Találatok a következő kifejezésre: 2 nap nem kellene (54 db)

Szia én is így vagyok vele, de én még nem tesztelek, megvárom a hétvégét, nekem holnap kellene megjönnie. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: szia én sem tesztelek még majd inkább péntek környékén remélem mind kettõnknek baba van!szoítok én is!
Húúú szorítok nektek, szerintem se teszteljetek, ha kibírjátok, majd csak a 7 végén... És gratula ha babás vagy
Szia! Én is így voltam!Sose fájt a mellem most igen! Szombatra nem vártam! Tegnap és ma teszteltem! Pozitív lett mindkettõ:) ! Sok sikert:) !!
A kérdező hozzászólása: hû remélem nekem is poz lesz bár még nem vettem meg mert nem bírnám ki hogy ne csináljam meg inkább majd csak pénteken veszek!meg hátha addig megjön, de a mellem még mindig fáj oldalt, egész kellemetlen de ha babát várok akkor én mindet kibírok!majd írok hogy mi lett az eredmény!

Normális, hogy a szakdolgozat védésem előtt 2 nappal nem 3 kérdést, hanem 3 (elméletileg több napot igénybe vevő) feladatot kaptam? Mintha tovább kellene írnom a szakdogámat specifikálódva a megadott területekre.

A védés lényege nem az, hogy kiderüljön az illet? írta-e, v. koppintotta vhonnan? Természetesen én írtam, de ilyen "kérdésekre" nem számítottam. Így jártam?!

Legjobb válasz: egyrészt az a funkciója, hogy bemutatod, és meggyõzöd az opponensed, hogy ez a te munkád. Másrészrõl a bíráló rákérdez olyan dolgokra, amiket nem ért, vagy kimaradt, ezért kaphattad a feladatokat, én is így voltam kértek még plusz diagramokat meg ilyesmik. Nyugi, minden ok lesz. Elsõre nagy melónak tûnik, de ha nekifogsz menni fog gyorsan

egyrészt az a funkciója, hogy bemutatod, és meggyõzöd az opponensed, hogy ez a te munkád. Másrészrõl a bíráló rákérdez olyan dolgokra, amiket nem ért, vagy kimaradt, ezért kaphattad a feladatokat, én is így voltam kértek még plusz diagramokat meg ilyesmik. Nyugi, minden ok lesz. Elsõre nagy melónak tûnik, de ha nekifogsz menni fog gyorsan
bocsi az offért, én most írom a szakdogámat, és ez nekem új, hogy kérdést kapsz...ez hogy van, meg mibõl áll? leadod a szakdogát és védésen nem csak el kell mondanod, hogy mirõl szól, hanem kérdeznek is? vagy ezekszerint elõre kapsz kérdéseket? mibõl írtad és milyen feladatokat kaptál?
A védés elõtt az opponenstõl kapsz egy bírálatot, amiben elemzi a dolgozatodat az erõsségeivel és a hiányosságaival együtt. Ekkor a bírálatban szerepel 1-3 kérdés, amire majd a védésen kell válaszolnod. De ezek valamilyen szinten iskolánként eltérnek szerintem, hogy pontosan hogy van.
Mi nem is kapunk elõre kérdéseket. Bármit kérdezhetnek:(
Ha kapsz elõre kérdéseket, az sem azt jelenti, hogy mást már nem kérdezhetnek. De nyugi, ez a te munkád eredménye, amivel te dolgoztál hónapokon, vagy éveken keresztül. A védés lényeg igazából az, hogy az opponensed megértse a kutatásod logikáját, a problémához való hozzáállásod miértjeit, azt pedig el tudod mondani. NYUGI!!!! És mindenkinek sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: Sajnos ma reggelre megjött! Nagyon elkeseredtem! :(((
Ha nem jön meg akkor rá 2 napra reggel tesztelj. Ha elõtte csinálsz nem biztos hogy kimutatja. Van aki barnázik (lehet beágyazódás) menzi elõtt és mégsem jön meg. Várj pár napot és a hétvége körül tesztelj! Szorítok! Remélem pozitívat tesztelsz!
sztem ez beágyazódás lehet drukkolok...de még ne tesztelj majd hét végén legkorábban
A kérdező hozzászólása: Köszi! Nagyon reménykedek! Remélem sikerül!! Szerintem péntek reggel tesztelek egyet!

2 nap mulva kellene megjönnie, de a terhesség tüneteit érzem, bár még teszetet nem csináltam. Az normális, ha átlátszó v tejszínü váladék jön belőlem? Vagy ez azt jelenti, hogy mégse vagyok terhes?

Most is hányingerem van, meg olyan érzésem, mintha meg akarna jönni.

Legjobb válasz: Szia! Én is éreztem a tünteteket, jókor is voltunk együtt, késett is, de tegnapra utolért sajnos a piroska...nekem is tejszerû-színû volt a folyásom és a hõm meg 36,8. Így tudtam hogy meg fog jönni csak idõ kérdése...Várjál pár napot 4-5 és utána tesztelj. Drukkolok!

Szia! Én is éreztem a tünteteket, jókor is voltunk együtt, késett is, de tegnapra utolért sajnos a piroska...nekem is tejszerû-színû volt a folyásom és a hõm meg 36, 8. Így tudtam hogy meg fog jönni csak idõ kérdése...Várjál pár napot 4-5 és utána tesztelj. Drukkolok!
Szia! Lehet, hogy csak annyira szeretnéd, azért érzed a tüneteket. Várd meg a menszi nem várt idõpontját, és ha nem jön januárban mikulás, csinálj tesztet. Azért szorítok, mert én is pont így voltam, 4 nappal a menszi érkezése elõtt lettem + tesztes. Lehet, hogy babát vársz:) Ha nem bírod ki, vegyél nagy érzékenységû tesztet, de ha negatív, ne keseredj el. Még korai lehet:) Szorítok!!
Szia, én is éreztem a terhességi jeleket, még a mensi elõtt, és nagyon boldog voltam, elsõre sikerült a baba. A jelek semmi korábbihoz nem voltak hasonlíthatóak, szerintem ezt megérzik a nõk. Várd meg a mensi esedékes napját, próbálj ki egy tesztet. Nekem már akkor erõs második csík volt rajta. Ha negatív esetleg, akkor várj pár napot, mert lehet, hogy nem középidõben, hanem kicsit késõbb fogant. Nagyon drukkolok!!

26 hetes terhes vagyok. A hüvelyben érzett szúrás normális? Mitől lehet? Megfázás, vagy együttlét után is előjöhet, vagy a gyerek miatt? Nekem máskor is volt. És alhasi fájdalom? 2 napja nem tudtam sokat feküdni, azóta tart. Többet kellene pihennem?

Legjobb válasz: Normális a szúrás a hüvelyben,nekem végig volt szülésig,megijedtem de a dokim szerint ez nem probléma.Alhasi fájdalom is belefér,kivéve ha nem túl erõs,görcsös mert akkor érdemes megnézetni.A baba már elég nagy ahhoz,hogy ilyen "tüneteket" okozzon:) Több pihi jó lenne. Jó babavárást.

Normális a szúrás a hüvelyben, nekem végig volt szülésig, megijedtem de a dokim szerint ez nem probléma.Alhasi fájdalom is belefér, kivéve ha nem túl erõs, görcsös mert akkor érdemes megnézetni.A baba már elég nagy ahhoz, hogy ilyen "tüneteket" okozzon:) Több pihi jó lenne. Jó babavárást.
Szerintem igen, mivel ott az a csík, még ha halványan is:D
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam reggel egy x-epilt ami erõsebb pozitív lett és egy predictort ami pedig negatív http://kepfeltoltes.hu/view/131113/DSC_0908_www.kepfeltoltes..
Valami fejlemeny van e? Teszteltel e?
Valószínûleg nem volt elég hcg a délutáni vizeletedben. Inkább reggel tesztelj ebben a korai idõszakban. Még az is lehet hogy rossz volt a teszt. (a medilabos nem te voltál? mert akkor meg is van a vàlasz) Ha újra tesztelsz, majd írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam egy tesztet délutáni vizeletbõl, 25-ös erõsségût, de azon semmi csík :( negatív teljesen.Holnap kéne megjönnie, mostmár kíváncsian várom, hogy mi lesz. Pedig már kezdtem beleélni magam.
Szia!Teljesen pozitív, gratulálok! Amiért írtam neked, az az, hogy ne aggódj, hogy halvány, mert nálam ilyen volt még jó 10 nappal a menzi elmaradása után is, nem erõsödött semmit.Eléggé megijedtem, hogy akkor most mi lesz, de hálistennek már lassan a 23. hetemet "taposom" a picúrral! :) Szóval csak nyugi!Nekem még ilyen sem volt nemvárt elõtt.Sõt több napig nem látszott csík, csak legalább 3-4 nappal utána, és az sem volt még csak ennyire sem "erõs"! :D
Egyértelmûen pozitív mindkettõ, a menstruáció ideje elõtt 2 nappal meg teljesen normális, hogy ilyen halvány.
Igen , 10 percen belül kell megjelenni, és a tájékoztatót ha elolvasod, akkor benne van az is, hogy mennyi idõn belül kell megjelennie, és az is, hogy a halvány csík is pozitív
A kérdező hozzászólása: Az normális, h ezeknél a teszteknél nem feltétlen 2 perc alatt jelenik meg a halvány csík, hanem akár 6-8 percet is igénybe vett?
Igen pozitiv :) Par nap mulva eross lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem mutogatni szeretném, csak soha nem volt még rá szükségem, h tesztet csináljak és nem tudtam megítélni, h így is számít e! Köszönöm válaszokat!:) Akkor azért halvány még, mert még nagyon az elején vagyok?
Igen, gratulálok!
Erre a kérdésre már reggel is válaszoltak, hogy pozitív Vagy csak mutogatni szeretnéd?
Igen, ez pozitív! Az nem baj, hogy halvány, 2 nap múlva erõsebb lesz! Gratulálok! :)
Mindkettõ pozitív. Gratulálok!
Ne viccelj ez mindkettõ pozitív! A felsõ halványabb de pozi.

2 éve szedek fogamzásgátlót eddig minden rendben volt. Most azonban erőteljes barna folyás jelentkezett pedig még 7 napig nem kellene megjönnie. Mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Fogamzásgátló mellett is lehet terhes valaki. Az erõteljes folyás pedig egy spontán vetélésre utal. Én erre gondolok.

Fogamzásgátló mellett is lehet terhes valaki. Az erõteljes folyás pedig egy spontán vetélésre utal. Én erre gondolok.

A férjemmel minden nap szeretkezünk mert nagyon szeretnénk babát. így nem lesznek gyengék a spermák. Vagy 2-3 naponta kellene?

Legjobb válasz: 2 naponta kellene vagy 3. mi is igy csináltuk és mondta a doki hogy ha termelödik is sperma az még csak össze vissza mozgo éretlen fejü spermakezdemények, nemtudnak megérni ha minden nap ürit. igaza lehet, jövö honaptol 2 naponta csináljuk vagy 3 naponta.. sztem nem jo mindennap. 32

2 naponta kellene vagy 3. mi is igy csináltuk és mondta a doki hogy ha termelödik is sperma az még csak össze vissza mozgo éretlen fejü spermakezdemények, nemtudnak megérni ha minden nap ürit. igaza lehet, jövö honaptol 2 naponta csináljuk vagy 3 naponta.. sztem nem jo mindennap. 32
Én egy fél évig nem estem teherbe a "mindennapos" módszerrel. Az orvos azt mondta, 24 óra alatt nem tud elegendõ, jó minõségû sperma termelõdni. Az orvos tanácsára átálltunk a kétnaposra, és azonnal meglett az eredménye! A 3 napot már túlzásnak tartom, mert egyénfüggõ hány órát él a spermium, a 48 óra a tuti! 19 hetes
Úgy bizony!2-3 nap kell, hogy megfelelõ számú és minõségû termelõdjön!
Egyettertek a 17:56-os valaszadoval. A ket nap a tuti. A 48 ora az a legbiztosabb. Persze a 3 napossal is belel lehet talani de olvastam valahol, hogy a spermak termekenyito kepessege 48 ora. Varj mindjart megkeresem neked a neten: A peteeres resznel irja az elejen: http://bebilap.hu/terhesseg/hetek/1_11_het.htm Van egy olyan resz, hogy meddig eletkepes a spermium: http://www.szexualitas.hu/print.php?id=129&catid=1
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszokat megpróbáljuk 2 naponta hátha sikerül. mert már nagyon régóta probálkozunk de hiába.
Mit jelent a nagyon régóta? Mert 1 év még természetes a próbálkozásra.Ha azon is túl nem árt vizsgálódni.Czeizel Endrének volt egy írása, amiben az volt, hogy 2 nap a tökéletes, esetleg 3 nap.Utánna már "elöregednek".Mi 3 naponta csináltuk.A 2.hónapban sikerült, csak missed lett a vége! :-(( Így megint várunk, és bízunk, hogy megint sikerül majd ilyen hamar...
A kérdező hozzászólása: van egy 6 éves lányom vele szinte röktön sikerült teherbe esnem. De most 1-éve probálkozunk de nem sikerül, pedig már itt lene az idelye a testvérkének

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!