Találatok a következő kifejezésre: 2 napja nyilaló fájdalmat érzek (2 db)

2 napja szúró, nyilaló fájdalmat érzek alul a hasamnál, és fáj kicsit a "farok csontom" is. Mint mikor erős izomláza van az embernek! Árthat ez a babának?

El?tte tele voltam energiával, talán kicsit meger?ltettem magam takarítás közben!?

Legjobb válasz: Ja, 20 hetes voltam kedden!

A kérdező hozzászólása: Ja, 20 hetes voltam kedden!
Szerintem csak éppen tágulnak a csontjaid.Nekem is vannak ilyen csontágulási rohamaim, egy kis masszír tud ám segíteni., Pár nap alatt elmúlik.A szúró fájdalom meg a méh növekedés...gondolom.... hisz ebben az idõszakban nõ a leggyorsabban a baba.Kicsit megerõltetõbb idõszak ez mint elõtte.Nekem is fura volt mikor olvastam, hogy a 7. hónaptól szinte hosszban már majdnem akkora a baba mint mikor megszületik.Szinte csak hízik.képzeld el, hogy pár hét alatt ekkorát kell a méhednek nõnie na meg a csontjaidnak tágulnia, hogy elférjen :o) Üdv 17 hetes kismami

Reggel teszteltem pozitívat. Már 2-3 napja érzem hogy éles fájdalom nyilal le a petefészkemből a combom felé. Normális ez? Fáj a derekem ha jobb oldalt fekszem jobb oldalt fáj ha baloldalt akkor ott. Ez a terheségtől van vagy valami baj van?

Legjobb válasz: Semmi baj, ez természetes! Én tegnap reggel teszteltem pozitivat! :) Még fel sem fogtam! Nekem is görcsöl eléggé a hasam, éjszaka felkeltem mert annyira görcsölt, hogy azt hittem nem bírom ki, de reggelre elmúlt :) A görcsök rajtam vannak mindig néha alig érzem, néha erõsebben! Gratulálok nekünk! Boldog babavárást mindkettõnknek!!! :)

Semmi baj, ez természetes! Én tegnap reggel teszteltem pozitivat! :) Még fel sem fogtam! Nekem is görcsöl eléggé a hasam, éjszaka felkeltem mert annyira görcsölt, hogy azt hittem nem bírom ki, de reggelre elmúlt :) A görcsök rajtam vannak mindig néha alig érzem, néha erõsebben! Gratulálok nekünk! Boldog babavárást mindkettõnknek!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ:) Boldog Baba várást és Boldog Karácsonyt!(szerintem mindkettönknek felejthettetlen lesz) :)
Ugyanezt ereztem en is, kiszakad a petefeszkem, mintha fel lettem volna fazva. A pozitiv teszt utan kb. meg ket hetig ereztem ilyet, aztan magatol elmult. Teljesen rendben voltunk mindketten, egeszsegesek:) Gratulálok:)
Szia! Én is éreztem menstruáció szerû görcsöt, kb. 2-3 hétig, aztán elmúlt. Olyat is éreztem, mintha peteérésem lenne, de az is elmúlt. Nagyon gratulálok mindkettõtöknek a babához :) A karácsony nekünk is örök emlék lesz a kicsi pocaklakó miatt :) 15 hetes "fél"anyuka :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!