Találatok a következő kifejezésre: 2 napja spontan (11 db)

A nem várt menses előtt 2 nappal már barnázásom ill. nagyon min. vérzésem volt! Spontán vetélés lehetett?

Majd még ma is (Ez már 3-4 napja megy)nagyon er?sen vérzek és pár napja volt darabos is!El?tte biztos voltam benne hogy sikerült,jeleim,tüneteim is arról árilkodtak,de most akkor ez lehetett sponán vetélés?És most azért próbálkozhatunk folyamatosan a babával,talán jöv? hónapban sikerül!?

Legjobb válasz: Nyomás a nõgyógyász! Lehet, minden lehet, ha spontan veteles volt, szegeny embrio nem volt eletkepes, remelhetoleg a kovetkezonek elokeszitette a helyet, és konnyebben sikerul. Azért azt hiszem 1 honap koruli szunet kell legalabb. De tényleg, nõgyógyász!

Nyomás a nõgyógyász! Lehet, minden lehet, ha spontan veteles volt, szegeny embrio nem volt eletkepes, remelhetoleg a kovetkezonek elokeszitette a helyet, és konnyebben sikerul. Azért azt hiszem 1 honap koruli szunet kell legalabb. De tényleg, nõgyógyász!
Ha darabos, erõs a vérzés, akkor spontán vetélés történt. Ilyenkor még minden kiürül a szervezetbõl, így nem kell mûtéti befejezés, vagyis azonnal újra próbálkozhattok. Elõtte azonban ajánlatos, hogy kivizsgáltasd magad! Fel a fejjel és sok sikert!
V.színû korai vetélés volt, ami majdnem minden nõnél elõfordul, csak sokan nem is tudnak róla. Velem egy hónapja esett meg. Mindenképp menj el a dokidhoz, nézze meg, kiürült-e teljesen minden, nem maradt-e vissza vmi. Nagy valószínûséggel nem, de azért lássa a doki is. Ha minden rendben (a helyzethez képest), azonnal lehet újra próbálkozni ilyen korai vetélés esetén.

A tojásfehérje váladék hány napig tart? Mert volt a 10. nap körül de csak egy nap. Most vagyok a 15-ik napon és 2 napja fájdogál a hasam, de semmi folyás. Lehetett a 10. nap spontán peteérés?

Segitsetek légyszi.ezt nem értem.

Legjobb válasz: Nálam 2napig van.Lehetett a 10.napon is peteérés,nekem se pont középidõben van.

Nálam 2napig van.Lehetett a 10.napon is peteérés, nekem se pont középidõben van.
Nekem sem pont középidõben. Van, amikor korábban, van amikor késõbb. Általában 1-2 napig tart.
A kérdező hozzászólása: De a 17.napon megint volt.Normális ez?
Igen, elõfordulhat, hogy volt egy spontán ovulációd a 10. napon, majd ismét a 17. napon. Nekem is volt már ilyen, nem kell megijedni :)
A kérdező hozzászólása: Akkor lehet, hogy az elsõtõl már szurkál a hasam?(beágyazódás)Vagy akkor most hogy alakul a beágyazódás?

2 napja be van dugulva és fáj az egyik fülem. Mit tegyek, hogyan tisztítsam ki? Csak úgy spontán is sokszor jönnek nyilalások ha meg hozzáérek és megpróbálom vhogy kifolyatni szintén eléggé fáj:/

Ami benne van tuti h folyadék(meleg víz) mivel nemrég voltam sztkba fültisztításon.

Legjobb válasz: szerintem vissza az orvoshoz valószínû be van gyulladva a hallójáratod, az is okozhat dugulást. akkor pedig kapsz jó kis gyógyszerbe áztatott gézdarabot, az nagyon szuper 1 nap alatt helyrehozza, esetleg antibiotikumot. A füllel ne játsz menj vissza

szerintem vissza az orvoshoz valószínû be van gyulladva a hallójáratod, az is okozhat dugulást. akkor pedig kapsz jó kis gyógyszerbe áztatott gézdarabot, az nagyon szuper 1 nap alatt helyrehozza, esetleg antibiotikumot. A füllel ne játsz menj vissza
Meg kell rójalak! Orvoshoz kell menni, nem tõlünk kérdezni. Mikor ellátott az orvos, utána kérdezõsködhetsz.
Hát ez be van gyulladva. Víz végképp ne érje, mert attól szaporodik a baktérium. Retúr, elmondani, hogy a múltkori mosás után lett ilyen, szal azt soha többé... Igen, szívni fogja, qrva szar lesz hallgatni, de ezerszer jobb.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, de szerencsére meg tudtam oldani orvos nélkül panadollal miután beszedtem 1-2õt elmúlt a gyulladás és így már nem volt olyan nehéz kiügyeskedni a folyadékot:)
Irány attól függetlenül a füldoki, illetve a fogorvos is esedékes.

Fiúk! Titeket zavar, ha a lány ugyan minden nap borotválja "ott lent" de esetleg ha spontán szexről van szó és 2 napja nem sikerült valamiért leszedni, piszit szúr?

Ismételten feltettem egy viccesnek ható kérdést, pedig halál komolyan kérdezem:D

Legjobb válasz: Emiatt nem hagynálak parlagon.

Emiatt nem hagynálak parlagon.
Én többek közt pontosan ezért vagyok híve a természetes, csak két oldalt szõrtelenített fazonnak. A sûrû szõrzet engem sem szúr (sõt, inkább simogat) és az én esetleges borostám sem szúrja a partneremet. Továbbá nincsen kidörzsölõdés sem, ennél fogva kisebb az esélye a fertõzéseknek, mint a csupasz, vagy borostás fazon mellett.
ha teged nem zavar hogy a pasi sincs borotvalva, akkor engem se
én nem nyalnálak ki, de megdugnálak
A kérdező hozzászólása: Már többéve szõrtelenítem, fertõzés még nem lépett fel hálaJóistennek:) De értem a meglátásodat.
A kérdező hozzászólása: ó kedvesek vagytok
nem zavar, de jobban szeretem ha van rajta egy kis szõr, nem csak borosta.
kellemesnek éppen nem kellemes, de én imádom csinálni ennek ellenére is :)
A kérdező hozzászólása: hát jó, de orális kényeztetés közben nem hiszem, hogy annyira kellemes lehet, ezért kérdeztem meg:D
hát ez cuki:D
szerintem örülnek, hogy kapnak punszit, nem hogy még panaszkodjanak :P
A kérdező hozzászólása: ajjdejó. A mindennapos borotválás mellett is van pici borosta, mert irritálja a bõrt a penge és ilyen kis nem jó:( Gyanta meg nem jó, hiszen az egy idõ mire kinõ addigra, és hát nem szeretnék szõrös lenni:D
ha csak piszit [aranyos :D] szúr akkor nem haragszunk :) de csak ha piszit (K) :)
Én leborotválnám nyalás elõtt az iszonyat izgi :)

Spontán vetélésem volt múlt hónapban, most pedig 2 napja késik? ! 6 hetesen vetéltem el, de magától kiürült minden "szerencsére".

Éreztem utána a peteérést és most nem jön meg. A melleim feszülnek, de nem érzem, hogy meg akarna jönni. Elvileg most nem próbálkoztunk, szóval nem hiszem, hogy terhes vagyok. De akkor miért nem jön meg?

Legjobb válasz: az igazsághoz még hozzátartozik, hogy megszakítással védekeztünk

A kérdező hozzászólása: az igazsághoz még hozzátartozik, hogy megszakítással védekeztünk
Vegyél egy tesztet és minden kiderül.Ha pozitívat szeretnél, akkor nagyon szorítok!!
A kérdező hozzászólása: hát az orvos azt mondta, hogy egy ciklust legalább várjunk meg mielõtt újra próbálkozunk, bár nem mindenki vár ilyenkor. persze, hogy örülnék a pozinak, de nem próbálkoztunk, szóval nem hiszem sajnos :(
Vetélés után lehet, hogy még nem állt helyre a ciklusod. Általában ilyenkor kicsit késõbb jön a menzesz, mint a vetélés elõtt. A 2. ciklustól már helyreáll a korábbi rend.

4 hete volt egy spontan vetelesem.1.5 het utan vissza mentem dolgoni.2 napja fajogat a hasam alja. Lehet hogy most van peteeres? Megfog jonni? Ha megjon probalkozhatunk ujra?

Nem kellett vissza mennem a dokihoz.De a biztonsag kedveert vissza menjek?

Legjobb válasz: Szerintem menjj vissza és kérdezd meg, az biztosabb!

Szerintem menjj vissza és kérdezd meg, az biztosabb!
Nekem is volt már ilyenben részem csak nekem nem ment el a baba magától és el kellett venni kétszer is mert egyszer bennem hagytak valamit.Menj vissza az orvoshoz az a biztos és 3 hónap után ujra probálkozhattok.mi is ezt tettük most 20 hetes vagyok.Remélem segíthettem.Üdv

2 napja volt spontan vetelesem 11 het utan. Meddig fogok meg verezni, fajni a hasam? Mikor probalkozhatom ujra? Lelkileg hogy lehet tul tenni magad?

Mar 1 betet eleg lenne 1 napra.Legtobbszor csak pisileskor verzek ahogy nyomok.A hasam meg enyhen faj.Arra neha veszek be gyogyszert.

Legjobb válasz: Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt. Nekem is volt elhalt terhességem 4 az elmúlt öt évben. Fizikailag 1,5 hét alatt rendbejöttem. A második elhalt terhesség után kezdtem el járni egy kineziologushoz aki segitett feldolgozni a tragédiát. Most a 7. hétben járok és remélem minden rendben lesz. Az orvosok kb 3 hónap várakozást szoktak mondani, de ugyis Te fogod érezni, hogy mikor vagy rá felkészülve és leginkább lelkileg. Mielõbbi gyógyulást kivánok, és ne add fel sikerülni fog !!!!!!

Szia! Nagyon sajnálom ami veled történt. Nekem is volt elhalt terhességem 4 az elmúlt öt évben. Fizikailag 1, 5 hét alatt rendbejöttem. A második elhalt terhesség után kezdtem el járni egy kineziologushoz aki segitett feldolgozni a tragédiát. Most a 7. hétben járok és remélem minden rendben lesz. Az orvosok kb 3 hónap várakozást szoktak mondani, de ugyis Te fogod érezni, hogy mikor vagy rá felkészülve és leginkább lelkileg. Mielõbbi gyógyulást kivánok, és ne add fel sikerülni fog !!!!!!
Szia nekem Tavaly volt egy müvi uton befejezett terhességem sajnos nagyon megviselt lelkileg, testileg nagyon hamar rendbejöttem.Most újra terhes vagyok a 17. hétben nagyon nagy parázgatások voltak de hál istennek semmi baj.most sem vagyok nyugodt majd ha a kezemben tarthatom a babám 3 hónapot kellett várni.A vérzés és a görcs miatt egy kontroll UH-t javasolnék neked mert nekem is bent maardt valami.Sok sikert a következõ babához.Kitartás és légy Erõs.

Január elején volt egy spontán vetélésem. Azóta sikeresen megjött a 2. menzeszem is, de az is késve(41. napra a 32. nap helyett). Mikor fog beállni a ciklusom? Mikor celszerű újra próbálkozni?

Legjobb válasz: szia, Nagyon sajnálom ami veled történt. Nekem is volt egy spontán vetélésem kb 7 hetesen, akkor erõsen véreztem, és rettentõ rossz érés volt. Miután a vérzés elmúlt, én elkeztem hõmérõzni, és újra próbálkoztunk. Azóta most 12 hetes kismama vagyok. úgyhogy szeritnem, ha nagyon aggódsz, akkor irány a doki, kérdezt ki a véleményét, de valószínüleg, ha már volt két ciklusod, szerintem nyugodtan próbálkozzatok! Nekünk azonnal sikerült. Sok sikert :)

szia, Nagyon sajnálom ami veled történt. Nekem is volt egy spontán vetélésem kb 7 hetesen, akkor erõsen véreztem, és rettentõ rossz érés volt. Miután a vérzés elmúlt, én elkeztem hõmérõzni, és újra próbálkoztunk. Azóta most 12 hetes kismama vagyok. úgyhogy szeritnem, ha nagyon aggódsz, akkor irány a doki, kérdezt ki a véleményét, de valószínüleg, ha már volt két ciklusod, szerintem nyugodtan próbálkozzatok! Nekünk azonnal sikerült. Sok sikert :)
szia , szegény nagyon sajnálom ami történt, nekem is volt már vetélésem 14 hetesen novemberben.:((( nekem az orvosom azt mondta, 3 teljes ciklus várjak ki, hogy rendesen regenerálódjon a méh!próbálkozunk eddig még "eredménytelenül"! szerintem kérdezd ki orvosod véleményét!sok sikert:)

Tisztelt Doktor Úr! 31 éves nő vagyok 2011. júliusában volt egy spontán szövődménymentes vetélésem. (spirál levétele után kb 1-2 hónap alatt lettem terhes) Azóta eltelt 6 hónap és nem jött össze a terhesség ismét. A vérzéseim 23 napra jönnek meg, de csak

Tisztelt Doktor Úr! 31 éves nő vagyok 2011. júliusában volt egy spontán szövődménymentes vetélésem. (spirál levétele után kb 1-2 hónap alatt lettem terhes) Azóta eltelt 6 hónap és nem jött össze a terhesség ismét. A vérzéseim 23 napra jönnek meg, de csak 2-3 napig tart. Mit tehetnék hogy teherbe essek ismét? Válaszát előre is köszönöm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A biztonság kedvéért javaslok egy hormonális kivizsgálást! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A biztonság kedvéért javaslok egy hormonális kivizsgálást! Üdvözlettel: Dr. Langmár Zoltán

32 éves vagyok. Napi 2-3 orgazmusom van, de emellett még mindig gyakran elofordul, hogy spontán merevedesem van, még a munkahelyemen is. Mitől lehet ez?

Remélem nem valami korai klimax... Okozott mar joparszor kellemetlen szituációt ez a helyzet.

Legjobb válasz: Szerintem egyszerûen csak "kanos" vagy...

Szerintem egyszerûen csak "kanos" vagy...
Szerintem erõsen szexuális beállitottságod van!
Keress fel egy urológust, ha már többszöri alkalommal okozott neked problémát!
Hogy okozott problémát???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!