Találatok a következő kifejezésre: 2 napja Ma egy (127 db)

A kérdező hozzászólása: Biztos nem vagyok már terhes?? :-( Annyira szomorú vagyok...
A kérdező hozzászólása: 13 napon volt peteérésem, és 3-4 nappal utána tüszõrepedésem
A kérdező hozzászólása: Lily tesztet használtam
Hát lehet hogy csak késik, de lehet baba is. Nekem a lily teszt már a nem várt elõtt DU-án (!) pozitív lett. Várj pár napot és tesztelj újra! Még van remény! Szurkolok hogy pozitív legyen!
A kérdező hozzászólása: aranyos vagy! de ha már barnázok, sztem lehet megjön, mert a múlt hónapban is így volt. Clostys vagyok egyébként

A megfelelő napon voltunk együtt a férjemmel, 4 napja. Ma egy kevés vérzés volt, pedig a menszimnek még majdnem 2 hete lenne. Lehet, hogy baba lesz?

Legjobb válasz: Ha estleg sikerült is,akkor is csak a tizedik nap körül ágyazódik be,tehát még nem lehet tudni.Meg kell várnod hogy megjön-e a mensesed,vagy nem.Szorítok.

Ha estleg sikerült is, akkor is csak a tizedik nap körül ágyazódik be, tehát még nem lehet tudni.Meg kell várnod hogy megjön-e a mensesed, vagy nem.Szorítok.
Ezt eleg korai lenne megmondani...az meg nem eleg, hogy a megfelelo napookban voltatok eggyutt. A teherbeeses eselye minden egyes ciklusnal 15-20 szazalek akkor ha megfelelo idoben voltatok eggyutt.Ennek az idonek a kiszamitasa pedig eleg hosszas "munka" En sok sikert kivanok.
Szia! Nekem is volt egyszer ilyen, hogy a ciklus közepe táján volt egy kis barnás vérzésem. A doki késõbb azt mondta, hogy tüszõrepedéstõl lehet ilyen. Tehát valószínûleg nem akkor volt az ovulációd, amikor te gondoltad, hanem akkor mikor kicsit véreztél. De nem mondom 100%-ra. Mintahogy az elõttem szóló is mondta, nem egyszerû kiszámolni, hogy pontosan mikor ovulál egy nõ... Sokszor próbálkozzatok, hogy bármikor ha kiszabadul az a petesejt, legyenek ott lesben álló hímivarsejtek! :-)) Sok sikert!

Ma a cicám fenekén volt egy fehér 1-2 cm-es valami. Mi volt az? Macskaféreg? Mert már adtunk neki tablettát csak 2 napja itt egy kóbor cica és hát ugye kóbor. Nem lehet tőle jött át?

Jujjj előre is köszi a válaszokat! Bea

Legjobb válasz: Elõfordulhat ,hogy az volt. Nem hiszem,hogy a kóbor macskától jött, ha csak nem feküdtek együtt és amikor a kóborból kijött véletlenül rámászott a tiédre. Ha meg a tiédbõl jött, akkor a féreghajtó miatt ürülhet.

Elõfordulhat , hogy az volt. Nem hiszem, hogy a kóbor macskától jött, ha csak nem feküdtek együtt és amikor a kóborból kijött véletlenül rámászott a tiédre. Ha meg a tiédbõl jött, akkor a féreghajtó miatt ürülhet.
A kérdező hozzászólása: Értem! Nagyon köszönöm csak hát nem tudtam és féltem kicsit...://
Hogy érzed Õ is vonzódik hozzád?
FürdõbeN. és két nap alatt szerelmes lettél? hiszen nem is ismered... gondold ezt át még egyszer, ne hamarkodj el semmit.
A kérdező hozzászólása: Sorry, nem jól írtam, már régebben is ismertem, de most jobban megismertem. Na ez is értelmes lett..:D
A kérdező hozzászólása: Talán egy kicsit. Amúgy bocsi a sok helyesírasi hibáért.
Fiú vagy, vagy lány?
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.
Pucsíts be neki! XD (Jó ez gonosz volt, sorry XD) Amúgy, komolyabbra fordítva a szót, szerintem próbálj meg vele szemezni, kacérkodni vele. (Mondjuk én fiú létemre annyira nem értek ehhez a dologhoz, szóval én csak ezt tudom ajánlani. :) )

Van egy Samsung Galaxy Ace. Most vettem müködött is rendesen 2 napig ma bedugtam tölteni és azóta van mikor villog a képernyöje. Valyon mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Énis igy jártam nekem is ugyan ilyen telefonom van. Mi elvitük a szerelöhöz volt rajta garancia szerintem ti is nekem az aksiával volt baj. :)

Énis igy jártam nekem is ugyan ilyen telefonom van. Mi elvitük a szerelöhöz volt rajta garancia szerintem ti is nekem az aksiával volt baj. :)
A kérdező hozzászólása: De én netröl redeltem most nem akarom viszaküldeni meg minden... az sok idö valahogy máshogy nem lehet megoldani?
Nem kell visszaküldeni. Elviszed szervizbe.
Ugyan már, csinálsz egy Hard Reset-et (legjobb kikapcsolt állapotban, gombkombinációkkal) és probléma megoldva. Elõtte viszont nézd meg van-e elérhetõ szoftverfrissítés, mert az is megoldhatja a problémát, és ez utóbbi esetben nem ugranak a cuccaid. Ha csak a Hard Reset marad, csinálj egy biztonsági mentést a cuccaidról, ha fontosnak tartod.
Ha sufni gsm boltos (xxl, gsmline, stb), akor kénytelen vagy visszaküldeni, mivel azokon nem él a gyári garancia.
A kérdező hozzászólása: Most müködik... Sztem azért volt mert be is volt dugva meg használtam is és azért túlmelegedett az akku és azért nem ment.
Nem melegedhet túl, ha minden rendben van. Továbbra is baxakodni fog, majd meglátod. Software update vagy hard reset, és jó lesz.
A kérdező hozzászólása: Oké, és hard resetet, hogy kell csinálni?
A kérdező hozzászólása: Csináltam hard resetet és csak így vibrál. Valami más megoldás?

2 napja lefeküdtem egy fiúval és nem védekeztünk:| ez volt az első. Ma kellett volna megjönnie. Reggel vérzett is, de azóta semmi. Akkor ez mi volt? így lehetek terhes?

Legjobb válasz: az is lehet, hogy a szûzhártya átszakadása miatt vérzett. elsõ szex után szokott késni a menstruáció. beléd élvezett? végig védekezés nélkül? mert a terhesség sem kizárt.

az is lehet, hogy a szûzhártya átszakadása miatt vérzett. elsõ szex után szokott késni a menstruáció. beléd élvezett? végig védekezés nélkül? mert a terhesség sem kizárt.
A mi segítségünk neked annyit ér, mint leégett háznál a tûzoltás. Hülye voltál, talán terhes lehetsz, rajtad már csak az ima, késõbb pedig az abortusz segít. Erre mást nem tudunk mondani. Te vagy a lány. Ha megetetnek akkor megszívod és a baba is, mert az anyja egy felelõtlen, buta fruska és ezért kell meghalnia
vmibõl meg kell tanulnod neked is, h ne legyél ennyire buta h nem védekeztek. most már vállald a következményét.
azt kérdezted lehetsz-e terhes.. hogyne lehetnél? mi megválaszoltuk a kérdésed.
Komolyan, nektek már nem tartanak szexuális felvilágosítást, vagy ennyire idióták vagytok?
A kérdező hozzászólása: még nem jött meg.:| de mindig szokott késni szóval még annyira nem vészes a helyzet.. meg citromlevet ittam még valamelyik nap és azt mondják attól is késik xd köszönöm:)
elsõ vagyok. én pedig nem a babát sajnálom.. hanem téged. azzal senki nem segít, hogy leoltja õt! nem azért írta ki a kérdést, hogy megalázzák, hanem mert segítségre van szüksége. ha pl. nektek kiszakadna az óvszer, vagy csak szimplán megijednétek, mert valami közbejött, nem lennétek kétségbe esve?! senkinek nem tesz jót, ha még bántják is. egyszer oké, ha egyvalaki letolja, mert tényleg felelõtlenség volt. de fáj neki eléggé nélkületek is... én is átéltem már ezt szakadással, az elsõnél, szintén. késett 1 hetet, de nem lettem terhes. van, aki 5 éve csak megszakítással védekezik és nem esett teherbe!! (ezt NE kövessétek, csak van ilyen is). van, akinek 2 hetet késik az elsõ után... ha még nem telt le a 72 óra, akkor érdemes 72 órás tablettát bevenni. ha segítségre van szükséged, szólj.:)
jah, és ha rá stresszelsz, az is közbejátszhat a késésnél.:=
Természetesen velünk is megesett már, az én "kiakadásom" inkább annak szól, hogy '"az elsõ, egy fiúval", nem a barátjával vagy valami, és hát sajnálom, nem vagyok konzervatív, de nekem akkor is magas hogy csak úgy összefekszem "egy fiúval", fõleg elsõ alkalommal.
A kérdező hozzászólása: szerintem abba nem menjünk bele hogy ki ez a fiú mert nem ismeritek a részleteket. ez most lényegtelen. igen ismerem. eléggé jól. és csak azt nem értem hogy miért ilyen álszentek az emberek..;) aki megvédett annak pedig köszönöm és a segítségeket is.:)
A kérdező hozzászólása: :) ) aranyosvagy:)
és azóta mi a helyzet? megjött? én drukkolok neked, hogy ne legyél terhes!
na hála az égnek :D (1# vagyok még mindig.:D)
A kérdező hozzászólása: megjött :D
Elõbb tudnod kéne, hogy mitõl lehetsz terhes és csak utána csinálni. Ha fogalmad sincs az egészrõl, akkor minek csinálod... Én csak szegény babát sajnálom, ha véletlen összejött. :/
Én még mindig azon vagyok kiakadva hogy "....lefeküdtem egy fiúval. Ez volt az elsõ...." Nem a barátommal vagy akármi. Egy fiúval. Legalább ismerted? Miért vagytok ilyen ..... én nem tudom ostobák? *ibancok? Vagy mi már erre a megfelelõ szó? Még úgy se tudok "lefeküdni egy fiúval" hogy már 23 vagyok, nemhogy az elsõnél!! HOgy mûködik a világ???? És mért ne lehetnél terhes?? Ezt most komolyan kérdezted? Nem védekeztél! Akkor mit vársz?? Egyébként tényleg nem valószínû a menstruációd várhatósága miatt, dehát vannak még csodák....
ha tegnap szexeltetek és ma kellett volna megjönnie akkor elvileg nem lehetsz terhes. de elenyészõ százalékok mindig vannak.
nem ártott volna védekezdni, de kb ez már a kétszázezredik ilyen kérdés. kérdésedre válaszolva igen lehetsz terhes. 2 nap nem a világ vége, 1 hét után ha nem jön meg akkor sem, vegyél egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: nem élvezett belém. és végig védekezés nélkül.
lehetsz tehes ha nem védekeztetek ha iylen buta vagy
A kérdező hozzászólása: de ez rohadtul nem vicces. segítséget kértem és nem oltásokat.
A kérdező hozzászólása: normális módon is meglehet válaszolni
már az is probléma, hogy ezt neked kérdezned kell. ez tényleg érdekel, mikor lefeküdtél vele nem gondolkoztál el azon, hogy mégis mi a [email protected]ól születik a baba?
2. kommentelõ vagyok. végén leírtam h 2 nap nem a bilág vége majd 1 hét után aggódj ha akor sem jön meg, vagy vegyél egy tesztet a biztonságkedvéért. ha nem élvezett beléd sztem nem leszel terhes.
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Létezik olyan h elõváladék, ami a szex közbe van és attól is lehetsz terhes...
am a témához...van akinek mint például nekem rögtön megjött másnap...és igen utána ami rendszeres volt felborult...szervezet válogatja

Hogyan tudom eltüntetni? Ma buliba megyek, és 2 napja lett egy nagy seb az arcomon. Bekentem aloeverával de csak még feltűnőbb lett és most már vörös.

nem magasodik ki az arcbőrömtől.de ha sok alapozót kenek magamra akkor elkezd kiszáradni, és hámlani a bőröm. az pedig undorító.

Legjobb válasz: Milyen fajta a sebed, ha megkérdezhetem? Vágás, horzsolás, zúzódás? .

Milyen fajta a sebed, ha megkérdezhetem? Vágás, horzsolás, zúzódás? .
A kérdező hozzászólása: inkább horzsolás, a körmömmel kaptam bele. nem mondanám vágásnak mert nem mély
Nem tudom biztosan, de ha van otthon jó szárító krémed megpróbálhatod a seb heges részeit leszárítani és utána felkenni az alapozót, mert úgy már nem tud benne kárt tenni. Vagy próbálkozz a rég bevállt módszerrel, a púderezéssel! :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)

Lehet babó? Ma kellet volna megjönnie, de nem jött és semmi tünetem sincs. Se mellfeszülés, se émelygés, se hányinger.2 napja fájt egy kicsit a hasam, mintha megakarna jönni, de aztán semmi.

Testápoló szer? folyásom van. El?z? hónapban 6 nappal el?bb jött meg és nem olyan volt, mint szokott lenni. Most csak fel vagyok puffadva és már 3 napja nem tudok nagy wc-re menni :(

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy baba, teszt????

Nem hinném, hogy baba, teszt????
A kérdező hozzászólása: És ha babás lennék elmehetnék attól nyaralni? Persze úgy, hogy nagyon vigyázok mindenre.
Nekem sem feszült a mellem, se hányinger, se émelygés, viszont a testápolós folyás nekem is megvolt amikor babás lettem. Szerintem nálad is lehet baba a dologban, de csatlakozom az elõttem szólókhoz: teszt!
Csinálj tesztet. Szurkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Még várok pár napot, aztán tesztelek. De ráadásul jövõhéten indulunk Krétára nyaralni, úgyhogy lehet, hogy nem a legjobbkor jönne.
nekem pontosan 31 naposak a ciklusaim, aztán egyszer csak jött egy 44 napos. azóta megint 31... reménykedtem ezerrel, de nem baba. tesztelj, az a biztos :)
Még reménykedhetsz.
A kérdező hozzászólása: Általában 5-6 napig szokott tartani egyre csökkenõ vérzéssel. Múlt hónapban elsõ nap csak barna, második vérzés, utána meg 2-3 nap barna volt. Egyébként 23 éves elmúltam, minden pontosan 30 naposak a ciklusaim.
A felpuffadás és a wc-zési zavarok a menstruáció tünetei is lehetnek(legalábbis nekem mindig ilyen tüneteim vannak)! Sajnos az, hogy egyszer-kétszer siet néhány napot, máskor késik, az elõfordul, bár attól függ, mennyi idõs vagy!!Persze azért egy tesztet megér a dolog!Az mit jelent egyébként, hogy a menzid nem olyan, mint szokott lenni??Más színû, vagy kevesebb??Érdekelne, mert nekem is vannak ilyen jellegû változásaim, bár én már elmúltam 30 éves, és (sajnos) nem vagyok terhes!
Sajnos ciklusgond van, nem baba!!
Tesztelj!
El, csak ne vállalj semmi felelõtlenséget. Nincs egész napos napozás, se csapból víz (bár Krétán iható, de inkább ne kockáztass), se motorcsónak. Nagyon sok vizet kell inni, a hõség idejét ágyban tölteni, árnyékban. (Egy hete jöttünk haza Krétáról.)

Most 10 hetes a kislányom. Szoptatok, de pótolnom is kell mert már kevés neki a tejci. Ma van a 2. nap hogy egy kis pecsételő vérzésem volt a szülés óta. Nektek is volt így?

Nem tudom minek vegyem ezt.Csak egy kis folt egész nap. Most akkor megjött,vagy kés?bb áll majd be?Spirált szeretnék fel rakatni,és jó lenne tudni mikor van meg.

Legjobb válasz: nekem is voltak pecsételõ vérzéseim aztán megjött egyszer normálisan azóta semmi én is spirált szeretnék felrakatni.te tudod hogy mûködik? mert én az árán kivül semmit nem tudok

nekem is voltak pecsételõ vérzéseim aztán megjött egyszer normálisan azóta semmi én is spirált szeretnék felrakatni.te tudod hogy mûködik? mert én az árán kivül semmit nem tudok
A kérdező hozzászólása: A szoptatos nõknek álltalában nincs mensiük, ezért azt mondta az orvos, hogy ha megyek vigyek egy tesztet, ami negatív, akkor teszi csak fel.Ha megjön a mensim akkor pedig akkor teszi fel.Ennyit tudok én is.Már kérdeztem itt a spirálról dolgokat, de nem igen szoktak válaszolni.Van valami ellenörzõ szál, szt ellenõrizgetni kell valami ilyesmi.Majd elmondja az orvos ha odaérek hozzá.kb 2hét

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!