Találatok a következő kifejezésre: 2 napja folyásom (394 db)

22-ére nem várom, sztem félidőnél előbb volt PÉ-m, mert kb 1 hete volt tojásfehérjés a folyásom. Most elég nagy mennyiségű vizes-testápolós folyásom van 2 napja. Mitől?

Néha úgy jön, mintha épp megjönne, de nem véres. Talán baba? Fáj a méhem néha, tegnap, miután együtt voltam a férjemmel, nagyon görcsölt a hasam.

Legjobb válasz: Ebbõl még bármi lehet.A tojcsi fólyás után van a pé.kábé 2-3-4 nappal.De maga a tojcsi folyás is tarthat 4-5 napig is.Lehet csak most ovulálsz.

Ebbõl még bármi lehet.A tojcsi fólyás után van a pé.kábé 2-3-4 nappal.De maga a tojcsi folyás is tarthat 4-5 napig is.Lehet csak most ovulálsz.
A kérdező hozzászólása: Pár napja érzem a jobb petefészkem, szúrdogál. De a tegnap esti együttlétnél mitõl fájhatott így a méhem..?

A testápoló szerű folyás utalhat terhességre? Még 5 nap a nemvártig, de a folyásom kívül semmi egyéb tünetem nincs! A folyást 2 napja észleltem azóta van nincs szaga! Mitől lehet? Lehet baba a dolgoban?

Legjobb válasz: Hát folyás nem hiszem hogy konkrétan a terhességre utal...Pl nekem akkor van mielõtt megjön a menszeszem,vagy ha "elkaptam" valamit... Ez lehet egy gombás fertõzés is,ami a melegtõl csak "szaporodik" és folyásként válik ki belõled... Nekem így volt. Várj még!! De ha babát akartok,és folyásod van mindenféleképpen menj el orvoshoz,mert lehet hogy a folyás miatt nem fog sikerülni... Mikor nekem ez a gombás valamim volt,írt kúpot az orvos,talán 10 napig nem lehet szexelni miatta,de nagyon hatásos.

Hát folyás nem hiszem hogy konkrétan a terhességre utal...Pl nekem akkor van mielõtt megjön a menszeszem, vagy ha "elkaptam" valamit... Ez lehet egy gombás fertõzés is, ami a melegtõl csak "szaporodik" és folyásként válik ki belõled... Nekem így volt. Várj még!! De ha babát akartok, és folyásod van mindenféleképpen menj el orvoshoz, mert lehet hogy a folyás miatt nem fog sikerülni... Mikor nekem ez a gombás valamim volt, írt kúpot az orvos, talán 10 napig nem lehet szexelni miatta, de nagyon hatásos.

Mestruácio után 1-2 nappal sárgás szinü folyás . Ez normális? Milyen az egészséges folyás?

Legjobb válasz: Az egészséges folyás fehéres-sárgás színû(inkább fehér).Nekem a mensi utolsó kb.2 napjában már nem vér jön,hanem barnás "izé". Utána visszaáll normális folyásra,nálam mindig így van.:)

Az egészséges folyás fehéres-sárgás színû(inkább fehér).Nekem a mensi utolsó kb.2 napjában már nem vér jön, hanem barnás "izé". Utána visszaáll normális folyásra, nálam mindig így van.:)
És a normális folyásnak nincs kellemetlen szaga.

2 nappal pé után vagyok. Miért van még mindig sok folyásom?

Tejszer?

Legjobb válasz: nyugi, nekem pé után alig volt folyásom, 2-4 nappal rá pedig... finoman szólva, elég gyakran cseréltem tisztaságit. esetleg lehet enyhe felfázás, nekem akkor volt még sok folyásom, de annak szaga is van, meg gondolom éreznéd és tudnál róla.

nyugi, nekem pé után alig volt folyásom, 2-4 nappal rá pedig... finoman szólva, elég gyakran cseréltem tisztaságit. esetleg lehet enyhe felfázás, nekem akkor volt még sok folyásom, de annak szaga is van, meg gondolom éreznéd és tudnál róla.

Ha olyan a menstruációm, hogy 2 nap barnás folyás, 2 nap vérzés, 2 nap barnás folyás, az normális?

6 évig szedtem fogamzásgátlót, fél éve hagytam abba, azóta valami nem stimmel a menstruációmmal. Eddig már az els? naptól kezdve véreztem. Most már az els? 2 napban barnás folyásom van, utána 2 nap vérzés, majd 2 nap barnás folyás. A dokim megvizsgált, nem talált semmit, de szerintetek ez normális?

Legjobb válasz: Nyugodj meg ez normális! Nekem is ilyen a vérzésem és most a 3. babámat várom!

Nyugodj meg ez normális! Nekem is ilyen a vérzésem és most a 3. babámat várom!
Nyálkás folyás kellene a teherbe eséshez, nem fehér!
Tojásfehérje folyás a jó. Nyúlós, színtelen. A ciklusod közepén van ilyen, de ha együtt voltatok megváltozhat az állaga a sperma miatt.
A kérdező hozzászólása: akkor lehetséges, hogy nálam megváltozott a spermától az állaga. de az idozítés szerintetek jó? :)
Peteérés elõtt 3 nappal ha együtt vagytok abból már lehet baba. De a siker sok minden egyébtõl is függ.

Hogy van ez? Tojásfehérjés folyás a termékeny napokban van? És akinek a mensi előtti 2. napon múlik el az ilyen folyás, az addig termékeny? Ha megtermékenyült a petesejt, akkor mikor zár össze a méhszáj?

Legjobb válasz: Én mikor babás lettem, akkor a méhszájam az ovulációt követõ napokban rögtön összezárt és olyan száraz voltam, mint a szahara...:D a vizes folyás a menszit jelzi sajnos..

Én mikor babás lettem, akkor a méhszájam az ovulációt követõ napokban rögtön összezárt és olyan száraz voltam, mint a szahara...:D a vizes folyás a menszit jelzi sajnos..
A kérdező hozzászólása: nekem még toj.fehérlyés folyésom van, tehét még mindig termékeny lennék?-mensi elmúlása után kb 5 nappal szokott kezdõdni és mensi elõtt 2 nappal ér véget.
"A ciklus második felében: 3 nappal a tüszörepedés után szárazságnak kell bekövetkezni. Egy héttel utána a szervezet újra krémes állagú nyálkát termel, ez 2-3 napig is megfigyelhetö. Ez a nyálkatermelés a beágyazódás idöszakára esik ugyan, de ezzel nem függ össze. Ezután a menstruációig ismét szárazság következik. 1-2 nappal a vérzés elött újra vizes, tojásfehérjeszerü nyálka figyelhetö meg, ha nem lépett fel terhesség. Ez a következö vérzés elörejelzöje."

11-eves koromba, jott meg..Es lassan egy eve van rendszeresen feher folyasom, kicsit savanykas az szaga, mikor befejezodik a menstruaciom, 1-2 napnak utanna mar feher folyasom van..Mit tegyek? Talan valami betegseg?

Nem szeretnek 13 evesen beallitani a nogyogyaszoz,vagy ez a feher folyas termeszetes?

Legjobb válasz: Már miért ne lenne normális? Ha a fehérfolyás nem túl kellemetlen/erõs szagú, nagy mértékû vagy darabos/sárgás, akkor semmi baj vele. Nem tudom, hogy elõzõ hozzászóló honann veszi, hogy a fehér folyás rossz lenne, hisz ez felel a hüvely tisztántartásáért, a megfelelõ kémhatás beállításáért, a bacik kiírtásáért. Általában csökken a fehér folyás, ha elég szõrös a szeméremdombod (tehát idõvel), mivel a szõr megvéd a legtöbb fertõzéstõl (nem véletlenül van az orrban sem..), és a fehér folyásra már nem lesz ekkora szükség. Akik nem megfelelõ bugyit hordanak/szõrtelenítik a szeméremdombjukat/ kiteszik magukat máshogy a fertõzéseknek, azoknak nõ a fehér folyás mértéke (ez nem a kérdezõre vonatkozik).

Már miért ne lenne normális? Ha a fehérfolyás nem túl kellemetlen/erõs szagú, nagy mértékû vagy darabos/sárgás, akkor semmi baj vele. Nem tudom, hogy elõzõ hozzászóló honann veszi, hogy a fehér folyás rossz lenne, hisz ez felel a hüvely tisztántartásáért, a megfelelõ kémhatás beállításáért, a bacik kiírtásáért. Általában csökken a fehér folyás, ha elég szõrös a szeméremdombod (tehát idõvel), mivel a szõr megvéd a legtöbb fertõzéstõl (nem véletlenül van az orrban sem..), és a fehér folyásra már nem lesz ekkora szükség. Akik nem megfelelõ bugyit hordanak/szõrtelenítik a szeméremdombjukat/ kiteszik magukat máshogy a fertõzéseknek, azoknak nõ a fehér folyás mértéke (ez nem a kérdezõre vonatkozik).
Lehet gomba attól függetlenül, azt szinte bárhol össze lehet szedni. A fehér folyást vedd jó jelnek, azt jelenti, hogyha volt is fertõzés, az ellen a szervezeted védekezik. A gomba tünetei: viszketés, égõ érzés pisilésnél, rendellenes fehér folyás (rossz szag/szín/állag), fájdalom, túlzott pirosság ha ezek nincsenek, semmi bajod.
Nem kell beallitanod a nogyogyaszhoz, eleg, ha a haziorvosodhoz elmesz vele. De jobb ha elmesz minel elobb, mert ez egyaltalan nem normalis dolog. Es gondolom nem az ize savanykas, hanem a szaga. Hat ez pedig nagyon kellemetlen is tud lenni, mert a szag bizony eros. Ugyhogy ne felj, menjel el a dokihoz. De kulonben miert nem szeretnel 13 evesen beallitani a dokihoz, nem ertem, elvegre mar 2 eve nagylany lettel.
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnek magam menni, nem elek anyummal, es az ilyen dolgokhoz nem vagyok hozzaszokva...Nemreg ujvarosba koltoztem es nincs haziorvos vagy valami...
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon kellemetlen, se eros, nem nagy darabu, nem ugy van hogy rendszeresen folyik, hanem idonkent, mar megijedtem hogy valami gomba vagy betegseg, apolom magam me minden, neme rzem hogy annyira kellemetlen..

6 hetes kismami vagyok, ma meg 2 napja rozsaszines keves folyasom volt (görcs es fajas nelkul). Ez mitol lehet? Kezdjek el aggodni?

Legjobb válasz: Elõzõ vagyok ismét, bocsi az elején összemostam a mondani valómat, egy napig volt csak anno...és pihenni nagyon tanácsos ilyenkor,meg magnéziumot szedni, nehogy az izmok görcsöljenek ! Szóval ezek a dolgok lehetnek..ezért mindenképp ki kell zárni a dolgot, hogy méhbõl jön-e ?Ezért minél elõbb konzultálj az orvosoddal, de ne aggódj, én is szét aggódtam magam, amíg meg nem tudtam, végre, hogy "csak" ..(ennek sem örülök, hogy kiújúlt, de nekem találtak gombát is a vizsgálat során,amit amúgy én már 3 hete kértem, hogy nézzenek meg , vegyenek kenetet,mert nem tetszik a folyásom.... és sajnos eddig fajult, hogy az már gyulladásba hozta a m.szájamat, és tuti a kettõ összefüggésben is van egymással, "kisebesítette a nyálkahártyát, ami terhesség elõtt már végre rendben volt, elmúlt...)..a méhszájsebem vérezgetett !Ez 2 hétig tartott, de mivel kaptam rá Canestent, szépen lassan, abba maradt 2.hét végére :( !Szóval ne aggódj, felesleges..én már ezt átéltem, tudom milyen rémísztõ, de nézesd meg, és megnyugszol ! No, vége....! :)

Elõzõ vagyok ismét, bocsi az elején összemostam a mondani valómat, egy napig volt csak anno...és pihenni nagyon tanácsos ilyenkor, meg magnéziumot szedni, nehogy az izmok görcsöljenek ! Szóval ezek a dolgok lehetnek..ezért mindenképp ki kell zárni a dolgot, hogy méhbõl jön-e ?Ezért minél elõbb konzultálj az orvosoddal, de ne aggódj, én is szét aggódtam magam, amíg meg nem tudtam, végre, hogy "csak" ..(ennek sem örülök, hogy kiújúlt, de nekem találtak gombát is a vizsgálat során, amit amúgy én már 3 hete kértem, hogy nézzenek meg , vegyenek kenetet, mert nem tetszik a folyásom.... és sajnos eddig fajult, hogy az már gyulladásba hozta a m.szájamat, és tuti a kettõ összefüggésben is van egymással, "kisebesítette a nyálkahártyát, ami terhesség elõtt már végre rendben volt, elmúlt...)..a méhszájsebem vérezgetett !Ez 2 hétig tartott, de mivel kaptam rá Canestent, szépen lassan, abba maradt 2.hét végére :( !Szóval ne aggódj, felesleges..én már ezt átéltem, tudom milyen rémísztõ, de nézesd meg, és megnyugszol ! No, vége....! :)
Ja, még valami ! :) Én napi 500 mg-os, C-vitamint, néha 1000-t is beveszek, ezek erõsítik az érfalat, és ez is sokat segít ilyen "vérezgetéseknél ", meg a pihi, semmi emelés, nehéz dolog csinálás, stb..és nekem sexet sem tanácsoltak...:( ezért én már kezdem lassan megszokni ;) !
Szia. Nem akarok rádijeszteni, de én 8 hetesen pecsételtem egyetlen egyszer és kevés ideig, másnap mentem is a dokihoz aki azt mondta semmi baj pihizzek sokat.Úgy is tettem, 9 hetesen egyik pillanatról a másikra minden elõjel görcs stb nélkül elkezdtem vérezni amit ugy vettem észre hogy kiementem a mosdóba pisilni.Elmentünk rögtön a kórházba és a baba nem élt, leállt a szíve.Fordulj orvoshoz, ez lehet normális vérezgetés ha it az ideje a mensinek, de akár lehet más is ahogy nálam.Sok szerencsét és egészséget nektek.
Szerintem a hormonváltozás miatt lehet. Nekem anno azt mondta a dokim, hogy amíg nem vérzek, nincsenek görcsök, addig nem kell aggódni. Azért menj majd el dokihoz, nézzen meg UH-n a biztonság kedvéért, de tuti nincs baj!
A kérdező hozzászólása: Nagyon koszonom a valaszokat!Tenyleg sokat segitettetek!Remelem nem lesz semmi, most foleg pihengetek amig eljutok valami dokihoz...Sajnos en is kulfoldon elek es itt eleg furcsa a rendszer...eddig mar 4 orvosnal jartam kulonbozo pecsetekert, de meg egy sem kerdezte meg hogy ugy egyebkent hogyan erzem magam...Na mind1, nem adom fel!
A kérdező hozzászólása: Idokozben talaltam egy uj orvost, remelem mar veglegeset, szerinte is hormonalis problema. Hetfon megyek vizsgalatra es addig is adott egy progeszteron tartalmu gyogyszert! Megegyszer koszi mindenknek a valaszokat!

30hetes kismami vagyok. Kb 1 honapja van folyásom. Hol fehér, hol enyhén sárgás. Hol kevés, hol sok. Van amikor 2 napig jön a folyás van amikor kimarad 1-2 napig. Mi lehet ez? Baci vagy ez normális?

A dokinál 1 vagy másfél honapos idöpontokat kapok és nem tudom,hogy mit tegyek

Legjobb válasz: Na erre majd én is várom a válaszokat,mert én is 30 hetes vagyok,velem is ugyanez van,és nekem is csak havonta kell elvileg visszamennem a dokihoz,amibõl még van 2 hét,de engem is nagyon foglalkoztat,hogy mi lehet ez???

Na erre majd én is várom a válaszokat, mert én is 30 hetes vagyok, velem is ugyanez van, és nekem is csak havonta kell elvileg visszamennem a dokihoz, amibõl még van 2 hét, de engem is nagyon foglalkoztat, hogy mi lehet ez???
Szia.Én 32 hetes vagyok, és nekem is ilyen folyásom van.Van úgy hogy 2-3 napig sárgás folyás, aztán meg 2-3 napig semmi.Nem tudom mitõl lehet, de az orvosom szerint normális.De nekem vannak olyan gondjaim is mikkor a babó nagyokat rugdos megindul belõlem hirtelen olyasmi mint a vizelet, kisebb mennyiségû.Tegnap már énis irtam ide, mert féltem hogy magzatvíz szivárgásom van.Már lassan 4 hete vannak ezek a panaszaim.Orvoshoz én minden 2 hétben járok.Én most sem tudom sajnos hogy mi ez.Nagyon jó volna tudni mitõl van.Boldog babavárást!!!!
Akkor egy kis megnyugtatásképpen, ha nem viszket, ég, nem bûzös akkor nincs gond. A szervezet készül a szülésre ahol nagymennyiségû hüvelyváladékot kell termelni. Erre készül a testetek, teljesen normális. Boldog babavárást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, sokat segitettetek ezzel. Boldog babavárást
Szia! Terhesség alatt a folyás természetes és sajna nem akarlak elkeseríteni, de ahogy elõrehaladottabb a terhességed ez még lehet, hogy fokozódni is fog. Nekem is ilyen folyásom van mint amit leírtál, de kb. 1 hete elkezdett csípni és viszketni, a dokim azt mondta, hogy nyugodtam használjam a Canestennek azt a fajtáját, amely tartalmaz 3 db hüvelytablettát és 1 db. krémet kb. 1700.-Ft volt. Tényleg jó volt a folyás sajna megmaradt, de legalább nem mart szét. Boldog babavárást! 38. hetes kismama
Sziasztok! Szóltam a dokinak, h a folyás kicsípett! Írt fel kúpot, amit úgy készítenek össze! Mellesleg 10 db-ért 500 ft körüli összeget fizettem! Szerintem érdemes szólni és a folyás nekem egész végig volt és van! Ez természetes! Boldog babavárást! 31 heteske

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!