Találatok a következő kifejezésre: 2 napja volna megjönnie, de (39 db)

21-én kellett volna megjönnie. Két napot késett a menszim.2 napig meg volt, de nem úgy mint szokott (gyengébben).1 nap teljesen kimaradt, ma reggel meg elöntött a vér. Azóta megint semmi. Lehet terhesség?

Jó pár napja nem kívánom a cigit, pedig szerettem dohányozni. El?jön a farkasétvágy, ha éppen nem émelyeg a gyomrom. A mellem is fáj néha, nem is kicsit. Szeretnék babát, de valahol a lelkem mélyén félek megcsinálni a tesztet. Nem akarok csalódni.

Legjobb válasz: Csinálj egy tesztet, de szerintem ha "elöntött a vér" akkor nem vagy terhes vagy már nem vagy az.

Csinálj egy tesztet, de szerintem ha "elöntött a vér" akkor nem vagy terhes vagy már nem vagy az.

Múlt hónapban pontosan jött meg, három napig tartott, 2 napig csak pecsételés 1 nap pedig "rendesen"! Ma kellett volna megjönnie, de késik nagyon fáj a cicim! Mi lehet ez?

Legjobb válasz: A biztonság kedvéért csinálhatsz egy terhességi tesztet, mert lehet, hogy terhes vagy. De a mellem például nekem is sokszor fáj, mielõtt megjön.

A biztonság kedvéért csinálhatsz egy terhességi tesztet, mert lehet, hogy terhes vagy. De a mellem például nekem is sokszor fáj, mielõtt megjön.

Az utolsó mensim május 5-10ig tartott.28 napos a ciklusom. Jun.2-án kellet volna megjönnie, de előtte 2 nappal elkezdtem barnázni. Még utána is volt egy pár napig. Mi lehet az oka? Babás már nem lehetek ugye?

Csináltam ma reggel 1 tesztet, de negatív lett. Azóta halvány barnás folyásom van.

Legjobb válasz: Így nem tudom, hogy mikor van pé-m. Bár tegnap együtt voltam a párommal.

A kérdező hozzászólása: Így nem tudom, hogy mikor van pé-m. Bár tegnap együtt voltam a párommal.
A pé-d május 20 körül lehetett, de elvileg ha negatív a teszt akkor nincs baba. A következõ péd, ha május 31.én jött a barna akkor lehet megfáztál stb.. és akkor 12-13.-án lesz, akkor kell vigyázni mindenképp, de nem garanciális.. tulajdonképp a nem szeretnél babát akkor védekezni kellene.., ha pedig igen akkor 10-16.-áig kétnaponta akció!! Azért ismételd meg a tesztet egy-két nap múlva, mert a sima barnázás gyanus.

Késhet attól a menses, mert ciklus közepén volt 3-4 nap barnázásom? 2 napja kellett volna megjönnie, de semmi. Tegnap este azt éreztem, hogy reggelre megjön, de aztán semmi.

Enyhe folyásom van. 24/L

Legjobb válasz: Késhet attól,sõt ki is maradhat,de nem ártana elmenni vele orvoshoz,mert az valami féle bacilust jelez.

Késhet attól, sõt ki is maradhat, de nem ártana elmenni vele orvoshoz, mert az valami féle bacilust jelez.

Ma kellett volna megjönnie de még semmi! 2-3 nappal ezelőtt egy kis mesis érzés, fehér testápolós folyás (ami ilyenkor vízszerű szokott lenni). Mellfájdalom, de csak oldalt!Pont most sikerült volna?

Már 1 éve próbálkoztunk a babával, de nem akart jönni.

Legjobb válasz: nekem is fehér, testápolós folyásom volt és csak oldalt fáj a cicim és 8 hetes vagyok :) hátha.... majd írd meg. én szorítok. mikor tesztelsz?? 10 hós kisfiú anyukája és 8 hetes kismama

nekem is fehér, testápolós folyásom volt és csak oldalt fáj a cicim és 8 hetes vagyok :) hátha.... majd írd meg. én szorítok. mikor tesztelsz?? 10 hós kisfiú anyukája és 8 hetes kismama
Sok helyen olvastam, hogy akkor jön a baba, amikor már éppen pihentetik a baba projektet, vagy éppen taljesen lemondtak róla! Szorítok, hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nem nagyon gondolkoztam a tesztelésen!Úgy vagyok vele, úgy is megjön!Gratulálok a kismamának!Milyen tüneteid voltak még?
1. vagyok:semmilyen más tünetem nem volt, ennyi csak. ja meg néha meg-megfájdult a hasamalja mint menszeszkor. az 1. terhességemnél jobban fájt a hasam alja, ott még gyógyszert is vettem be rá, most teljesen más volt.néha émelyegtem is, de ezt a sok evésnek tudtam be :) mikor tesztelsz?? tesztelj ha késik. késik egyáltalán??mióta?? minden jót.
A kérdező hozzászólása: Tegnap kellett volna megjönnie de még ma sincs semmi!Kicsit fájogat a hasam!De semmit több!Majd ha nem jön meg a jövõ héten tesztelek!
A kérdező hozzászólása: Háááát!Sajnos megjött!!!!!!:(

A barátommal 2 hete szombaton gumi nélkül csináltuk de nem élvezett el. A múlt héten viszon gumival és utánna 2 napig barnáztam. Most csütörötkön kellet volna megjönnie de kimaradt. Terhes lehetek?

Vettünk tesztet és negatív. Esetleg rossz vt a teszt? Vagy mit?l maradhat ki? help!

Legjobb válasz: a terhességi teszt körübelül aszthiszem 2 hét után mutatja ki ha valaki terhes..

a terhességi teszt körübelül aszthiszem 2 hét után mutatja ki ha valaki terhes..
10 napnál régebben volt az aktus, elvileg a teszt már kimutatná, de ugye biztosabb 14-15 nap után, plusz a teherbeesés az aktus utáni két napban lehetséges asszem... A helyedben elmennék orvoshoz de minimum vennék még egy tesztet és megcsinálnám hét közepén..
A kérdező hozzászólása: Igen ezen gondolkozom, bár a barátom azt mondta h a gumi nem volt kilyukadva semmi baja nem volt.épp ezért nem értem :S:S
Én nem hiszem, hogy teherbe eshettél, de vegyél mégegy tesztet, ha addig nem jön meg.

2 napja kellett volna megjönnie, de semmi, a melleim meg vannak duzzadva, de nem fájnak. Lehetek terhes?

A hasam nem görcsöl mint szokott csak egy kicsit érzem hogy van! Clostibegytet is szedtem! Ja és ma csináltam egy tesztet ami negatív lett! :(((( Szerintetek van esélyem hogy terhes vagyok!

Legjobb válasz: Lehetséges, hogy babás vagy! Pár nap múlva tesztelj újra, reggeli vizeletbõl, ha nem jön meg, és irány a doki!! Nem írtál más tüneteket, de akár baba is lehet:) Gratulálok!

Lehetséges, hogy babás vagy! Pár nap múlva tesztelj újra, reggeli vizeletbõl, ha nem jön meg, és irány a doki!! Nem írtál más tüneteket, de akár baba is lehet:) Gratulálok!
Természetesen van esélyed míg nem jön meg. Szorítok!

Lehetek terhes, ha a terhességi teszt aktus után 6 héttel negatívat mutatott? Okt 5én voltunk együtt, 9-én megjött, de 2 nap volt a szokásos 3 helyett. Kövnek november 6án kellett volna megjönnie, de 1 napot késett, normális lefolyású volt!

Úgy érzem,hogy terhes vagyok, bizsereg a mellbimbóm, fájdogál a hasam, derekam. Csináltam tesztet tegnap este (nov. 14), negatív lett, és ma reggel is (nov. 15.), az is negatív lett. Lehet,hogy mégis terhes vagyok? Vagy ennyi idõ eltelte után már biztos,hogy nem vagyok az, ha negatív lett a teszt? Nagyon nem szeretnék most gyereket, és teljesen rágörcsöltem a témára… :( Ja, és védekeztünk, 4 hónapja szedek fogamzásgátlót, nem felejtettem el egy szemet sem bevenni, de olyan volt,hogy nem pont ugyanabban az idõpontban vettem be, de még 12 órán belül.

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.

Szerintem nem vagy terhes. Aktus után 6 héttel már kimutatná a teszt.
Nem vagy terhes. De minek mérgezed magad, ha 6 hét alatt csak egyszer vagytok együtt?
nem vagy terhes
A kérdező hozzászólása: azért szedem, mert együtt voltunk, de szakítottunk...búcsúsex volt... ezért sem lenne jó, ha terhes lennék... :S
A kérdező hozzászólása: Péntek délután, mikor hazaértem a munkából, nagyon halvány rózsaszín csík jelent meg a controll zónában, alig látható... Akkor lehetek mégis terhes?? :(( Másik tesztet még nem vettem... majd holnap..
Szerintem már túlságosan rágörcsöltél, és odaképzelsz egy halvány csíkot. Töltsd fel ide, több szem többet lát, de 6 hét után kimutatta volna az elsõ teszt, és nem is halványan szerintem...
lehetsz!!! jövõre több pénzt kapsz majd az állambácsitól! :)
IGEN, lehetsz terhes! Miért nem védekeztetek óvszerrel is? A betegtájékoztatóban feketén-fehéren benne van, sõt, köztudott tény, hogy az antibiotikum bizony rendkívül gyengíti a fogamzásgátló hatását. Majdnem olyan, mintha be sem vetted volna. Nem tudsz mást tenni, mint várni és 10-14 nappal késõbb elvégezni egy terhességi tesztet, addig úgy sem mutat semmit, csak negatívat.
A kérdező hozzászólása: Igazából örülnénk neki. :-D Csak azért tettem fel a kérdést mert petefészek cisztáim vannak... :-( Bízom benne hát ha összejön... Csináljak terhességi mielõtt elkezdem a fogamzásgátlót?
ha nem ön meg persze, csinálj elõtte tesztet.szerintem valószínû terhes vagy, valamint ha elmaradt akkor már elvileg akár holnap vagy ma délután ki kellene mutatnia:) drukkolok :)

Ebben a hónapban nagy valószínűséggel nem volt peteérésem (UH-on voltam) vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött, sőt már előtte 2 nappal barnáztam, ami azóta is tart!?

Ebben a ciklusban kellene elkezdenem a Clostyt, de most nem tudom mi tévő legyek?Ja, tesztem negatív!Bocsi a hosszú kérdésért!:)

Legjobb válasz: Ha két napnál tovább van barnázás az általában nem jó jel, sárgatest elégtelenségre utal. Rendszeresek a ciklusaid? 3. napi hormoneredményeket néztek? Ezek nélkül nem érdemes szerintem CLostit szedni. Az egyébként is csak tüneti kezelése a dolgoknak. Az csak az agyalapi mirigyet bombázza, hogy termeljen petesejteket. De ha nincs peteérés, annak mindig van valami oka. Elõször ezt kellene kideríteni, és kezelni. A nõgyógyászok erre sajnos általában alkalmatlanok. Endokrinológust kellene keresni.

Ha két napnál tovább van barnázás az általában nem jó jel, sárgatest elégtelenségre utal. Rendszeresek a ciklusaid? 3. napi hormoneredményeket néztek? Ezek nélkül nem érdemes szerintem CLostit szedni. Az egyébként is csak tüneti kezelése a dolgoknak. Az csak az agyalapi mirigyet bombázza, hogy termeljen petesejteket. De ha nincs peteérés, annak mindig van valami oka. Elõször ezt kellene kideríteni, és kezelni. A nõgyógyászok erre sajnos általában alkalmatlanok. Endokrinológust kellene keresni.
Sajnos ilyen elõfordul. Nálam is volt, hogy kimaradt egy ciklus. A biztonság kedvéért csinálj még egy tesztet. Ha negatív, a doki tud felírni gyógyszert (pl. norcolut) ami meghozza a menstruációt. De egyébként én a helyedben lehet, hogy várnék a clostival. Fõleg ha nem régóta szeded a metet. Minimum 3-6 hónap amíg kifejti a hatását. Az is lehet, hogy nem válik be, vagy nem jó az adagolás, stb. Szóval az a lényeg, hogy amíg az alapprobléma nem rendezõdik, nem érdemes bombáznod magad gyógyszerekkel, mert ha rendezõdik a PCOS, elméletileg jön magától a bébi. Megnéztem a másik kérdésedet is, amit linkeltél. 3 pontos inzulin, illetve cukorterhelést csináltak végül? Ez is nagyon fontos lenne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!