Találatok a következő kifejezésre: 2 napja van evés után! A (14 db)

2 napja hányingerem van evés után! A magnéziumot most kezdtem el szedni folyamatosan. Lehet attól? Vagy mitöl lehet?

Másnál is elöfordult ilyen ebben a trimeszterben? 22 hetes kismama vagyok

Legjobb válasz: Nekem is volt hányingerem tõle abba is hagytam. Ha nem muszáj ne szedd.

Nekem is volt hányingerem tõle abba is hagytam. Ha nem muszáj ne szedd.
Az elején nekem is hasonló problémám volt: a Magne B6 és a B6 vitamin is hányingert okozott. Azt mondta a védõnõm, h a terhesség fura dolgokat képes elõidézni, ne szedjem, ha rosszul vagyok tõle. Most a 3. trimeszterben vádligörcs miatt szedem Ca-mal, nincs bajom.
42 évesen még szülni akarsz? :O
A kérdező hozzászólása: nem én lennék sem az elsõ sem az utolsó.


Lehet hogy a tápszer nem tetszik a pocakjának. Próbálj másmilyet. Széklete milyen?
Hidd el kérlek, ez a gyerek éhes. Azért iszik annyi vizet, mert kaját nem kap. Ha te éhes vagy, kajád nincs, de vized van, akkor a vizet fogod inni, hogy valamennyire csillapítsd az éhséged. [email protected]ál rá, hogy a doki mit számolt ki. Az én babám születésétõl tápszeres. Már a 4.napon evett 3óránként 60ml-ket és napról-napra többet. Sosem etettem túl, mert nem lehet. Mindig több kaját csinálta neki, mint amennyit tudtam, hogy kb.meg fog enni, hogy inkább több legyen mint kevés. Amikor jóllakott, a nyelvével nyomta ki a cumit. Jelzi, ha elég neki, hidd el. Etesd meg azt a babát rendesen.
Vízfogyasztás arányszáma:Ahány kg, annyiszor 100-120ml.Enyém 11kg-s és 10 hós, reggeli 320 ml tápi, 10:00 körül 300 híg üdítõ, ebéd 350-400g, utána 200-300 ml folyadék, uzsi :250-300g gyümi, ivás 200-300 ml limonádé, vacsi 220 tápi.Napi 2 kaki.
A kérdező hozzászólása: A dobozon több van az orvos számolta ki a súlya alapján, h 60 ml-t kéne ennie! de most is annyi vizet iszik, h nem értem mi lehet ennyit egy felnõtt nem iszik! a kakiról amit az elõbb írtam mi a vélemény?
Nem fogod túletetni. Az én fiam 6 hetes kora óta tápszeres, de ami a dobozon van, csak iránymutatás. Sosem tartottam be pontosan. Van, amikor kevesebbet eszik, máskor meg többet. Ne hagyd sírni, mert a dobozon az van, hogy 60ml-t kell ennie. Nyugodtan adj neki többet. Én mindig annyit adtam neki, amennyit kért, és nem hízott el. Nem kell ettõl félni, õ tudja, mennyire van szüksége.
Nem eteted túl, ne aggódj. A gyerek egyértelmûen éhes, amíg nem kap eleget enni ordítani fog.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! De most meg attól félek h hirtelen megterheltem a kis gyomrát...és holnap meg jön az üvöltés! a pelusba meg van kaki 3 szor is de csak nagyon kevés darabos!
Szia! Ne félj nem fogod túl etetni! Ô Tudja hogy mennyi kell neki! Ha 80-90-et kér add neki nyugodtan! Bizony ha ennyit iszik még tuti èhes amikor jóllakik màr úgysem fog többet elfogadni! Egy 33 hónapos kislàny és egy 6 hetes kisfiú anyukàja.
adj neki többet, vannak babák akik többet esznek. Ha szopizna nem lenne igy beszabályozva em is tudnád hogy épp 40ml-t vagy 100-at eszik. A babák nem olvassák a tankönyvet amiben le van irva mennyi kell nekik. Szerintem a te babád egyértelmûen éhes, többet igényel. Nem fogod túl etetni nyugi. Mivel emgiszsik 40ml vizet igy egyértelmû hogy éhes.
A kérdező hozzászólása: Eddig 60-at adtunk neki de ma növeltem 70-re! Most volt etetés úgy húztam ki a szájából 80ml-nél...de még nyûgös...szívja a cumit! Félek h túletetem! 6-7 szer eszik egy nap eddig végigaludta az éjszakát ezért vok tanácstalan mert...ha végigaludja az éjszakát akkor elég volt neki a 60 ml is?
mennyi tápszert eszik egy evésnél?
1. vagyok. Vagy édeskömény teát próbáld még.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Tegnap óta 90 et eszik, mert többet nem kér :) azóta nem iszik annyit megszûnt a kéz evés meg a cumi szívás ezerrel! de viszont a nyugtalanság meg a nem alvás nyûgösködés megmaradt! most nem tudom eldönteni h ez az idõ miatt nyûgös nem alszik vagy a táp?

2 hetes babámnak kevés a tejem, mert nem tudok pihenni, mert nagyon hasfájós, egész nap fent van. Mellette persze szoptatok 2-3 óránként, de minden evés után 30ml tápszert kap. Visszaállhatok csak anyatejes táplálásra, ha végre beindul a tejem?

Nagyon nagy kudarcként élem meg, hogy nem tudok rendesen szoptatni. Pedig mindent megtettem, homeobogyó, masszír, fejés, de nem tudtam sosem lefejni, max 10 ml.-t

Legjobb válasz: Szia! Ne keseredj el, ne szomorkodj és föleg ne stresszelj emiatt. Szedjed a bogyókat, fejjél rendszeresen, s közben a kicsit is tedd a cicire. Szerintem kérhetsz segítséget védönötöl is. Az enyém (igaz én Németországban élek) akupunktúrával segített. Közvetlen ez után mindig sok tejem volt (160 ml), ilyenkor még hozzátáplálni sem kellett. Próbálj meg pihenni, egy kicsit kikapcsolódni (ha van egy kis segítséged). S persze, hogy visszaállhatsz, ha elég tej lesz! Kívánom, hogy sikerüljön! Gondolj azonban arra, hogy azzal a kis mennyiséggel is sokat segítesz a babádnak, ez a kis tej is védi esetleges megbetegedések ellen.

Szia! Ne keseredj el, ne szomorkodj és föleg ne stresszelj emiatt. Szedjed a bogyókat, fejjél rendszeresen, s közben a kicsit is tedd a cicire. Szerintem kérhetsz segítséget védönötöl is. Az enyém (igaz én Németországban élek) akupunktúrával segített. Közvetlen ez után mindig sok tejem volt (160 ml), ilyenkor még hozzátáplálni sem kellett. Próbálj meg pihenni, egy kicsit kikapcsolódni (ha van egy kis segítséged). S persze, hogy visszaállhatsz, ha elég tej lesz! Kívánom, hogy sikerüljön! Gondolj azonban arra, hogy azzal a kis mennyiséggel is sokat segítesz a babádnak, ez a kis tej is védi esetleges megbetegedések ellen.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN, NAGYON ARANYOSAK VAGYTOK!!!!

Most hoztam el egy francia buldog kiskutyát 1 éves a menhelyről pár napja.2 napja hasmenése van de ma észrevettem hogy a hasmenés után pár csepp vér is jön. Szerintetek?

Konzervet kapott meg csülök csontot tegnap. Ma rizst adtam neki hátha megfoja de semmi. Hivtam orvost de nem nyugtatott meg. Azt mondta lehet elszokott a jo kajáktol és a vér az erölködéstöl van.

Legjobb válasz: szerintem: csontot nem kéne neki adni amíg azt sem tudod, hogy mit ehet. Konzervet meg pláne nem. Egyik sem a jó kaja kategória. És keress egy olyan állatorvost, aki megvizsgálja a kutyát és nem telefonon keresztül diagnosztizál. Hasmenés lehet simán attól is, hogy izgalomban van az új helyén, de ez nem menti fel az állatorvost a vizsgálat alól.

szerintem: csontot nem kéne neki adni amíg azt sem tudod, hogy mit ehet. Konzervet meg pláne nem. Egyik sem a jó kaja kategória. És keress egy olyan állatorvost, aki megvizsgálja a kutyát és nem telefonon keresztül diagnosztizál. Hasmenés lehet simán attól is, hogy izgalomban van az új helyén, de ez nem menti fel az állatorvost a vizsgálat alól.
az is lehet, hogy a menhelyen bekapott egy bélfertõzést. semmi sem kizárt. Én a helyedben még fõtt rizst, egy kis tápot, hozzá natur johoghurtot, és tényleg kéne, hogy lássa orvos.
A kérdező hozzászólása: Na se csontot se konzervet szerinted??akkor mit?ne is ettessem...köszi a választ de sokat nem segitettél :)
Száraztáp, legalább középkategóriás, nem teszkós meg chappi meg darling. Hipermarketekben meg a sarki ABC-ben nem fogsz olyat kapni, állatos szakboltba kell érte menni, akár kisboltba, akár Fressnapfa vagy hasonló nagyobb áruházba. És állatorvos, mert ezek a tünetek betegségre is utalhatnak, amit nem árt kizárni, mielõtt az egészet az etetésre fogod. Persze ettõl még szükséges jól etetni, de mivel nem biztos, hogy az a baj, meg kell vizsgáltatni.
Konzervek többségének rengeteg víztartalma van, hús szinte semmi. Csak felesleges kalória, ráadásul nem is rág a kutya, melynek következményei ínysorvadás, fogkövesség... Hasfogónak jó a rizs és a csirkenyak is. Etetni száraztáppal etetsd. Nagyon sokan vannak akik tudnak ajánlani megfizethetõ, de jó minõségû tápot és beszerzési helyet is, elmehetsz a legközelebbi fressnapfba, alphazooba, zoodomba, vagy ha van a közelben olyan hely, ahol kimérve lehet kapni kutyatápot, akkor oda is. Bár az eladók hozzáértésével nem mindig értek egyet, de vannak normálisak. Mielõtt veszel valamit alaposan nézd át az összetevõket: ne 4%hústartalma legyen, és hasonlítsd össze, melyikbõl mennyi lenne a kutya napi adagja.
Szia! Nekem is francia bullim van! =)) Én úgy vettem észre, hogy nekik elég érzékeny a gyomruk úgyhogy egyáltalán nem mindegy mit adsz neki. Az enyémnek is sokszor volt hasmenése és az állandó állatorvoshoz járkálás után rájöttem, hogy a kajával van a bibi. Ugyanis neki egyáltalán nem lehet konzervet adni. Hiába vettem meg a legjobb, legdrágább konzervet egyszerûen nem bírja a pocija. Én bárányos-almás Acanával etetem, konzervet nem kap, idõnként egy kis házikoszt, rizs, csontot azt kap, és így helyrejött a pocija!! Milyen száraztápot eszik?
A kérdező hozzászólása: hát egy állatboltba vettem neki kimért száraztápot marha husos happy dogot de nem ette meg.ma már nem volt neki vér egyáltalán nem a hasmenés még nagyjábol megvan bár már egy fokkal jobb.
Az a táp jó lesz neki. Ha nem eszi meg, elveszed elõle, nem adsz mást. Következõ etetésnél újra kínálod, 5-10percig elõtte hagyod, ha nem kell neki, akkor ismét elveszed. Másnap már falni fogja! Te vagy a gazdája, azt kell ennie, amit tõled kap. Finnyásságnak helye nincs, ez az õ érdeke is. El tudsz képzelni olyat, hogy a farkaskölyök hisztizik az anyjának, hogy szarvas helyett vadásszon neki nyúlra? :) Ha nem bírod (mert szegény ne éhezzen), akkor öntsd le húslevessel, tuti megeszi.

A Cozma-gyilkosság vádlottjai vajon az utolsó napig le kell üljék a büntetésüket? A 2 18 éves börtönre gondolok, vagy 13 év után kinnt vannak?

Legjobb válasz: Ha fegyház büntetést kaptak, annak alapesetben a 4/5 része után kerülhetnek feltételes szabadságra.

Ha fegyház büntetést kaptak, annak alapesetben a 4/5 része után kerülhetnek feltételes szabadságra.
A kérdező hozzászólása: Börtönt kaptak, ami azt illeti, viszont olyat is hallottam, kizárták õket a feltételesbõl, maga Németh is úgy nyilatkozott, 18 év múlva lesznek kinn.Errõl esetleg nem tudsz konkrétumot?
semmi, csak még pici és nem zár jól a gyomra
A baj az, hogy óránként eteted, ezért bukik ennyit. Nincs ideje, hogy megeméssze a kis gyomra a tejcsit és te már rögtön adod is neki a köv. adagot. Min. 2 órának el kell telnie 2 etetés között.
nálunk is ez volt a gond, h folyton bukott!Kicsaj olyan 2-2, 5 óránként etvett!már tök kiakadtam ezen, kezdtem azt hinni, h gyomorbajok vannak, meg szét fog menni a nyelöcsöve a sok gyomorsavtól, aztán a gyerekorvos megnyugtatott, h nem hiszi, h bajok vannak csak folyton túleszi magát a baby!pedig anyatejes volt és azt mondták, h az anyatejes a szopival nem tudja túlenni magát!neki folyton sikerült:-)

21 éves srác vagyok és nincs olyan nap, hogy ne gondolnék a szexre. Van, hogy csak felmegyek egy oldalra azt csak körbe nézek, de 2-3, jobb esetben 4-5 nap után már aktusra "vágyom". Nevezhető ez szexfüggőségnek? Mi lehet a megoldás?

Van valami megoldás rá? Vagy ez embere válogatja?

Legjobb válasz: Szia Dehogy vagy szexfüggõ! Ez teljesen normális, egészséges fiatal ember vagy aki kívánja a szexet. Akkor lenne baj ha ez ellenkezõleg lenne! :))

Szia Dehogy vagy szexfüggõ! Ez teljesen normális, egészséges fiatal ember vagy aki kívánja a szexet. Akkor lenne baj ha ez ellenkezõleg lenne! :) )
dehogy baj. mindenki legalabb 1szer egy nap gondol a szexre. es az hogy kivanod az meg termeszetes , nyugi nem vagy az:D.. remelem hogy segitettem [16/l]
Én is ilyen vagyok, minden normális fiú ilyen. 21 évesen te egy hormonbomba vagy. Fogj egy nõcit :) ha épp nincs
Minden _n o r m á l i s_ faszi ilyen, fõleg 21 évesen. Akik itt írják, hogy 22 évesek, de még szüzek azokkal valami komoly baj van, bár õk megpróbálják elfogadtatni magukat a társadalommal. Azt a lányok találták ki, hogy várni kell, meg nincsenek felkészülve, meg nem gondolnak rá, meg 21 évesen még szüzek meg félnek meg a fiú csak azt akarja és ezért inkább nem szexelnek velük egyebek, hiszen tudod, sok ilyen balfék van itt az oldalon is. Veled semmi baj nincs! 25/f
A kérdező hozzászólása: Valójában nemrég vesztettem el a szüzességemet, de sokszor úgy érzem bármikor tudnék szeretkezni. Most nincs senkim így egyéni megoldások vannak.

2 évesem karja és pofiján lett néhány pici piros kiütés, némelyik közepe fehér. Napon nem volt csak reggel 9-ig és 5 után, bár a szobában is nagyon meleg van. Mi lehet?

Orvos csak holnap du. rendel. Mit adjak neki, vagy mivel kenjem be? Hint?por, Calcimusk, vagy??

Legjobb válasz: Semmi... melegkiütés,az én 2 évesem is tele van...elmúlik üdv.kozmetikus anyuka

Semmi... melegkiütés, az én 2 évesem is tele van...elmúlik üdv.kozmetikus anyuka
A kérdező hozzászólása: Közben voltunk orvosnál, a doki szerint allergia, kapott Calcimuskot és Fenistil cseppet. Nem nagyon javul. :( Csak a karján és az arcán van, de még ma is jöttek újabbak. Semmi különöset nem evett, amit eddig nem kapott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!