Találatok a következő kifejezésre: 2 naponta Nem tudom, mit (7 db)

Kb.8 hónapos, lány macska, használja a almot, de kb.2 naponta lepisili az ágyamat. Csak úgy. Nem tudom mi lehet a baja? Mit tudnék még tenni? Már az egész lakás vizeletszagú.

Egy hónapja ivartalanítattam.Az alma rendszeresen tisztított.

Legjobb válasz: Nem lehet h valami illat irritálja az ágyadon (öblítõ, stb)?? De lehet hogy a dominanciáját fejezi ki, vagy csak azt akarja h foglalkozz vele. Amikor rajtakapod, erõteljesen szólj rá h "Nem szabad", vidd az alomra, és ha elvégezte ott akkor dicsérd meg. Ha mondjuk szõnyegre vagy padlóra pisil, akkor töröld fel ecetes/Domestosos vízzel, h elfedje a szagát.

Nem lehet h valami illat irritálja az ágyadon (öblítõ, stb)?? De lehet hogy a dominanciáját fejezi ki, vagy csak azt akarja h foglalkozz vele. Amikor rajtakapod, erõteljesen szólj rá h "Nem szabad", vidd az alomra, és ha elvégezte ott akkor dicsérd meg. Ha mondjuk szõnyegre vagy padlóra pisil, akkor töröld fel ecetes/Domestosos vízzel, h elfedje a szagát.
Hát én azt nem tudom, hogy hogyan lehet az alomra szoktatni, mert nekünk kinti cicáink voltak. Viszont az ágytól simán el lehet szoktatni. Szerintem valamilyen szag miatt végzi ott a dolgát. Ha rajtakapod, akkor szidd le, és rakd rá az alomra, és moss fel domestosos vízzel, és rakj az ágyad közelébe citromot, vagy narancsot, annaka szagát nem szereti. De akár egyszerûn be is csukhatnád a hálószoba ajtaját, és nem menne oda.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Próbálok nagyobb figyelemmel lenni.Most nem engedem fel az ágyra, meglátom alakul-e.

2 naponta póktalanítok. Nem tudom, mit tegyek már a pókok ellen. A spray nem használt. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: minden nap pókhálózás, ha nem akarod hogy az ablakodon bemenyenek akkor szúnyog hálot rakj fel. ne pray-zd mert a pókok iszonyu mennyiségü bogarat szúnyogot össze szednek. nincs pók még több szúnyog bogár van. az egyik leghasznosabb ízeltlábunk.

minden nap pókhálózás, ha nem akarod hogy az ablakodon bemenyenek akkor szúnyog hálot rakj fel. ne pray-zd mert a pókok iszonyu mennyiségü bogarat szúnyogot össze szednek. nincs pók még több szúnyog bogár van. az egyik leghasznosabb ízeltlábunk.
nem tudsz tenni semit, porszivozd a falat hogy ne legyen poros, igy kevesebb az esély, de màs nincs ha a spray nem vàlt be
A legtisztább lakásban is vannak pókok, de vannak olyan spray-k amiknek hosszantartó hatása van. Fújd be vele a bútorok hátulját sarkokat, ahol általában szeretnek szövögetni. Próbáld meg a Bio Kill-t vagy a Morteint. Én is iszonyodom tõlük irtom is ahogy érem akármilyen hasznosak is.
élj velük együt! türjél.! ök is elviselnek téged te miért is ne?
Gondolom nem a pókok fizetik a lakás költségeit. -.-" Ha együtt kívánnak élni szálljanak be a rezsibe stb. Válság van.

Naponta szedem le a sarkokból a pókokat de mint hiába 2 éves a lakásunk és nem tudom kiirtani a pókokat belőle. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Pókhálózz! A pókokat nem tudod semmivel kiirtani. Az idén az idõjárás miatt különösen sok van belõlük. A fecskék nem tudták elpusztítani õket! Télen nem lesz ennyi pók a lakásban.

Pókhálózz! A pókokat nem tudod semmivel kiirtani. Az idén az idõjárás miatt különösen sok van belõlük. A fecskék nem tudták elpusztítani õket! Télen nem lesz ennyi pók a lakásban.
örülj, hogy száraz a lakás. nálunk is laknak páran, de nem bántom õket. ameddig õk nem bántanak engem :D
Egy házi praktikát próbálj ki: 10-20% os ecettel spricceld be a sarkokat, de egyszerre csak egy szobába, majd szellõztesd ki, az a mennyiség elegendõ lesz ami beszívta magát a tapétába, vagy a festékbe. De csak óvatosan keveset nagyon apró szórófejû spriccelõvel. Szia!
A kérdező hozzászólása: Sajnos a gyermeket csipkedik és én is kaptam már egy pár csípést. Az ecetes dolgot kipróbálom ha sikerült akkor írok
Szia! Várom a választ a történtekkel kapcsolatban, kíváncsi vagyok, hogy csak nekem sikerült-e amilyen kétbalkezes vagyok, vagy másnak is. :) Szia!


Mi van ha egy hétig csak 2 naponta tudok enni adni a görög teknősömnek? Nem lesz semmi baja?

Legjobb válasz: Adj neki sokat és nem lesz baja szívósak nekem is van 1 hétre elmentünk raktunk be neki kaját beosztotta és semmi baja

Adj neki sokat és nem lesz baja szívósak nekem is van 1 hétre elmentünk raktunk be neki kaját beosztotta és semmi baja

. én soha nem jelentkeztem be a MEETMEE oldalra és mégis kapom a szenny leveleket? Többször kértem ne küldjenek, de csak jönnek naponta 1-2! Mit tudok tenni, hogy ne kapjak több levelet?

Legjobb válasz: Amit már sikerült megnyitni azok közül válasz ki egyet . Majd a levél vége felé keresd a leiratkozás gombot . Nyomd meg a leiratkozás gombot . Menj a levél fejlécéhez és nyomj rá a SPAM gombra . Ha kijelezte aSPAM beállítás aktív , akkor jelöld ki az összeset ettõl az oldaltól . Olvasottat és olvasatlant egyaránt és töröld õket véglegesen . Nézd át a SPAM és kuka kategóriákat és ha ott van belõlük azokat töröld ki mindet .

Amit már sikerült megnyitni azok közül válasz ki egyet . Majd a levél vége felé keresd a leiratkozás gombot . Nyomd meg a leiratkozás gombot . Menj a levél fejlécéhez és nyomj rá a SPAM gombra . Ha kijelezte aSPAM beállítás aktív , akkor jelöld ki az összeset ettõl az oldaltól . Olvasottat és olvasatlant egyaránt és töröld õket véglegesen . Nézd át a SPAM és kuka kategóriákat és ha ott van belõlük azokat töröld ki mindet .
2 járható út közül választhatsz ezek után . (ha nincs leiratkozás gomb , akkor az egyértelmû SPAM üzenet) (A) Élsz a törvény adta lehetõséggel és feljelented a SPAM leveleket küldõ félt . Bejelentési módok [link] ûrlap amit ki kell tölteni Kéretlen hirdetést bejelentõ ûrlap [link] Vigyázat az eljárás pénzbe kerül KB 2.200 Ft . (az infó egy hozzászólásból származik**) Változások Változott a spam bejelentés eljárása** [link] (B) Törlöd az email fiókod , hoz létre egy újat . -Nem lehet majd az email címeddel regisztrálni , mivel nem tudják kinek kiküldeni a visszaigazoló email-t. (nem létezõ email címre nem tudnak igazoló email-t kiküldeni) -Nem lesz értelme értesítési email címnek megadni , mert nem létezik a email . --- Lehetséges védelmi eljárások : -Ne használj sehol magadról készült (valós) képet , használj helyette Avatar-t . -Az elérhetõségeidet ne láthassa senki sehol , használd a (PRIVÁT) beállítást . (email , telefon , fax , Skype , FaceBook, ...stb) -Használj erõs jelszót és minimum 12 karaktereset) ( PL : az erõs jelszóra : G3ß(at#jJocoka78 ) -Ne használj több helyen is ugyanazt a jelszót , minden esetben más és más legyen a jelszó . -6 hónapnál régebbi jelszót ne használj . -Minden esetben nézd meg kitõl kaptál üzenetet és milyen email azonosítóról . (ha idegen számodra a feladó akkor megnyitás nélkül kukába vele és töröld is) (esetleg az azonosító alapján hozzáadhatód a SPAM listához , a tartalmának megnézése nélkül , majd kukába vele) Kivétel : Ha társkeresõ vagy egyéb , de 18+ kategóriába tartózó oldalt kívánsz használni . -Csak egy darab valós képet tölts fel és azt is jelöld meg . (minden oldalon csak azt az egy képet használd) -Az ilyen oldalakhoz használj egy külön email-t , és minden 18+ oldalhoz ezt add meg regisztrációkor és értesítésnek is . -Ha van lehetõség csak regisztrált tagok láthassák az elérhetõségeidet és személyes adataidat az adott 18+-os oldalon . (regisztrálatlan személyek nem fogják látni , se a fotód , se az email-d)

Hogyan szokjak le a kaverol? Rosszul van mar a gyomrom es az epem tolle megse tudom leszokni, egyszeruen mikor iszom azelot nem faj a gyomrom s azutan kezd, pedig csak 1 max 2 iszom naponta

Legjobb válasz: Elhatározás kérdése. Néhány napig fáradt leszel és csak kóvályogsz majd, a fejed is fájni fog. Aztán ezek szépen elmúlnak.

Elhatározás kérdése. Néhány napig fáradt leszel és csak kóvályogsz majd, a fejed is fájni fog. Aztán ezek szépen elmúlnak.
A kávé is csinál savat a gyomorban. Ha elõtte nem eszek semmit, akkor nekem is kicsinálja a gyomrom, muszáj vagyok enni vagy inni valamit rá ami nem savas. Most ittam de csak porkávét, ettem boltos milánóit egy egész üvegnyit és teljesen végem van a gyomromnak, rendesen fáj most. Egy csomó vizet ittam már rá. Nem nagyon használt sokat, de már jobb azért. Az én gyomrom is ki van készülve már egy hete. Mi lenne, ha hígabb kávét innál? Én úgy szoktam csinálni, ha sokat akarok inni akkor hígítottan csinálom. Az instant kávétól kevésbé fájt a hasam, mint az õrölttõl amit le kell fõzni. Ha iszod, tegyél bele tejet az is jó rá, úgy nem marja ki a gyomrod.
Szerintem, mindenképp egyél valami kekszet mielõtt kávét iszol. Ha pedig le szeretnél szokni róla, elõször igyál helyette fekete teát. Rengeteg féle van. Az én kedvencem a barackos.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!