Találatok a következő kifejezésre: 2 napja szurkal a (50 db)

2 napja szúrkál a hasam alja elég erősen mindkét petefészkemnél, és az egész alhasamnál, mintha mindjárt megjönne.1, 5 hét a nem vártig. Beágyazódás lenne? Vagy más?

Legjobb válasz: a szurkála´s gyógyszer alatt is van, így abszolút nem feltétlen. nekem folyamatosan szurkál és most jött meg.

a szurkála´s gyógyszer alatt is van, így abszolút nem feltétlen. nekem folyamatosan szurkál és most jött meg.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek semmit, babát szeretnénk!!! Köszi a választ!
Ha még másfél heted van a mensiig akkor még csak pár napja volt peteérésed, szóval nem valószínû, hogy ezek terhességi tünetek még. De minden lehet, másfél hét múlva kiderül.
Szia Lett babád?

4 nap mulva nem várom, 2 napja szurkál a hasam erősen, és fáj a derekam. Lehetek babás?

étvágyam nincs mert émelyeg a gyomrom.

Legjobb válasz: szerintem igen, ha tizes érzékenységût veszel, a ciklus.hu-n fent van, hogy mennyi az esély, hogy ebben az idõben pontosan kimtatssa a teszt, hogy terhes vagy, azt hiszem 50%-ban már látszania kell a mensi elõtt három nappal, nagy drukk, hogy pozitív legyen!

szerintem igen, ha tizes érzékenységût veszel, a ciklus.hu-n fent van, hogy mennyi az esély, hogy ebben az idõben pontosan kimtatssa a teszt, hogy terhes vagy, azt hiszem 50%-ban már látszania kell a mensi elõtt három nappal, nagy drukk, hogy pozitív legyen!
Igen. érzékeny teszt pl. Qupido vagy egyéb 10-es.

Hétvégén (nem) kellene megjönnie, de azon kívül, hogy 2 napja szurkált a hasam, semmi tünetem nincs. Nem fáj a mellem, nem barnázok, stb. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem nem feltetel,h legyen tuneted,van aki eszre sem veszi,meg is jon kozbe,es csak honapok mulva derul ki,h babas. Drukkolok,h babas legyel

Szerintem nem feltetel, h legyen tuneted, van aki eszre sem veszi, meg is jon kozbe, es csak honapok mulva derul ki, h babas. Drukkolok, h babas legyel
Nekem semmi tünetem sem volt. Csak kimaradt a vérzésem. Jah, meg egy kicsit fáradékony, aluszékony lettem. De semmi más látványos tünetem nem volt. 2 gyereket szültem, de még csak hányingerem sem volt egyikkel se.
Minden variáció lehetséges. A tünetek egyébként is leginkább a vérzés kimaradását követõen kezdenek elõjönni (a szakirodalom szerint)
Nekem a hasam alja fájt, mintha meg akarna jönni, alig észrevehetõ mellfájdalom és álmosság gyötört egész nap, aztán kimaradt a mensim. A nem várt mensi után 2 nappal teszteltem, + lett. Ha nem bírod ki, a nem várt mensi napján tesztelj, de jobb pár nappal utána és reggeli vizeletbõl. A hasfájás a közelgõ mensitõl is lehet. Szorítok, hogy baba legyen.

Baj, ha 25 hetesen 1-2 napja szurkál a hasam alja, vagy csak a méh nö?

Legjobb válasz: Ha nem vérzel és nincs görcs,akkor egészen biztos,hogy a méhszalagok feszülését érezd,nõ a méhed.

Ha nem vérzel és nincs görcs, akkor egészen biztos, hogy a méhszalagok feszülését érezd, nõ a méhed.
Szia, nekem is ez van pár napja, szerintem is a méh-szalagok nyúlnak! Boldog babavárást! Üdv: 27 hetes kismami

Ciklusom 41. napján vagyok. És még semmi mensire utaló jel.2 hete csináltam tesztet de negatív lett. A melleim majd leszakadnak és 3 napja szúrkál a hasam, és a bimbóim is fájnak. mitől lehet?

Változó a ciklusom (sajnos), és amit még nem értek a ciklus.hu májusra nem mutatott mensit, de ovulációt igen,ez hogy lehet?

Legjobb válasz: Nekünk elsõre sikerült, és szintén nagyon rendszertelen. Volt 21 napos, 35 napos, 67 napos ciklusom is, igazából sose lehetett tudni, hogy mikor fog megjönni. Mértem a hõmet, használtam a ciklus.hu-t, és mikorra bejelölte az ovut, akkor együtt voltunk (a hõm is pont akkor jelölt PÉ-t), és össze is jött elsõre. A megszakításos közösülés nem 100%-os, szóval balesetek történhetnek. Próbálkozz újabb tesztel, de az 50. napon mindenképp menj el dokihoz. Megvizsgál, csinál UH-t, és gyógyszeresen helyre rakja a ciklusodat

Nekünk elsõre sikerült, és szintén nagyon rendszertelen. Volt 21 napos, 35 napos, 67 napos ciklusom is, igazából sose lehetett tudni, hogy mikor fog megjönni. Mértem a hõmet, használtam a ciklus.hu-t, és mikorra bejelölte az ovut, akkor együtt voltunk (a hõm is pont akkor jelölt PÉ-t), és össze is jött elsõre. A megszakításos közösülés nem 100%-os, szóval balesetek történhetnek. Próbálkozz újabb tesztel, de az 50. napon mindenképp menj el dokihoz. Megvizsgál, csinál UH-t, és gyógyszeresen helyre rakja a ciklusodat
A kérdező hozzászólása: Köszi, azért megnyugtat hogy nem csak én járok ebben a cipõben. Sajnos hõt nem tudok mérni, mert 3 mûszakban dolgozom és nem tudnám egy idõben mérni. A ciklus.hu ebben a hónapban 20-ra jelölte az ovulációt. lehet hogy csak valami hormon problémám van és attól fáj így a mellem?
Ilyen esetem nekem is volt a terhesseg elott a doki e vitamint irt fel harmadnapra meg is jott.Veny nelkul kaphato, 100 grammosat kell es egy darabot kell bevenni egy nap.Es ha megis terhes lennel nem karositja a magzatot sem..szerintem probald ki, ha nem jon meg par napra akkor babas lehetsz..es irany doki..
Doki!

A megtermékenyülésnek van valami jele? Pl. Gyenge hasfájás szúrkálás a petefészeknél vagy valami ilyesmi? Tudom hülyén hangzik de a párommal 13-án voltam együtt és 2 napja szurkál meg nyillal a petefészkemnél.

Legjobb válasz: A helyzet nálam is hasonló!Mi 15-én voltunk együtt(akkor volt p.é is kb.),és tegnap voltak szurkák,nyilallások!Ma már megjön érzésem van,ápr.3-ra nem várom!Nemtom mi ez!Kíváncsi lennék én is rá!

A helyzet nálam is hasonló!Mi 15-én voltunk együtt(akkor volt p.é is kb.), és tegnap voltak szurkák, nyilallások!Ma már megjön érzésem van, ápr.3-ra nem várom!Nemtom mi ez!Kíváncsi lennék én is rá!
Mi 14-én próbálkoztunk utoljára, de én is hasonlókat érzek, igaz, nekem holnap kellene megjönnie. Remélem, nem fog... :) Kíváncsi vagyok a teszted eredményére! Én nem merek még tesztelni, majd 4 nap múlva, ha még akkor se jönne meg.
NEKEM SEMMI JELE NEM VOLT SEMMINEK ÉS MA VAGYOK 5 HETES 5 NAPOS KISMAMA. MOST SINCS SEMMI TÜNETEM.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat az elsõ válaszadónak nekem 13-a a menszeszem utólsó napja volt és állítólag így is könnyen teherbe lehet esni mert menszesz után még két napig nyitva van a méhszáj!!!De fáj a mellem is meg feszítõ érzésem van a hasam alján mindjárt megyek és veszek egy tesztet!!!Ha megcsináltam írok oké?
A kérdező hozzászólása: Na teszteltem negatív de majd csinálok még egyet kb.2 hét múlva mert mindenhol azt olvasom hogy a beágyazóás 1-2 hét ugyhogy sztem korai volt de a késõbbi tesztben bizakodom!!!!
nekem 17-én volt a peteérés és nekem ma voltak ilyen tünetek:)
Egyébként már el vagyok bizonytalanodva az ovulációs idõszakot illetõen. A ciklus.hu is mást számol és dr. Timmerman honlapja is. Melyiknek hihetek? a különbség 5 nap.

Már 2 napja leszakad a hátam, és szurkál a petefészkem is, a hőm 36, 8 és 37, 1 között mozog. Kicsit érzékeny a mellbimbóm is. Lehet, hogy baba van a dologban?

Vasárnap nem kellene megjönnie. Mikor tesztelhetek legel?bb? Ezeket az érzéseket nem csak bemesélem magamnak higyjétek el. Mintha megjönne érzés is meg van. Félek a csalódástól! Viszont nagyon örülnék egy kis pocaklakónak!

Legjobb válasz: Nekem is egy vasárnap kelett volna megjönnie és hétfõn teszteletm.+ lett. Sok sikert és türelmet.

Nekem is egy vasárnap kelett volna megjönnie és hétfõn teszteletm.+ lett. Sok sikert és türelmet.
Nagyon szorítok, hogy babócád legyen. Szerintem várj hétfõ reggelig a tesztel. Bár én is mindig megcsinálom és általában másnap meg szokott jönni. Ugyhogy, türelem. Ha netán megjön, akkor se keseredj el!!!!!!
A kérdező hozzászólása: nem fogok elkeseredni, mert bár szeretnénk babát, de, ha nem jön össze, akkor majd összejön a következõ hónapban. Csak fura mert ilyet még egy gyógyszermentes hónapban sem éreztem és már 7 hónapja próbálkozunk. Leszakad a derekam, mint mensi elõtt szokott, viszont a szurkálás nem szokott lenni csak most van.

18+2 hetes km. vagyok. Az első időszakban el voltam tiltva a szextől (is). Tegnap próbálkoztunk a párommal finoman, és ma szinte egész nap szurkált a hasam. Összefügg a két dolog, vagy csak a méhem nő és a szalagok nyúlnak?

Legjobb válasz: Találgatni lehet,de ezt innen a távolból senki nem fogja tudni megmondani neked. Korábban sosem volt még ilyen szúrkálás? Bár ha jobban belegondolok,ha volt is,akkor sem tudhatjuk,hogy most mi okozta.

Találgatni lehet, de ezt innen a távolból senki nem fogja tudni megmondani neked. Korábban sosem volt még ilyen szúrkálás? Bár ha jobban belegondolok, ha volt is, akkor sem tudhatjuk, hogy most mi okozta.
szerintem nem függ össze, de magnézimutól biztosan enyhül ha összehúzódások okozzák amit a szex indított be, magnerot vagy magne B6 vegyél be belõle, akár napi 3at is lehet, csak vigyázz mert a székletre hat. nekem nyitva volt a méhszájam terhesség alatt ezért volt hogy nem lehetett szexelni se, sõt csak feküdni. nekem inkább feszült és keményedett, a szúrkálás nem tudom mi lehet, de a magnéziummal nem ártasz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Magne B6-ot szedek egyébként is napi 4-et, mert szokott keményedni a pocim és görcsölni éjjel a lábam.

Ha a menstruáció előtt 2 nappal esik a hőm 1-1 tizedet reménykedhetek még lehet belőle baba? Holnapra nem várom a cicim még mindig fáj meg a hasam is szúrkál! És mensi előtt erős vizes folyásom szokott lenni most nem vizes pés alig van valami!

Legjobb válasz: Ha 1-1 10edet esik,akkor még nincs baj)))))Természetesen lehet reménykedni.Na meg amugyis ha megnézed a babatervezõk otthona cimû oldalt,akkor ott láthatsz számtalan olyan példát,amikor leesik a hõ vagy épp fel se megy,s mégis terhesség a vége. Drukkolok nagyon!!!!

Ha 1-1 10edet esik, akkor még nincs baj)))))Természetesen lehet reménykedni.Na meg amugyis ha megnézed a babatervezõk otthona cimû oldalt, akkor ott láthatsz számtalan olyan példát, amikor leesik a hõ vagy épp fel se megy, s mégis terhesség a vége. Drukkolok nagyon!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! És köszike a drukkolást!!! Nagyon remélem hogy sikerül! Neked is minden jót és szépet!!:D:D

Normális ha a jobb petefészkem táján szurkál már 2 napja ha ülök? 22 hetes multam. Eddig nem éreztem csak az elmult 2 napban. Csak ugy élesen beleszurkál. A babám mocorog bár lustika.

3 napja voltunk 4d ott mindent rendben láttak.A babom ott is aludt.Az elmult 3 napban ezt teszi.Ha megy a kaja akkor rugdos párat és kész.Na és este mikor lefeskszem.

Legjobb válasz: Nekem egész terhesség alatt szurkált meg ha sétáltam hosszabb rövidebb ideig és erre még rájött a csípõ fájdalom,majd a derékfájás! de megérte 4 hónapos a lánykám! Azért majd szólj meg a dokinak! kitartás sok sikert a babához

Nekem egész terhesség alatt szurkált meg ha sétáltam hosszabb rövidebb ideig és erre még rájött a csípõ fájdalom, majd a derékfájás! de megérte 4 hónapos a lánykám! Azért majd szólj meg a dokinak! kitartás sok sikert a babához
20 hetes 5 napos vagyok és ugy 2 hetes a petefészek környékén szurkál a hasam hol egyik hol másik oldalt.A doki azt mondta terhességgel együtt jár!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!