Találatok a következő kifejezésre: 2 napja együtt (317 db)

Minden nap vagy 2 nap együtt vagyunk a párommal, kivéve menszeszkór, lehet baba?

Tavaly decemberben elvetéltem,most ez az elsõ hónap hogy újra probálkozunk, szedek vitaminokat is, félek hogy nem fog össze jönni könnyen.( fosavat, magne B6, D-vitamint szedek)

Legjobb válasz: Ne görcsöljetek rá ennyire.A túl gyakori napi együttlét nem kedvez a nemzésnek.2 naponta több katona tud sorakozni, nagyobb eséllyel.

Ne görcsöljetek rá ennyire.A túl gyakori napi együttlét nem kedvez a nemzésnek.2 naponta több katona tud sorakozni, nagyobb eséllyel.
Szia! Nem szabad nagyon rágörcsölni annál rosszabb .Nekem 3 vetélésem is volt mindig nagyon izgultam mikor újra próbálkoztunk .
A kérdező hozzászólása: 4 nappal a nemvárt elõtt látható de nagyon halvány+ és nem 1 vizeletbõl van, ugy rám jött és teszteltem egyet, holnap után tesztelek még egyet, remélem igy marad, most még nem élem bele magam
Szia!mi újság azóta?pici jól van?minden rendben van vele?
A kérdező hozzászólása: Igen minden rendben növekedünk doki is látott már.

Nem számítottam arra hogy lesz menstruációm előtte 2 nappal együtt voltam a párommal és nem védekeztünk de"kimostam magam"másnap megint együtt voltunk akkor viszont nem. Vajon terhes vagyok?

Hormonzavaros vagyok és eddig csak 3-4 havonta volt vérzésem!

Legjobb válasz: A kimosás nem véd. Ráadásul nem tudhatod, mikor vagy a legtermékenyebb, szóval elõfordulhat.

A kimosás nem véd. Ráadásul nem tudhatod, mikor vagy a legtermékenyebb, szóval elõfordulhat.
Ha nem akartok gyereket, akkor mindenképpen védekezzetek, mert mint mondtad nincs beállva a ciklusod, ami azt jelenti, hogy bármikor lehet peteérésed.
Ez menstruáció elõtt történt? Mert ha azóta megjött tuti nem vagy terhes.

Terhes lehetek? A menstruációm előtt 2 nappal együtt voltunk a párommal és nem védekeztünk. Azóta eltelt 5 nap nem jött meg. Már vettem tesztet, de még várok.

Legjobb válasz: Sztem, menstruáció elõtt két nappal már nem eshettél teherbe. Tesztet csak a szeretkezés után kb. két hét múlva lehet elvégezni, korábban nem érdemes.

Sztem, menstruáció elõtt két nappal már nem eshettél teherbe. Tesztet csak a szeretkezés után kb. két hét múlva lehet elvégezni, korábban nem érdemes.
NEM!!
Szia! Szerintem ha esetleg nem pont félidõben volt a peteérésed, vagy volt egy "plusz" peteérés a ciklusod vége felé, akkor terhes lehetsz. De valóban csak 2 hét után érdemes tesztelni!
A kérdező hozzászólása: Köszi!Reménykedek benne.
szerintem a Petra annyira nem szép. Mondjuk Zsófia? Vagy esetleg Babett? vagy Lea?
fejlesszed még kicsit a harmadik szemedet, nincs eléggé nyitva
bababolt.hu -Ha fiú lesz a Balázs szép név ha meg lány Petra ?
Beveszed a kihagyott szemet ma és este a mait is beveszed és eztán odafigyelsz a szedésre.
4es hülye vagy?
Ebben az a gáz, ogy a legtöbb fogamzásgátlónál az elsõ, és a harmadik heti tablettakihagyás a gáz.....egyébként olvasd el a betegtájékoztatót, benne van, vagy hívd fel a nõgyógyászod. Pótold a kihagyott szemet, és + 7 napig kiegészítõ védekezés!
elsõ körben el kéne olvasni a betegtájékoztatót, oda le van írva, mi a teendõ ;)...de ha nem megy az értelmezõ olvasás, akkor legalább a tabletta nevét megadhatnád, hogy tudjuk, hogy minek a tájékoztatójából ollózzuk ki ide neked a vonatkozó részt

2 napja együtt voltunk a barátommal. Én nem éreztem, de elvileg bennem volt durván 20 másodpercig. Lehetek ettöl terhes?

Legjobb válasz: ha te nem érezted, hogy lehetett benned ?:) Az ilyet azért érezni szokták a nõk. Amúgy, ha benned is volt, nemhiszem hogy beléd élvezett, vagyigen?:D Az elõváladék meg csak kis számban tartalmaz spermiumot, szóval nemhiszem hogy lehetsz terhes.

ha te nem érezted, hogy lehetett benned ?:) Az ilyet azért érezni szokták a nõk. Amúgy, ha benned is volt, nemhiszem hogy beléd élvezett, vagyigen?:D Az elõváladék meg csak kis számban tartalmaz spermiumot, szóval nemhiszem hogy lehetsz terhes.
A kérdező hozzászólása: Nem mozgott, meg semmi, csak bennem volt...Nem tudom hogy lehet hogy nem éreztem.. de õ azt mondta! Nem is élvezett el, mivel nagyon nem is volt mitöl.
A barátod az UFÓ ?
fertõzés...irány nõgyógyászat...pasinak meg urológia
Ez nem a terhesség jele, hanem annak, hogy elkaptál egy jó kis fertõzést... Valószínûleg a hüvelyed is gyulladt, meg van hozzá egy jó kis húgyúti fertõzésed, úgyhogy menj orvoshoz, mert erre gyógyszer kell, magától nem fog meggyógyulni, a folyamatos pisilési inger pedig elég kellemetlen... :S (Ez persze nem zárja ki a terhességet.)
nekem is volt ilyen problémám, de csak az elsõ pár együttlét után. Nem mentem el orvoshoz, elmúlt magától, azóta semmi ilyet nem érzek :)

Már 2 napja együtt vagyunk a barátnőmmel, de msnen az van neki kinnt hogy szabad, most megcsal?

Legjobb válasz: Az én barátnõmnek az van kint, h "elfoglalt" így biztos vagyok benne, h nem csal meg, de egyszer rajtakaptam, h átváltott "szabad"-ra, bosszúból küldtem neki egy jó kis msn vírust !! >@ A múltkor viszont jól rámijesztett, ugyanis azt kellett látnom h "nem vagyok a gépnél" azt hittem meghalt, nagyon sokkoló volt!!!És igen sztem ez egy abszolút biztos jel arra, h megcsal a barátnõd, méghozzá webcam-szex-et folytat pedo bear-el!!

Az én barátnõmnek az van kint, h "elfoglalt" így biztos vagyok benne, h nem csal meg, de egyszer rajtakaptam, h átváltott "szabad"-ra, bosszúból küldtem neki egy jó kis msn vírust !! >@ A múltkor viszont jól rámijesztett, ugyanis azt kellett látnom h "nem vagyok a gépnél" azt hittem meghalt, nagyon sokkoló volt!!!És igen sztem ez egy abszolút biztos jel arra, h megcsal a barátnõd, méghozzá webcam-szex-et folytat pedo bear-el!!
Na jó ez egy szar kérdés. Lehetne jobb fake is.
XDDDDDD TE hülye ... a szabad az azért van kinn hogy nincs elfoglalava (pl. nem játszik egy játékkal stb)
Apam te idiota vagy!Azt jelenti elerheto, nem elfoglalt.Inkabb tanulj, mert ha te gereblyezed ossze a nyugdijam ehendoglok.
Ennyire nem lehettek hülyék , hogy beszopjátok ezt a kérdést... a kérdezõ egyértelmûen szivatásból rakta fel
Nekem mindig elfoglalt van kiírva... Így is mindig rámírnak... de nem azért írtam ki, mert van pasim (télleg van) és ha nem lesz pasim majd szabad... :D
Ja akkor meg. Elvégre az msn az élet. Az számít hogy ott mivan. Hát de most komolyan. Szakadj vissza a valóéletbe. Nem jó ha neten keresztül beszélgettek. Fõleg ha láthatjátok is egymást.
ez aranyos:)
Ezen jót nevettem xD!!! Mert a Földön mindig élnek gyökerek xD
na jó én azt hiszem emigrálok
ha szabad - nincs partnere / megcsal ha elfoglalt - van partnere ha nincs a gépnél - ? hogy juthat ilyen eszedbe?

Hogyha, peteeres utan kb 2. nappal egyutt leszek a baratommal, es huvelykupot hasznalok, de nem elvz belem, lehet e majd bajd belole?

Legjobb válasz: a hüvelykúp 60-70% biztonságú, nagyon sokan estek már mellette teherbe..

a hüvelykúp 60-70% biztonságú, nagyon sokan estek már mellette teherbe..
Sok szerencsét...Elég magas a kockázat, szal véletlenül se maradjon el a megszakítás mellõle!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!