Találatok a következő kifejezésre: 2 napja szurkal (51 db)

2 napja szúrkál a hasam alja elég erősen mindkét petefészkemnél, és az egész alhasamnál, mintha mindjárt megjönne.1, 5 hét a nem vártig. Beágyazódás lenne? Vagy más?

Legjobb válasz: a szurkála´s gyógyszer alatt is van, így abszolút nem feltétlen. nekem folyamatosan szurkál és most jött meg.

a szurkála´s gyógyszer alatt is van, így abszolút nem feltétlen. nekem folyamatosan szurkál és most jött meg.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek semmit, babát szeretnénk!!! Köszi a választ!
Ha még másfél heted van a mensiig akkor még csak pár napja volt peteérésed, szóval nem valószínû, hogy ezek terhességi tünetek még. De minden lehet, másfél hét múlva kiderül.
Szia Lett babád?

4 nap mulva nem várom, 2 napja szurkál a hasam erősen, és fáj a derekam. Lehetek babás?

étvágyam nincs mert émelyeg a gyomrom.

Legjobb válasz: szerintem igen, ha tizes érzékenységût veszel, a ciklus.hu-n fent van, hogy mennyi az esély, hogy ebben az idõben pontosan kimtatssa a teszt, hogy terhes vagy, azt hiszem 50%-ban már látszania kell a mensi elõtt három nappal, nagy drukk, hogy pozitív legyen!

szerintem igen, ha tizes érzékenységût veszel, a ciklus.hu-n fent van, hogy mennyi az esély, hogy ebben az idõben pontosan kimtatssa a teszt, hogy terhes vagy, azt hiszem 50%-ban már látszania kell a mensi elõtt három nappal, nagy drukk, hogy pozitív legyen!
Igen. érzékeny teszt pl. Qupido vagy egyéb 10-es.

A megtermékenyülésnek van valami jele? Pl. Gyenge hasfájás szúrkálás a petefészeknél vagy valami ilyesmi? Tudom hülyén hangzik de a párommal 13-án voltam együtt és 2 napja szurkál meg nyillal a petefészkemnél.

Legjobb válasz: A helyzet nálam is hasonló!Mi 15-én voltunk együtt(akkor volt p.é is kb.),és tegnap voltak szurkák,nyilallások!Ma már megjön érzésem van,ápr.3-ra nem várom!Nemtom mi ez!Kíváncsi lennék én is rá!

A helyzet nálam is hasonló!Mi 15-én voltunk együtt(akkor volt p.é is kb.), és tegnap voltak szurkák, nyilallások!Ma már megjön érzésem van, ápr.3-ra nem várom!Nemtom mi ez!Kíváncsi lennék én is rá!
Mi 14-én próbálkoztunk utoljára, de én is hasonlókat érzek, igaz, nekem holnap kellene megjönnie. Remélem, nem fog... :) Kíváncsi vagyok a teszted eredményére! Én nem merek még tesztelni, majd 4 nap múlva, ha még akkor se jönne meg.
NEKEM SEMMI JELE NEM VOLT SEMMINEK ÉS MA VAGYOK 5 HETES 5 NAPOS KISMAMA. MOST SINCS SEMMI TÜNETEM.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat az elsõ válaszadónak nekem 13-a a menszeszem utólsó napja volt és állítólag így is könnyen teherbe lehet esni mert menszesz után még két napig nyitva van a méhszáj!!!De fáj a mellem is meg feszítõ érzésem van a hasam alján mindjárt megyek és veszek egy tesztet!!!Ha megcsináltam írok oké?
A kérdező hozzászólása: Na teszteltem negatív de majd csinálok még egyet kb.2 hét múlva mert mindenhol azt olvasom hogy a beágyazóás 1-2 hét ugyhogy sztem korai volt de a késõbbi tesztben bizakodom!!!!
nekem 17-én volt a peteérés és nekem ma voltak ilyen tünetek:)
Egyébként már el vagyok bizonytalanodva az ovulációs idõszakot illetõen. A ciklus.hu is mást számol és dr. Timmerman honlapja is. Melyiknek hihetek? a különbség 5 nap.

Baj, ha 25 hetesen 1-2 napja szurkál a hasam alja, vagy csak a méh nö?

Legjobb válasz: Ha nem vérzel és nincs görcs,akkor egészen biztos,hogy a méhszalagok feszülését érezd,nõ a méhed.

Ha nem vérzel és nincs görcs, akkor egészen biztos, hogy a méhszalagok feszülését érezd, nõ a méhed.
Szia, nekem is ez van pár napja, szerintem is a méh-szalagok nyúlnak! Boldog babavárást! Üdv: 27 hetes kismami

8 hetes vagyok és 2 napja szúrkál mindkét petefészkemnél. Ez normális, nem kell megijednem?

Legjobb válasz: szerintem ne ijedj meg nekem is ez volt és a védõnõ mondta h ez természetes

szerintem ne ijedj meg nekem is ez volt és a védõnõ mondta h ez természetes
Nekem is szúrkált, hol itt, hol ott, minden rendben volt. 19 hetes kismama

Hétvégén (nem) kellene megjönnie, de azon kívül, hogy 2 napja szurkált a hasam, semmi tünetem nincs. Nem fáj a mellem, nem barnázok, stb. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Szerintem nem feltetel,h legyen tuneted,van aki eszre sem veszi,meg is jon kozbe,es csak honapok mulva derul ki,h babas. Drukkolok,h babas legyel

Szerintem nem feltetel, h legyen tuneted, van aki eszre sem veszi, meg is jon kozbe, es csak honapok mulva derul ki, h babas. Drukkolok, h babas legyel
Nekem semmi tünetem sem volt. Csak kimaradt a vérzésem. Jah, meg egy kicsit fáradékony, aluszékony lettem. De semmi más látványos tünetem nem volt. 2 gyereket szültem, de még csak hányingerem sem volt egyikkel se.
Minden variáció lehetséges. A tünetek egyébként is leginkább a vérzés kimaradását követõen kezdenek elõjönni (a szakirodalom szerint)
Nekem a hasam alja fájt, mintha meg akarna jönni, alig észrevehetõ mellfájdalom és álmosság gyötört egész nap, aztán kimaradt a mensim. A nem várt mensi után 2 nappal teszteltem, + lett. Ha nem bírod ki, a nem várt mensi napján tesztelj, de jobb pár nappal utána és reggeli vizeletbõl. A hasfájás a közelgõ mensitõl is lehet. Szorítok, hogy baba legyen.

Normális ha a jobb petefészkem táján szurkál már 2 napja ha ülök? 22 hetes multam. Eddig nem éreztem csak az elmult 2 napban. Csak ugy élesen beleszurkál. A babám mocorog bár lustika.

3 napja voltunk 4d ott mindent rendben láttak.A babom ott is aludt.Az elmult 3 napban ezt teszi.Ha megy a kaja akkor rugdos párat és kész.Na és este mikor lefeskszem.

Legjobb válasz: Nekem egész terhesség alatt szurkált meg ha sétáltam hosszabb rövidebb ideig és erre még rájött a csípõ fájdalom,majd a derékfájás! de megérte 4 hónapos a lánykám! Azért majd szólj meg a dokinak! kitartás sok sikert a babához

Nekem egész terhesség alatt szurkált meg ha sétáltam hosszabb rövidebb ideig és erre még rájött a csípõ fájdalom, majd a derékfájás! de megérte 4 hónapos a lánykám! Azért majd szólj meg a dokinak! kitartás sok sikert a babához
20 hetes 5 napos vagyok és ugy 2 hetes a petefészek környékén szurkál a hasam hol egyik hol másik oldalt.A doki azt mondta terhességgel együtt jár!

Mára nem vártam nem is jött, de tegnap este volt egy negatív tesztem. Lehet még babám? A hajam alja középen folyamatosan szurkál egész nap a cicim érzékeny 2 napig nagyon szarul voltam de mára elmúlt, akkor nem sikerült ebben a hónapban sem?

Legjobb válasz: türelem...erre senki nem válaszolhat teljes biztonsággal úgy hogy "hát bizony meg fog jönni...". Tudom, könnyû kívûlrõl okosakat mondani, de mi pl. másfél éve várjuk kiscsodánkat és már eljutottam abba a fázisba, hogy tudom, én gyártom a tüneteket. Lehetsz babás természetesen, mert terhesség esetén is szurkál a has és érzékeny a mell. Ugyanakkor ezek a tünetek mensinél is ugyanúgy megvannak

türelem...erre senki nem válaszolhat teljes biztonsággal úgy hogy "hát bizony meg fog jönni...". Tudom, könnyû kívûlrõl okosakat mondani, de mi pl. másfél éve várjuk kiscsodánkat és már eljutottam abba a fázisba, hogy tudom, én gyártom a tüneteket. Lehetsz babás természetesen, mert terhesség esetén is szurkál a has és érzékeny a mell. Ugyanakkor ezek a tünetek mensinél is ugyanúgy megvannak
Nekem is volt HSG, eléggé fájt. Vagyis olyan volt mint a rákszûrés azon pillanata amikor a legkellemetlenebb. Ez tartott 10 percig kb. Amint végeztek rögtön abbamaradt a fájdalom. Utólag visszagondolva hiába izgultam annyira, nem is volt olyan vészes.
Röntgenesen voltál vagy ultrahangosan? Nekem a dokim azt mondta az uh-os egyáltalán nem fáj, ne olvasgassak rémtörténeteket...Hát nekem mindegyik ismerõsöm akinek csináltak ilyet csak rosszat mesélt róla...
hsg elõtt állok, épp halogatom...eléggé félek tõle. Volt uh, hormonvizsgálat és a párom vizsgálata. A doki azt mondta ne szedjek semmi gyógyszert. Lehet dokit váltok, mert már olyan ez is mint a nagyüzem. Az inszemtõl ne félj!! Meg sem érzed, olyan mint egy rákszûrés, több bnõmnek is volt és babásak lettek
1. válaszoló vagyok. MInden kivizsgálás megvolt már nálatok?
Csak a szokás: ilyenkor ennyibõl senki nem tud semmi biztosat mondani. http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes..
A kérdező hozzászólása: Kivizsgálták már a páromat , és rendben van , kivizsgáltak engem , hormonháztartás rendben , minden hormon , volt havi uh , van peteérésem , 6 hónapig closty + duphaston , meg medrol , hsg volt már és minden jó , csak a baba marad el inszemre készülünk de nagyon félek tõle , és bizakodom benne hogy esetleg nem kell mennünk , ja folsavat szedek , cicka +palást tea de semmi. Ti voltatok már valami kivizsgáláson?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást megpróbálok nem félni , de a hsg n is azt mondták nekem akik voltak hogy nem fáj csak kellemetlen én megcáfolom , én üvöltöttem abban a 20 percem folyamatosan mert nekem annyira fájt többet soha nem vetném alá magam de azt mondták én voltam a 100 nõbõl az az 1 akinek ennyire fáj a hsg. :-))
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm aranyos vagy , hogy így biztatsz és hogy õszinte vagy , én reménykedem de lehet hogy hiába mi 2, 5 éve próbálkozunk és azért tettem fel a kérdést mert a cicim még soha életemben nem fájt csak most , de tényleg nagyon köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Röntgenesen voltam és 20 percig tartott de onnantól fájt mikortól bedugta azokat a valamiket nem tudom miket és addig fájt amíg ki nem húzta na meg amikor a kontrasztanyagot benyomták az volt akkor már sírtam és nagyon kiabáltam , de kaptam elõtte fájdalomcsillapító szurit de nem hatott semmit mondta az ápolónõ is hogy sajnos nagyon keveset kaptam nekem kellett volna a háromszorosa annak amit kaptam és azért volt ennyire katasztrófa mert olyan volt az a szuri mintha semmit sem kaptam volna úgyhogy fájdalomcsillapítás nélkül szenvedtem végig többet soha nem tenném inkább altassanak el , mert sajnos nagyon rossz tapasztalatom van róla.

3 nap van még hátra a nem vártig. Már 2 napja egyre emelkedik a hőm (minden reggel 0, 1 fokkal). Emellett vagy kicsit szurkál a hasam, vagy megjön érzésem van. Még ne reménykedjek? Ez lehet terhesség jele?

Legjobb válasz: 2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

2 dolog lehetséges! ha terhes vagy a mensi napján is fent marad a hõd és utána is. ha nem vagy terhes akkor leesik vagy elõtte nap, vagy azon a napon mikor meg kéne jönnie. A szurkapiszka lehet a mesi elõjele is de a teherbeesésnek is! Szóval reménykedhetsz igen!!! Drukkolok!

A mensim elmúlt már vasárnap, de tegnap óta észrevettem hogy megint barna pecsételő jellegű folyásom van, a melleim fájnak és a hasam is szúrkál. A mensim teljesen átlagos volt, 4 napig tartott, 2 nap barnázás, 2 nap rendes vér. Mitől lehet ez?

Baba lehet?Vagy megint megjön?

Legjobb válasz: Szerintem vegyél egy tesztet, vagy nézesd meg magad a dokival. Vannak nõk akik az elsõ hónapban még menstruálnak. A mellfájás utalhat terhességre.

Szerintem vegyél egy tesztet, vagy nézesd meg magad a dokival. Vannak nõk akik az elsõ hónapban még menstruálnak. A mellfájás utalhat terhességre.
Szia Nekem az elso terhessegemnel megjott eloszor es nem atlagos volt mert kevesebb, es rovidebb ideig tartott, de hallottam olyan esetket ahol a no eszre sem vette mert rendesen menstrualt, szoval lehet , h nalad is ez a helyzet, szeritnem is csinalj tetsztet. 10 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!