Találatok a következő kifejezésre: 2 napja nyilaló (11 db)

16 hetes terhes vagyok, 2 napja nyilal a méhem. Ez mennyire normális?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem jobb lenne, ha orvoshoz mennél. Ne kockáztass! 21 hetes kismama

Szia! Szerintem jobb lenne, ha orvoshoz mennél. Ne kockáztass! 21 hetes kismama
Szerintem is jobb lenne a dokit kérdezni. Lehet attól is hogy nõ a méhed de szerintem az inkább tompa fájdalom szokott lenni és nem nyilalás. Te is megnyugodhatnál ha látna egy doki. Ezen ne múlja a picid egészsége!

2 napja késik a mensesem, ám a szervezetem ugyanazokat produkálja amit máskor, nyilal egészen a végbelemig (elnézést), fáj a hasam, a derekam, a folyásom sűrű fehér, mint a szokásos. Mi lehet ez? Mindig 28 napos a ciklusom.

Legjobb válasz: Szia! Azt ugyan nem írtad hogy babát szeretnél -e? Jelentheti hogy meg fog jönni és azt is h.valaki így ad magáról jelet. Én ma vagyok 28.napon de akár én is írhattam volna ezt a kérdést mert kb.ugyan ezeket érzem mint amit te leírtál. Bár saját tapasztalataim alapján nekem meg fog jönni. Még annyi vanh.elég rossz a gyomrom, néha mintha éhes lennék ha meg eszek majd szét pukkadok. Tesztet nem csináltál? Ha nem akkor csinálj egyet és minden kiderül. Én még várok pár napot mert már túl vagyok egy tucat negatív teszten.

Szia! Azt ugyan nem írtad hogy babát szeretnél -e? Jelentheti hogy meg fog jönni és azt is h.valaki így ad magáról jelet. Én ma vagyok 28.napon de akár én is írhattam volna ezt a kérdést mert kb.ugyan ezeket érzem mint amit te leírtál. Bár saját tapasztalataim alapján nekem meg fog jönni. Még annyi vanh.elég rossz a gyomrom, néha mintha éhes lennék ha meg eszek majd szét pukkadok. Tesztet nem csináltál? Ha nem akkor csinálj egyet és minden kiderül. Én még várok pár napot mert már túl vagyok egy tucat negatív teszten.
Sajnálom nagyon! Orvosok mit mondanak? Minden rendben? Amúgy nekem is meg fog jönni az tuti. Már majd szét pergek a fájdalomtól. Egyszer csak sikerül ha egyszer már sikerült. Ja én meg csináltam egy xepil tesztet és síkít róla az egy csík! :-( Nem adjuk fel!!! De elég kiábrándító a helyzet. Sok sikert hátha szeptemberben sikerül! Aztán írd meg ha pozitívat tesztelsz. Meghagyom a kérdésedet. Ok?
A kérdező hozzászólása: Sajna most megjött :-(( !
Holnap 3nap késésnél lehet hogy napközben is mutatná már a teszt. Igen mi is már készülünk a sulira ezerrel! Várom az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel nem biztos ha csak el nem teszem a poharat, mert reggel indul a suli, izgulok e miatt is évnyitó stb, csomagoltunk tegnap, de mindenképpen írok!
Mi sem adjuk fel bár 2év alatt már párszor elgyengültem. Most megint olyan meg fog jönni érzésem van de szerintem meg is fog. :-( nagyon drukkolok h.holnap két csíkosat tesztelj! ;-) Várom az eredményt! Ha egyszer sikerült csak sikerül még egyszer. Bízzunk benne! Én 30 voltam nyáron nekem a lányom a 2.hónapban fogant ezért olyan kiábrándító h.most nem történik meg a csoda és még mi mindig elõnyben vagyunk mert van egy gyermekünk. Aki meg az elsõért szenved annak sokkal rosszabb. Ugye? Reggel tesztelsz? Feltétlen írd meg mi az eredmény. Szerintem nekem nem lesz gondom a tesztre mert most nagyon elkapott a fájás!
A kérdező hozzászólása: Ugyan ez nálunk is! Nem is gondoltam már terhességre csak tegnap reggel, mert vártam hogy megjön de nem, ha ma sem akkor holnap tesztelek, és valóban nehéz ilyenkor felcsillan a remény és nagyot csalódok ha megjön. Minden vizsgálat jó eredményt mutatott, és mégsem esem teherbe, most 34 vagyok, még van remény!!
Huu, hát 8év az kemény akkor én egy szót se szóljak a 2évemmel. Nekem is van egy 9éves lányom. Látod van aki egy évben kettõt is szül mi meg szenvedünk. Mi is voltunk vizsgálatokon. Minden ok volt. Hát amúgy igaz h.általában folyamatosan fáj aztán megjön én azt hittem este szétszakadok úgy fájt a derekam meg olyan menzesz szerû fájdalom volt a hasamban mondtam is a férjemnek h.holnap vagyis ma tuti megjön aztán sehol semmi és a fájdalom is mérséklõdött. A derekam hasogat de nem vészes és inkább csak szurkálást érzek a jobb petefészkemben. Tegnap égett a gyomrom persze nem volt itthon semmi savlekötõ mert sose ég a gyomrom. Lehet hogy már csak az agyam produkálja a tüneteket és majd megjön. Ki vagyok borulva nem merek tesztelni. Drukkolok neked hátha baba van a pocidban! Ez olyan gyötrelmes még az is jobb lenne ha megjönne most azonnal mint agyalni meg reménykedni. Elsõ voltam.
A kérdező hozzászólása: Én 8 éve nem ésem teherbe, egy 10 éves fiam van, a férjemmel kivizsgáltattuk magunkat az év elején mindketten rendben vagyunk, a tapasztalatom nekem is az meg fog jönni, ezért sem csináltam tesztet, még várok, csak régen volt ilyen hogy két napot is késik és ezek a fájdalmak idõszakosak most semmi, menses elõtt meg folyamatosan fáj majd megjön nem?
A kérdező hozzászólása: Oké, én is meghagyom, csalódás ugyan, de én is reménykedek hogy egyszer még sikerülhet!

14 nappal ezelőtt nyilalt a jobb petefészkemnél. Már 2. napja hogy késik és ma ismét elkezdett nyilalni, pedig görcsölni szoltam. A két nappal ezelőtti teszt negatív lett. Merjek holnap tesztelni?

Félek ugyanis a csalódástól

Legjobb válasz: tesztelj! ha reggel csinálod akkor tuti kimutassa. irány tesztert és majd ird meg mi lett

tesztelj! ha reggel csinálod akkor tuti kimutassa. irány tesztert és majd ird meg mi lett
Akár ma is. Ajánlom hogy este csinálj tesztet és ha az + akkor biztos terhes vagy. Egyén függõ a beágyazódás és ezzel kitolódik a teszt eredmény is. Nekem egyik este negatív volt 8 nap késés után, másnap meg már + Szerintem az esti vizelet azért jobb mert napközben iszol és pisilsz igy higul a vizeleted, ezáltal ha este pozitv lesz az eredmény akkor biztos a baba. Higyj nekem laborban dolgoztam és a nap minden szakában jöttek tesztet csináltatni. A reggeli vizeletet ajánlják mert több benne a hcg mivel éjjel gyûlik a vizelet... de az esti a biztosabb! Üdv: 21 hetes kismami

Ha nem hasogat és nem nyilal a petefészkemnél, csak fáj, de folyamatosan már 2. napja, az lehet petefészek-gyulladás?

Legjobb válasz: Lehet persze,de meg a kezdeti stadiumban.Nyilani az alhas szokott,mellete a petefeszek monoton fajdalma,gyomor emelyges,hanyinger,megvaltozott folyas! De abbol a kis fajdalombol meg sokminden lehet, de lehet par napon belul elmulik!

Lehet persze, de meg a kezdeti stadiumban.Nyilani az alhas szokott, mellete a petefeszek monoton fajdalma, gyomor emelyges, hanyinger, megvaltozott folyas! De abbol a kis fajdalombol meg sokminden lehet, de lehet par napon belul elmulik!
A kérdező hozzászólása: köszönöm
A kérdező hozzászólása: petefészek-gyulladás lett..kezdõdõ!

38. hétben (2 nap múlva kezdem a 39. -et) ha keményedik a hasam néha, meg bele-bele nyilal a méhembe az már jósló?

Nagyon fáj a farkcsontom, néha a szeméremcsontom meg a derekam is. De a derekam nem egyfolytában fáj, hanem néha belejön. Nagyon szeretnék a hétvégén megszülni.

Legjobb válasz: Nekem a 36. héttõl volt jósló, olyan volt, mint egy erõs mensi görcs.

Nekem a 36. héttõl volt jósló, olyan volt, mint egy erõs mensi görcs.
En penteken lepek a 39-be! :) Nekem is ilyen tuneteim vannak, ma megis azt mondta a doki, hogy meg nincs jele, hogy ki akarna bujni. En a jovoheten szeretnek szulni, de sajna nem kivansag musor!
Nyugi, én a 36. héttõl görcsöltem, mégis túlhordtam. Vagyis szerintem nem, de a doki szerint igen.

2 napja szúró, nyilaló fájdalmat érzek alul a hasamnál, és fáj kicsit a "farok csontom" is. Mint mikor erős izomláza van az embernek! Árthat ez a babának?

El?tte tele voltam energiával, talán kicsit meger?ltettem magam takarítás közben!?

Legjobb válasz: Ja, 20 hetes voltam kedden!

A kérdező hozzászólása: Ja, 20 hetes voltam kedden!
Szerintem csak éppen tágulnak a csontjaid.Nekem is vannak ilyen csontágulási rohamaim, egy kis masszír tud ám segíteni., Pár nap alatt elmúlik.A szúró fájdalom meg a méh növekedés...gondolom.... hisz ebben az idõszakban nõ a leggyorsabban a baba.Kicsit megerõltetõbb idõszak ez mint elõtte.Nekem is fura volt mikor olvastam, hogy a 7. hónaptól szinte hosszban már majdnem akkora a baba mint mikor megszületik.Szinte csak hízik.képzeld el, hogy pár hét alatt ekkorát kell a méhednek nõnie na meg a csontjaidnak tágulnia, hogy elférjen :o) Üdv 17 hetes kismami

Sokszor szúr a méhemnél, hirtelen bele nyilal. Ez mit jelent? És sokszor feszül a mellem, de a menstruációm 2 napja mult el. Attól lehet?

Legjobb válasz: ha a terhességre gondolsz nem hiszem ennek más oka lehet ritka mikor megjön a menzi terhesség alatt. tesztelj

ha a terhességre gondolsz nem hiszem ennek más oka lehet ritka mikor megjön a menzi terhesség alatt. tesztelj
mennyi ideje probálkoztok?

Terhesség alatt az normális, hogy 24 hétben 2 napja óránként párszor nyilal a hasam alja ugyanazon a ponton bármelyik testhelyzetben (ülő, álló, fekvő)?

Legjobb válasz: Most indul be igazán a növésben a babád.Nekem is van ilyen problémám.Ne aggódj,de ha nyugtalanít a dolog akkor kérdezd meg a dokit v. a védõnõt.26 hetes kismama

Most indul be igazán a növésben a babád.Nekem is van ilyen problémám.Ne aggódj, de ha nyugtalanít a dolog akkor kérdezd meg a dokit v. a védõnõt.26 hetes kismama
Lehet hogy felvagy fázva.Akkor is fáj ha wc-zel?Csíp a vizeleted?
Keress másik orvost akihez a héten eltudsz menni. Fontos lenne nem ijesztegetni akarlak. Nincs váltója szabi alatt akihez mehetsz? Anyumnak így ment el egy babája csak kicsiket szurkált neki utánna egyre jobban. Bocsánat tényleg ne ijedj meg légyszi!
A kérdező hozzászólása: nem csip, ilyenkor nem hiszem, hogy csak ugy elveszithetném a babát, mert fáj lennt a hasam.ö jol van, érzem mozog eleget.
Nem is néztem az apró betüt, ha terhes vagy mindenképpen keresd fel az orvost, vagy a védõnõt.Bár az is lehet hogy tágul a méhed, de inkább menj el egy szakemberhez.

Reggel teszteltem pozitívat. Már 2-3 napja érzem hogy éles fájdalom nyilal le a petefészkemből a combom felé. Normális ez? Fáj a derekem ha jobb oldalt fekszem jobb oldalt fáj ha baloldalt akkor ott. Ez a terheségtől van vagy valami baj van?

Legjobb válasz: Semmi baj, ez természetes! Én tegnap reggel teszteltem pozitivat! :) Még fel sem fogtam! Nekem is görcsöl eléggé a hasam, éjszaka felkeltem mert annyira görcsölt, hogy azt hittem nem bírom ki, de reggelre elmúlt :) A görcsök rajtam vannak mindig néha alig érzem, néha erõsebben! Gratulálok nekünk! Boldog babavárást mindkettõnknek!!! :)

Semmi baj, ez természetes! Én tegnap reggel teszteltem pozitivat! :) Még fel sem fogtam! Nekem is görcsöl eléggé a hasam, éjszaka felkeltem mert annyira görcsölt, hogy azt hittem nem bírom ki, de reggelre elmúlt :) A görcsök rajtam vannak mindig néha alig érzem, néha erõsebben! Gratulálok nekünk! Boldog babavárást mindkettõnknek!!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ:) Boldog Baba várást és Boldog Karácsonyt!(szerintem mindkettönknek felejthettetlen lesz) :)
Ugyanezt ereztem en is, kiszakad a petefeszkem, mintha fel lettem volna fazva. A pozitiv teszt utan kb. meg ket hetig ereztem ilyet, aztan magatol elmult. Teljesen rendben voltunk mindketten, egeszsegesek:) Gratulálok:)
Szia! Én is éreztem menstruáció szerû görcsöt, kb. 2-3 hétig, aztán elmúlt. Olyat is éreztem, mintha peteérésem lenne, de az is elmúlt. Nagyon gratulálok mindkettõtöknek a babához :) A karácsony nekünk is örök emlék lesz a kicsi pocaklakó miatt :) 15 hetes "fél"anyuka :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!