Találatok a következő kifejezésre: 2 napja hányingerem van (99 db)

Csinálj tesztet!
Ha megjött rendesen és nem is kevesebb, akkor valószínû nincs baba, de azért egy tesztet szerintem is megér. Biztos kimutatja egy hét késés után ha van valami.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nagyon el vagyok keseredve hogy megint nem sikerült. Pedig már a cickóim is nagyobbak voltak és semmi jele nem volt hogy meg fog jönni. Jövõhéten veszek azért egy tesztet...
És rendesen megvan? Vegyél tesztet! És majd légyszíves írd meg, hogy mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nagyon el vagyok keseredve hogy megint nem sikerült. Pedig már a cickóim is nagyobbak voltak és semmi jele nem volt hogy meg fog jönni. Jövõhéten veszek azért egy tesztet...

2 napja hányingerem van evés után! A magnéziumot most kezdtem el szedni folyamatosan. Lehet attól? Vagy mitöl lehet?

Másnál is elöfordult ilyen ebben a trimeszterben? 22 hetes kismama vagyok

Legjobb válasz: Nekem is volt hányingerem tõle abba is hagytam. Ha nem muszáj ne szedd.

Nekem is volt hányingerem tõle abba is hagytam. Ha nem muszáj ne szedd.
Az elején nekem is hasonló problémám volt: a Magne B6 és a B6 vitamin is hányingert okozott. Azt mondta a védõnõm, h a terhesség fura dolgokat képes elõidézni, ne szedjem, ha rosszul vagyok tõle. Most a 3. trimeszterben vádligörcs miatt szedem Ca-mal, nincs bajom.

2 napja hányingerem van naponta többször is, és napközben görcseim is szoktak lenni, de mindig elmúlnak félóra után, ez jelezheti hogy már nincs sok hátra? 36+2 hetes kismama

A hasam lejjebb ment és 2-3 napja reggel enyhe hasmenés érzéssel kelek. Tudom hogy minden szülés lezdete más, de ezek lehetnek már jelek hogy nemsokára id? van?

Legjobb válasz: görcseid vannak?:) Ha elég szabályosak és naponta ismétlõdnek , akkor jóslók és igencsak jelezhetik a szülés közeledtét...De a görcs nem vészes ugye? nem vérzel vagy ilyesmi?

görcseid vannak?:) Ha elég szabályosak és naponta ismétlõdnek , akkor jóslók és igencsak jelezhetik a szülés közeledtét...De a görcs nem vészes ugye? nem vérzel vagy ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: a görcsöt úgy értem inkább mint amikor meg akar jönni :) nem jó szót használtam, szóval igen, fájogat :) meg a derekam is. vérzés vagy ilyesmi nincsen...
akkor szinte biztos, hogy ezek jelzik a szülés közeledtét...:) szerintem....:) 36. hetet betöltve már igencsak fejlett a baba, szóval ezzel sem lehet gond! Könnyû szülést neked! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, így legyen :) ) szép napot!

31 hetesen már 2 napja hányingerem van enni se kivánok semmit. Ennyi idös terhességnél is természetes ez az állapot?

Legjobb válasz: Szia.Hasonló helyzetben vagyok én is,mondtam a védönõmnek.Azt mondta ez azért van mert a babó bele bele rugdós agyomorba,ezért a sav is intenzívebb és ezért van ez.. minden jót 32hetes kismama

Szia.Hasonló helyzetben vagyok én is, mondtam a védönõmnek.Azt mondta ez azért van mert a babó bele bele rugdós agyomorba, ezért a sav is intenzívebb és ezért van ez.. minden jót 32hetes kismama
Nekem végig hányingerem volt és végig hánytam sugárba 6 hónapot. A baba meg olyan eleven, erõteljes lett, hogy csak na...:) )) 10 hós bébi mamája
ja, most nézem, hogy már rég túl vagy a nagy napon :) ))

Utolsó menstruációm december 7-én volt, most kb 2 napja hányingerem van, fáj a hasam, meg van duzzadva a mellem. 1 hete volt szexuális aktusom. Lehetek terhes?

Létezik hogy ilyen hamar jelentkeznek a terhesség jelei?

Legjobb válasz: Szerintem nem lehetsz terhes, hacsak az elõzõ ciklusodban fogant meg, avagy, nem félidõben történt a peteérés. Azért ha tényleg ilyen tüneteid vannak, akkor tesztelhetsz hamarosan.

Szerintem nem lehetsz terhes, hacsak az elõzõ ciklusodban fogant meg, avagy, nem félidõben történt a peteérés. Azért ha tényleg ilyen tüneteid vannak, akkor tesztelhetsz hamarosan.
Van, aki igen korán érzi, igen, bár ritka. A beágyazódás kb 10 nap, a tünetek utána szoktak jelentkezni. De izgulunk érted és drukkolunk.-) Kellemes ünnepeket.)
Ezek lehetnek a peteérés tünetei is. Ha 7-én menstruáltál akkor normál 28 napos ciklus esetén 20-a körül van a peteérés, és ez tolódhat egy pár napot (ciklus hosszúságától függõen). A megetrmékenyülés és beágyazódás között is eltelik kb 10 nap, úgyhogy én nem lennék biztos a terhességi tünetekben. Nekem is szoktak lenni ilyen tünetek peteéréskor. Persze ezek közel sem olyan erõsek (nálam) mint a terhességi tünetek. Azért szoritok (bármit szeretnél) az legyen!!
Lehet. De lehet más is. Hány hetes vagy?
4 gyerekem van ebbõl 2-nél jelentkezett hányingar, étvágytalanság, hasmenés a szülés elõtt pár nappal+görcsölgetés.
Ha terhes vagy, úgy van rá esély... :) Viccet félre téve, nekem pl semmi ilyen jel nem volt szülés elõtt. Hány hetes vagy? Ha nagyon nem jól vagy, akkor azért menj be az ügyeletre.
Nekem ugyanezek a tünetek voltak kiegészítve idegességgel, rá 3 napra megszültem.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 38 hetes vagyok.

Lehetséges az hogy ha terhes vagyok már a 2. nap rosszullétem van? Tegnap védekezés nélkül sexeltünk és ma hányingerem van és szagokat érzek. Pár nap mulva kéne megjönnie. Azt hallottam hogy menszi előtt után alatt nincs peteérés. Igaz?

Legjobb válasz: Te jo Isten, szex utani nap hogy lehetne mar hanyingered terhessegtol??? MEg ha meg is fogant egy kis elet, meg be sem agyazodott. Fogantatastol szamitva a beagyazodas minimum 1het, ha nem 10nap...... Ha lenne hanyingered a HCG termelodese kovetkezteben, tehat hormonalis valtozasok miatt amiket a terhesseg okoz, akkor mar a teszt is kimutatna ,hisz akkora nagy mennyisegben lenne jelen...... Te komolyan gondolod, hogy esetleges fogantatas masnapjan mar kimutatja a teszt es hogy hanyingered lesz? Hanyinger mindentol van ilyenkor /gyomorrontas, virus, stressz, idegesseg, ehseg, stb.../ , de nem terhessegtol! Hany eves vagy, ha szabad tudni? Barmikor teherbe lehet esni! Nem csak egy peteje erhet meg egy nonek egy cikluson belul, hisz akkor hogy lennenek ketpeteju ikrek a vilagban?? Spontan peteeresrol nem hallottal? Ilyen egy nagyobb orgazmus hatasara is bekovetkezhet, es puff, mar ott is a baba a pocakban, ha nem vedekezik a kedves holgy.

Te jo Isten, szex utani nap hogy lehetne mar hanyingered terhessegtol??? MEg ha meg is fogant egy kis elet, meg be sem agyazodott. Fogantatastol szamitva a beagyazodas minimum 1het, ha nem 10nap...... Ha lenne hanyingered a HCG termelodese kovetkezteben, tehat hormonalis valtozasok miatt amiket a terhesseg okoz, akkor mar a teszt is kimutatna , hisz akkora nagy mennyisegben lenne jelen...... Te komolyan gondolod, hogy esetleges fogantatas masnapjan mar kimutatja a teszt es hogy hanyingered lesz? Hanyinger mindentol van ilyenkor /gyomorrontas, virus, stressz, idegesseg, ehseg, stb.../ , de nem terhessegtol! Hany eves vagy, ha szabad tudni? Barmikor teherbe lehet esni! Nem csak egy peteje erhet meg egy nonek egy cikluson belul, hisz akkor hogy lennenek ketpeteju ikrek a vilagban?? Spontan peteeresrol nem hallottal? Ilyen egy nagyobb orgazmus hatasara is bekovetkezhet, es puff, mar ott is a baba a pocakban, ha nem vedekezik a kedves holgy.
nem valoszinüleg megvagy ilyedve és már beis képzeled.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...az elsõ válaszadónak üzenem, nem kell lekeleõen szólni a másikhoz...amugy 23 éves vagyok jó lehet egy 15éves csaj ir ilyeneket..de mivel még nem voltam ilyen helyzetben.....
Az elsõ válaszolónak üzenem hogy pofabe. XD Amúgy meg nem vagy terhes sztem. Várd ki hogy megjöjjön szépen. Aztán meglátod. Ilyen korai stádiumban nincs még terhességre utaló jel. A menszi okozza :D Na pápá.
Szerintem meg az elsõ válaszolónak igaza van mert ezt már 6.-ban is tanítják hogy 7-10 nap után lehet megmondani hogy terhes-e valaki vagy sem. védekezni pedig mindíg kell mert különben gyerek lesz.Halgass az elsõre.
eddig el volt dugulva az orrod hogy nem éreztél ILLATOKAT? Szaga a székletnek meg az állatoknak van.

Már 2 hete hogy meg volt de csak fél napig. Igazábol mult héten kellet volna meg jönnie de egy pár napja hányingerem van és fáj a hasam. Tegnap teszteltem negativ lett. Lehet még babám?

Legjobb válasz: ELÕFORDULHAT ENYHE VÉRZÉS KORAI TERHESSÉGNÉL ÉS AZ IS HOGY A TESZT MÉG NEM MUTATJA KI , VÁRJ MÉG PÁR NAPOT .UJABB TESZT , ESETLEG DOKI

ELÕFORDULHAT ENYHE VÉRZÉS KORAI TERHESSÉGNÉL ÉS AZ IS HOGY A TESZT MÉG NEM MUTATJA KI , VÁRJ MÉG PÁR NAPOT .UJABB TESZT , ESETLEG DOKI
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod. Bár nagyon reménykedek.
Vannak olyan tesztek, amik már a 2-3 napos terhességet is kimutatják, rá van írva a dobozukra, hogy melyiket mikortól lehet használni, illetve milyen pontossággal tesztel. Én 3-mat is csináltam a tuti kedvéért :D. Szerintem is várj még 1-2 napot. A hányinegeres és émelygéses tünetek inkább csak a 4. héttõl jelentkeznek. Legalábbis nálam ez van és ezt is mondták. Morzsa

Qupidó teszt kimutatja délutáni vizeletből? 6 napja késik, 3-4 napja hányingerem van, de csak reggel és este, reggeli hő 37, 2 körül mozog. Tegnap délután csináltam egy pregimax tesztet, negatív lett.

Ma vettem qupidót. Tesztelhetek vagy várjak reggelig. Egyébként 6-7 napja mensi szer? fájások vannak, de gyengébbek, mint a mesis szokott lenni.

Legjobb válasz: Szerintem már biztos! Tesztelj és írd meg hogy mi lett! Megy a drukk!!

Szerintem már biztos! Tesztelj és írd meg hogy mi lett! Megy a drukk!!
Szerintem is kimuatatja már! Drukkolok! Majd írj!

Lehet koraszülés lesz? Félek! Pár napja hányingerem van éhes is vagyok meg nem is és furcsán fájdogál a pocim, van menzi szerű érzésem is! Csak 2 hét mulva kell mennem orvoshoz! 33h km

Legjobb válasz: Jósló fájásod is lehet. Nincs magándokid, akit fel tudnál hívni? Vagy menj be az sztk-ba. A gyomrod nyomhatja a baba is, azért is lehetnek ilyen panaszaid. Egyébként nekem is ilyen fájdogálásom volt és van néha, engem megvizsgált a doki, hogy a méhszájam zárva van-e. Azután kért nekem idõpontot ctg-re, a héten kell majd mennem. 34+5 hetes

Jósló fájásod is lehet. Nincs magándokid, akit fel tudnál hívni? Vagy menj be az sztk-ba. A gyomrod nyomhatja a baba is, azért is lehetnek ilyen panaszaid. Egyébként nekem is ilyen fájdogálásom volt és van néha, engem megvizsgált a doki, hogy a méhszájam zárva van-e. Azután kért nekem idõpontot ctg-re, a héten kell majd mennem. 34+5 hetes
Ha aggódsz, pihenj többet, feküdj sokat! És ne idegeskedj :)
Valószínû, hogy jóslóid vannak, de az ebben a korban már normális. Én 34+ 4 hetes vagyok, még szedem a magnéziumot, pihenek napközben is 1-1 órát, és nem eröltetem meg magam. Nekem is szokott mensi szerû fájásaim lenni, de csak este jellemzõ, és nagyon enyhék. Én holnap megyek a dokihoz, én is kiváncsi vagyok, hogy zárt-e még a méhszáj. Egyénként a jóslók nem biztos hogy a szülés nagyon közeli eljövetelét jelzik, akár 40. hétig is lehetnek jóslóid. Mindenesetre pihenj többet Te is, és szedd a magnéziumot. Megjegyzem ez a hõmérséklet ingadozás totál kikészít, fõleg a hirtelen melegedés, ilyenkor sokkal több nyûgöm van, mint egyébként. Lehet, hogy rád is ez van ilyen hatással. Minden jót! (34. hetes mami)
Most óriási nagy fronthatások vannak (nálunk szakad a hó:) , ilyenkor többször elõfordulnak jósló fájások is és erõsebbek lehetnek egy kicsit.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!