Találatok a következő kifejezésre: 2 napja volna jönnie, tegnap (3 db)

Szia reggelj csinálj egy tesztet szoritok:)
Szerintem várj még, a zöldezés meg a sárgázás biztos nagyon szép lesz.

Már 2 hete hogy meg volt de csak fél napig. Igazábol mult héten kellet volna meg jönnie de egy pár napja hányingerem van és fáj a hasam. Tegnap teszteltem negativ lett. Lehet még babám?

Legjobb válasz: ELÕFORDULHAT ENYHE VÉRZÉS KORAI TERHESSÉGNÉL ÉS AZ IS HOGY A TESZT MÉG NEM MUTATJA KI , VÁRJ MÉG PÁR NAPOT .UJABB TESZT , ESETLEG DOKI

ELÕFORDULHAT ENYHE VÉRZÉS KORAI TERHESSÉGNÉL ÉS AZ IS HOGY A TESZT MÉG NEM MUTATJA KI , VÁRJ MÉG PÁR NAPOT .UJABB TESZT , ESETLEG DOKI
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. Bár nagyon reménykedek.
Vannak olyan tesztek, amik már a 2-3 napos terhességet is kimutatják, rá van írva a dobozukra, hogy melyiket mikortól lehet használni, illetve milyen pontossággal tesztel. Én 3-mat is csináltam a tuti kedvéért :D. Szerintem is várj még 1-2 napot. A hányinegeres és émelygéses tünetek inkább csak a 4. héttõl jelentkeznek. Legalábbis nálam ez van és ezt is mondták. Morzsa

Meg fog jönni vagy nem? A hőm 37, 2 körül mozog már 6 napja, tegnap kellett volna megjönni..

Most úgy érzem mintha meg akarna jönni és a hasam folyamatosan morog (bélmozgás szerintem) kicsit fura érzés, mintha apró buborékok lennének bennem. Kicsit fáradékonyabb vagyok a szokottnál, a kollégáim szerint meg fehér az arcom és nem tudok rendesen enni.

Legjobb válasz: Szia! Persze, hogy lehet még baba! Sõt..ezek a tünetek inkább az ottlétére utalnak. Úgy gondolom már érdemes tesztelned. A hõd is babára utal, a menstruáció késése, a sápadtság. Mindenképp tesztelj, ha gondolod akár már délután is próbálhatod egy 10-es érzékenységûvel, de ha negatív lesz akkorse keseredj el, akkor majd reggeli elsõ vizeletbõl :) Nagyon drukkolok neked! Mindenképp írd meg az eredményt :):)

Szia! Persze, hogy lehet még baba! Sõt..ezek a tünetek inkább az ottlétére utalnak. Úgy gondolom már érdemes tesztelned. A hõd is babára utal, a menstruáció késése, a sápadtság. Mindenképp tesztelj, ha gondolod akár már délután is próbálhatod egy 10-es érzékenységûvel, de ha negatív lesz akkorse keseredj el, akkor majd reggeli elsõ vizeletbõl :) Nagyon drukkolok neked! Mindenképp írd meg az eredményt :) :)
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy, hogy drukkolsz! Már 3 éve próbálkozunk..... Most inszemet próbáltuk harmadszorra. Elsõ nem sikerült, második igen, de csak 8. hétig tartott missed ab-bal végzõdött, és most..... Remélem most sikerült és meg is marad! Pénteken tesztelek és megírom mi lett!
A folyással semmi gond nincsen :) A hõd tökéletes, fõleg ha az alaphõd ennél alacsonyabb, ami valószínû :) A napközben mért hõ nem számít, de a reggeli nagyon is :) Én babára voksolok :) :) Mióta próbálkoztok? Holnap is Qupidot vegyél és mindenképp írd meg az eredményt :) :)
A kérdező hozzászólása: Qupidóval teszteltem. Igen igazad van, nem ártana reggelibõl tesztelni! Egyébként most egy kicsit nyúlos folyásom van, ami igazán nem sok és néha nagyon kicsit érzem a bal petefészkem, na meg megmaradt a haspuffadás és a levegõbubik! A hõm 37 felett reggel is és napközben is!
Jajj most olvasom, te délután teszteltél :) :) Így méginkább érthetõ a halványsága :) :) Utolsó és utolsó elõtti voltam :) :)
Szia! Ez már nagyon jó jel :) Igaz elvileg pár perc után nem értékelhetõ, de ilyen utószáradások esetében erõs szokott lenni a csík, tehát én azt gyanítom, már az elején is ott volt, csak még halvány, mert kevés a HCG-d :) Holnap reggel mindenképp ismételd meg, ha lehet Qupido teszttel, ha olyat nem kapsz, akkor próbálj 10-es érzékenységû tesztet szerezni. Most milyennel teszteltél? Azt hiszem félig merészen és gyáván de gratulálok a babához :) :)
A kérdező hozzászólása: Szia! Tegnap délután teszteltem! Elõször nem láttam semmit, aztán jócskán eltelt 10 perc és egy iszonyatosan halvány csík látszott!Elsõre nem is veszed észre, annyira halvány! Nem tudom mit gondoljak! Szerinted? Az tuti, hogy holnap reggel is csinálok egyet. ma sem jött meg!!! A férjem már hülyét kap, hogy folyamatosan tesztért járok, szerinte csak 2 héttel utána kellene megnéznem, de hát ezt õ úgysem érti meg...! :)
Szia! Na teszteltél? :) Nagyon kíváncsi vagyok :) :) Elsõ válaszoló voltam :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod! nagyon remélem, hogy baba, mert már régóta szeretnénk! Napközben is 37 felett van a hõm, de szerintem ez nem sokat jelent! Mégegyszer köszi a választ! Holnap reggel tesztelek és utána megírom mi lett! (remélem lesz bátorságom tesztelni, mert mindig attól félek, hogy csalódni fogok!)
Szia! Persze, lehet! :) A "mindjárt megjön" érzés lehet a beágyazódás folyamatának a jele és a fáradékonyság is jellemzõ tünet. Persze ez így még koréntsem biztos, de ha tegnap kellett volna megjönnie, ma már tesztelhetsz is akár! Szorítok!
Na szia! Megint én :) :) Teszteltél? :) Eredmény?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!