Találatok a következő kifejezésre: 2 napja van (2430 db)

Ha 3 napja érzek ovulációs fájdalmat, és 2 napja van tojásfehérje szerű nyákom, és a 15. napon tartok, de nem megy fel a hőm, akkor mikor lehetséges az ovulációm?

Minden esetben fel kellene mennie e a hőnek, hogyha megtörtént az ovuláció? Minden stimmel, csak a hőm még nem megy fel... Tudom, hogy nem pont a ciklus közepén lehet a peteérés, csak annyira éreztem tegnap is, mintha.... de a reggeli hőm nem ment fel. Egyszer azt olvastam, hogy akár a tünetek után 2-3 nappal is lehet ovu. Tényleg van ilyen? Tapasztalatok? Köszi előre is!

Legjobb válasz: Én is pont így gondoltam, hogy amikor napokig érzem, akkor van ovu. Aztán elkezdtem hõmérõzni és kiderült, hogy enm így van, ahogy gondoltam :) Nálam úgy van, hogy kb. 3 napig érzek fájdalmat és 2-3 napig van tojásfehérjés nyák, és az ezutáni nap, amikor már nincs semmi, akkor van a pé. Hány naposak a ciklusaid? Nekem 28-30 nagy átlagban, elõzõ ciklusomban a 16-dik napom volt ovu, 17-dik napon kezdett emelkedni, így lett 29 napos a ciklus. Szóval simán lehet hogy ma vagy holnap lesz Neked! Drukkolok!!!

Én is pont így gondoltam, hogy amikor napokig érzem, akkor van ovu. Aztán elkezdtem hõmérõzni és kiderült, hogy enm így van, ahogy gondoltam :) Nálam úgy van, hogy kb. 3 napig érzek fájdalmat és 2-3 napig van tojásfehérjés nyák, és az ezutáni nap, amikor már nincs semmi, akkor van a pé. Hány naposak a ciklusaid? Nekem 28-30 nagy átlagban, elõzõ ciklusomban a 16-dik napom volt ovu, 17-dik napon kezdett emelkedni, így lett 29 napos a ciklus. Szóval simán lehet hogy ma vagy holnap lesz Neked! Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Akkor megnyugodtam. :) Nekem is átlagban 28-30 naposak a ciklusaim.
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi leszek, hogy a tünetek elmúltával lesz e peteérésem mint neked :)
Majd írd meg, drukkolok az emelkedésért! :)

Még csak 2. napja van meg, de jobban jön mint szokott. Mit csináljak? Bővebben lent!

Még csak második napja vérzek, de sokat kell betétet cserélnem. Ma már vagy 5-6-ot elhasználtam. Mit ajánlotok. Napi szinten szedek Dicynone-t. Mit ajánlotok? 14/L

Legjobb válasz: Ez teljesen normális. Egyik nap jobban jön, mint a másik. Én a gyógyszer semmiféleképpen nem ajánlom. Még csak 14 vagy, még nincs rendszeres menstruációd. Nem kell megijedni. Én 17 vagyok. Sosem foglalkozom vele melyik nap mennyi jön, mert fölösleges. Úgyis elfog múlni és 2.3. napon teljesen normális, hogy több jön, mert akkor még "nyílt sebed" van. Na meg attól sem kell azonnal félni ha késik. Pár nap ide vagy oda, tök mind1. Ehhez hozzá kell szokni. Ha viszont annyira zavar ennyi betétet kell cserélned, használj tampont. Szinte észre sem veszed, hogy bent van.

Ez teljesen normális. Egyik nap jobban jön, mint a másik. Én a gyógyszer semmiféleképpen nem ajánlom. Még csak 14 vagy, még nincs rendszeres menstruációd. Nem kell megijedni. Én 17 vagyok. Sosem foglalkozom vele melyik nap mennyi jön, mert fölösleges. Úgyis elfog múlni és 2.3. napon teljesen normális, hogy több jön, mert akkor még "nyílt sebed" van. Na meg attól sem kell azonnal félni ha késik. Pár nap ide vagy oda, tök mind1. Ehhez hozzá kell szokni. Ha viszont annyira zavar ennyi betétet kell cserélned, használj tampont. Szinte észre sem veszed, hogy bent van.

1 hónapja hagytam abba a szoptatást, a menstruációm még nem állt vissza.1-2 nap van, aztán 2 hétig semmi, aztán megint 1-2 nap mensi. Szedem a cerazette fogamzásgátlót, de 2 napja kegyetlenül görcsölök, nagyon érzékeny a mellem. Lehet ez terhesség?

A kislányom egy éves, a kisfiam 27 hós. Mindketten császárral születtek, és az orvosom azt ajánlotta, hogy 3-4 évig ne vállaljak újra babát, mert 2 császár után veszélyes lehet. Belehalok, ha el kell vetetnem :-(

Legjobb válasz: A cerazette egykomponensû fogamzásgátló tabletta, nem igazán megbízható fajta. Addig hatékony, amíg egyébként sincs menzi a szoptatás miatt, utána már nem. Lehet terhesség, de nem hinném, hogy el kellene vetetned. Miért lenne veszélyes? Ha mindent rendesen összestoppoltak a szülések után, akkor nem lehet gond. Sem most, sem késõbb.

A cerazette egykomponensû fogamzásgátló tabletta, nem igazán megbízható fajta. Addig hatékony, amíg egyébként sincs menzi a szoptatás miatt, utána már nem. Lehet terhesség, de nem hinném, hogy el kellene vetetned. Miért lenne veszélyes? Ha mindent rendesen összestoppoltak a szülések után, akkor nem lehet gond. Sem most, sem késõbb.
Nekem múlt héten mondta a dokim, hogy ha a szoptatás abbahagyása után 2 hónappal sem jön meg, akkor már érdemes egy tesztet csinálni. Az én lányom 9 hetes múlt, 1 hónapos koráig tudtam csak szoptatni. És mivel még nem jött meg, jövõ héten veszek egy tesztet. De azt is mondta a dokim, hogy ha negatív, de mégsem jön meg, az sem akkora gond, de azért néha csináljak egy tesztet a biztonság kedvéért.

A kutyám 8 hete és 4 napja terhes és már a mell bimboi ha meg nyomom akkor a tej folyik és azt mondta az egyik ismerösöm hogy ha mán vann teje és folyik akkor 1-2 napja van hátra ez igaz?

Legjobb válasz: A tejtermelés megindulhat akár 1 héttel az ellés elõtt is. Mennyi a kutya hõfoka? Ellést megelõzõ napokban a hõmérséklet leesik kb. 37.2 - 37.5-re (végbélben mérve). Az ellés megindulásának biztos jele, ha a hõmérséklet tartósan (kb. 3-4 órán át) 37 fok alatt marad. Jellemzõ még az újságpapír tépése, fészekrakó ösztön. Az ellés megindulásakor a szuka elkezd intenzíven lihegni, remegni. Ez több órát tarthat, és vajúdási szaknak hívjuk. Normális esetben ez a szakasz 6-10 órát tart, s csak ezután indul meg a kitolási szakasz.

A tejtermelés megindulhat akár 1 héttel az ellés elõtt is. Mennyi a kutya hõfoka? Ellést megelõzõ napokban a hõmérséklet leesik kb. 37.2 - 37.5-re (végbélben mérve). Az ellés megindulásának biztos jele, ha a hõmérséklet tartósan (kb. 3-4 órán át) 37 fok alatt marad. Jellemzõ még az újságpapír tépése, fészekrakó ösztön. Az ellés megindulásakor a szuka elkezd intenzíven lihegni, remegni. Ez több órát tarthat, és vajúdási szaknak hívjuk. Normális esetben ez a szakasz 6-10 órát tart, s csak ezután indul meg a kitolási szakasz.
a fent írt hómérséklet fajtafüggõ (óriástestüeknél pl 39 a normális és 37, 5 a leesett hõ) legyen betadin, fültisztító, törülközõk... és szólj az orvosnak, hogy tudja, elõfordulhat hogy rohannia kell.
ja, és vemhes. és ha 6 órán át nem jön a következõ, akkor császár. ha megakad akkor tudod mit csinálsz? placentákat megszámolni, figyelni, hogy a burok felszakadt-e a kölyök lélegzik-e, zárt-e a szájpadlása, megvan-e mindene...
Talán vékony a méhnyálkahártyád és azért van kevés vérzés!
nagy a valószinüsége hogy vékony méhnyálkahártyád ez nem gond de ha gyereket szeretnél akor beszéld meg a nögyogyászodal mivel a baba megtapadásában nagy szerepe van !

2 nap van a nem vártig! 1 hete feszül a mellem, most viszont múlóban van a fájdalom, inkább csak nagyobb az ilyenkor szokásosnál, picit feszül. Megint meg fog jönni?

Legjobb válasz: Nekem is nagyon fesült a mellem, hol jobban, hol kevésbé. 2 nappal azután, hogy nem jött a várt napon, a tesztem már pozitív volt. Sajna nem maradt meg... Neked szorítok! Vegyél majd tesztet, ha nem jön meg!!!

Nekem is nagyon fesült a mellem, hol jobban, hol kevésbé. 2 nappal azután, hogy nem jött a várt napon, a tesztem már pozitív volt. Sajna nem maradt meg... Neked szorítok! Vegyél majd tesztet, ha nem jön meg!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtál és sajnálom, hogy angyalkád lett. A héten mindenképpen megyek dokihoz, mert szeretném, ha a következõ ciklusban csinálnának hormonvizsgálatot!! Remélem nem jön meg!!
Szia! Nekem már aznap kimutatta a teszt (bár halványan, amikor meg kellett volna jönnie. Mindenképpen tesztelj! Szorítok! 22 hetes kismama

1-2 napom van a nem várt mensiig! Tegnap még együtt voltam a párommal, hogy biztosra menjünk még de utánna kicsit halványan véres voltam?

Azóta semmi ill. most megint egy picit halványan véres vagy barnás!Ez most akkor már a barnázgatás és meg fog jönni vagy még reménykedhatek,ha kicsit másabb a mensi (olvasom)akkor az még utalhat terhességre?Most akkor vajon mi van?(Ja teszteltem is .negativ lett!)

Legjobb válasz: Az elsõ válaszolónak csak annyit írnék, hogy nekem már 25. napon kétcsíkos volt a tesztem, 30-31 napos kissé rendszertelen ciklusok mellett! Benzinkutas teszt volt, de elõzõ este extra halványan a legolcsóbb drogériás teszten is megjelent a 2.csík!! Minden attól függ, mikor volt pé! Sajnos ez inkább arra utal, hogy meg fog jönni, ilyen nekem is volt már! Bár soha nem lehet tudni, mikor van egy meglepi pé, és nem-e amiatt barnázgat... ha nem jön meg néhány nap múlva, tesztelj újra! Megírnád, hogy mi lett az eredmény? Akkor is ha megjön...

Az elsõ válaszolónak csak annyit írnék, hogy nekem már 25. napon kétcsíkos volt a tesztem, 30-31 napos kissé rendszertelen ciklusok mellett! Benzinkutas teszt volt, de elõzõ este extra halványan a legolcsóbb drogériás teszten is megjelent a 2.csík!! Minden attól függ, mikor volt pé! Sajnos ez inkább arra utal, hogy meg fog jönni, ilyen nekem is volt már! Bár soha nem lehet tudni, mikor van egy meglepi pé, és nem-e amiatt barnázgat... ha nem jön meg néhány nap múlva, tesztelj újra! Megírnád, hogy mi lett az eredmény? Akkor is ha megjön...
A kérdező hozzászólása: Ma még mindig semmi csak barnázgatok ill.volt egy kis adag "vérzésem"de nagyon minimális igy még nagyon reménykedem!Én ha beteg vagyok akkor aztán nagyon az szoktam lenni, igy ez nagyon más és ad némi reményt!Hétfõig várok és tesztelek újra, addig még nem merek....
A kérdező hozzászólása: ma megjött :((((
Nagyon sajnálom! De új hónap új remény! Ezt ne feledd!

2 napom van h eltüntessek egy kissebb pattanást de feltünő helyen van és csúny, hogyan tüntethetném el 2 nap alatt házilag?

száj felett van és nem herpesz

Legjobb válasz: megérett már? nyomd ki és tegyél rá fogkrémet

megérett már? nyomd ki és tegyél rá fogkrémet
aloe nedvét szoktam rákenni, a pirosságot megszüntetni, esemény elõtt meg le kell alapozni vagy korrektorozni és kész.

Az lehet terhességi tünet, hogy peteérés óta egyfolytában borzasztóan érzékeny a mellem ( egyébként nem szokott ilyen korán kezdődni), de megjön érzésem nincs? 2 napom van mensziig.

Legjobb válasz: Azt mondják, hogy csak a nem várt után vannak tünetek, de mindenki más. Ha pozi lesz a teszed, akkor neked ez volt a terhességi tüneted:-) 2 nap, s teszt majd kideríti. Addig is drukk neked D

Azt mondják, hogy csak a nem várt után vannak tünetek, de mindenki más. Ha pozi lesz a teszed, akkor neked ez volt a terhességi tüneted:-) 2 nap, s teszt majd kideríti. Addig is drukk neked D
Nekem minden mensi elött ez van. Ahogy most is, holnapra nemvárom:(

2 napja van ám "kirugom a ház oldalát"! Ez nem is baj, örülök hogy ennyira ficánkol! De most már az egész pocakom mozog ide-oda, öröm nézni! Ez nem jelenthet bajt ugye? Olyan buták vagyunk mi emberek tényleg semminek nem tudunk örülni! 36h km

Soha nem volt lusta baba,de ennyire...!?lehet érzi hogy jön a meleg,vagy hogy már nem sok és kint lesz?

Legjobb válasz: én ugy tudom hogy a szülés beindulása elõtt kifejezetten nyugisak a babák. örülj neki h ilyen kis virgonc:) nekem a hasonlóan aktiv,majd épp hogy megmoccanok napok gyakran váltakoznak. ahogy nálunk, ugy a pocakban lévõ babáknál is vannak aktivabb és punnyadtabb napok:) szerintem minden rendben van:)

én ugy tudom hogy a szülés beindulása elõtt kifejezetten nyugisak a babák. örülj neki h ilyen kis virgonc:) nekem a hasonlóan aktiv, majd épp hogy megmoccanok napok gyakran váltakoznak. ahogy nálunk, ugy a pocakban lévõ babáknál is vannak aktivabb és punnyadtabb napok:) szerintem minden rendben van:)
Nekem brutálisan kepesztett, fõleg este 8-10 között, éjjel mindig abbahagyta. Most egy éves mult és valamiért este nagyon aktiv baba, össze-vissza rohangál, éjjrl viszont mindig is jó alvó vokt, ha nem fájt épp a foga. Érdemes figyelni, mikor csinálja, szerintem a szokás késõbb is megmarad:)
Nekem mindkettõvel igy volt az utolsó napig!
A fiam a szülés elõtti 3.4.napon szétszedett, reggeltõl estig, egy percet sem nyugodott, 1.2.napot elvolt, még élek mozgás, aztán a szülés napjám meg sem mozdult, csak az nsts tappancsoknak.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!