Találatok a következő kifejezésre: 2 napja együtt a cicám (2 db)

2 napja van együtt a cicám a fedezőkandúrral, de még mindig nem engedi közel magához. Össze fog jönni a dolog, vagy valami baj van?

Legjobb válasz: A cica meg nincs felkeszulve a parzasra,o tudja mikor engedheti magahoz a kandurt. Egy kis turelem.

A cica meg nincs felkeszulve a parzasra, o tudja mikor engedheti magahoz a kandurt. Egy kis turelem.
Lehet h még nincs kész rá várjatok csak!!!

2 ivartalanított cicám van f+l, egymást mosdatják, együtt-egymáson alszanak. Az utóbbi időben néha az alom mellé jár a hölgy. Tudja, hogy rosszat csinál, de mégis. Beledugtam az orrát és leszidtam, de pár nap múlva ismét mellécsinált. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Egy almuk van? Lehet nem érzi elég "tisztának" és ezért csinál mellé. Próbáld meg, hogy két almot teszel ki, egyiket az egyiknek, másikat a másiknak.

Egy almuk van? Lehet nem érzi elég "tisztának" és ezért csinál mellé. Próbáld meg, hogy két almot teszel ki, egyiket az egyiknek, másikat a másiknak.
Elsõ körben próbálkozz kát alomtálca használatával, valamint gyakoribb tisztításával. Azt szokták javasolni, hogy az alom száma: macskák száma + 1! Úgyhogy két cicának mindenképp kell kettõ. Ha ez nem használ, akkor figyeld a pisilésnél, nem nyávog-e vagy erõlködik-e, nem véres-e a vizelete, , mert sajnos húgyúti betegség elsõ tünete szokott lenni a mellépisilés. Ezen kívül legtöbbször az ilyen baleseteknek lelki oka van, valami frusztrálja a cicust, és így próbál jelezni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Itthon vagyok és sokat foglalkozom velük, rajtam alszanak, játszunk, szerintem lelki ok kizárva. Az alomból gyorsan kiszedem a csomókat, nem bírom a szagokat. De próbaképpen megkettõzöm a macska wc-t!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!