Találatok a következő kifejezésre: 2 napja volna jönnie, (23 db)

6 hónapja szültem.2 hónapja megjött a menszim, de nem pontosan, elég darabos is volt. Most meg kellett volna már jönni 2 napja, de semmi. Fáj a hasam és nagyon fel vagyok puffadva, de nem érzem hogy meg akarna jönni. Menjek orvoshoz? Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Én 4 hónapja szültem és 10 hetes volt a babám amikor megjött elõször. Több mint 1 hétig tartott akkor elkezdtem a cerazette-t szedni, de abba kellett hagynom és sajnos azóta sem jött meg. Már több, mint 2 hetet késik. Kicsit parázok, még várok egy hetet aztán teszt. Szerintem várjál még 1 hetet, mert szülés után nem biztos, hogy szabályos lesz rögtön a ciklusod. Ha pedig addigra sem jön meg akkor teszt és doki.

Én 4 hónapja szültem és 10 hetes volt a babám amikor megjött elõször. Több mint 1 hétig tartott akkor elkezdtem a cerazette-t szedni, de abba kellett hagynom és sajnos azóta sem jött meg. Már több, mint 2 hetet késik. Kicsit parázok, még várok egy hetet aztán teszt. Szerintem várjál még 1 hetet, mert szülés után nem biztos, hogy szabályos lesz rögtön a ciklusod. Ha pedig addigra sem jön meg akkor teszt és doki.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ! remélem minden rendben lesz nálad is!

Fogamzásgátlót szedek (Belara) és már leglább 2 napja meg kellett volna jönnie, de még semmi arra utaló jelet nem érzek, hogy meg akarna jönni (szombaton vettem be az utolsó tabit). Most még várjak, hátha megjön, vagy mi van?

Legjobb válasz: Szerintem várj még, mert valóban a gyógyszer szünet 2., 3. napján jön meg leggyakrabban a mentsruáció, de az sem baj ha késõbb. Ha azonban egyáltalán nem jelentkezik a mensid akkor keresd fel az orvosodat. Gyógyszerszedés mellett is elõfordulhat hogy elmarad a menstruáció, nem biztos hogy bajt jelent, de az orvossal mindenképp tisztázni kell.

Szerintem várj még, mert valóban a gyógyszer szünet 2., 3. napján jön meg leggyakrabban a mentsruáció, de az sem baj ha késõbb. Ha azonban egyáltalán nem jelentkezik a mensid akkor keresd fel az orvosodat. Gyógyszerszedés mellett is elõfordulhat hogy elmarad a menstruáció, nem biztos hogy bajt jelent, de az orvossal mindenképp tisztázni kell.
A tabi szedésnél kicsit átrendezõdik a mensid! Beveszed az utolsó levél tabiját, majd a következõ 2.-3. napban fog megjönni a mensid!
A kérdező hozzászólása: és mi a jele hogy meg fog jönni ? mer én még semmit nem érzek
A kérdező hozzászólása: mert aze elsõ elõtt már kb két hétel fájt a hasam elõtte pedig 1 nappal görcsölt , az elsõ 10 napig tartott és ha meg jön most is addig fog tartani?
Az elején nem mindíg lesz azonnal rendszere, ahogy nálad se...a második valószínûleg már rövidebb lesz....ne aggódj azért nagy bajod biztos nincs mert van az úgy hogy akár fél évig is kimarad ilyenkor... tinédzser korban a görcs elég gyakori, akár ájuláshoz is vezethet, de nem mindenkinél van...egy kis folt is jelezheti aza egy kis folyás...
Ezt senki sem tudhatja. Ez normális, hogy az elsõ után hónapokig nem jön meg. Biztos volt nektek is felvilágosítás a suliban ott is le van írva, hogy normális. Az elsõ 2-3 évben pedig lehet be sem áll teljesen, szóval nem pontosan fog megjönni és hol kevesebb, hol több ideig tart majd. Az is lehet, hogy a hasad se mindig fog fájni. Ez elég változó. Ha 6 hónapra az elsõre se jön meg el lehet menni nõgyógyászhoz de nincs különösebb probléma valószínûleg õ is ezt fogja mondani. Ne idegeskedj miatta mert a sok stressztõl is kitolódhat. Majd megjön amikor meg kell jönnie, étkezz egészségesen nehogy valami vitaminhiányod legyen és akkor normálisan meg fog jönni nemsokára.
Szia reggelj csinálj egy tesztet szoritok:)
Szerintem várj még, a zöldezés meg a sárgázás biztos nagyon szép lesz.
Szia! Ha leesik a hõ akkor nagy valószinüséggel meg fog jönni.
Ahhoz, hogy megjöjjön le kell esnie a hõnek!Csinálj ma is egy tesztet, vagy esetleg holnap reggel! Miért nem szertnél babát?
A kérdező hozzászólása: Nagyon szeretnék babát csak nem most!Anyagilag sem állok úgy meg még fiatal vagyok és még szerintem ráérek vele!21 éves lány

Már 2. napja meg kellett volna jönnie, de csak barnás, nyálkás folyásom van. Lehetek ettől függetlenül terhes?

Legjobb válasz: Igen , lehetsz az elsõnél nekem is így volt a másodiknál nem. Ha egyébként nem szoktál mensi elõtt pecsételni pár napig hanem egybõl rendesen megjön akkor reménykedhetsz. Egyszer viszont elõfordult nekem hét-nyolc nap barnás pecsételés és annyit késett is a mensi amikor barátcserjét szedtem, dobtam is ki a kukába.

Igen , lehetsz az elsõnél nekem is így volt a másodiknál nem. Ha egyébként nem szoktál mensi elõtt pecsételni pár napig hanem egybõl rendesen megjön akkor reménykedhetsz. Egyszer viszont elõfordult nekem hét-nyolc nap barnás pecsételés és annyit késett is a mensi amikor barátcserjét szedtem, dobtam is ki a kukába.
nekem ugyan így volt, és pont a nemvárt után a 2. napont teszteltem pozit! csinálj tesztet! rosszmannban 300-500 ft! 5+4 hkm
szerintem várj még egy pár napot.drukolok
Szerintem is várj még, és egy pár nap múlva csinálj egy másik tesztet.
Szia! Ne keseredj el! Lehet, hogy a hcg szint még alacsony ezért nem mutatta még ki a teszt. Várj két-három napot és tesztelj ujra. Nekem pénteken kellett volna megjönnie, holnap én is tesztelek.
vedekeztetek? A terhesseg legtobb tunete a mensi tunetevel is egyezik. Csinalj tesztet!
Gratulálok. :D
Stressz?
A kérdező hozzászólása: Persze hogy védekeztünk. elõtte mindig fájnak a melleim pattanásos leszek és ugyan így történt most is. az idegességtõl is lehet?
Idegesség, betegség, és antibiotikum is befolyásolhatja.
Azért késik, mert parázol. Nincs semmi gond, elõfordul.

Hogyha alapjáraton 18 napos a ciklusom, de előzőleg késett kb.4 napot (28. a helyettt 2. án jött meg), akkor most mikorra várjam? Akkoraa, amikor meg kellett volna jönnie, ahoz viszonyítva 28, v amikor megjött, ahhoz?

ilyen strandolásos okok miattt, bár igaz, tampont használok:)

Legjobb válasz: Én az utolsóhoz képest számolnám a következõt. (A 18 nap nem elírás?)

Én az utolsóhoz képest számolnám a következõt. (A 18 nap nem elírás?)
A kérdező hozzászólása: jajjj de.:D 28.:D
Ahhoz képest kell számolni, amikor megjött.

Lassan 2 hónapja hagytam abba a tabit. Már meg kellett volna jönnie - ha a régi hosszú, 36 napos ciklusaimat nézem - 13 napja.3 napja kezdtem el az ovutesztelést, és szépen vastagodik a tesztcsík, de még mindig negatív. Mi lehet?

Lehet, hogy most lesz pé-em? És akkor a közvetlenül tabi utáni kimaradt volna? (Pedig éreztem a szúrkát is és 3 napig volt tojásfehérjeszer? a nyálkám is a 15.-18. napon) Mi lehetett és mi lehet most?

Legjobb válasz: milyen tabit szedtél? szerintem ez még a gyógyszer kavarása. mérd a hõdet.

milyen tabit szedtél? szerintem ez még a gyógyszer kavarása. mérd a hõdet.
A kérdező hozzászólása: Yasminelle-t szedtem, 10 hónapig. Lehet, hogy kavar még...
szerintem ez még a gyógyszer hatása, de bizakodjunk. édesanyám velem az elsõ gyógyszermentes hónapban teherbe esett. Hátha nálad is ez van:) )) drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszi! ...azért bennem is van egy egész pici "hátha"... :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!