Találatok a következő kifejezésre: 2 nap kellene megjönnie, de a (17 db)

2 nap mulva kellene megjönnie, de a terhesség tüneteit érzem, bár még teszetet nem csináltam. Az normális, ha átlátszó v tejszínü váladék jön belőlem? Vagy ez azt jelenti, hogy mégse vagyok terhes?

Most is hányingerem van, meg olyan érzésem, mintha meg akarna jönni.

Legjobb válasz: Szia! Én is éreztem a tünteteket, jókor is voltunk együtt, késett is, de tegnapra utolért sajnos a piroska...nekem is tejszerû-színû volt a folyásom és a hõm meg 36,8. Így tudtam hogy meg fog jönni csak idõ kérdése...Várjál pár napot 4-5 és utána tesztelj. Drukkolok!

Szia! Én is éreztem a tünteteket, jókor is voltunk együtt, késett is, de tegnapra utolért sajnos a piroska...nekem is tejszerû-színû volt a folyásom és a hõm meg 36, 8. Így tudtam hogy meg fog jönni csak idõ kérdése...Várjál pár napot 4-5 és utána tesztelj. Drukkolok!
Szia! Lehet, hogy csak annyira szeretnéd, azért érzed a tüneteket. Várd meg a menszi nem várt idõpontját, és ha nem jön januárban mikulás, csinálj tesztet. Azért szorítok, mert én is pont így voltam, 4 nappal a menszi érkezése elõtt lettem + tesztes. Lehet, hogy babát vársz:) Ha nem bírod ki, vegyél nagy érzékenységû tesztet, de ha negatív, ne keseredj el. Még korai lehet:) Szorítok!!
Szia, én is éreztem a terhességi jeleket, még a mensi elõtt, és nagyon boldog voltam, elsõre sikerült a baba. A jelek semmi korábbihoz nem voltak hasonlíthatóak, szerintem ezt megérzik a nõk. Várd meg a mensi esedékes napját, próbálj ki egy tesztet. Nekem már akkor erõs második csík volt rajta. Ha negatív esetleg, akkor várj pár napot, mert lehet, hogy nem középidõben, hanem kicsit késõbb fogant. Nagyon drukkolok!!

Closty változtat a cikluson? 1-2 nap múlva kellene megjönnie, de a cicifájáson kiivül még semmi. Most akkor meghosszabbitja esetleg, vagy remélhetem hogy a babó miatt nincs megjön érzésem?

Legjobb válasz: A b.nõm szedett Clostyt.Kb. egy hónap után úgy nézett ki mint egy 4hónapos terhes.Sajnos nem volt az.Nem elkeseríteni szeretnélek,ne érts félre,csak õ volt a közvetlen környezetembe,aki hasonló cipõben járt. Azért szorítok neked! :)

A b.nõm szedett Clostyt.Kb. egy hónap után úgy nézett ki mint egy 4hónapos terhes.Sajnos nem volt az.Nem elkeseríteni szeretnélek, ne érts félre, csak õ volt a közvetlen környezetembe, aki hasonló cipõben járt. Azért szorítok neked! :)
Nekem a closty29 napos ciklusokat csinált, elõtte nem volt ciklusom! A második után nem jött meg megint, azóta 8 hetes a fiam! Szóval várdmeg azt a párnapot és tesztelj, ha nem baba akkor a következõ ciklusban javaslom az lh-tesztet, mert nekem is kellett!
Szia én is így vagyok vele, de én még nem tesztelek, megvárom a hétvégét, nekem holnap kellene megjönnie. Szorítok!
A kérdező hozzászólása: szia én sem tesztelek még majd inkább péntek környékén remélem mind kettõnknek baba van!szoítok én is!
Húúú szorítok nektek, szerintem se teszteljetek, ha kibírjátok, majd csak a 7 végén... És gratula ha babás vagy
Szia! Én is így voltam!Sose fájt a mellem most igen! Szombatra nem vártam! Tegnap és ma teszteltem! Pozitív lett mindkettõ:) ! Sok sikert:) !!
A kérdező hozzászólása: hû remélem nekem is poz lesz bár még nem vettem meg mert nem bírnám ki hogy ne csináljam meg inkább majd csak pénteken veszek!meg hátha addig megjön, de a mellem még mindig fáj oldalt, egész kellemetlen de ha babát várok akkor én mindet kibírok!majd írok hogy mi lett az eredmény!

A héten kellene megjönnie, ma a tesztem halványan, de pozitív lett, viszont 2 napja úgy görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni. Lehetek terhes?

Legjobb válasz: Tuti terhes vagy. Én is így voltam. Nekem 5 napos késé után lett pozitív a teszt, de állítólag 1-2 naposat is kimutat, ugyanis azonnal megindul a hcg hormon termelõdése, ami napról-napra több lesz. Én most 7 hetes terhes vagyok és még most is fáj úgy a hasam, mintha megakarna jönni, de ez csak azért van, mert nõ a méhünk! Gratulálok!De azért csinálj még egy tesztet 48 vagy 72 óra mulva és ha akkor is pozitív, akkor örülj! :-)

Tuti terhes vagy. Én is így voltam. Nekem 5 napos késé után lett pozitív a teszt, de állítólag 1-2 naposat is kimutat, ugyanis azonnal megindul a hcg hormon termelõdése, ami napról-napra több lesz. Én most 7 hetes terhes vagyok és még most is fáj úgy a hasam, mintha megakarna jönni, de ez csak azért van, mert nõ a méhünk! Gratulálok!De azért csinálj még egy tesztet 48 vagy 72 óra mulva és ha akkor is pozitív, akkor örülj! :-)
A teszt pozitívat nem szokott tévesen mutatni, így gratulálok!
A halvány pozitiv is pozitiv!Nem szükséges a második teszt csak ha ez megnyugtat téged, de biztos hogy terhes vagy!Van HCG a szervezetedben ez teljesen egyértelmû! Gratulálok!
Gratulálok a babához, tuti terhes vagy. Keresd fel a nõdokidat, hogy megnézze minden okés e.
Mi is a kérdés??Gratula a pocaklakóhoz...

2 nap múlva kellene megjönnie, de pozitív a teszt. Tényleg terhes lennék?

Második baba. A kisfiam 1 éves, 9 hónap próbálkozás után jött össze. Most kezdünk csak próbálkozni, ráadásul vizsgám miatt nem tudtunk szeretkezni a ciklusom 13-18 napjai között. Szóval abszolút nem gondoltam hogy egyb?l sikerült, de olyan furán éreztem ma magam. Mellfeszülés, émelygés. Teszteltem, bár csak két nap múlva lett volna esedékes a menstruációm. Pozitív, bár kicsit halvány.

Legjobb válasz: Hát eléggé gyanús :) De ha biztosra akarsz menni, akkor 4-5 nap múlva tesztelj még egyet. De szerintem összejött a kistesó. Gratulálok!!!

Hát eléggé gyanús :) De ha biztosra akarsz menni, akkor 4-5 nap múlva tesztelj még egyet. De szerintem összejött a kistesó. Gratulálok!!!
Szerintem babás vagy :) Gratulálok és minden jót Nektek! 40hkm
Szerintem is pocaklakód van! A halvány pozitív is pozitív!
Szerintem babó van! A tesztek nem hazudnak! :) Biztos ami, tutti: csinálj még egyet a nemvárt napján. Ha jön a kistesó, akkor erõsödnie kell a csíknak. 5hetes km
Nekem a nagyon halvány csíkom itt mocorog a pociban 32 hete. :) Szerintem kistesó van. Majd azért tesztelj még a nem várt után is, és tájékoztass minket a fejleményrõl légyszi!!!
A kérdező hozzászólása: Holnap jönne meg, kedden megint tesztelek. Mindenképp írok, hogy mi újság. Köszönöm a bíztatást!
A kérdező hozzászólása: Megint pozitív. És nem jött meg azóta sem, bár csak tegnapra lett volna esedékes. Két hét múlva megyek dokihoz UH-ra.:) Annyira boldog vagyok! Csak most, hogy ilyen gyorsan és simán összejött, alig akarom elhinni! Azt várom, hogy halljam, ahogyan dobog a szíve. Jaj, már bõgök is, tessék! Köszönöm a bíztatást, megerõsítést Nektek!
Gratulálok, nagyon sok boldogságot és egészséget!

18-án kellene megjönnie de nem szeretném. Idöben voltunk együtt.2-3 napja szurkálodást érzek a hasamnál köldöktöl Balra. Ez mitöl lehet? Baba? Krémes folyás.

Legjobb válasz: ebbõl még akármi lehet.Van még nyolc napod.a szurkálás nem egyértelmû jel.nyugi,és 8 nap múlva tesztelj.

ebbõl még akármi lehet.Van még nyolc napod.a szurkálás nem egyértelmû jel.nyugi, és 8 nap múlva tesztelj.
Ne eld bele magad! Nehogy ugy jarj mint en.... :(
en is ebben a cipoben jarok, 19 en kell megjonnie, suru folyas, szurkalas, rosszullet.....remelem baba van a dologban.drukkolok nekunk

Felfázást is jelenthet az alhasi feszülés, néha szurkálás? A ciklusom 25. napja van és ezt érzem kb.8 napja.2 nap mulva kellene megjönnie, de nincs mensis tünetem!

Legjobb válasz: soka pisilsz? és csíp? Mert ha ezek vannak akkor felfázás is lehet, ha nem akkor meg lehet a beágyazódás is!

soka pisilsz? és csíp? Mert ha ezek vannak akkor felfázás is lehet, ha nem akkor meg lehet a beágyazódás is!
sziasztok!én a párommal a pharmatex tablettát használtam olyan 3 hét alatt 2xer most mensi elõtt vagyok 5 nappal, de tegnap este óta úgy feszül a hasam jobb alsó része fõleg amikor megyek, hogy már felkelni sincs kedvem:S ez terhesség lesz szerintetek vagy mellékhatás?
A kérdező hozzászólása: Ne keseredj el, legközelebb biztos sikerülni fog. Nekem meg sajna elkezdett fájdogálni a derekam, szerintem megfog jönni holnap.
5 hónapja:(
A kérdező hozzászólása: Szia! Lehet, hogy nálam is ez lesz a helyzet, de azért remélem nem. Pár nap múlva kiderül! Ne haragudj, de ti mióta próbálkoztok?
szia , amióta babát szeretnénk én meg figyeltem hogy a ciklusom második felébe sokkal többet járok pisilni, de hogy ez mért van azt nem tudom.A szurkálást viszont rendszeresen érzem , lehet hogy azért mert túlságosan figyelem a jeleket:)
meglátjuk 2 nap múlva. majd írd meg.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem, nincs csípõ érzésem pisiléskor /elég gyakran kell/. Örülnék, ha baba lenne, bár még csak most próbálkoztunk elõször. Ilyen hosszú lenne a beágyazódás? 17-18.-a óta? Köszi a válaszokat!
köszi, remélem hamarosan én is itt tartok, ahol Te! De jó neked....
Én irtam a második választ. Már a mensi elõtt kb 1 héttel voltak ilyen hasszurkás érzéseim. 26 napos a ciklusom, a 28 napon csináltam tesztet ami pozitiv lett. Köszi a gratulációt. Mindenkinek pozitiv tesztet kivánok aki kisbabát szeretne!
és 2. válaszoló hanyadik napon érezte a hasszurkát? és a teszt mikor mutatta, hogy babás? gratulálok neki!
Szia! Nekem volt már felfázásom. Sûrûn kellett WC-re járni és nagyon fájt amikor pisiltem. Ha ilyen tüneted nincs akkor nem biztos hogy felfázás. Nekem februárban volt szurkálás érzésem, most pedig kisbabát várok.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, de reménykedni azt lehet. Egyébként ez 2008-as kérdés, szóval nem hinném hogy sokan fognak válaszolni.Szurkolok!

Ha a bimbó körül kicsi "dudorok" lettek egy pár napja az lehet a terhesség jele? Holnap kellene megjönnie, de nem vagyok kitágulva, és a mellem ezeket a jeleket vettem észre, viszont a teszt neg. lett 2 napja. (legérzékenyebb)

Legjobb válasz: A teszt nem mutatja ki a terhességet ilyen hamar. Ha holnap nem jön meg vagy csak barnázol vagy kevesebb ideig tart a megszokottnál, akkor 3-4 napra rá tesztelj. Akkor már ki kell mutatnia, ha terhes vagy.

A teszt nem mutatja ki a terhességet ilyen hamar. Ha holnap nem jön meg vagy csak barnázol vagy kevesebb ideig tart a megszokottnál, akkor 3-4 napra rá tesztelj. Akkor már ki kell mutatnia, ha terhes vagy.
Szia. Mi lett megjött??Bíztass minket kicsit:) :)

Holnap (nem) kellene megjönnie, de semmit sem érzek sehol.A hőm 37.2 napok óta. Van krémszerű folyásom pár napja. Ez utalhat terhességre?

Legjobb válasz: Akár utalhat is! A hõ a mensi elõtt 12-24 órával esik vissza! Nekem pl. a mensi napján esik le 36,5-re. Ha holnap nem jön meg és reggel a hõd még mindig "magas" pénteken csinálj egy tesztet! Ha terhes vagy nem kell feltétlenül tüneteidnek lennie! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!

Akár utalhat is! A hõ a mensi elõtt 12-24 órával esik vissza! Nekem pl. a mensi napján esik le 36, 5-re. Ha holnap nem jön meg és reggel a hõd még mindig "magas" pénteken csinálj egy tesztet! Ha terhes vagy nem kell feltétlenül tüneteidnek lennie! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!
Szia, esetemben a krémszerû folyás abban a ciklusban jelent meg a nem várt menzi elõtt, mikor már terhes voltam, elõtte Én jellemzõen tök száraz voltam mindig menzi elõtt. Bár, nem feltétlenül függ össze a két dolog. De, válaszolva a kérdésre, igen, utalhat terhességre a folyás.
A kérdező hozzászólása: Köszi, reménykedem még egy kicsit...

Ma (nem) kellene megjönnie, de eddig semmi.3 napja a höm reggel 37, ma reggel pedig 37, 2. Szerintetek reménykedjek?

Különben semmi tünetem nincs ezért nem tudom mi van. Már ilyenkor éreznem kellene vmit, ha terhes vagyok?

Legjobb válasz: Reménykedni mindíg lehet.A hõd jó.Tüneteknek nem törvényszerû lennie.Persze van aki ilyenkor hányingerrel, mell feszüléssel, és hasgörcsöléssel küzd.Ha nem jön meg tesztelj egyet.Sok sikert.

Reménykedni mindíg lehet.A hõd jó.Tüneteknek nem törvényszerû lennie.Persze van aki ilyenkor hányingerrel, mell feszüléssel, és hasgörcsöléssel küzd.Ha nem jön meg tesztelj egyet.Sok sikert.
Szerintem baba van a dologban!Szorítok!Nálam is így volt! 7 hetes kimama!
A kérdező hozzászólása: Neked sem volt semmi tüneted? A hasam úgy fájdogál, mintha meg akarna jönni, csak nem olyan erõsen...Gratulálok neked a kicsihez!
Nekem is pont ez volt, hogy fájdogált a hasam, de nekem már a menszi elõtt két nappal kimutatta a teszt, nagyon halványan, de pozitív lett!Nem teszteltél még?Majd írd ám meg hogy mi lett!Szurkolok!
Simán lehetsz TERHES!!! Nem kell hogy tüneteid legyenek! Nekem se volt! Tesztelj!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok. Szerintem hétfõn reggel csinálok tesztet, remélem addig sem jön meg...Majd megírom mi lett!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!