Találatok a következő kifejezésre: 2 napja picit faj a hasam (16 db)

Tesztelj..reggeli pisi!
persze lehetséges, de ezek a tünetek nálam a mensi elött is megvoltak.én a negyedik kimaradt nap után csináltam tesztet, mert olyan sokszor volt, h 2, 3 napot csúszott a mensi.a teszt nekem eggyértelmûen kimutatta a terhességet, rá egy napra csináltam egy másikat, az is ugyanolyan határozott volt.
Persze, hogy lehetsz terhes. Nekem pontosan szokott megjönni, de 2-3 napi késésnél már aggódnék. De csak azért mert már van 2 gyerekem, és a kisebbik 3 hónapos...

2 napja kesik, picit faj a hasam alja mint mielott megjon. Remenykedhetem a bababan? Keshet esetleg azert mert par napig kicsit meg voltam fazva?

Legjobb válasz: SZIA, igen a betegség miatt is késhet, de nem biztos!!! Csinálj tesztet holnap reggeli elsõõ vizeletbõl és kiderül. Más tüneted nincsen? Ha szeretnéd a babát én szorítok!!! Puszi Lilla

SZIA, igen a betegség miatt is késhet, de nem biztos!!! Csinálj tesztet holnap reggeli elsõõ vizeletbõl és kiderül. Más tüneted nincsen? Ha szeretnéd a babát én szorítok!!! Puszi Lilla
Betegseg miatt is, idegesseg miatt is, szoval egy csomo minden miatt keshet a mensi. De tenyleg holnap a reggeli vizeletbol csinalj tesztet, es akkor ki is derul, h babas vagy e. En nagyon drukkolok neked
Szia!Én is drukkolok, de igen sajna lehet a felfázás miatt is, a nagyon akarás miatt is, a "miért nem jön össze" stressz miatt is, bár a "mindjárt megjön" érzés lehet baba is.Mivel én már többször voltam hasonló cipõben mint te, 3 vetélés, és órára pontos mensi késés 2x is, ezért én várnék vele, mert nálam is kétszer késett, elõször 3 napot, majd 5-öt, és végül megjött.:(Sztem várj még 5-6 napot, akkor tesztelj, az már elég biztos.Ha babás vagy, és nega a teszted, akkor meg feleslegesen esz a penész.Sok sikert:Egy öreg róka
nekem késett 2 napot és terhes vagyok ma tudtam meg!én beteg is voltam meg az elõzõ hónapom kész rémálom volt mégis a baba miatt kések:LEHET BABA!szurkolok.sya Mia

2 napja a 2 hónapos pici lányom kaja után és közben megfeszíti a testét c alakban és sír. Mikor kijön egy kis túró a száján megnyugszik, de fáj a hasa is. Mit tegyek?

Nappal adok neki bukás elleni gélt.

Legjobb válasz: A bukás elleni gél feltétlen szükséges? Lehet , fel kéne cserélni egy hasfájás ellenire... Próbáld evés közben megböfiztetni , akár többször is. Simogasd a pocakját evés közben, utána tornáztasd meg a lábát. Amúgy lehet elmúlik, kislányom is változóan viselkedik mint a bukást nézve, mind a hasfájást. EGy darabig semmi, majd pár napra elõjön a probléma, aztán megint eltûnik. Várj még egy két napot, és ha fennál a gond, egyeztess a dokival

A bukás elleni gél feltétlen szükséges? Lehet , fel kéne cserélni egy hasfájás ellenire... Próbáld evés közben megböfiztetni , akár többször is. Simogasd a pocakját evés közben, utána tornáztasd meg a lábát. Amúgy lehet elmúlik, kislányom is változóan viselkedik mint a bukást nézve, mind a hasfájást. EGy darabig semmi, majd pár napra elõjön a probléma, aztán megint eltûnik. Várj még egy két napot, és ha fennál a gond, egyeztess a dokival
Szerintem próbáld meg a panadol szuszpenziót, hasfájásra van és enyhíti az ilyen panaszokat. Nálunk is volt hasonló viselkedése és ezt ajánlották, nekünk bevált!

2-3 napja késik. Görcsöl a hasam, mintha megjönne, melleim kicsit nagyobbak és picit fájnak. Hőm az folyamatosan ilyen 36, 8. Csináltam ma reggel tesztet, de negatív lett. Lehetek még terhes? Mikor teszteljek legközelebb?

Legjobb válasz: Lehetsz. 2 naponta tesztelj reggeli elsõbõl. Ha túl léped az egy hetet, és még mindig negatív, de vérzés sehol, akkor menj dokihoz. Már ha amúgy pontosan jön.

Lehetsz. 2 naponta tesztelj reggeli elsõbõl. Ha túl léped az egy hetet, és még mindig negatív, de vérzés sehol, akkor menj dokihoz. Már ha amúgy pontosan jön.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod. mindig pontosan jön meg, de most valamiért nem.
Görbéd nincs?
A kérdező hozzászólása: nem szoktam itt vezetni görbét...
nemfeltetlenul vagy terhes a laznak sok koze nicsen hoza varjal vele egy kicsit de ne sokat mert lehet valami mas is peldaul cysta ami nagyon nemjo dolog .
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod.

2 napom van a nem vártig és elkezdtem érezni hogy valami vizes folyás folyik belőlem de nem állandóan hanem csak néha és nem sok csak egy pici és a hasam 3. napja folyamatosan fáj, van még remény vagy teljesen nincs már és tuti h megint nem sikerült?

Itt a görbém:

Legjobb válasz: Szerintem is inkább a 17. napon volt. Annyira nem vagyok tapasztalt, de úgy tudom a vizes folyás inkább mensire a krémes pedig babára utal. Egyébként a görbéd szép!

Szerintem is inkább a 17. napon volt. Annyira nem vagyok tapasztalt, de úgy tudom a vizes folyás inkább mensire a krémes pedig babára utal. Egyébként a görbéd szép!
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm szépen a válaszodat , és amit a görbémrõl irtál azt is nagyon köszönöm , már csak az tartja bennem a lelket.
A görbéhez nem értek, de nekem a középidõtõl krémes volt, azt gondoltam, na most összejött, erre most elkezdtem vérezgetni!Remélem neked több szerencséd lesz!
Nekem a vizes folyás a mensit jelezte, DE! Amikor terhes lettem akkor krémes folyásom volt ami átválott vizesbe. Feladtam. Majd két nap múlva ismét krémes lett! Úgyhogy van esély! amíg nem jön meg mindig van!
A kérdező hozzászólása: Szia. Képzeld nekem ma elmúlt a vizes folyás átment ilyen ragacsos , krémes valamibe, ugyhogy még reménykedem de teganp nagyon ki voltam bukva... Köszönöm szépen a válaszotokat.
Miért tõlünk vársz erre választ?? Csinálj tesztet. Ugyanannyi esély van rá hogy terhes vagy mint arra hogy nem.
Ha rendesen szeded a fogigátlót, nem hagytál ki, nem volt közben hasmenéses, hányásos betegséged, és nem szedtél olyan gyógyszert, (pl. antibiotikum) ami csökkenti a fogamzásgátló hatását, akkor szinte kizárt, hogy terhes légy. Mióta szeded a gyógyszert? Mikor kell szünetet tartanod? Késik a vérzésed? Önmagában az, hogy hánytál és fáj a hasad, vagy megkívánsz valami kaját, még nem jelent terhességet, fõleg nem egy hormonális fogamzásgátló szedése mellett. Ezek a tünetek ráadásul az 5-6 hét után jelentkeznek inkább, nem olyankor, amikor még ki sem mutatható a terhesség.
Mi honnan tudnánk neked megmondani? Jósoljuk meg? Vegyél egy terhességi tesztet és csináld meg.
A kérdező hozzászólása: másfél éve szedem körülbelül most vasárnap veszem be az utolsó szemet.hát csak olyan volt, hogy nem pontosan szedtem a gyógyszert
"... csak olyan volt, hogy nem pontosan szedtem a gyógyszert." Na ilyeneket ne csinálj, és akkor nem lesz okod az aggodalomra. Ezeknek a gyógyszereknek nagyon alacsony a hormontartalma, ezért kell pontosan szedni õket. Ha nem jön meg a vérzésed, vagy nagyon idegesít a gondolat, tényleg vegyél egy tesztet. Reméljük nem lesz okod még jobban idegeskedni.
Na? Mi a helyzet?

Ha esemény utáni tabi után 2 napra fáj a hasam meg picit feszül a mellem akkor az azt jelenti hogy hatásos a gyógyszer és nem leszek terhes?

Legjobb válasz: Biztos nem leszel terhes ha utána bevetted:) Igen , mert eléggé megbolygatja a hormonjaid..valakinek ki is marad egy ideig 25 l

Biztos nem leszel terhes ha utána bevetted:) Igen , mert eléggé megbolygatja a hormonjaid..valakinek ki is marad egy ideig 25 l
A kérdező hozzászólása: ha fáj egy picit a hasam meg a mellem akkor az azt jelenti h meg fog jönni? azt mondta az orvosom mivel mensi után történt egy nappal nem biztos h lesz vérzés, de nem a mensi miatt nem leszek terhes h lelöködik és ez vérzés formájában történik vagy rosszul tudom?
Bizti nem vagy terhes! :) Az esemény utáni tabletta után, ezek a mellékhatások normálisak. Azon se lepõdj meg ha hányigered lesz (nekem õrültesen az volt) vagy ha az elkövetkezendõ 1-2 hónapban késik, vagy kimarad a menzeszed! Ne idegeskedj, kár lenne :)

2-3 napja késik a menstruációm és fáj a mellem, picit szúrkál a hasam és pattanásaim is vannak valamint ingerlékeny vagyok. Ugye csak késik és nem terhesség? LEJEBB!

Nem igazán szokott késni,minidg időben megjön.A barátommla az előző menstruációm alatt szeretkeztünk (tudom h sokaknak gusztustalan) de gumi nélkül,nem ment el bennem. Ugye nincsen gond? Félek h teherbesés is lehetséges.

Legjobb válasz: VAN OLYAN DOLOG HOGY TERHESSÉGI TESZT! BEMÉSZ A GYÓGYSZERTÁRBA ÉS MONDOD: "TERHESSÉGI TESZTET KÉREK SZÉPEN!!!" A GYÓGYSZERTÁROS ERRE ADNI FOG NEKED TERHESSÉGI TESZTET: TE KIFIZETED? HAZAMÉSZ ÉS MEGCSINÁLOD!!! VILÁGOS B*ZDMEG?!

VAN OLYAN DOLOG HOGY TERHESSÉGI TESZT! BEMÉSZ A GYÓGYSZERTÁRBA ÉS MONDOD: "TERHESSÉGI TESZTET KÉREK SZÉPEN!!!" A GYÓGYSZERTÁROS ERRE ADNI FOG NEKED TERHESSÉGI TESZTET: TE KIFIZETED? HAZAMÉSZ ÉS MEGCSINÁLOD!!! VILÁGOS B*ZDMEG?!
Állítólag a menstruáció alatti szex jót tesz az idegeknek. Ami meg jót tesz, az nem gusztustalan. De, hogy a kérdésedre válaszoljak, ezt inkább egy nõgyógyásztól kellene megkérdezni, biztos ami biztos.
menstruáció alatt elvileg nem lehetsz terhes.hogy nem ment beléd egy dolog az elõváladék tartalmaz ondót attól teherbe eshetsz amuhy nem tudom hány éves vagy de a nõk változnak és ez testileg is kihat a menstruációra is +az idegi állapot is :)
Lehetséges, hogy csak késik a mensid. ezek tipikus tünetek. Ha egy hét múlva sem jön meg, csináltass egy tesztet!

2. napja, hogy egy picit véres a papír. Hasam egyáltalán nem fáj. Lehetséges, hogy beágyazodás? Vagy meg fog jönni? 11 hónapos babámat szoptatom, még nem jött meg eddig. Ilyen lehet az első menstruáció?

Már rajta vagyunk a 2.babaprojekten.Kétszer szopizik még a babám.

Legjobb válasz: Nekem volt a 2.babámnál beágyazódásos vérzés,nem piros volt,inkább barna és nem tartott csak 1 napig.

Nekem volt a 2.babámnál beágyazódásos vérzés, nem piros volt, inkább barna és nem tartott csak 1 napig.
Nekem az elsõ menzi mindig erõs volt. 4 gyerekes anyuka

37.napon vagyok és még nem jött meg a havim. Csináltam 2 terhességi tesztet ami negatív lett. Néha fáj picit a hasam alja de nem jön meg. Nincsen hányigerem stb. Ettől függetlenül terhes lehetek?

Legjobb válasz: Nem valószínû, de pár nap múlva azért csinálj még 1 tesztet. Ha az is negativ, akkor tut, hogy nem vagy terhes! Bár szinte már most is az....

Nem valószínû, de pár nap múlva azért csinálj még 1 tesztet. Ha az is negativ, akkor tut, hogy nem vagy terhes! Bár szinte már most is az....
Valószínûleg valami miatt egyszerûen kimaradt a vérzésed. A tesztnek már ki kellett volna mutatni a pozitívat, de tesztelj még egyet egy pár nap múlva.
Szia! Nekem 47.napra mutatta ki a teszt (halványan) h terhes vagyok. Már 4 éves a lányom:) Lehetsz terhes...csak késõbb volt a pé-ed.
lehetsz terhes, 2 hét késést várj meg, ha akkor is negatív a teszt, menj dokihoz, ha poz., akkor azért! :)
A kérdező hozzászólása: értem , bár néha fáj a hasam csak nem akar megjönni :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!