Találatok a következő kifejezésre: 2 napja a menstruációm (434 db)

2 nappal a menstruacio előtt lehett gyermek ha a srac nem csinalta vegig?

Legjobb válasz: Ha szabályosak a ciklusaid, és valóban 2 nap van hátra, akkor kicsi az esélye, mert a mensi elõtti 14. napon van a peteérés, ami csak 1 napig él. Ha utána szeretkeztek, akkor nem sok az esélye! De a biológiában nincs biztos. A nem csinálta végig, meg nem ad elég védelmet, hiszen az elõváladékban is lehet sperma, így attól még lehetnél terhes! Fiatalok!! VÉDEKEZZETEK!!!

Ha szabályosak a ciklusaid, és valóban 2 nap van hátra, akkor kicsi az esélye, mert a mensi elõtti 14. napon van a peteérés, ami csak 1 napig él. Ha utána szeretkeztek, akkor nem sok az esélye! De a biológiában nincs biztos. A nem csinálta végig, meg nem ad elég védelmet, hiszen az elõváladékban is lehet sperma, így attól még lehetnél terhes! Fiatalok!! VÉDEKEZZETEK!!!
Igen! Bár kicsi az esélye, de van, ha a megszakításon kívül máshogy nem védekeztetek.

Nem tudtok olyan módszert amivel késleltetni lehet 1-2 napot a menstruációt?

7végén megyek a barátomhoz, nagyon messze lakik, mindenféle képpen szeretnék menni de ha megjön az úgy elég kellemetlen...:S Ha vki tud vmi módszert írjon. Mindenkinek el?re is köszi!

2 nappal a menstruációm elött együtt voltam a barátommal nem védekeztünk de nem belém élvezett! 2napra rá megjött. Elkezdtem szedni a fogamzásgátlót (elöször) és most kellene megjönni a héten és még nem jött meg! Lehetek terhes?

Vagy ez csak azért van mert most kezdtem el szedni a gyogyszert és befolyásolja valamilyen szinten????

Legjobb válasz: Mikor hagytad abba? Szóval, mikor vetted be a 21. tablettát? Mert az 1 hét szünetben bármikor megjöhet! Nekem mindig a 6. napon szokott, délelõtt 9-kor. :-)

Mikor hagytad abba? Szóval, mikor vetted be a 21. tablettát? Mert az 1 hét szünetben bármikor megjöhet! Nekem mindig a 6. napon szokott, délelõtt 9-kor. :-)
igen lehetsz terhes, ... Gratulálok. Erre korábban kell gondolni. A fogamzásgátló csak akkor hat amikor már a 2. levelet kezded el szedni általában, és mivel elég alacsony hormontartalmúak ezért még folyamatos szedésnél is elõfordul a terhesség. De amikor felírta a doki erre rá kellet volna kérdezz. Annyira buták vagytok. Remélem ha babás vagy szeretni fogod, vagy mielõbb intézkedj.
Ja igen az egyhetes szünetben kb a 4. nap után jön meg . úgyhogy lehet megúszod. 2. válaszoló-kiegészítés.
A kérdező hozzászólása: Vasárnap vettem be az utólsó tablettát, szóval még van 3napom!!!
Hááát...nem mondanám iztosra, hogy nincs baba, de mivel megjött gyanítom a tabi az oka a dolognak.Amikor még én tabit szedtem, nekem is vasárnap fogyott el mindig a levél, és csütörtök hajnalban jött.Igaz én azon szerencsések közé tartozom, akiknek tabi nélkül is ugyanúgy percre pontosan 28 napos ciklusai voltak. Szóval, kicsi az esélye, hogy babás vagy.Vannak olyanok, akik az elsõ hónap után nem is menstruálnak, hanem csak a másodikban.Hogy megnyugodj csinálj egytesztet, mert akkor már több mint 3 hete babásnak kellene lenned, ezt már minden teszt kimutatja. Illetve csak az anyai dorgálás, amit mindig oda kell írnom az ilyen kérdések végére: HA NEM AKARSZ BABÁT, AKKOR MIÉRT NEM VAGY KÉPES ÓVSZERT HASZNÁLNI!?!?!?!
Még van 3 napod, igaz, akkor addig még simán megjöhet! Ne stresszelj! Ha megjött, akkor nincs baba! (1. válaszoló)
Ha a "baleset" után megjött, akkor a baleset nem okozhatott babát. Inkább tényleg az a veszély áll fenn, hogy a tabletta még nem fejti ki a hatását, ha az elsõ hónapban szeded (az elsõ hónapra még szoktak ajánlani + védekezést) Úgyhogy mindenképpen csinálj most egy tesztet, ha negatív, megnyugodhatsz, ha pozitív, akkor fordulj orvoshoz! Drukkolok, hogy ne legyen gond!

2 nappal a menstruáció előtt már mutathat pozitívat a teszt?

Valakinek már kimutatta ilyenkor vagy csak a kimaradt menstruáció napján érdemes tesztelni,

Legjobb válasz: mindegy mikor tesztelsz igazábol. a teszt a hcg szintet mutatja ki ami ha sejtosztódás van a szervezetedben keletkezik vagy is a beágyazódástól a megtermékenyített sejt mindig nö. a teszt kb a beágyazódástol számítva 1-2 hétre mutatja ki a terheséget. de a megtermékenyülés és a beágyazódás között akár 1 hét is lehet. mivel minden petesejt megtapad de a nem megtermékenyültek leválnak és mestruáció lesz. szóval ha nem válik le akkor lehetséges hogy beágyazódott már és növekszik vagy is a hcg szint is nö és a teszt csikozódik.

mindegy mikor tesztelsz igazábol. a teszt a hcg szintet mutatja ki ami ha sejtosztódás van a szervezetedben keletkezik vagy is a beágyazódástól a megtermékenyített sejt mindig nö. a teszt kb a beágyazódástol számítva 1-2 hétre mutatja ki a terheséget. de a megtermékenyülés és a beágyazódás között akár 1 hét is lehet. mivel minden petesejt megtapad de a nem megtermékenyültek leválnak és mestruáció lesz. szóval ha nem válik le akkor lehetséges hogy beágyazódott már és növekszik vagy is a hcg szint is nö és a teszt csikozódik.
Szia! Attól is függ milyen tesztet veszel! Nekem a nem várt mensi elõtt egy nappal reggeli elsõ vizeletbõl a Clearblue kimatatta a babát! De pl a Lilly még egy nappal a mensi elmaradása utána sem mutatta ki, pedig azt is reggeli elsõbõl csinátam!
Szia! Nekem a nem várt mensi napján már kimutatta a pozitívat és ráadásul délután!!!(20-as érzékenységû teszt) Sok sikert

2 nappal a menstruacio előtt lefekűdtem a pasimmal es nem vedekeztünk es ma kellett volna megjőnnie es meg nem jőtt meg de a szexet nem csinaltuk vegig lehetek terhes?

Legjobb válasz: Védekezés nélkül bármikor teherbe eshetsz (még védekezés mellett is elõfordul), szóval ne lepõdj meg, ha pozitív lesz a teszted.

Védekezés nélkül bármikor teherbe eshetsz (még védekezés mellett is elõfordul), szóval ne lepõdj meg, ha pozitív lesz a teszted.
Az elõváladék is tartalmaz spermiumot, úgyhogy a válasz: igen, lehetsz. Elég ha spermás újjal megujjaz. Bár "szerencse", hogy a mens. elõtt voltál. Bár sok esetben ez semmit nem számít. Máskor védekezz!
Igen lehetsz terhes! A 72 órásról már lekéstél, ha nem jönne meg, akkor 2 hét múlva tesztelj és imádkozz, hogy ne kelljen abortuszra menned! Máskor pedig gondolkozz, mielõtt felelõtlenül szexelnél!

Ha 1-2-3 nappal a menstruációm elõtt szeretkezek a párommal, az befolyásolhatja a menstruációt?

Legjobb válasz: Ha elõször csinálnátok (tehát még szûz vagy), akkor igen, egyébként nem szokott bezavarni. De azért védekezetek :P

Ha elõször csinálnátok (tehát még szûz vagy), akkor igen, egyébként nem szokott bezavarni. De azért védekezetek :P

2. napja volt menstruaciom, es lefekudtunk a parommal, nem vedekeztunk. Mennyi az eselye, hogy teherbe esek?

nem vagyok kivancsi a fuj de undorito,menzesz alatt sexelsz valaszokra...koszi

Legjobb válasz: Elélvezett benned? Mert ha igen akkor nagy az esélye, ha nem akkor attól függõen hogy jött-e elõváladék vagy nem, elég kicsi. Menstruáció alatt és után a legkisebb a kockázat ilyen esetben.

Elélvezett benned? Mert ha igen akkor nagy az esélye, ha nem akkor attól függõen hogy jött-e elõváladék vagy nem, elég kicsi. Menstruáció alatt és után a legkisebb a kockázat ilyen esetben.
Nem fúj, csak veszélyes. Ilyenkor nyitva a méhszáj, a pumpáló mozgástól a hüvely alsó szakaszában (mindenkinél) megtalálható (egyébként nem veszélyes) bacik könnyen felkerülhetnek és ez meddõséghez is vezethet. Ha ez bekövetkezik, nem kell tovább aggódnod a teherbeesés miatt.
Menzesz alatt tortenhet spontan peteeres.Szoval ha beled elvezett, meg van az eselye, ha nem, akkor nagyon minimalis.Masreszt ez nem csak undorito hanem igenytelen is:)

Barátnõm azt mondta, jó hatással vagyok rá, mert nem feszített a melle már 2 héttel a menstruáció elõtt, hanem csak 1-2 nappal elõtte kezdte el. Ez másnál is így van?

Elsõsorban lányoktól kérdezném, hogy nálatok ez mikor következik be? Ha szerelmesek vagytok valakibe?

Legjobb válasz: Hány éves vagy??? Semmi köze a kettõnek egymáshoz....

Hány éves vagy??? Semmi köze a kettõnek egymáshoz....
Ez mekkora hülyeség :"DDD Imádom a barátomat, szerelmes vagyok, vele képzelem az életem, de nem, ettõl még nem jobb a havim.
ohhh
Mióta rendszeres (és nagyon jó) szexuális életem van, a PMS sokkal kevésbé kínoz, mint elõtte, és menzesz alatt sincsenek hatalmas görcseim (azelõtt rendszeresek voltak).
A kérdező hozzászólása: 1., 2. válaszoló: 22 éves vagyok. Miért? Miért lenne hülyeség? Megkérdeztem egy nõgyógyásztól is, és azt a választ kaptam, hogy tökéletesen elképzelhjetõ, hogy a jó szexuális élet és/vagy a szerelem ilyen hatással van erre a problémára. 2: látom neked ez felettébb vicces volt, mond csak, te hány éves vagy? 14 évesen feleslegesen vagy ilyen hõs szerelmes, majd kinövöd. 4: köszi.
2. vagyok nem sikerült beoltanod husika, mert 20 vagyok, és szerintem ha ez történik, akori s csak placebo. És ha már mondta a nõgyógyász minek kérdezed itt meg? ... -.-
Hát akkor én jól megszívtam, mert hiába vagyok 5 éve szerelmes a páromba, akivel 4 éve harmonikus párkapcsolatban élünk, olyan szintû fájdalmaim vannak a PMS során, hogy az elsõ nap mindig ágyban fekszem, nem bírok megmozdulni, semmilyen fájdalomcsillapító nem segít, hányás-hasmenés az elsõ két nap során...
A kérdező hozzászólása: 6: a "beoltás" nem az, hogy 14 évesnek mondtalak, de örülök, hogy majdnem felfogtad. De azért látom büszke vagy arra, hogy 20 éves vagy, és ilyen egyszerû a gondolkodásod. A kérdésem feltevése után kérdeztem meg ezt egy nõgyógyásztól. 7: gondolom ez nem mindenkinél mûködik így, de kiválthatja.

Ha 1 nappal a menstruációm után, szeretkezem a párommal, akkor vérezhetek megint? Nem mindig szokott elmúlni teljesen. Van amikor 1-2 nap még pecsételő kicsit.

Legjobb válasz: Mi? maga a sex nem befolyásolja h mikor jön meg és hogy pecsétel-e... (kivéve, ha terhes vagy, de ezt zárjuk ki lehetõleg)

Mi? maga a sex nem befolyásolja h mikor jön meg és hogy pecsétel-e... (kivéve, ha terhes vagy, de ezt zárjuk ki lehetõleg)
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, hogyha addig nincs is "utóvérzés", akkor mi van ha pont szex közben? merthogy akkor összehúzodok-elernyedek és annak hatására. Ez lesz az elsõ alkalom azért kérdezem.
Elõfordulhat, mert a szex hatására vérbõség, és akár méhösszehúzódások is lehetnek, ami fölszakíthatja az éppen csak begyógyult sebeket.
Az én személyes tapasztalatom, h igen. Igaz, sokszor már türelmetlenek vagyunk (fõleg én -"a falat kaparom", úgy kívánom :P) amikor épp elmúlik, aztán ha nem bírunk magunkkal, ráfázunk, mert vérzik megint. De ugyanígy van, ha közvetlenül elõtte, mikor megjön hatol belém nagyon mélyen, utána tuti megjön. NEsze neked, nagy farok...:)
ÉN IS VÉREZNI SZOKTAM UTÁNNA MERT NEM HÚZÓDIK ÖSSZE A MÉHED .

Miért tart csak 2-3 napig a menstruációm?

Egy ideje eléggé zavaros a menstruációm, általában késik mindig kicsit, és úgy szokott lenni ha késik és szexelek akkor pont szex után pár órával meg is jön. Azonban csak 2 max 3 napig tart, utána mintha elvágták volna teljes mértékben abbamarad. Korábban tartott mindig 5 napot és még 6. nap is volt kis barnázás. Mitõl lehet ez?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!