Találatok a következő kifejezésre: 2 napja a lábam. Miért (3 db)

Elevitet szedek és mellette napi 2 db Magne B6-ot. Mégis gyakran görcsöl reggelente a lábam, miért van ez?

Ha nem lefekvés el?tt veszem be a vitaminokat biztos, hogy hajnalban arra kelek, hogy görcsöl a lábam, s?t még néha ezek ellenére is. Ennél több vitamint viszont már nem szeretnék szedni, szerintem túlzás lenne. Kb 2-3 hónapja van ez így, most 29 hetes vagyok. Köszönöm a segítséget.

Legjobb válasz: Szia!Elsõ terhességem alatt,én is így voltam!!Minden reggel görcsölt a lábam!!Próbáld meg napi 3 szemesével szedni!Bár az utolsó hónapokban már nem ajánlatos szedni!!Most a 2.babámat várom,nem szedek vele semmit!! Üdv.nektek és jó egészséget

Szia!Elsõ terhességem alatt, én is így voltam!!Minden reggel görcsölt a lábam!!Próbáld meg napi 3 szemesével szedni!Bár az utolsó hónapokban már nem ajánlatos szedni!!Most a 2.babámat várom, nem szedek vele semmit!! Üdv.nektek és jó egészséget
szia, most jövök evvel a problémával a dokitol, igyál sok kálciumot, mert kálcium hiány.
szia! én3*2magne b6-ot szedtem és kalciumos pezsgõtablettát napi 1-et.bár a magne b6-ot az utolsó hónapban nem ajánlják.
Úgy tudom, hogy van akinek a magnézium, van akinek pedig a kalcium a jó. Szerintem nyugodtam igyál napi 1 kalciumot, én is iszok, a magneb6-ból pedig 3-szor 2-tõt szedek. 20 hetes kismama.

2 napja fáj a lábam. Miért?

13 éves vagyok, és fáj a lábam egy kicsit. A frontokra elvileg nem vagyok érzékeny :(

Legjobb válasz: regeteg oka lehet. ha nem ütötted meg akkor a növekedés is fájhat. ez persze nem tart hónapokig. ez ilyen vissza térö rossz érzés. ha esetleg intenzívebb és maradandó a fájás keresd fel a körzetidet.

regeteg oka lehet. ha nem ütötted meg akkor a növekedés is fájhat. ez persze nem tart hónapokig. ez ilyen vissza térö rossz érzés. ha esetleg intenzívebb és maradandó a fájás keresd fel a körzetidet.
Irhattál volna bõvebben is. Hol fáj, milyen gyakorisággal? Talán a háziorvos segíthet. Esetleg ortopédiai szakrendelés kellene. Lehet bokasüllyedés /Lúdtalp/ amit egy betéttel meg lehet oldani.
Szintén 6 hetesen érzem néha ugyanezt. Nekem a pihenés (fekvés ) és a magneB6 segített eddig! Boldog Babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!