Találatok a következő kifejezésre: 2 napja a mensim (352 db)

3+tesz az már biztos ugye? 2 nappal a mensi előtt.

Legjobb válasz: gratulálok :) persze, hogy biztos, csak még nagyon mini :) Nekem is mensi elõtt már + volt a tesztem

gratulálok :) persze, hogy biztos, csak még nagyon mini :) Nekem is mensi elõtt már + volt a tesztem
A kérdező hozzászólása: kÖSZÖNÖM!!!!!!
Szinte biztos!!!! 3 + teszt nem tévedhet! Gratulálok!
Szia!Én is 2 napra vagyok a nem vártig, és tegnap én is 3 + teszttel gazdagodtam, mígnem ma hitetlenkedésem gyanánt csináltam még 3-at és mind -.Hát nem tudom, melyiknek higgyek, nem kellett volna tesztelnem ma is.Azért reménykedem, de nem értem hogy lehet ez...

Miért csak 1-2 nap a mensim? A gyógyszerek miatt van így? Nekem nehezen fog összejönni a baba?

Szedtem Closty 2-5. napig 3 szemet naponta.Éreztem a pérést is, jókor csináltuk.Valamint 16-25. napig 2x1 Norcolutot kellett szednem.A párom is elkeseredett egy kicsit, mert ha már az els? Closty-s hónap nem sikerült, akkor lehet nem használ a többi sem, igaz elkezdtem szedni a köv. adagot.Meg lehet h elvékonyodott a méhnyálkahártyám is...?Olvastam itt, h van ilyen.

Legjobb válasz: Javasoltok valamit? Már fél éve próbálkozunk, igaz akkor spontán gyógyszerek nélkül, de rendszertelen volt a mensim és muszáj volt beállíttatni.

A kérdező hozzászólása: Javasoltok valamit? Már fél éve próbálkozunk, igaz akkor spontán gyógyszerek nélkül, de rendszertelen volt a mensim és muszáj volt beállíttatni.
megkérdezném a dokidat hogy ha clostyt szedsz, akkor minek a norcolut??? Énnekem a closty elsõ hónapjától nem szabadott szedni..a dokid szerintem csak beállítást akakr, vagyis a closty megcsinálja a peteérést, a norcolut meg elintézi, hogy megjön és kitisztulj, vagyis erõsõdjön a nyálkahártyád. szerintem menj el hozzá és szólj, hogy te babát szeretnél, vagy tudja?? nem értem a doki logikáját én a harmadik clostinál babás lettem, de már nem is emlékeztem a norcolutra..
ja megint én vagyok és azt javaslom, hogy nem kell az a norcolut.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi, nincs szándékomban beszedni a Norcolutot ebben a hónapban.Igaz a doki se írta fel.
A kérdező hozzászólása: Úgy mentem hozzá, h babát szeretnénk, de simán nem akar összejönni, a rendszertelenség miatt.
Szia! Én is szedem a clostyt, de mellé a 14.naptól duphastont szedtem+peteéréskor tûszõrepesztõ szurit kaptam.Nekem is nagyon rendszertelen volt a ciklusom, de ezek a gyógyszerek segítettek beállítani.A 40. olykor 60 napos ciklusaim 25, 26 napra csökkentek. Most késik, és fájnak a melleim.Reménykedem.2 éve próbálkozunk:(
elsõ válaszoló vagyok. Akkor egyértelmûen nem kell a norcolut!! Tehát a dokid is azért nem írt fel újat. A closty kúrát pedig három hónapig lehet, aztán szünet után ismételhetõ szintén három alkalommal és utána mégegyszer ez, de akkorra már tüszõrepesztéssel szoktak segíteni. Ne aggódjatok sikerülni fog, csak pozitívan..

2 nappal a mensi kimaradása után negatív teszt mennyire biztos?

32 naposak a ciklusaim, mindig pontosak, most vagyok a 34. napon, két tesztet is csináltam, gravi hcg és gabriel, full negatívak... 2 fiam van már, ott ilyenkor már bőven látszódott a pozitív... A peteérésem félidőben volt, aznap, előtte 1 és 2 nappal is együtt voltunk a férjemmel utána már nem... Ez már valószínű nem baba? Köszi!

Legjobb válasz: Nincs kizárva,h babás vagy szerintem.Szombaton tesztelj újra,akkor már pozit kéne hogy mutasson, ha terhes vagy!

Nincs kizárva, h babás vagy szerintem.Szombaton tesztelj újra, akkor már pozit kéne hogy mutasson, ha terhes vagy!
nekem már 5 nap késés van!ma tesztelek:) amíg nem jön meg addig van remény:)
szerintetek?
Végülis az is lehet, hogy késõn fogant és azért nem mutatja ki. 2 nap múlva ismételj reggeli vizeletbõl.
Nekem nagy csalódás volt hétvégén, mert 5 napot késett, mindkét teszt negatív, aztán szombaton meg is jött. :(
teszteltem és pozitív lett:)
Gratulálok!!!!! :) :)

Miért + az ovuteszt 2 nappal a mensi előtt?

Kés?n vettem észre, hogy ovu tesztet tettem a pohárba, de + lett. Most is lenne pém?

Legjobb válasz: Köszönöm a válaszokat. Hát ezek a fránya tesztek eléggé játszanak az idegeinkkel. :-))

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hát ezek a fránya tesztek eléggé játszanak az idegeinkkel. :-))
igen nekem is igy volt nem a ciklus elején közepén hanem a legvégén volt
Nekem is tök pozitív lett tegnap délután az ovu teszt, tegnap épp két napja késett. Azt hittem, végre babás vagyok. Gondoltam, jóstesztelek ovu teszttel. Hát ma reggelre megjött. És már többször volt, hogy mensi elõtt pozitív lett az ovu tesztem. Sõt végig mensi alatt is az maradt.
Elég becsapós. Én is hallottam már olyat, hogy mensi elõtt jelzett peteérést, aztán mégis megjött, de nem arról volt szó, hogy a szervezet már elindította a vérzés folyamatát és közben lett terhes az illetõ, mert akkor a következõ ciklusban nem jött volna meg neki. Mellesleg épp most írtam egy kérdésre választ, ott is ez volt a lényeg, hogy lehet-e ovu menstruáció elõtt pár nappal. Nekem azt hiszem 5-8 nappal elõtte volt mindig peteérésem (hosszú ciklusok mellett). Meg persze van olyan is, amikor egy nõnek 2 alkalommal is van peteérése egy ciklus alatt. Távoli ismerõsnek 2 terhességbõl 4 baba lett és az elsõ ultrahangon megállapította az orvos, hogy az egyik embrió kisebb, ezért vagy nem fejlõdik vagy késõbb fogant iker (utóbbi volt mindkét esetben).

1 nappal a mensim vége után voltam vkivel. Akkor lehetek terhes? Ez úgy 2 hete volt. Ezen a héten csináltam tesztet 2 is és negatív lett. (bár nem reggel csináltam)

Legjobb válasz: Szia! Én úgy lettem terhes, hogy a mensi alatt. És ez tuti , mert nem voltam együtt máskor a párommal! Szóval lehetsz. De ritka. Csinálj pár nap múlva még egy tesztet, de reggeli elsõ vizeletbõl! Akkor a legnagyobb a hcg tartalom a vizeletben!

Szia! Én úgy lettem terhes, hogy a mensi alatt. És ez tuti , mert nem voltam együtt máskor a párommal! Szóval lehetsz. De ritka. Csinálj pár nap múlva még egy tesztet, de reggeli elsõ vizeletbõl! Akkor a legnagyobb a hcg tartalom a vizeletben!
A kérdező hozzászólása: Remélem ...úgye az nem jelent rosszat ha fáj a mellem...mármint máskor is volt olyan h 2 hét után megint megjött fõleg mióta szexuális életet élek..jaj idegbaj vagyok..
2 héttel az aktus után a tesztnek elméletileg ki kellett volna már mutatnia, ha terhes lennél. Max. pár nappal késõbb ismételd meg. De szerintem nem vagy az és a mell fájdalomnak más oka van. Ha menzi óta telt el két hét, akkor most lehet a peteérésed és lehet azért van. Ne aggódj!
Nem valószínû! Nagyon kicsi az esélye. Ha pár nap múlva is negatív a teszt, (márpedig negatív lesz), akkor megnyugodhatsz.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a válaszokat
Nem lehetsz terhes
Mar miert ne lehetne terhes? Nem egy, nem ket no esett teherbe menzesz alatt, vagy az elmulasa napjan, netan a kovetkezo nap. Foleg ha a srac benne ment el.
A kérdező hozzászólása: hát elvileg nem bennem ment el..de nem tom...party volt..
A kérdező hozzászólása: noh ez csak vicc volt...csak a legjobbkor fagy ki a gép...:) barátommal voltam elvileg nem..

Mensi előtt 2 nappal a barnázás, lehet baba?

Január 26.-án volt az utolsó mensim,február 24.-re nem várom!Február 11.-én voltunk együtt! 20.-án barnáztam, de csak annyira, hogy WC-zés után a papír lett olyan, még soha nem barnáztam! Ez lehet baba?

Legjobb válasz: Nagyjából ugyanazokat a válaszokat fogod kapni. Lehet beágyazódás, de járhatsz úgy is mint én. Még soha nem barnáztam a nem várt mensi elõtt, az elsõ terhességemnél sem. Ebben a hónapban 3 nappal a nemvárt elõtt barnáztam picit, aztán másnap meg is jött. Remélem nálad nem ez a helyzet.

Nagyjából ugyanazokat a válaszokat fogod kapni. Lehet beágyazódás, de járhatsz úgy is mint én. Még soha nem barnáztam a nem várt mensi elõtt, az elsõ terhességemnél sem. Ebben a hónapban 3 nappal a nemvárt elõtt barnáztam picit, aztán másnap meg is jött. Remélem nálad nem ez a helyzet.
Nálam pont így volt mensi elõtt két nappal barnáztam, 1 tisztasági betét elég volt. Akkor már volt pozi tesztem, aztán már nem jött meg. 26+6hkm.
kedves kérdezõ. mi lett a vége?
Szia.Igen, lehet terhesség.Ha nem jön meg, csinálj egy tesztet.
Lehet, de tesztelj, hogy többet tudj Te is!
Lehetnek!Most még nem biztos, hogy kimutatja a teszt, bár én is a mensi elött megéreztem és csináltam is.Nekem kijött a két csík, de a doki csodálkozott rajt, hogy ilyen korán pozitív lett.Ha kibírod várj két napot és meglátod megjön e!:) Vagy rohanj egy tesztért, hátha már mutat valamit!:) Sok sikert!:)

Olyan "problemam" van h 2. honapja a mensim megbolondt. Marcius elejen /3, 4, 6/ voltam egyutt a parommal megszakitasos modszerrel.30 napos ciklusnal kesett 3 napot de "megjott" 2 napig enyhe verzes hol elenk piros hol barna szinu volt. Talan Baba?

Apr. 17.en 2 napos barnazas volt ,mar elotte egy hettel gorcsolt szurt a hasam es tart mai napig,mar van hanyas emelyges szedulesem kedely valtozas mell feszules es nagy mertekben faradekonysag.Felek tesztelni.Lehet szo terhessegrol?

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy meg van bolondulva, legalább is nem olyan értelemben. Ugyanis azok a kismamák, akik terhesség alatt is menstruálnak, azoknak tény, hogy van vérzésük, de az nem olyan, mint a megszokott. Kevesebb is mennyiségre és rövidebb ideig is tart. Én mindenképpen csinálnék a helyedben egy tesztet. Ha nem terhesség, akkor lehet valamilyen hormonprobléma, amivel szintén jó, ha felkeresel egy nõgyógyászt.

Nem biztos, hogy meg van bolondulva, legalább is nem olyan értelemben. Ugyanis azok a kismamák, akik terhesség alatt is menstruálnak, azoknak tény, hogy van vérzésük, de az nem olyan, mint a megszokott. Kevesebb is mennyiségre és rövidebb ideig is tart. Én mindenképpen csinálnék a helyedben egy tesztet. Ha nem terhesség, akkor lehet valamilyen hormonprobléma, amivel szintén jó, ha felkeresel egy nõgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: Na vegre van eredmeny :-) Babam lesz :-)
A kérdező hozzászólása: Nekem minden vagyam, de a volt paromnak nem, o kozben masfele vette utjat...bonyolult, ha baba van egyedul vagok neki , 25 evesen megbirkozom mindennel, maganelet ide-oda jovoheten kiderul mi is van velem .Koszonom a valaszokat! :)
Nem értelek! ha minden vágyad egy baba, akkor miért megszakításos módszerrel szeretkeztek? Vagy valamit félreértettem?
A kérdező hozzászólása: Jovohet utanra van idopontom a ngy.-ra, tesztelni egy het mulva fogok, bizom benne h nem lesz baj ha varok egy hetet.Ha tenyleg baba akk legalabb poz lesz tutira :) Minden vagyam egy baboca :)
Igen, a görcsölgetés lehet baba miatt. Nõ a méh, nyúlnak a szalagok stb. De most az a legfontosabb, hogy csinálj egy tesztet, mert el kellene menned nõgyógyászhoz. Ha pozitív akkor a baba miatt, ha negatív, akkor azért, hogy megnézze miért zavarodott meg a vérzésed.
A kérdező hozzászólása: Akkor ez miatt gorcsolhetek egyfolytaban a baboca miatt?Mind a ket oldalon alhasi gorcs, szuras mintha megjonne de mensihez hamar van, majus 15-16 korul jonne...
Szerintem tesztelj, akár már most délután. Már a márciusi vérzésed is gyanús, de az áprilisit én már nem is nevezném mensinek. Könnyen lehet, hogy terhes vagy. Ha jól számolom már 8 hetes lennél.
A kérdező hozzászólása: Van egy olyan "babas vok" erzesem lehet butasag , de erzem h a pociban elkezdodott vmi , jovohet utan van idopontom ngy.-ra lehet addig tesztelek.Koszonom a valaszt :)
gratulálok!

3 hónapja próbálkozunk babával. De legutóbb is megjött.2 nappal vagyok mensi után és nagyon szédülök. Köze lehet a 2 dolognak egymáshoz (babaprojekt+szédülés)?

Hallottam olyat, hogy ha kés?bb történt a beágyazódás, akkor még megjöhet, annak ellenére lehet terhességr?l szó.

Legjobb válasz: Ha rendes vérzésed volt akkor nem hiszem, hogy terhes vagy.

Ha rendes vérzésed volt akkor nem hiszem, hogy terhes vagy.
Szédülni nem csak a terhesség miatt lehet, pl. leesett a vérnyomásod. Ovuláció után kb. 14 nap múlva jelentkezik a menzesz, ha nem történt teherbeesés, mindegy, hogy az ovu a ciklus melyik napján történt, ez a 14 napos un. luteális fázis, ez fix. Úgyhogy ha rendesen megjött, nem valószínû, hogy terhes vagy.
Nekem van egy kuvaszom:) 15ezer forintért fedeztetek vele:) Garantáltan terhes leszel:)

A Jónás napom a mensi után van 2 nappal létezik, hogy akkor eshetem teherbe? Bejött ez már valakinek mármint a jónás naptár?

Legjobb válasz: Én nem hiszek benne, bár lehet, hogy van, akinek bejön. Kíváncsiságból, megnéztem, nekem most ebben a hónapban PÉ utáni napra tette, tehát ennek lehet esélye, talán... De ha menszi körüli napra teszi nekem, akkor nem is foglalkozom vele.

Én nem hiszek benne, bár lehet, hogy van, akinek bejön. Kíváncsiságból, megnéztem, nekem most ebben a hónapban PÉ utáni napra tette, tehát ennek lehet esélye, talán... De ha menszi körüli napra teszi nekem, akkor nem is foglalkozom vele.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!