nem feltétlenül jelent gondot, bár az alvadt vér látványától én is kisebb idegsokkot kaptam (el is ment a baba). Viszont anyukám velem kb. ilyen idõs terhesen nagyon-nagyon elkezdett vérezni, már az orvosok sem fûztek hozzá túl sok jót... majd 35 hét múlva megszülettem, 2 hét túlhordás után :) Mindenképpen pihenj sokat és amint tudsz, menj orvoshoz, bár én a helyedben már most taxiba ülnék és elmennék az elsõ szakrendelõbe sürgõs esetre hivatkozva.
Nem lesz semmi baj hidd el, Én is így jártam múlt héten 1 napig barnáztam, kaptam gyógyszert és rendben vagyok:)
1. válaszoló vagyok. Csak érdeklõdni szeretnék hogy mi van veletek? Minden rendben van?

Miért érzékeny a mellbimbóm menzeszesz után? 2 napos menzim volt!

volt már valaki így??mitől lehet!!a hőm is magas igaz meg vagyok fázva de lázam az nincs!!

Legjobb válasz: nem válaszol senki??

A kérdező hozzászólása: nem válaszol senki??
Sok esetben a gyulladás tehát a megfázás okozza.Mihamarabbi gyogyulást. szorítok:)
A kérdező hozzászólása: értem!!ennyire befolyásolja, hogy taknyos vagyok??köszi a választ és a jó kívánságot!!
lehetsz terhes is. tesztelj a biztonság kedvéért. utána menj dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!