Találatok a következő kifejezésre: 2 nap töltöm (39 db)

Nem lesz gond ha abbahagyom az utrogestan szedését? Pár napon belül töltöm a 13. hetet, a dokimhoz 2 nap múlva megyek, még előtte elfogy teljesen a gyógyszer.

Telefonon azt mondta az orvos, hogy ha elfogy nem kell több, hanem szedjek magne b6-ot. Eddig napi 2x2 utrot használtam, a végére lecsökkentettem napi 2x1-re, és pár napja kissé feszül fájdogál a hasam, meg néha mintha meg akarna jönni. Nagyon aggódom. Itt mindenfélét olvasok, olyat is hogy csak a 12. hétig kell mert utána már a méhlepény veszi át a szerepét, de olyat is olvastam, hogy valaki 14-16. hétig is használta. Nem értem a dokim miért nem ír ki még egy adagot a biztonság kedvéért, ugyanis volt már egy vetélésem. Szerintetek gond lesz ha leállok vele?

Legjobb válasz: Nem lesz baj, és 2 nap múlva kérdezz rá. Nekem is abba kell hagynom, de még van gyógyszerem, azt mondta a dokim, hogy szedjem be mind, csökkentve az adagot. Én most kezdtem a 12. hetet, így még kitart 3-4 hétig is. Megígérte, hogy nem lesz baj, biztos igazuk van :)

Nem lesz baj, és 2 nap múlva kérdezz rá. Nekem is abba kell hagynom, de még van gyógyszerem, azt mondta a dokim, hogy szedjem be mind, csökkentve az adagot. Én most kezdtem a 12. hetet, így még kitart 3-4 hétig is. Megígérte, hogy nem lesz baj, biztos igazuk van :)
Szia! Nekem is kellett szednem, napi 2x1-et, de vele párhuzamosan elkezdtem szedni a magnéziumot. Szerintem kezd el nyugodtan szedni a magnéziumot már most, az utrogestant pedig hagyd el nyugodtan, nem lesz semmi gond! Boldog babavárást, és ne aggódj, nem lesz semmi baj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. bízom benne, hogy nem lesz gond. Azért ezt még átbeszélem az orvossal, de ha azt mondta elhagyhatom akkor hiszek neki, mindenesetre jó lett volna nekem is marad még vagy 2 hétre való csak hogy megnyugodjak. MA elkezdtem a magnéziumot. Egyelõre még csak napi 2 szemet fogok, de nem tudom elegendõ e.
Szia! Nekem a 23. hétig kellett szednem, még csak két napja hagyhattam abba, de biztonság kedvéért felírt a dokim még egy adagot hátha görcsölnék...egyenlõre (kopp-kopp-kopp)semmi...szóval úgy látom ez nagyon különbözõ.. Amúgy nekem napi 3x2 magnéziumot is kel szednem úgy a 10. héttõl... 23+2 hetes kismami:)

Ha képfeltöltésre töltök fel képet, van rá lehetőség h leszedjem 1-2 nap után?

Az alakomról szeretnék tölteni fel egy képet, ahogy ezt sokan teszik itt, de nem szeretném h sokáig fent maradjon.

Legjobb válasz: Ha már szerelem szex témakör a kategóriába illik, gyûjtöm a csöcsös képeket amiket a kérdezõk töltenek fel magukról, nehogy letöröljék :DD http://kepfeltoltes.hu/view/120730/408307937k_pfelt_lt_s_www.. http://www.kephost.com/images4/2012/7/27/u0w9c2oe93gjwn8ned5.. http://kepfeltoltes.hu/view/120801/Image10689_www.kepfeltolt.. 17 http://kepfeltoltes.hu/view/120819/67600137k_p_www.kepfeltol..

Ha már szerelem szex témakör a kategóriába illik, gyûjtöm a csöcsös képeket amiket a kérdezõk töltenek fel magukról, nehogy letöröljék :DD http://kepfeltoltes.hu/view/120730/408307937k_pfelt_lt_s_www.. http://www.kephost.com/images4/2012/7/27/u0w9c2oe93gjwn8ned5.. http://kepfeltoltes.hu/view/120801/Image10689_www.kepfeltolt.. 17 http://kepfeltoltes.hu/view/120819/67600137k_p_www.kepfeltol..
használd ezt: http://pics.coldline.hu/ tudsz beállítani auto törlést is, de feltöltés után kapsz egy linket amivel le is tudod törölni.
az elsõt linket mér nem próbálod meg egy sima képpel? vagy van még a zippyshare.com itt azt is ott van hányan nézték meg, meg mikor
A kérdező hozzászólása: na meggyõztetek, inkább nem töltök fel képet:D
egy pár kép hiányzik a gyûjteményedbõl
akkor ott marad. de senki sem látja.
Szeretem ezt a sok naiv embert, akik még elhiszik, hogy le tudod törölni :D:D:D:D
hahaha nincs!
van letölrölheted ha akarod.
Amit feltöltesz az internetre, az már ott lesz az idõk végezetéig.
de lehet olyat választani, hogy nem publikus. akkor ott van, de senki nem tudja megnézni

Ha a választások előtt 2-3 nappal töltöm be a 18. -at akkor lehet szavazni? Mikortól lehet pontosan?

Legjobb válasz: Ha betöltötted a 18-at. majd fogsz kapni elsõ választásról valamit. Ha aznap töltöd akkor is mehetsz. Ez a törvény

Ha betöltötted a 18-at. majd fogsz kapni elsõ választásról valamit. Ha aznap töltöd akkor is mehetsz. Ez a törvény
igy van lényeg hogy választás napján legyél 18
Én pár héttel elõtte fogom betölteni a 18-at és úgy tudom szabad szavazni. :D De jól gondold meg kire fogsz, most elég nagy a tét. :S
.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ az utolsó kettõnek!:)


Akik ittátok a Gyuri bácsi babaváró teacsomagját, nem tolta ki a ciklusotokat? 2 napja késik, viszont a teszt negatív :/ tanácstalan vagyok már!

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy mibõl áll ez a csomag, de ha van benne palástfû, és cickafark, az bizony megkavarhatja a ciklusodat, mert ezek a hatóanyagok befolyásolják a hormonháztartást. Ebbe alapos endokrinológiai kivizsgálás nélkül "belenyúlni" bármilyen természetes alapú készítménnyel, olyan mint ha szalonnázókéssel akarnál hályogot operálni. Ettõl függetlenül, 2 napos késés után negatívat tesztelni nem jelenti biztosan azt, hogy ne lehetnél terhes. Ha késõbb fogantál meg, lehet, hogy 5-10 nap múlva mutatja csak ki a teszt.

Nem tudom, hogy mibõl áll ez a csomag, de ha van benne palástfû, és cickafark, az bizony megkavarhatja a ciklusodat, mert ezek a hatóanyagok befolyásolják a hormonháztartást. Ebbe alapos endokrinológiai kivizsgálás nélkül "belenyúlni" bármilyen természetes alapú készítménnyel, olyan mint ha szalonnázókéssel akarnál hályogot operálni. Ettõl függetlenül, 2 napos késés után negatívat tesztelni nem jelenti biztosan azt, hogy ne lehetnél terhes. Ha késõbb fogantál meg, lehet, hogy 5-10 nap múlva mutatja csak ki a teszt.
A kérdező hozzászólása: Szia. koszi a válaszodat :) ez diófalevél és csalánlevél tea a mit én iszom. akkor még várok egy pár napot, hátha mégis van pocaklakó ;)
Én ittam, nekem nem kavart be, és nem is késett tõle egyszer sem. Terhes sem lettem tõle :-( Viszont azóta kiderült egy-két hormon eredményemrõl, hogy nem jó, tehát valószínûleg esélyem sem volt. Sok sikert!
Nem tom svarcikám... Én nyáron kimegyek a napra, oszt pár óra és barnább vagyok. Lehet, hogy nap? És ez jó? Mittomén...
A kérdező hozzászólása: komoly válaszokat várok.
Az a baj, hogy elolvastam a kérdést, csak a fõoldalon, és tudtam, h te írtad ki... Neked hiába mondunk bármit, nem érted meg... De nézd meg a jumbo összetételét, annak ehhez hasonló a ch:fehérje aránya
szerintem a fehérje 1:1 ben beleszállt az izmokba!!44
5-ös vagyok. Nekem is fiam lesz, és apa után Tamás lesz:) )) Már nagyon várom, õ lesz az utolsó baba...
Biztos, hisz max. hét kéne belül így vagy úgy meglesz a baba:) )
8-as vagyok. Ha nem indul be a szülés a dátumig, akkor beküldenek kórházba megfigyelésre, és vizsgálatok után beindítják. Nekem május 13. a dátumom, de az UH szerint sokkal nagyobb a baba, ezért 6-án be kell feküdnöm a kórházba, mivel császár lesz. Már csak azon imádkozom, hogy addig ne induljon el :)
5-ös vagyok. Nekem elsõ gyereknél úgy volt, hogy 40+6 kellett volna befeküdnöm és akkor indítás lett volna. De 40+5 megindult magától:) Második gyereknél 40+1 voltam NST-n, ami nem lett valami jó és a doki megvizsgált, kicsit tágított kézzel. Hazafele elkezdõdtek a fájások és estére meglett a baba:) Hát most ugye 38 hetes vagyok, nem bánnám ha már indulhatnál szülni...
Sziasztok! Én kedden töltöm a 40. hetet, bár az utolsó UH szerint már betöltöttem... Nekem is vannak fájásaim, ma például a boltba menet azt éreztem, hogy nem bírok tovább menni. Étvágy nekem sem a régi, és tegnap erõs hasmenésem volt. Ezek az elõjelek sajnos nem jelzik a szülés közelségét napokban mérve, lehet hogy még ma, lehet hogy csak egy hét múlva indul. Egy hete például a kórházban kötöttünk ki, miután az éjszakát végig görcsöltem- persze hazaküldtek. Majd akkor jöjjek vissza, ha a fájások rendszeressé válnak. Ha nem indul be a szülés a kiírt dátumig, hogyan tovább???
5-ös vagyok. Köszi, nektek is a legjobbakat:) ))
8-as vagyok.. Csupa kisfiú :) )) A legjobbakat csajok. Kitartás..
Hát, nem tudom mit jelent, én ma töltöttem a 39. hetet, már 2 hete is teljesen nyitott voltam, bõ hete minden este 3-4 óra hosszat rendszeres fájásaim vannak, étvágyam már nekem sincs, de baba sehol...
Gratulálok, könnyû szülést és nagyon sok boldogságot a babához! Nekünk is kisfiú, Dániel lesz a neve.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!Kedves utolsó!kisfiú, elsõ baba és Dávid lesz a neve:) 1-re vagyok kiírva.
Nekem is 3. baba :) és 38. hetes vagyok. Hétfõhöz egy hétre kell befeküdnöm a kórházba, mert valószínûleg most is császárral fogok szülni. Gyakran keményedik nekem is a pocak. Nektek mi lesz, kislány vagy kisfiú? Mi lesz a neve??
Én már 1 hete érzem ezeket a tünetetket. Sõt a baba feje már 2 hete be van ékelõdve, a méhszáj nyitva. 1 hete voltam bent fájásokkal a kórházba, szépen ki is mutatta a ctg, de hazaküldtek mert nem voltak elég erõsek, aztán estére elmúlt. nekem napi szintem van, hogy 30-40 jó erõs jósló és keményedés van. Sajnos nem jelent ez semmit:( Pedig nálam már harmadik baba. 38hkm.
Bármikor elindulhat most már a szülés. Kitartás, sok erõt, és fõleg egészséget kívánok nektek :) (...és úgy kell nyomni, mint mikor wc-zik az ember.. ezt mindenkinek mondom, mert mikor szültem, két kismami is hasra nyomott, jól elpattogtak az erek a szemükben szegénykéknek.) A legjobbakat!!!
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm mindkettõtöknek!
en meg nem szultem, de szerintem a szervezeted jelzi, hogy kozeleg a nagy nap. konnyu szulest kivanok, es egeszseges babat s anyukat! majd irj, hogy hogy volt. szoritok! 19hkm.
Nekem a második szülésem elõtt 4 nappal ugyanezek a tüneteim voltak. :o) Könnyû és gyors szülést neked!

Torrent oldalról, ha töltünk le, és nem tudjuk seedelni, mert mondjuk egy régi film amit senki sem tölt, akkor az tényleg ugy van, hogy 2 napig ha bennehagyjuk a kliensünkbe, akkor a rendszer visszatöltöttnek veszi?

Legjobb válasz: A két napot keveslem de ha elolvasod az oldal szabályzatát mindenre fény derül.Ezért írták,hogy felvilágosítást kapjanak a felhasználok az oldal mûködésérõl és szabályairól.Seed kötelezettség menü pontban biztos,hogy le írják a kötelezõ seed idõt.

A két napot keveslem de ha elolvasod az oldal szabályzatát mindenre fény derül.Ezért írták, hogy felvilágosítást kapjanak a felhasználok az oldal mûködésérõl és szabályairól.Seed kötelezettség menü pontban biztos, hogy le írják a kötelezõ seed idõt.
A kérdező hozzászólása: A szabályzatban az szerepel, hogy a seed idõ min. 7 nap, és hogy a tartozásokban látom hány napja seedelem. De én pont azt írom, hogy ha nem tudom seedelnei, mert nem tölti senki! Ez arra is vonatkozik? 7nap után kitörölhetem ezeket? Tartozásban nincs is benne.
Olyan dolgokat tölts le a gépedre, amit sokan töltenek le (200+), mert valószínûleg a letöltés többszörösét tudod visszatölteni, így javíthatod az arányodat, jóllehet nagyon sok gigabájt számodra nem tetszetõs tartalmú tárhelyet emészt fel. De hát nincs mit tenni, hogyha késõbb is szeretnél alkalmi kincseket letölteni. Minden torrentoldalt kizárólag a feltöltésed értékeli, de de az már nem, hogy mibõl töltötted vissza. (pl. a nálad meglevõ ritka letöltéseidet belátható idõn belül úgysem tudod 1:1 arányban visszatölteni 2-3 leecher esetén). Nekem egy letöltés Seed idejét sem nézték zárt trackeren, külföldön sem.
Igen az a nyák dugó. Nekem a 36.héten ment el, még is tulhordtama lányomat 6 nappal.
Igen, valószínû a nyákdugó volt, de az akár hetekkel szülés elõtt is távozhat, csak annyit jelent, hogy nyílik a méhszáj. Ettõl még húzhatod sokáig.
Hát én nem tudom, nekem mikor a szülészeten távozott, és megláttam, nem jutott volna eszembe megkérdezni, hogy ez az volt e, mert egyértelmû volt.Az olyan valami, hogy ha az kijön, nem kevered össze semmivel, nem fogsz rákérdezni, hogy ez az e.Aztán te tudod.
Valószínûleg az. Nekem pénteken jött a nyákdugó, vasárnap szültem. Minden terhesség (de nem szeretem ezt a szót) más. Nyugi, tudni fogod, mikor jött el az idõ!
Lehetett, én leginkább egy zselé állagú, áttetszõ anyagnak láttam. Ha elmegy, még utána heteid is hátra lehetnek. Nekem mondjuk a szülés elõtt másfél órával ment el a kórházban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Még egybe vagyunk!Eredetileg február elejére vok kiírva!De remélem még kibirja egy kicsit!

A heten toltom a 37. hetet, 2 napja furan erzem magam. Ugye mar tud lelegezni a babom ha par napon belul mgszuletne? !

35 hetes uh-on 2800 grammra saccoltak,36 hetes mehszajam 2110 volt.Milyen sulyra szamolhatok ?

Legjobb válasz: Szia!Ilyenkor már tudnak lélegezni.Ne ijedj meg.Gondolj az ikrekre!Õk ilyen sokáig csak nagyon ritka esetben maradnak bent.A sulyt nem tudnám megsaccolni.

Szia!Ilyenkor már tudnak lélegezni.Ne ijedj meg.Gondolj az ikrekre!Õk ilyen sokáig csak nagyon ritka esetben maradnak bent.A sulyt nem tudnám megsaccolni.
Az én fiam a 35. héten született meg és "tudott lélegezni". Ez miatt ne izgulj, mert úgy tudom, hogy megfelelõ ellátással már akár a 21. héttõl is életképes egy magzat. Az én manóm 2700g és 47 cm volt amikor megszületett, pedig azt mondták, hogy biztosan nincs több 2300g-nál. Szóval a saccolás nem pontos. Ha most megszületne biztosan lenne 3 kiló fölött, mert az utolsó hónapban rohamosan nõnek. Ne izgulj. Kitartás és könnyû szülést kívánok.
Szia!A tesóm 35 hetesen szülte a pici lányát, és ne aggódj, kiválóan tudott már egyedül lélegezni a picúr.A te babád is normál méretû babaként jön már a világra(ha esetleg) elõbb szülsz.Õ már egy fejlett baba, nem lesz vele gond.Az hogy mekkora lesz a pici, az kérdéses, mert itt sokan írták, hogy eléggé rosszul tippelnek az orvosok.Az én dokim szerint plusz-mínusz 10%-ot tévednek, de ezt nem hiszem.Szerintem többet.De ne gondolkodj ezen, majd kiderül hogy megunta-e a babód a pocaklétet, cagy csak az idõjárás miatt vagy furán te is. :) Boldog és könnyû szülést kívánok neked! Egy 34 hetes kismama
A betöltött 37. héten már koraszülöttnek sem számít. Érett a baba ekkortól. Ne aggódj.
Az én kisfiam 10 hós lesz, 37+3 hetes voltam, amikor megszületett.3090 gramm, 53 centi volt.AZ Apgarja 9/10 volt, és nem egész 3 nap múlva már otthon is voltunk.Teljesen érett már a babád, ne aggódj.Jó egészséget mindkettõtöknek!
Az én lányom a 37.hétre jött, és nem volt semmi gond.Teljesen jól fejlett 2900grammos 52 centis nagyszájú kiscsajt szültem. Nyugi!Nem lesz semmi gond! Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: koSZONOM A VALASZOKAT!JO BABAZAST MINDENKINEK!
Nem lenne semmi baja, ne aggódj! Én a 36. héten szültem, 3050 g lett, és teljesen egészséges. Nem is került inkubátorba.

Mi lehet a telefonom baja mert 2 napja ezt csinálja, hogy feltöltöm megnézem rajta az időt és mire hazajövök valahonnan lemerül meg ha felteszem töltőre tűzforró talán új aksit kéne bele venni vagy a telefonnal van a baj?

Használtan vettem ebben az évben így nem akarnék új telót venni.

Legjobb válasz: Nagy baklövést csináltál! Én soha nem vennék mobilt használtan, akármilyen keveset használt, lásd a saját példádat! Az új igaz, hogy többe kerül, de ártól függõen minimum 1, de akár 2 év garancia is van rá. Úgyhogy ha jó telót akarsz, kénytelen leszel venni újat! És az újat szó szerint értem, ne csak neked legyen új

Nagy baklövést csináltál! Én soha nem vennék mobilt használtan, akármilyen keveset használt, lásd a saját példádat! Az új igaz, hogy többe kerül, de ártól függõen minimum 1, de akár 2 év garancia is van rá. Úgyhogy ha jó telót akarsz, kénytelen leszel venni újat! És az újat szó szerint értem, ne csak neked legyen új
Akku gond lehet.
A kérdező hozzászólása: 1. Kommentelõnek... nem ez a kérdés.. am meg már volt máskor is használt telefonom és képzeld miután megvettem 2 évet kibírt.. tovább is bírta volna, ha nem esett volna vízben ennyit meg errõl..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!