Találatok a következő kifejezésre: 2 napja hányingerem (141 db)

Csinálj tesztet!
Ha megjött rendesen és nem is kevesebb, akkor valószínû nincs baba, de azért egy tesztet szerintem is megér. Biztos kimutatja egy hét késés után ha van valami.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nagyon el vagyok keseredve hogy megint nem sikerült. Pedig már a cickóim is nagyobbak voltak és semmi jele nem volt hogy meg fog jönni. Jövõhéten veszek azért egy tesztet...
És rendesen megvan? Vegyél tesztet! És majd légyszíves írd meg, hogy mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nagyon el vagyok keseredve hogy megint nem sikerült. Pedig már a cickóim is nagyobbak voltak és semmi jele nem volt hogy meg fog jönni. Jövõhéten veszek azért egy tesztet...

2 napja hányingerem van evés után! A magnéziumot most kezdtem el szedni folyamatosan. Lehet attól? Vagy mitöl lehet?

Másnál is elöfordult ilyen ebben a trimeszterben? 22 hetes kismama vagyok

Legjobb válasz: Nekem is volt hányingerem tõle abba is hagytam. Ha nem muszáj ne szedd.

Nekem is volt hányingerem tõle abba is hagytam. Ha nem muszáj ne szedd.
Az elején nekem is hasonló problémám volt: a Magne B6 és a B6 vitamin is hányingert okozott. Azt mondta a védõnõm, h a terhesség fura dolgokat képes elõidézni, ne szedjem, ha rosszul vagyok tõle. Most a 3. trimeszterben vádligörcs miatt szedem Ca-mal, nincs bajom.

2 napja hányingerem van naponta többször is, és napközben görcseim is szoktak lenni, de mindig elmúlnak félóra után, ez jelezheti hogy már nincs sok hátra? 36+2 hetes kismama

A hasam lejjebb ment és 2-3 napja reggel enyhe hasmenés érzéssel kelek. Tudom hogy minden szülés lezdete más, de ezek lehetnek már jelek hogy nemsokára id? van?

Legjobb válasz: görcseid vannak?:) Ha elég szabályosak és naponta ismétlõdnek , akkor jóslók és igencsak jelezhetik a szülés közeledtét...De a görcs nem vészes ugye? nem vérzel vagy ilyesmi?

görcseid vannak?:) Ha elég szabályosak és naponta ismétlõdnek , akkor jóslók és igencsak jelezhetik a szülés közeledtét...De a görcs nem vészes ugye? nem vérzel vagy ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: a görcsöt úgy értem inkább mint amikor meg akar jönni :) nem jó szót használtam, szóval igen, fájogat :) meg a derekam is. vérzés vagy ilyesmi nincsen...
akkor szinte biztos, hogy ezek jelzik a szülés közeledtét...:) szerintem....:) 36. hetet betöltve már igencsak fejlett a baba, szóval ezzel sem lehet gond! Könnyû szülést neked! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen, így legyen :) ) szép napot!
Lehet. De lehet más is. Hány hetes vagy?
4 gyerekem van ebbõl 2-nél jelentkezett hányingar, étvágytalanság, hasmenés a szülés elõtt pár nappal+görcsölgetés.
Ha terhes vagy, úgy van rá esély... :) Viccet félre téve, nekem pl semmi ilyen jel nem volt szülés elõtt. Hány hetes vagy? Ha nagyon nem jól vagy, akkor azért menj be az ügyeletre.
Nekem ugyanezek a tünetek voltak kiegészítve idegességgel, rá 3 napra megszültem.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: 38 hetes vagyok.

Mi a jele a terhességnek fogamzásgátló tabletta szedése mellett? Rendszeresen szedtem! 2 napig hányingerem volt reggel. Igaz sok vizet is ittam. Mi a jele ha terhes lennék? Kimarad a havi, vagy a tabi mellett, hogy jelentkezik?

Legjobb válasz: Vagy kimarad vagy pedig ha megjön akkor teljesen más mint eddig volt. Gondolom tudod milyen a vérzésed, mert terhesség esetén feltûnõen megváltozik.

Vagy kimarad vagy pedig ha megjön akkor teljesen más mint eddig volt. Gondolom tudod milyen a vérzésed, mert terhesség esetén feltûnõen megváltozik.
tabi mellett amúgyis más a megvonásos. általában nem jön meg a megvonásos, de megesik, hogy mégis megjön. ilyenkor azonban azt mondják, hogy furán érezték magukat az anyukák, s ez feltûnõ volt. na, de ha gyanakszol vegyél tesztet. de egy hányinger még nem feltétlen terhességi jel!
Elvileg hányinger hányás a terhesség 5-6. hetében jelentkezik, tehát a menstruáció elmaradása(vagy megváltozása, pl. jóval kevesebb vér) után. Reggeli hányingerem nekem is szokott lenni, mert nem akarok elmenni otthonról:)
Nekem a barátnõm fogamzásgátló mellett lett terhes, ráadásul a vérzése sem változott, észre sem vette magán, csak amikor megnõtt a hasa egy picit....:/
Amúgy szerintem aki terhes lesz tabi mellett, az vagy rosszul szedte be, kihagyott egy szemet vagy esetleg volt valami ami csökkentette a hatását..pl hányás vagy hasmenés, antibiotikum, fájdalomcsillapító, grapefruit, stb. :S

31 hetesen már 2 napja hányingerem van enni se kivánok semmit. Ennyi idös terhességnél is természetes ez az állapot?

Legjobb válasz: Szia.Hasonló helyzetben vagyok én is,mondtam a védönõmnek.Azt mondta ez azért van mert a babó bele bele rugdós agyomorba,ezért a sav is intenzívebb és ezért van ez.. minden jót 32hetes kismama

Szia.Hasonló helyzetben vagyok én is, mondtam a védönõmnek.Azt mondta ez azért van mert a babó bele bele rugdós agyomorba, ezért a sav is intenzívebb és ezért van ez.. minden jót 32hetes kismama
Nekem végig hányingerem volt és végig hánytam sugárba 6 hónapot. A baba meg olyan eleven, erõteljes lett, hogy csak na...:) )) 10 hós bébi mamája
ja, most nézem, hogy már rég túl vagy a nagy napon :) ))

Utolsó menstruációm december 7-én volt, most kb 2 napja hányingerem van, fáj a hasam, meg van duzzadva a mellem. 1 hete volt szexuális aktusom. Lehetek terhes?

Létezik hogy ilyen hamar jelentkeznek a terhesség jelei?

Legjobb válasz: Szerintem nem lehetsz terhes, hacsak az elõzõ ciklusodban fogant meg, avagy, nem félidõben történt a peteérés. Azért ha tényleg ilyen tüneteid vannak, akkor tesztelhetsz hamarosan.

Szerintem nem lehetsz terhes, hacsak az elõzõ ciklusodban fogant meg, avagy, nem félidõben történt a peteérés. Azért ha tényleg ilyen tüneteid vannak, akkor tesztelhetsz hamarosan.
Van, aki igen korán érzi, igen, bár ritka. A beágyazódás kb 10 nap, a tünetek utána szoktak jelentkezni. De izgulunk érted és drukkolunk.-) Kellemes ünnepeket.)
Ezek lehetnek a peteérés tünetei is. Ha 7-én menstruáltál akkor normál 28 napos ciklus esetén 20-a körül van a peteérés, és ez tolódhat egy pár napot (ciklus hosszúságától függõen). A megetrmékenyülés és beágyazódás között is eltelik kb 10 nap, úgyhogy én nem lennék biztos a terhességi tünetekben. Nekem is szoktak lenni ilyen tünetek peteéréskor. Persze ezek közel sem olyan erõsek (nálam) mint a terhességi tünetek. Azért szoritok (bármit szeretnél) az legyen!!

Lehetséges az hogy ha terhes vagyok már a 2. nap rosszullétem van? Tegnap védekezés nélkül sexeltünk és ma hányingerem van és szagokat érzek. Pár nap mulva kéne megjönnie. Azt hallottam hogy menszi előtt után alatt nincs peteérés. Igaz?

Legjobb válasz: Te jo Isten, szex utani nap hogy lehetne mar hanyingered terhessegtol??? MEg ha meg is fogant egy kis elet, meg be sem agyazodott. Fogantatastol szamitva a beagyazodas minimum 1het, ha nem 10nap...... Ha lenne hanyingered a HCG termelodese kovetkezteben, tehat hormonalis valtozasok miatt amiket a terhesseg okoz, akkor mar a teszt is kimutatna ,hisz akkora nagy mennyisegben lenne jelen...... Te komolyan gondolod, hogy esetleges fogantatas masnapjan mar kimutatja a teszt es hogy hanyingered lesz? Hanyinger mindentol van ilyenkor /gyomorrontas, virus, stressz, idegesseg, ehseg, stb.../ , de nem terhessegtol! Hany eves vagy, ha szabad tudni? Barmikor teherbe lehet esni! Nem csak egy peteje erhet meg egy nonek egy cikluson belul, hisz akkor hogy lennenek ketpeteju ikrek a vilagban?? Spontan peteeresrol nem hallottal? Ilyen egy nagyobb orgazmus hatasara is bekovetkezhet, es puff, mar ott is a baba a pocakban, ha nem vedekezik a kedves holgy.

Te jo Isten, szex utani nap hogy lehetne mar hanyingered terhessegtol??? MEg ha meg is fogant egy kis elet, meg be sem agyazodott. Fogantatastol szamitva a beagyazodas minimum 1het, ha nem 10nap...... Ha lenne hanyingered a HCG termelodese kovetkezteben, tehat hormonalis valtozasok miatt amiket a terhesseg okoz, akkor mar a teszt is kimutatna , hisz akkora nagy mennyisegben lenne jelen...... Te komolyan gondolod, hogy esetleges fogantatas masnapjan mar kimutatja a teszt es hogy hanyingered lesz? Hanyinger mindentol van ilyenkor /gyomorrontas, virus, stressz, idegesseg, ehseg, stb.../ , de nem terhessegtol! Hany eves vagy, ha szabad tudni? Barmikor teherbe lehet esni! Nem csak egy peteje erhet meg egy nonek egy cikluson belul, hisz akkor hogy lennenek ketpeteju ikrek a vilagban?? Spontan peteeresrol nem hallottal? Ilyen egy nagyobb orgazmus hatasara is bekovetkezhet, es puff, mar ott is a baba a pocakban, ha nem vedekezik a kedves holgy.
nem valoszinüleg megvagy ilyedve és már beis képzeled.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat...az elsõ válaszadónak üzenem, nem kell lekeleõen szólni a másikhoz...amugy 23 éves vagyok jó lehet egy 15éves csaj ir ilyeneket..de mivel még nem voltam ilyen helyzetben.....
Az elsõ válaszolónak üzenem hogy pofabe. XD Amúgy meg nem vagy terhes sztem. Várd ki hogy megjöjjön szépen. Aztán meglátod. Ilyen korai stádiumban nincs még terhességre utaló jel. A menszi okozza :D Na pápá.
Szerintem meg az elsõ válaszolónak igaza van mert ezt már 6.-ban is tanítják hogy 7-10 nap után lehet megmondani hogy terhes-e valaki vagy sem. védekezni pedig mindíg kell mert különben gyerek lesz.Halgass az elsõre.
eddig el volt dugulva az orrod hogy nem éreztél ILLATOKAT? Szaga a székletnek meg az állatoknak van.

A 36. hétben vagyok, 2 napja megy a hasam, ma már hányingerem is van, és tapasztaltam némi görcsöt is. (Jött, elmúlt. ) Ez normális, vagy esetleg azt jelenti, hogy a babám máris indulni készül?

Az első terhességemnél semmi jósló tünetem nem volt, indítani kellett, mert túlhordtam, ezért olyan anyukák válaszát várom, akiknek voltak hasonló tüneteik, mint most nekem. A derekam már hetek óta nyilallgat, néha majd' leesek a lábamról. Tegnap este a babám nagyon aktív volt, mocorgott, ugrált a hasamban, igaz sokat is járkáltam a húsvéti bevásárlás miatt. Viszont szerintem még korai lenne, hogy megszülessen... A jóslófájás még beleférne, na de a hányinger/hasmenés...?

Legjobb válasz: Hányinger hasmenés lehet mástól is, de a hányinger pl. simán belefér. Hülyén hangzik, de nekem pl. hányingerem szokott lenni akkor is, ha beszorul a szél. Alul nem tud kijönni, így fölfelé kúszik. Már többször is volt ilyen. És hát a baba egyre nagyobb, így kevesebb a hely. Egyébként lehet, hogy valami enyhe vírust kaptál el. Most már akkor sincs nagy gond, ha beindulna, de én nem érzem "fenyegetõ veszélyét" a leírtak alapján.

Hányinger hasmenés lehet mástól is, de a hányinger pl. simán belefér. Hülyén hangzik, de nekem pl. hányingerem szokott lenni akkor is, ha beszorul a szél. Alul nem tud kijönni, így fölfelé kúszik. Már többször is volt ilyen. És hát a baba egyre nagyobb, így kevesebb a hely. Egyébként lehet, hogy valami enyhe vírust kaptál el. Most már akkor sincs nagy gond, ha beindulna, de én nem érzem "fenyegetõ veszélyét" a leírtak alapján.
vírusfertõzésed van valószínûleg, azonnal menj orvoshoz!
Szerintem is inkabb virus. A hanyas, hasmenes altalaban aznap jelentkezik, amikor jon a baba, nekem kozvetlen szules elott 1-2 oraval volt hasmenesem. Mastol hallottam, hogy neki is a szuloagyon voltak ezek a tunetei, majdnem hanyt is. Azert azonnal nem kell orvoshoz rohanni ezzel. :-) 1-2 NAP Es vege, csak fogyassz sok folyadekot, ha hanynal vagy menne a hasad.
rotavírus járvány van
15:22 : Felnõttekre nincs hatással. Az 5 év alatti picikre viszont igen. Lehet, hogy van valami pici vírusod?
"15:22 : Felnõttekre nincs hatással. Az 5 év alatti picikre viszont igen. Lehet, hogy van valami pici vírusod?" ahhoz képest a húgom és a sógorom is szenved tõle, gyerek hazahozta a bölcsibõl, az egész család elkapta, a kisebbik kórházban van 2 napja
A kérdező hozzászólása: Nálunk az ovis fiam, aki hazahozhatta volna a rotát, oltva van ellene. Egyéb vírusból viszont már volt a fiamnak idén influenza, adenovírus, köhögõs-lázas vírus, és még két másik, aminek a nevét se tudom. Egy hete nem jártunk közösség közelében. Én az eddigiekbõl csak az influenzát kaptam el, mert homeobogyózom, azt is láz nélkül. Nem hinném, hogy vírus, mert most átfordult a babám odabent, és azóta gyomorégésem is van... Viszont a hányinger azóta elmúlt.
Belefér, nem feltétlenül jelenti a szülés közeledtét. Nekem is ez volt az utolsó 2-3 hétben, én is azt hittem, hogy napokon belül megszületik a kislányom. Aztán a kiírt napon indult kifelé. :)

Mikor múlhat el a hányinger? 11 hetes vagyok, és 2 napja semmi! Ugye ez nem gond?

Legjobb válasz: Dehogy gond! Elvileg a 12 hét körül elmúlhat a hányinger. Nekem sem volt minden nap, volt hogy egy hétig semmi aztán 13 hetesen visszatért pár napra. Ne aggódj, még egy hét kb és láthatod a babádat! :) Sok boldogságot!

Dehogy gond! Elvileg a 12 hét körül elmúlhat a hányinger. Nekem sem volt minden nap, volt hogy egy hétig semmi aztán 13 hetesen visszatért pár napra. Ne aggódj, még egy hét kb és láthatod a babádat! :) Sok boldogságot!
Hányingert szeretnél?! Nekem két gyereknél egyáltalán nem volt, a harmadiknál 3 hónapig hánytam.
Miért lenne gond! örülj neki! Nem mindenkinek tart 12 hétig, amúgy is már majdnem annyi vagy. Nekem az elsõ terhességemnél 8-12-ig tartott, most 6 hetes vagyok, eddig semmi.
Nekem egyszer sem volt hányingerem...
Szia!Örülj neki ne aggódj!! A kisfiammal semmi problémám nem volt 8-10hét körül egy kis émelygés és kész.Most 13hetes terhes vagyok 2hete megszünt a hányingerem már örültem de pár napja ujra visszajött, remélem nem sokáig!! gratula a babóhoz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Nekem a 14. hétig tartott.Jó neked, ha már túl leszel rajta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!