Találatok a következő kifejezésre: 2 napja a menstruációm. Vasárnap (2 db)

2 napja késik a menstruációm. Vasárnap este éreztem olyan görcsöt mintha meg akarna jönni és hétfőn reggel is. Azóta semmi.. se görcs, se mensi. Lehet baba?

A melleim érzékenyek,de t?rhet?.Sikerülhetett?Fél éve próbálkozunk.Ma reggel hányingerem volt.Más tünetem nincs.Sosem késett eddig.Reménykedhetek?Reggel teszteljek vagy akár most is lehet?

Legjobb válasz: Szerintem holnap reggel tesztelj! Drukkolok!

Szerintem holnap reggel tesztelj! Drukkolok!
Szerintem ha kesik a mensid es a tuneteid is vannak talan kimutatja mar a teszt most is, de biztosabb reggel az elso vizeletbol..ha baba gartulalok!
szia most tesztelj nekem pénteken kellene megjönnie de már most lett két csíkom igaz hogy nagyon halvány de ott van
:D reggel tetsztelj, de ha esetleg neg.-ot mutatna ne keseredj el, nekem egy hét kellett hogy poz. legyen a neg. tesztbõl.szóval akkor párnap múlva újra tesztelj drukk:D
Nekem ugyanígy kezdõdött a mensi elõtt 1 nappal nagyon görcsöltem utána elmult 3 nap mulva pozitívat teszteltem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat..azt hiszem várok még 1-2 napot, mert félek a csalódástól(volt már negatív tesztem régebben).Köszönöm, hogy drukkoltok!:DMajd megírom mi lett!
Szerintem is okosan teszed, ha vársz pár napot! Nagyon nem jó egy csíkot látni azon a fránya teszten! Én is tapasztaltam már! Szorítok nagyon, hogy most két csík legyen!
Szerintem sikerült! :)

2 nap múlva esküvő és tegnap megjött a menstruációm. Mindig 5 napos. Mit csináljak, hogy elmúljon vasárnapra?

Legjobb válasz: Tesznek fel olyan (komolynak szánt) idióta kérdéseket ezen a felületen, amik szinte követelik a hülye/vicces/gúnyos válaszokat, de azt hiszem ez nem az, ez nagyon is komoly probléma a kérdezõnek, illene normális választ adni, aki tudja... én nem vagyok érintett, nem tudom, de ez kikívánkozott.

Tesznek fel olyan (komolynak szánt) idióta kérdéseket ezen a felületen, amik szinte követelik a hülye/vicces/gúnyos válaszokat, de azt hiszem ez nem az, ez nagyon is komoly probléma a kérdezõnek, illene normális választ adni, aki tudja... én nem vagyok érintett, nem tudom, de ez kikívánkozott.
Parafadugó. vagy 2 hetes nászút.
Zavarni fog a nászéjszakán, vagy mi? :D Manapság a menstruáló nõk is teljes életet élhetnek...
Te szgeny :((
Igyál pásztortáska fû-teát, nekem attól sokkal kevesebb, és nem görcsöl a hasam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!