Találatok a következő kifejezésre: 2 napja óránként elkezd (2 db)

2 napja 3-4 óránként elkezd vérezni az orrom. Ez mitől lehet?

Szerdán enyhe agyrázkódást kaptam, ha ez számít...

Legjobb válasz: Igaz, nem vagyok szakértõ, ... de mindenképpen azt javaslom, menj el orvoshoz! Ma péntek van, szerda két napja volt, szóval, ha az agyrázkódás óta vérzik az orrod, akkor 99%, hogy összefüggésben áll vele. A 3-4 óránkénti vérzés nagyon gyakori, de persze azt is fontos lenne tudni, hogy egy alkalommal mennyi vér távozik. ...Egyébként függetlenül a vér mennyiségétõl, mindenképpen menj el orvoshoz, mert ez nem normális! ... Szerintem ne várd meg a hétfõt, keresd fel még ma az ügyeletet! Jobbulást kívánok! :)

Igaz, nem vagyok szakértõ, ... de mindenképpen azt javaslom, menj el orvoshoz! Ma péntek van, szerda két napja volt, szóval, ha az agyrázkódás óta vérzik az orrod, akkor 99%, hogy összefüggésben áll vele. A 3-4 óránkénti vérzés nagyon gyakori, de persze azt is fontos lenne tudni, hogy egy alkalommal mennyi vér távozik. ...Egyébként függetlenül a vér mennyiségétõl, mindenképpen menj el orvoshoz, mert ez nem normális! ... Szerintem ne várd meg a hétfõt, keresd fel még ma az ügyeletet! Jobbulást kívánok! :)
Szia! Szerintem is minnél hamarabb menj el egy orvoshoz, mert lehetséges, hogy az agyrázkódással kapcsolatban komplikációk is léphetnek fel. Nekem egy öröklött betegségem van; orrsövényferdedség, aminek következtében az orromban legynegült egypár ér fala, ezért naponta 3-4 alkalommal vérzik az orrom... de már megszoktam... :)
Szerintem irány a doki! A vér tényleg vér vagy olyan vizes vér??? Mert ha vizes, akkor AZONNAL dok! Ez akár koponyalapi törés is lehet!!
szia! nem lehet, hogy a hasikája fáj?
Én is a hasfájásra tippelek. Anyatejes, vagy tápszeres a baba? Ha anyatejes, lehet, hogy olyasmit ettél amitõl neki fájhat a hasa. Ha tápszeres, lehet attól, és váltani kellene tápszert. De ezek csak ötletek.
A változékony idõjárástól is érezheti rosszul magát. Az én 4 hós manóm is zaklatott 4 napja, pedig egy kiegyensúlyozott kisfiút ismerhettünk meg korábban a személyében. Az én babám akkor kezdett el bukni amikor a vele született vesetágulata miatt húgy úti fertõzést kapott. A kakija színe nem változott a babádnak a korábbiakhoz képest?
A kérdező hozzászólása: sziasztok! köszönöm a gyors válaszokat! anyatejes a baba, habár napi egyszer sajna tápszeret is kap! a kaka nem változott! az idõjárásra nem érzékeny! szóval nem tuom mi lehet az oka, de egy valami jó ebben átalussssza az éjszakákat, mert annyira kifárasztja magát:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!