Találatok a következő kifejezésre: 2 napja fájnak (630 db)

14 hetesen a méhszájamat ellenõrizte a doki, ami fájt is. Utána 2 napig fájt az alhasam és barnáztam is kicsit. Okozhat valami problémát? Vetélésre gondolok.

2 hetente nézi, mert volt 2 vetélésem elõtte. A doki szerint ne stresszeljek mindenen....

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nincs semmi gond. A 3. babámat várom, az elsõ kettõnél nem volt ilyen problémám, most már többször is jártam úgy hogy méhszájvizsgálat után véreztem, barnáztam 2-3 napig. Ha görcsölsz vagy nagy mennyiségû vér távozik akkor persze egybõl menj orvoshoz, de szerintem ez a 2 napos dolog a vizsgálattól van, én már meg sem lepõdök amikor a vizsgálat után észreveszem, hogy barnázok... 26hkm

Szia! Szerintem nincs semmi gond. A 3. babámat várom, az elsõ kettõnél nem volt ilyen problémám, most már többször is jártam úgy hogy méhszájvizsgálat után véreztem, barnáztam 2-3 napig. Ha görcsölsz vagy nagy mennyiségû vér távozik akkor persze egybõl menj orvoshoz, de szerintem ez a 2 napos dolog a vizsgálattól van, én már meg sem lepõdök amikor a vizsgálat után észreveszem, hogy barnázok... 26hkm
Nekem is volt már ilyen hogy fájt utána, de hamar el is múlt.A 2 nap elég soknak tûnik.Nem lehet hogy fel sértett valamit?
A kérdező hozzászólása: pont így másnap végére múlt el, és megjött a havim. most minden rendben van, csak kicsit megijedtem...köszönöm válaszod. =)

Ha vakbélgyulladásom van, tudom húzni 2 napig? Úgy értem 2 napja fáj. Tegnap elött kezdte a gyomromnál, délutánra a hasam jobb oldalánál, tegnap reggeltől a bal oldalán, napközben elmúlt, estére megint fájdogált.

Most olyan furcsa,nem mondhatom hogy fáj,de érzem,ha megnyomom a hasam bal oldalát lennt akkor szúr,ha máshol,akkor nem.

Legjobb válasz: Tök bírom amikor valaki minden bõvebb háttértudás nélkül lehülyéz valakit... A válaszra:Nagyon veszélyes rád nézve,ha valóban vakbeled van,mert életveszélyes lehet.Remélem nem így van és csak kisebb baj van.Sajnos ezt mi innen nem tudjuk megmondani.De ha vakbél akkor valami jéghideget rakj oda ahol fáj és remélhetõleg elmúlik!Jó egészséget neked és a babának!

Tök bírom amikor valaki minden bõvebb háttértudás nélkül lehülyéz valakit... A válaszra:Nagyon veszélyes rád nézve, ha valóban vakbeled van, mert életveszélyes lehet.Remélem nem így van és csak kisebb baj van.Sajnos ezt mi innen nem tudjuk megmondani.De ha vakbél akkor valami jéghideget rakj oda ahol fáj és remélhetõleg elmúlik!Jó egészséget neked és a babának!
Szia! Akkor te kérdeztél tegnap is egy hasonló kérdést? Akkor is írtam neked (csak akkor még nem tudtuk, hogy ma hazajön a férjed), hogy akkor van a nagyobb baj, ha erõs görcsök mellett hánysz és hõem. vagy lázad is van. Ha ilyen tüneteid jelentkeznének, ne mérlegelj, ne várj, hanem azonnal orvos! Ha félsz a vírusoktól, nyugodtan kihívhatod a lakásodra. Amíg ilyen bizonytalan fájdalmaid vannak, amik ráadásul inkább aggasztanak, minthogy valós rosszullétet okoznának, nyugodtan várd meg a férjedet. Ha megérkezik, azért nem ártana, ha elmennél orvoshoz. Minden jót!
Szegény! Próbáld jegelni (törülközõbe csavart jégakkut a hasadra teszel. Ha nem javul, vagy rosszabbodnak a fájdalmaid, tüneteid, inkább hívd ki az orvost. A vakbélgyulladás könnyen tud nagyon veszélyessé (perforálódhat) válni.
Elvileg igen, de mért is nem mentél még vele orvoshoz? Ha perforál a vakbeled, akkor elég nagy bajban leszel, az már életveszélyes. Amúgy sztem ez nem vakbél, inkább vesekõ, vagy miegymás, de mivel neten keresztül ultrahangozni nehéz, felmerül a kérdés, mért vagy olyan hülye, hogy otthon csücsülsz év várod hátha rosszabodik...
A kérdező hozzászólása: Mivel van egy 3 hónapos babám aki még szópizik, ráadásul apa ma jön haza külföldrõl, nagyszülõk nincsenek és sankire nem tudom bizni a pindurt. Gondolod nem mentem volna már el dokihoz?
A kérdező hozzászólása: Utolsónak köszönöm a választ, és a jó kívánságát! Remélem nem vakbél, de amint tudok elmegyek dokihoz, de a picivel nem mehetek be még a rendelõbe sem, fõleg a vírusok miatt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, igen én voltam...most már hátra felé is sugárzik, de nem igazán fájdalom hanem ahhoz tudnám hasonlítani, mikor megböki az ujjadat egy tüske, és begyullad. a hasa aljától, a bordámig, és hátra felé.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok.Közben beszéltem a dokival, mondtam hogy pici baba van, és mondta hogy akkor ne menjek vele dokikhoz, megkérdezte hogy mit érzek, hol fáj ha megnyomom bizonyos pontokon, meg ha felállok és ha a lábamat hátra emelem, és közben én is hátra hajlok, ha az fáj, akkor irány kivizsgálás, de az nem fejt, szerinte felfázhattam, ha hátra is sugárzik, nospát ajánlott, és ha fokozódik a fájdalom, vagy láz, hasmenés jelentkezne akkor vakbél, de szerinte nem az ha ez a 3.nap és nem fokozódik.


Van valami front? Már 2 napja fáj a fejem. Megőrülök.

Legjobb válasz: Tán holnapra kettõsfront jön. Nekem is fáj a fejem ismét hétfõ óta. Múlthéten 4 napig fájt :( Már azon gondolkozom elmegyek ct-re nem e valami bajom van

Tán holnapra kettõsfront jön. Nekem is fáj a fejem ismét hétfõ óta. Múlthéten 4 napig fájt :( Már azon gondolkozom elmegyek ct-re nem e valami bajom van

Inszemináción este át egy hete.2 napja fájnak a melleim és szúrdogál lent alhasnál. A cici fájás estére erősödik. Ez utalhat babára?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 19-én volt inszemem, azóta minden nap fájt egy kicsit a méhem és a petefészkem körül ill. a köldököm alatti rész. 26-án délután nagyon-nagyon fájt, aznap kezdõdett a mellem is fájni. Reménykedjünk együtt!:) Én a hétfõi erõs görcsöket beágyazódásnak veszem (mert most épp optimista vagyok:). Aztán majd meglátjuk. Szorítok!

Szia! Nekem 19-én volt inszemem, azóta minden nap fájt egy kicsit a méhem és a petefészkem körül ill. a köldököm alatti rész. 26-án délután nagyon-nagyon fájt, aznap kezdõdett a mellem is fájni. Reménykedjünk együtt!:) Én a hétfõi erõs görcsöket beágyazódásnak veszem (mert most épp optimista vagyok:) . Aztán majd meglátjuk. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Akkor hétfõn kell tesztelned? Kibírod addig????
Szia! Nem tudom kibírom-e addig:) Te hogy vagy? Maradtak a tüneteid? Mikor tesztelsz? Szorítok Neked is!
A kérdező hozzászólása: Hát azon gondolkodom, hogy megcsinálom az elsõt holnap reggel. Lehet, hogy negatív lesz, de akkor majd megismétlem vasárnap. Ha ekkor is negatív és kedden is, akkor nem azért, mert türelmetlen voltam, hanem, mert így akarta a sors. Tüneteim? Hát a cicim nõtt és fájnak kb. négy napja. Neked? Ja és gyakran szurkál lent.
Szia! Na, mi lett az eredmény? Én talán holnap tesztelek egyet, bár az még csak a 26. napom lesz...ha hétfõn is negatív (hétfõn megyek dokihoz is), akkor biztos ki leszek borulva :( A tüneteid bíztatóak:) Sajna nekem múlóban van a mellfájdalmam, és csak a mensis érzés marad...azért még kicsit reménykedem, de sajna nekem minden hónap végén ez van:( Nem tudom akarok-e egy másik inszemes hónapot. Kezd picit elegem lenni, lehet hogy ha lazítok és elfelejtem ezt a dolgot egy idõre akkor megtörténik a csoda. Szorítok, írj, hogy mi újság!
A kérdező hozzászólása: megcsináltam, halvány lett.
Jajj, de jó!!! Gyratulálok!!! :) Vigyázz magatokra, sok boldogságot kívánok!!!:)

2 napja fáj a fülem ( hallójárati gyulladás) holnap megyek orvoshoz anyával. Valszeg be fog utalni az orr-fül gégészetre. Mit csinálnak ott velem?

el?re aggódom h vajon mit fognak velem csinálni...félek h beszúrnak egy t?t vagy ilyesmi áááá de ideges vagyok :@

Legjobb válasz: Nekem kis koromban sokszor volt hallójárat gyulladásom. Leszívták a fülembõl a válladékot. Ekkor egy ideig nem fájt. Aztán tettek bele valami kenõcsõt, csíkot, vattát. Ekkor fájt tovább. Nekem nem szúrták sosem, nem olyan bajom volt, hogy kelljen. Volt, hogy hol a bal hol a jobb fülem volt begyulladva. Ez úgy ért véget, hogy bedugtam vattával az egészséges fülemet is.

Nekem kis koromban sokszor volt hallójárat gyulladásom. Leszívták a fülembõl a válladékot. Ekkor egy ideig nem fájt. Aztán tettek bele valami kenõcsõt, csíkot, vattát. Ekkor fájt tovább. Nekem nem szúrták sosem, nem olyan bajom volt, hogy kelljen. Volt, hogy hol a bal hol a jobb fülem volt begyulladva. Ez úgy ért véget, hogy bedugtam vattával az egészséges fülemet is.

Medig tart a peteérés? Hány nap? Mert 2 napja fáj alul a hasam meg fehér folyásom van. ez az lehet?

16 napon vagyok.(28)

Legjobb válasz: Ez lehet az, igen! Nekem is ma 2. napja, hogy tart!

Ez lehet az, igen! Nekem is ma 2. napja, hogy tart!
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ.akkor ha 3 napja voltunk együtt már késö ugye?de ma lehet akciozni!?babát szeretnénk.
A 3 nappal ezelõtti is lehet esélyes... De ma mindenképp akciózzatok!!! Sok sikert!
Szia! Számold ki itt: http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator/ vagy itt: http://www.naptarak.com Nekem elsõre bejött!!! Üdv: 25 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: ha 30-2 ig irja a termékeny napokat akkor ma hiába is csináljuk?Akkor a 30-a jo idözités volt?
A peteérést tojásfehérje szerû folyás kíséri, szerintem már túl vagy rajta.Legközelebb használj ovu tesztet az nagyon jó.

6 napja szedem a Dr. Chen Porc Vita C ízületvédõ szert, 1-2 napja fájnak a bokáim, térdeim, csuklóim. Ez normális?

Ortopédián voltam, mert fáj az egyik bokám futásnál. A lábboltozatom nagyon kajla, már a térdeim is recsegnek-ropognak miatta. A porc vita c-t a doki írta fel, hétfõ óta szedem, és a térdeim elkezdtek fájni, a bokám is, és a csuklóim is "furcsák"

Legjobb válasz: Nem. Eleve az ízületvédõket több mint egy hónapig, de inkább 2-3-ig kell alkalmazni, mert ez nem egy gyors folyamat. Egy hét alatt nem lesz semmi.

Nem. Eleve az ízületvédõket több mint egy hónapig, de inkább 2-3-ig kell alkalmazni, mert ez nem egy gyors folyamat. Egy hét alatt nem lesz semmi.
Nem attol van.
Kevered a fájdalom csillapítóval.A legjobb ízületvédõ is 2-3 hét mire kifejti a hatását.Vegyél egy olyat mondjuk arthroxont, mellé dupla dózisban omega 3at és olvass utána a gyulladás csökkentõ táplálkozásnak, glutén érzékenységnek, liszt érzékenységnek.Ugrálás mentes edzést végezz amíg meg nem erõsödött, rendbe nem jött az ízület.
menj orvoshoz!
velem is volt már ilyen elég kellemetlen érzés, próbálj meg nagyon sokat enni egyél gyümölcsöt, zöldséget vagy igyál meg egy nagy pohár tejet, kefírt ha nem hat próbálkozz a szilvával, szilvalekvárral, paradicsomlével, céklalével, mate teával ha ez se hat akkor irány az orvos
elég sok lehetöség lehet mint pl telycukor érzékenység a kérdés inkább az lenne hogy mit edtél ami miatt e volt nem ártana be venni hozzá egy has hajtot hogy legalább a szorulás ne legyen mert a végén bél csavarodást kapsz

Már 2 napja fáj a torkom és már sok mindent kipróbáltam:Inhalálás, sterpsils-et vettem be. ?

Mit csináljak?Milyen gyógymódot javasoltok?

Legjobb válasz: Nekem 1 hete fáj, de semmi más bajom nincs szóval nem nagyon érdekel. Majd elmúlik úgyis meleg van.

Nekem 1 hete fáj, de semmi más bajom nincs szóval nem nagyon érdekel. Majd elmúlik úgyis meleg van.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!