Találatok a következő kifejezésre: 2 nap nem (3091 db)

Anyira náthás vagyok és bevan dugulva az orom, hogy mindjá megfuladok, már 2 napja nem aludtam! Mit csináljak?

Legjobb válasz: én 11 napig próbáltam kigyógyulni,nem akartam ezzel dokihoz menni,mondván,csak egy kis nátha...tesóm 3 nap alatt meggyógyult...nekem fájt a fejem,torkom,fülem,én se bírtam aludni..kipróbáltam már mindent,de egy homeopátiás szer használt,2 nap alatt...Coryzalia,40 db,995.-ha gondolod,próbáld ki,nekem csak ez vált be! Jobbulást!

én 11 napig próbáltam kigyógyulni, nem akartam ezzel dokihoz menni, mondván, csak egy kis nátha...tesóm 3 nap alatt meggyógyult...nekem fájt a fejem, torkom, fülem, én se bírtam aludni..kipróbáltam már mindent, de egy homeopátiás szer használt, 2 nap alatt...Coryzalia, 40 db, 995.-ha gondolod, próbáld ki, nekem csak ez vált be! Jobbulást!
Igyàl forro mézestejet, kamillàval pedig inhalàlj!
Fogd meg magad és menj el orvoshoz. Akár éjszaka is mehetsz az ügyeletre.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!Voltam már orvosnál, de nem ér semmit!
Nagyon sajnállak, most az én gyermekem is így szenved, mint Te. Nálunk az orrspray sokat szokott segíteni, vagy az eukaliptusz olaj zsebkendõre csepegtetve, és azt szagolgatni. Aztán ha meggyógyultál, nem ártani egy kicsit gyakorolni a helyesírást. Jobbulást!
inhalálj lefekvés elõtt, nekem az segített.

Vietnámi csüngőhasú malacom, egyik napról a másikra nem evett, nem ivott, 2 napig. Kihívtam az állatorvost, adott erősítő injekciót, még 2 nap nem evés, egyik nap elkezdett enni. és másnap megint semmi. A szeme is kicsit piros, lehet sertésinfluenza?

mi baja lehet?van valakinek tapasztalata ez ügyben?

Legjobb válasz: Kérdéssel a kérdésre: Fekszik és el van magának vagy pedig szaladgál és le se lehet lõni ? Ezen kívül kan vagy koca ?

Kérdéssel a kérdésre: Fekszik és el van magának vagy pedig szaladgál és le se lehet lõni ? Ezen kívül kan vagy koca ?

Hol keressek olyan munkát, ahol megértik, hogy heti 2 nap nem tudok bemenni?

Mindig ugyanazon a két napon nem tudok bemenni. Kereskedelemben dolgoznék amúgy, mennyire rugalmasak vagy megért?k? Illetve hol valószín?bb, hogy ezt megengedik nekem?

Legjobb válasz: Melyik két nap amirõl szó van? Hétfõ és a péntek?? Egyébként kereskedelemben néha -néha meg lehet oldani hogy a 2 napot elcseréled a kollégáddal. De rendszeresen állandó jelleggel nem. Nem fogsz egy olyan kollégát sem találni aki állandóan hosszú mûszakozna a te kedvedért.

Melyik két nap amirõl szó van? Hétfõ és a péntek?? Egyébként kereskedelemben néha -néha meg lehet oldani hogy a 2 napot elcseréled a kollégáddal. De rendszeresen állandó jelleggel nem. Nem fogsz egy olyan kollégát sem találni aki állandóan hosszú mûszakozna a te kedvedért.
Az sem mindegy melyik két nap. Mert ha mindig a két hétvége, akkor tuti nem megoldható. Nálunk ez összeszokott csapatban megoldható volt, hogy az egyik csaj suliba járt, így csütörtökönként nem dolgozott. De egy új emberrel, nem tudom mennyire megy, hogy már a felvételkor kikötéseket tesz.
Pl. buszvezetõ vagy olyan munkák, amik heti 7 napon kell csinálni. És ugye neked akkor az a két nap lesz a szabadnap. Ez biztos megoldható.
A kérdező hozzászólása: Nincs buszos jogsim:) )) Eladó tudnék lenni, az meg legtöbbször 2 munka, 2 szabad, vagy 1 munka 1 szabad. És elvileg az 1 vagy 2 szabadot úgy kapnám, ahogy kijön éppen. De ezt meg lehet beszélni arra a két fix napra? Ezzel tulképp a másikkal szúrnék ki aki ellentétes napokon dolgozik, mert neki indokolatlanul kéne több munkanapot benn lenni egyszerre (az már más kérdés h utána vissza is kapná egyben a szabadjait) na nem tudom hogy értelmesen írtam le, de remélem értitek. A bajom az, hogy sok ember szívna csak miattam, és ezért gondolkozok hogy vajon megengednék-e.

2 hete szültem és már 2 napja nem vérzek. Előfordul hogy csak "szünetel" pár napig, vagy végleg elmúlhatott?

Legjobb válasz: tnap ahogy kiirtam a kerdest,ra 2-3 orahosszara elkezdett folyni vmi belolem. na gondoltam elkiabaltam :) megneztem es rengeteg barna folyas szeru (tehat t.betetre nem merek valtani). de azert remenykedem h "csak" barnazas es a verzes mar nem jon vissza :) koszonom a valaszokat

A kérdező hozzászólása: tnap ahogy kiirtam a kerdest, ra 2-3 orahosszara elkezdett folyni vmi belolem. na gondoltam elkiabaltam :) megneztem es rengeteg barna folyas szeru (tehat t.betetre nem merek valtani). de azert remenykedem h "csak" barnazas es a verzes mar nem jon vissza :) koszonom a valaszokat
Igen, mindkettõ lehetséges. (akár egy hét szünet is belefér):o) Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Hát ez elég szomorú... :O Gondolom csak "szünetel", elsõ babát szültem. Köszönöm amúgy :)
Elsõ baba után én 5 hétig véreztem, ebbõl 3 hétig a legnagyobb méretû inkontinencia betét kellett, szóval ahhoz képest Te most jó vagy! :o) De azt hiszem, itt mindegy hányadik baba, nekem minden szülés után máshogy volt...
Hát nálam kb. 4-5 hétig tartott
Nálam szünetelt. Sõt. Már a szülés után egy hétre elmúlt a vérzés (itthon már amúgy is csak tisztasági betét kellett, annyira kevés volt, persze napi 3-4-et cseréltem azért, de a higénia miatt, nem a mennyisége miatt) 3-4 napig volt rendes folyás, tisztasági betét, már örültem, hogy felvehetek tangát megint, erre egyik nap állok a konyhában, és valami elkezdett folyni belõlem. Ismét véreztem. Még jó, hogy nem az utcán jött rám. Ok, akkor megint intimbetét (valami normált vettem, mert az is nagy volt már a mennyiséghez), másnap megint nem. És ezt játszotta, hogy minden másnap véreztem, megint másnap nem. Na, így hogy induljak el bárhová is.... A rendes betétet nem pocsékolnám.... Lassan 3 hete szültem, most már csak tisztaságizom, már a tangát is megkockáztattam.... Szóval ilyen bénán is alakulhat :o))
Szia! Én is két hete szültem és nekem is van olyan nap, hogy szinte nincs semmi. Aztán másnap vagy harmadnap újra jobban van. Szerintem nálad is szünetel, lesz azért még valami biztosan.. De ha nem, akkor meg örülj! Üdv, 3fiús anyuka.
én szülés után 1 hétig véreztem.azóta semmi.ez volt 8 hete...

Mit tennétek, ha a terhesség vége felé 2 napig nem éreznétek mocorogni a babátokat? Megvárnátok egyáltalán, hogy 2 nap elteljen?

Én amikor terhes voltam, már akkor orvoshoz mentem amikor hirtelen lelassult a mozgása. Viszont ismerek egy kismamát, aki 2 napig várt és azért nem ment orvoshoz, mert messze van a fogadott dokija és nincs kocsijuk, nem talált senkit aki bevigye. Megjegyzem helyben van sztk, ahol ugye nőgyógyászat is van... Azóta nem tudom ezt kiverni a fejemből.

Legjobb válasz: Én elõször elmennék a védõnõhöz helyben, hogy nézze meg a szívhangot( de már 1 nap után, ha semmilyen mozgást nem éreznék). Csak utána mennék dokihoz.

Én elõször elmennék a védõnõhöz helyben, hogy nézze meg a szívhangot( de már 1 nap után, ha semmilyen mozgást nem éreznék). Csak utána mennék dokihoz.
Szia! Én sem várnék, maximum 1 napot, nekem elsõ baba és kicsit túlparázom is, eddig kétszer mentem dokihoz mert nem éreztem mozogni.. elõször nem is telt el a 12 óra és a saját dokim le is cseszett hogy miért nem mentem hamarabb, másodjára ügyeletre kellett bemennem és majdnem hazaküldtek hogy hát ennyi idõsen ez még teljesen normális hogy nem érzem mozogni(24 hetes voltam) és a nõ még megakarta nekem magyarázni hogy de hát csak most kezdtem érezni a babát, nem? Szerintem el se hitte amikor mondtam neki hogy már a 15. héttõl érzem. Nagyon flegma volt, de akkor is megérte bemenni, mert legalább megnyugodtam. Inkább menjünk be ezerszer feleslegesen, mint hogy egyszer elkésve...
Nem várnék.Nálam egyszer volt olyan a vége felé hogy egész nap nem mozgott, csinálhattam akármit nem mozdult meg.Este már annyira meg voltam ijedve hogy már azon gondolkoztam hazahívom a férjemet a munkahelyérõl(éjjelre ment)és bemegyünk a kórházba.Mire végre megmozdult a kislányom.Mondhatom hatalmas kõ esett le a szívemrõl. A lényeg én tutira nem várnék.
Uhh... nagyon parás voltam, (elsõ babám elhalt, megállt a szívmûküdése), ezért én tuti nem vártam volna 2 napot, de még 1-et sem! Ha néhány óráig nem éreztem, akkor addig mozgattam, piszkáltam, bökdöstem a pocakom, hogy legalább egy egyértelmû, érezhetõ rugása legyen. Ha nem lett volna, én még aznap mentem volna a dokihoz. Biztos úgy volt vele az ismerõsöd, hogy vele nem történhet baj, nem feltétlenül jelent rosszat, ha nem érez mozgást, lehet, hogy õ eleve lazában veszi az egész terhességet. Egyébként meg ha megáll a szíve a babának akkor úgysem tudnak tenni ellene sokmindent. Elõször én sem gondoltam, hogy bármi baj lehet, meg sem fordult a fejemben!
Velem 2 hete volt ez és nem vártam meg a 2 napot, már este bementem a kórházba, pedig nekem is messze van. Megnézték és akkor nyugodtam meg, mikor le akarta mérgében rúgni a CTG fejét, ami felkeltette 24 órás álmából. :)
Nem várnám meg. 39 hetes vagyok, alig várom, hogy kibújjon, és igazából mindig, ha picit lassul, arra gondolok, hogy hátha... De még ilyenkor is ott van bennem, hogy miért nem mocorog a manó?! Más kérdés, hogy én meg picit túl parás vagyok, de egy nap volt, amikor kevesebbet, ill. szinte semmit nem mozgott a 36. hét körül - a férjem is azt mondta, hogy inkább nézessük rá (pedig õ orvos, és igen józanul képes dönteni, nem úgy mint én :) )). Szóval nem tudom, én nem bírnám ki.
èn 1 nap után mennék. Mivel nem figyelem ezerrel, így azért minden napszakban (reggel, délelött, délután, este) Végig gondolom hogy éreztem-e? Elsö babánál ezt sokkal intenzívebben figyeltem, most néha fájdalmasakat rúg, így elfelejteni sem tudom, de végig gonolom. ha nem mozog akkor tej, kóla és egyéb aktiváló szereket használtam (elsönél kellett néha). De 2 teljes napot nem várnék. Lelassult mozgásra is felesleges orvoshoz rohanni, de 2 napot várni is butaság.
Szerintem ez iszonyú nagy felelõtlenség! Ha nem éreztem mozogni a babám 10 órán keresztül, jött a kávé, csoki, kóla. Ha ez sem, kicsit megringattam a pocakom. Ha így sem, akkor elõvettem a szívhanghallgatót és meghallgattam, hogy minden okés e. Remélem minden rendben van a kisbabájával!
Én biztos nem várnék 1 napot sem, nem, hogy kettõt.Ez iszonyat felelõtlenség.Az ilyen valóban akarja azt a kicsit???Már bocsánat...Én az elsõ terhességemnél reggeltõl du.-ig nem éreztem a babámat pedig akkor szokott mocorogni és lerohantam a védõnõhöz.Meghalgatta a szívhangját és minden rendben volt, csak aznap lusta volt :) Lehet hülyének nézett, hogy egybõl futottam, de kit érdekel...én legalább megnyugodtam.
Nem azért, de én pl nagyon parázós vagyok (lehet, hogy azért, mert elsõ terhesség) és pont emiatt vettem 1 otthoni szívhang figyelõt. Tudom, most jöhetne az, hogy nem mindenki teheti meg, de már 5000 Ft-ért lehet kapni és szerintem nagyon megéri megvenni. Bármi van, csak kikapom a szekrénybõl és már hallgatom is a pici szívverését... ja és nem mellesleg az én babám rögtön felkel tõle és elkezd mocorászni :) Csak ajánlani tudom!!! 30 hkm

Facelle teszt időn túl nagyon halvány pozitív, 2 nappal nem várt előtt mit jelenthet?

Ne kérjetek képet, mert csak telefonnal tudnék csinálni, azon meg nem látszik, annyira halvány :(

Legjobb válasz: Elõször is,az idõn túli csík nem csík,nem érvényes az eredmény. DE,én pl így kezdtem anno amikor sikerült az elsõ babánkat összehozni. 4 nappal (de lehet hogy 5 is volt) a nemvárt elõtt idõn túli halvány csíkom volt,jól kivehetõ volt de halvány. Gondoltam száradási csík vagy más egyéb,de azért mégis bizakodni kezdtem. Lehet,hogy ez egy véletlen hogy pont abban a ciklusban nekem sikerült,de 2 nap múlva már idõn belül is pozitívat teszteltem. Ettõl függetlenül,az idõn túli csík elvileg érvénytelen.

Elõször is, az idõn túli csík nem csík, nem érvényes az eredmény. DE, én pl így kezdtem anno amikor sikerült az elsõ babánkat összehozni. 4 nappal (de lehet hogy 5 is volt) a nemvárt elõtt idõn túli halvány csíkom volt, jól kivehetõ volt de halvány. Gondoltam száradási csík vagy más egyéb, de azért mégis bizakodni kezdtem. Lehet, hogy ez egy véletlen hogy pont abban a ciklusban nekem sikerült, de 2 nap múlva már idõn belül is pozitívat teszteltem. Ettõl függetlenül, az idõn túli csík elvileg érvénytelen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szerintem várj még pár napot és utána csinálj egy másikat. Akkorra már biztos lesz az eredmény. Drukkolok!
Nekem is hasonló volt, megjött de csak barna vérzés, aztán idõn túl nekem is pozitív lett, csináltam egy másik tesztet, azt már nem reggeli elsõ vizeletbõl és az meg negatív.Most kiváncsi leszek a következõ menstruációmra..

Mit tegyek ha a 2, 5 hetes babámnak nincs széklete 2 napja? Nem csak anyatejen van, kb 24 órán belül kap 3x-4x tápszeres pótlást!

El?ször volt magától, aztán nem tudott, ha meglázmér?ztem (TERMÉSZETESEN NAGYON ÓVATOSAN) akkor tudott, de a véd?n?m azt mondta hogy nem szabad, mert nem baj ha nincs neki 2-3 napig széklete. De annyira sajnálom, mert azóta nem eszik, nem alszik rendesen, csak folyamatosan nyom,er?lködik, de nem is pirosodik, hanem már lilul a feje egész nap, hogy nem tudja kinyomni, nem tudom mit tegyek! Adom neki az Infacol-t 2 napja, de attól csak nagyokat pukizik! :-((((( KÉRLEK ÍRJATOK!!!!!!

Legjobb válasz: A lázmérõzéssel nincs semmi baj, a dokink is egyetértett ezzel. Ha 2 napig nem volt széklete, akkor bizony én meglázmérõztem. Lehet neki adni cukros kamillateát egy keveset, az is lágyítja a székletet, de segít bármilyen folyadék, a tápszer mellett szerintem nem árt itatni. Az infacol nem erre jó, hanem segít pukizni, illetve a hasgörcsöt enyhíti, bár nálunk nem vált be anno.

A lázmérõzéssel nincs semmi baj, a dokink is egyetértett ezzel. Ha 2 napig nem volt széklete, akkor bizony én meglázmérõztem. Lehet neki adni cukros kamillateát egy keveset, az is lágyítja a székletet, de segít bármilyen folyadék, a tápszer mellett szerintem nem árt itatni. Az infacol nem erre jó, hanem segít pukizni, illetve a hasgörcsöt enyhíti, bár nálunk nem vált be anno.
A kérdező hozzászólása: Csak azért gondoltam az Infacol-ra, mert ha nem tud kakilni akkor görcsöl a hasa nem? Nem azért húzza magát mindig össze? KÖSZI A VÁLASZT, ARANYOS VAGY!!! :-))
Fájhat a hasa is, fõleg ha sír is közben. Adhatod neki az infacolt, hogy ne görcsöljön, de attól még nem lesz kaki. Egyébként jó az is ha hasra fekteted, úgy jobban jönnek a pukik is, a görcsön is segít, illetve az óra járásával megegyezõ irányban maszírozd a hasát. A kakilást segíti a torna is, persze nem rögtön kajcsi után. Nyomd a két lábát a hasa felé, illetve próbáld meg a térdét az ellentétes könyökéhez érinteni, de ezt óvatosan.
Ami még eszembe jutott. A Milupának van egy spéci tápja, hasfájós szorulásra hajlamos babáknak, ez a Komfort. Ezt megkérdezhetnéd a védõnõtõl vagy inkább a gyerekorvostól. A mi dokink nagyon elégedett vele a visszajelzések alapján.
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!!!! :-D))

4, 5 hetes a kisfiam, 1-2 napja nem változik a súlya. Vajon eleget tud szopizni?

Csak anyatejet kap. Reggeli mérésnél 5,14 kg volt, az estinél csak 4,97 kg. Kb. ezek az értékek vannak 1-2 napja, attól még eszik eleget? Igazából este szokott nagyot kakilni a pelusba, napközben csak keveset, de minden pelusban van kaki. 3,6 kg-val született.

Legjobb válasz: Ne aggódj biztosan minden rendbe van. Ha naponta van 5-6 pisis pelus és látszik rajta hogy elégedett, akkor eleget eszik. Tedd el a mérleget és csak hetente 1-2* mérd meg ugyanabba az idõpontba. Nem szükséges naponta 2* mérni, mert csak aggódni foksz. Elõfordulhat, hogy pár napig nem hízik, de utána bepótolja.

Ne aggódj biztosan minden rendbe van. Ha naponta van 5-6 pisis pelus és látszik rajta hogy elégedett, akkor eleget eszik. Tedd el a mérleget és csak hetente 1-2* mérd meg ugyanabba az idõpontba. Nem szükséges naponta 2* mérni, mert csak aggódni foksz. Elõfordulhat, hogy pár napig nem hízik, de utána bepótolja.
Mi naponta egyszer szoktuk mérni fürdetés elõtt, nálunk is elõfordul, hogy kicsit kevesebb a súlya mint elõzõ nap, aztán következõ nap meg behozza. Ne aggódj, ha látod rajta, hogy szépen gyarapodik és a heti, havi hízás rendben van, akkor nem kell foglalkozni azzal, ha néha kicsit kevesebbet mérsz. Ha nem eszik eleget, akkor meg úgyis sír gondolom, úgyhogy nem hiszem, hogy ez a probléma. 5 hetes kisfiú anyukája

23 hetes kismama vagyok. Az utóbbi 2 napban nem mozog sokat a babám. Azt hittem, hogy este, amikor lefekszem, felélénkül, de még akkor sem nagyon.2 napja voltam orvosnál, akkor minden rendben volt. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: szia! hétfõn voltam én is dokinál, és mondtam neki, hogy az elmúlt pár napban nem olyan aktív a kis drágám. Minden oké volt az ultrahangon. Azt mondta, hogy ne csodálkozzak rajta, mert ez a hülye idõjárás rájuk is hatással van. Úgyhogy ne aggódj! üdv: 28 hetes kismama

szia! hétfõn voltam én is dokinál, és mondtam neki, hogy az elmúlt pár napban nem olyan aktív a kis drágám. Minden oké volt az ultrahangon. Azt mondta, hogy ne csodálkozzak rajta, mert ez a hülye idõjárás rájuk is hatással van. Úgyhogy ne aggódj! üdv: 28 hetes kismama
szerinte ettöl a nagy melegtöl van, ugyhogy ne ilyedj meg nekem is nagyon keveset mozog a pici pihenjél sokat én is azt teszem majd akkor hátha megmozdul és megnyugodsz, én sokszor azért nem érzem mert befele van fordulva lehet hogy neked is.boldog baba várást
Szia! Az Én babócám is mostanában lustálkodik. Pedig, már minden nap többször is 1/2 - 1 órán át is mozogtt. Nálunk a megoldást az hozta, hogy este mikor apa hazaér, akkor a fülét a pocimra teszi, és ettõl mindig beindul a kislányom. 25 hetes kismama
Szia! Úgy látszik, ez most általános jelenség a kisbabáknál! :-) Én 17 hetesen kezdtem el érezni, és vacsi után fekve mindig elkápráztatott a kis rugdalásaival! Aztán volt pár nap, amikor végig koncentráltam, mozduljon már meg, de semmi nem történt... Aztán most megint aktívabb. A védõnõmnél tegnap oltam, meghallgattuk a is szívét, és meg is nyugodtam. Õ is mondta, hogy az idõjárásváltozást, a nagy kánikulát megérzik a babák, ill. hogy aktívabb napok után többet pihennek. Utolsó válaszolónak: Ez nagyon édi!! Mindenkinek boldog babavárást!
Szia!Ugy látom most sokan igy vagyunk, nekem pár napja nem mozgot, meg is ijedtem, de mondták h a babócám sem birja a meleget, lustább.És tegnap óta nagyon beindult.Szép babavárást!!!!!25 hetes kismama

2 éves fiamnak lassan két hete megy a hasa, kapott Smecta port és Normolytot, de csak nem múlik? ! Orvos 2 napja nem elérhető, és most már kezdek aggódni.

Láza nem volt és a kedve is jó. Meddig tarthat ez a kis nyári hasmenés?

Legjobb válasz: ha ez nem gyomorrontás hanem valamit összenyalt szegény akkor a gyógyszer csak bent tartja a betegséget és elhúzódik a hasmenés :( én is a szenet ajánlom, az kitisztítja a beleket, ne adj neki tejet és pár napig egyen sós krumplit, répát, pirítóst, kekszeket

ha ez nem gyomorrontás hanem valamit összenyalt szegény akkor a gyógyszer csak bent tartja a betegséget és elhúzódik a hasmenés :( én is a szenet ajánlom, az kitisztítja a beleket, ne adj neki tejet és pár napig egyen sós krumplit, répát, pirítóst, kekszeket
Orvoshoz mindenképp el kellene mennetek, mert ez nem egy gyomorrontás, hanem valami vírus. Normaflore ilyenkor magán a hasmenésen nem segít, persze érdemes inni. Figyelj arra, hogy elég víz, só és ásványianyag legyen pótolva.
Széntablettát próbáld ki, reggel este 1. Recept nélkül adjàk, a smecta nekünk sem hatott, és alig akarta meginni. Na meg dièta! Csak sima keksz, ropi, kenyér, burgonya és rizs! Semmi tejtermék, tej, tápszer, gyümölcs! Csak tea, víz, esetleg szörp!
A kérdező hozzászólása: rendben, köszönöm és akkorr hétfõn irány az orvos. anyatejet kaphat azért? esténként még szopizik.
anytejet!! igen!!!!! siman jobb mintha sima tejet adsz neki jobbulást mi is ezzel küzdünk két napja....nem tom hol s mikor kapta el(lehet apaj hozta haza a virust) hétfönviszem dokihoz diéta normaflór keksz és figyelgetés Sajnos az enyém nem szopizik .... igy a tejet meg el kell dugnom mert rá van kattanva
UI: Sima natur Joghurtot adhatsz neki az is széklet fogo nekem azt mondta a doki
A kérdező hozzászólása: Nekem meg pont azt mondta, hogy natur joghurtot csak akkor adjak, ha meggyógyult, mert az is fosat, viszont utána szépen helyreállítja a bélflórát.
Normaflore reggel-este 1-1 fiola, napközben ropi keksz, répa, rizs, krumpli. Anyatej mehet reggel-este. Ha nem javul, hétfõn doki és kérjetek széklet-tenyésztést, mert elég régóta húzódik egy sima kis vírus már kiürült volna.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!