Találatok a következő kifejezésre: 2 napja feher pattanashoz (3 db)

12\L vagyok van fehér-folyásom, vannak pattanásaim, szörös a puncim, nőnek a melleim, és 2 napig volak valami fekete pöttyök a bugyimon de már 1 napja nincsen. Miert lehet ez? Menstruácio ha igen kérlek mondjatok el róla mindent.

Legjobb válasz: Ezt általánositva nem lehet elmondani. Nekem pl az elsö havim 9napig tartott. Van akinek csak 4napig. Ez egyéntöl függ. A lényeg,h mindig legyen nálad elegendö betét. Ezzel nem érdemes spórolni,ahányszor szükségét érzed,cseréld. És akkor könnyebben átvészeled ezeket a napokat.

Ezt általánositva nem lehet elmondani. Nekem pl az elsö havim 9napig tartott. Van akinek csak 4napig. Ez egyéntöl függ. A lényeg, h mindig legyen nálad elegendö betét. Ezzel nem érdemes spórolni, ahányszor szükségét érzed, cseréld. És akkor könnyebben átvészeled ezeket a napokat.
Miért nem kérdezed meg amúgy az anyukádat? Nem világosított fel? Szerintem õ is elmondana mindent, fordulj hozzá bizalommal, õ is átesett ezen. Egyébként ha van még bármi kérdésed, szerintem itt is mindenki szívesen segít. Mondd nyugodtan, akár priviben is:) 18/L
6. vagyok. Sajnálom :( Azért próbálj meg ilyen csajos dolgokról beszélgetni vele, ha otthon van. De ha van kérdésed, akkor mondd csak, ezen itt már mindenki átesett szerintem :)
A kérdező hozzászólása: Ok.
A kérdező hozzászólása: Mert õ egész nap dolgozik.
Én arra gondolok, hogy hamarosan menstruálni fogsz.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
A kérdező hozzászólása: Köszi, lécci mindent mondjatok el ról hány napig fog tartani és mindent.
Szerintem is menstruálni fogsz!
Szia! Hogy vagy?

2 napja apro feher pattanashoz hasonlo pöttyök jelentek meg 3 hetes babam arcan (5db) azota sem mult el de nem is lett tobb. Allergia?

Anyatejet es tapszert kap potlasnak. Ja es par napja fajdogalt a pocija infacol sirupot adtam neki.

Legjobb válasz: Szia! Ezek valószínûleg "tejpöttyök", ártalmatlanok és majd elmúlnak. A kislányomnak sokáig, úgy emlékszem hónapokig megvoltak az orrán, de aztán elmúltak és ugyanolyan gyönyörû bababõr maradt a helyén, mint máshol. Ne aggódj miatta, de azért mutasd meg a dokinak, ilyenkor úgy tudom, még havonta járni kell tanácsadásra. De biztos, hogy semmi baj, el fog múlni! Boldog babázást!

Szia! Ezek valószínûleg "tejpöttyök", ártalmatlanok és majd elmúlnak. A kislányomnak sokáig, úgy emlékszem hónapokig megvoltak az orrán, de aztán elmúltak és ugyanolyan gyönyörû bababõr maradt a helyén, mint máshol. Ne aggódj miatta, de azért mutasd meg a dokinak, ilyenkor úgy tudom, még havonta járni kell tanácsadásra. De biztos, hogy semmi baj, el fog múlni! Boldog babázást!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszodat! De inkabb pattanashoz hasonlit piros es a kozepen feher potty.
Nekünk mosópor allergia miatt voltak ilyen pöttyök. Mindent átmostam folyékonnyal, és szépen elmúltak.
Szia! Az én babámnak is voltak, szegénykémnek pár hétig teli volt az arca és a fejbõre is vele. Ez csecsemõ akne, a tejben lévõ hormonjaid okozzák. Kezelést nem igényel, bár én, mivel nekünk sok volt kamilla teával mostam le az arcát minden nap 3*. Teljesen rendbe jött.
Valószínû. Nekem is volt.
Minden eshetõség szerint pattanás lehet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!