Találatok a következő kifejezésre: 2 nap kellene megjönnie, de (19 db)

Mindjárt megjön érzésem van 2 napja. Ma nem kellene megjönnie de egész este hányingerem volt de még semmi. ébredési hőm 5 napja 36.8. lehetek terhes?

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy 5 napja 36.8? Csak öt napja méred, vagy öt napja van magasabb tartományban? Mert ha csak 5 napja van magasabb tartományban, akkor 10-11 nap múlva kezdhetsz reménykedni, hogy terhes vagy, ugyanis addig "nemkellene" megjönnie.

Hogy érted, hogy 5 napja 36.8? Csak öt napja méred, vagy öt napja van magasabb tartományban? Mert ha csak 5 napja van magasabb tartományban, akkor 10-11 nap múlva kezdhetsz reménykedni, hogy terhes vagy, ugyanis addig "nemkellene" megjönnie.
A kérdező hozzászólása: 5 napja ez az érték. elõtte 1-2 tizeddel kevesebb volt.
Akkor kb 6 napja volt csak peteérésed. Szóval egyáltalán nem ma van a nem várt napja, hanem a pé tõl számított 14 nap után. Türelem. Ezekbõl az adatokból ilyen korán még semmire sem lehet következtetni.Még ha sikerült is, valószínûleg most ér a megtermékenyített petesejt a méhedbe. Mérd a hõdet folyamatosan, és ha azt tapasztalod, hogy kezd a görbéd háromfázisú lenni ( vagyis még fentebb megy 1-2 tizedet, és úgy is marad) plusz még ezen felül 15-16 nap után is magasabb tartományban van, elõ a terhességi teszttel. Addig semmi értelme.
A kérdező hozzászólása: febr. 3án volt az utolsó menszim. a ciklusaim pedig 25-26 naposak.
Akkor tényleg nem értem, miért mára számoltad a nem várt napját ......
A kérdező hozzászólása: jan.30án megjött és február 3-ig tartott.azért a köv. febr.24. de még azóta sem jött meg..
szia, nah baba lett?:)

2 nap múlva kellene megjönnie, de pozitív a teszt. Tényleg terhes lennék?

Második baba. A kisfiam 1 éves, 9 hónap próbálkozás után jött össze. Most kezdünk csak próbálkozni, ráadásul vizsgám miatt nem tudtunk szeretkezni a ciklusom 13-18 napjai között. Szóval abszolút nem gondoltam hogy egyb?l sikerült, de olyan furán éreztem ma magam. Mellfeszülés, émelygés. Teszteltem, bár csak két nap múlva lett volna esedékes a menstruációm. Pozitív, bár kicsit halvány.

Legjobb válasz: Hát eléggé gyanús :) De ha biztosra akarsz menni, akkor 4-5 nap múlva tesztelj még egyet. De szerintem összejött a kistesó. Gratulálok!!!

Hát eléggé gyanús :) De ha biztosra akarsz menni, akkor 4-5 nap múlva tesztelj még egyet. De szerintem összejött a kistesó. Gratulálok!!!
Szerintem babás vagy :) Gratulálok és minden jót Nektek! 40hkm
Szerintem is pocaklakód van! A halvány pozitív is pozitív!
Szerintem babó van! A tesztek nem hazudnak! :) Biztos ami, tutti: csinálj még egyet a nemvárt napján. Ha jön a kistesó, akkor erõsödnie kell a csíknak. 5hetes km
Nekem a nagyon halvány csíkom itt mocorog a pociban 32 hete. :) Szerintem kistesó van. Majd azért tesztelj még a nem várt után is, és tájékoztass minket a fejleményrõl légyszi!!!
A kérdező hozzászólása: Holnap jönne meg, kedden megint tesztelek. Mindenképp írok, hogy mi újság. Köszönöm a bíztatást!
A kérdező hozzászólása: Megint pozitív. És nem jött meg azóta sem, bár csak tegnapra lett volna esedékes. Két hét múlva megyek dokihoz UH-ra.:) Annyira boldog vagyok! Csak most, hogy ilyen gyorsan és simán összejött, alig akarom elhinni! Azt várom, hogy halljam, ahogyan dobog a szíve. Jaj, már bõgök is, tessék! Köszönöm a bíztatást, megerõsítést Nektek!
Gratulálok, nagyon sok boldogságot és egészséget!

Ha erős pozitív az ovu tesztem az jelent vmit? 2 nap múlva kellene megjönnie, de kíváncsi voltam.

Járt már úgy vki,hogy bejött a jóstesztelés? Itt olvastam és gondoltam kipróbálom.

Legjobb válasz: A jóstesztet elvileg több napig kell csinálni. Elvileg jelenthet babát is, de ne éld azért bele magad. Ahogy itt olvastam, volt akinek bejött és volt akinek hiába volt pozitív nem volt baba.

A jóstesztet elvileg több napig kell csinálni. Elvileg jelenthet babát is, de ne éld azért bele magad. Ahogy itt olvastam, volt akinek bejött és volt akinek hiába volt pozitív nem volt baba.
2. vagyok. Nagyon örülõk, hogy pozitív lett.:)
A kérdező hozzászólása: OK! Bár tényleg vicces lenne, ha most összejött volna.Majd ha igazi a siker leírom, hogy miért.Szia
Én a nem várt napján csináltam ovu tesztet, ami nagyon erõs lett, két nap múlva meg a terhesteszt lett szép pozitív.
Nekem is erõs pozítiv volt és rá három napra meg pozítiv lett a terhességi tesztem is. Drukkolok neked:)
2. vagyok. Hát nagyon szépen köszönöm. Ír ám majd meg , hogy mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Másodiknak: Aranyos vagy, köszönöm! Nagyon gratulálok neked. Elsõnek: Nem élem bele magam, majd ma is csinálok egyet.2 nap múlva meg hcg-t.Köszi a választ
Elsõ vagyok! Drukkolok! Majd írj!
A kérdező hozzászólása: Mindenképp! Ma halvány pozi a terhességi tesztem!Péntekem már biztosabbat tudok, megyek dokihoz.Majd jelentkezem.Sziasztok!
Elsõ vagyok! Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Drágák vagytok! A doki még nem látta kb 4 hetes lehet ami igazából ugye csak 2!! A jövõ héten újra megnéz.Remélem ragaszkodik a kis drága :) ) megvastagodott méhnyálkahártyát látott meg cystikus képletet.Még petezsák sincs. Remélem csak idõ kérdése !

18-án kellene megjönnie de nem szeretném. Idöben voltunk együtt.2-3 napja szurkálodást érzek a hasamnál köldöktöl Balra. Ez mitöl lehet? Baba? Krémes folyás.

Legjobb válasz: ebbõl még akármi lehet.Van még nyolc napod.a szurkálás nem egyértelmû jel.nyugi,és 8 nap múlva tesztelj.

ebbõl még akármi lehet.Van még nyolc napod.a szurkálás nem egyértelmû jel.nyugi, és 8 nap múlva tesztelj.
Ne eld bele magad! Nehogy ugy jarj mint en.... :(
en is ebben a cipoben jarok, 19 en kell megjonnie, suru folyas, szurkalas, rosszullet.....remelem baba van a dologban.drukkolok nekunk

Felfázást is jelenthet az alhasi feszülés, néha szurkálás? A ciklusom 25. napja van és ezt érzem kb.8 napja.2 nap mulva kellene megjönnie, de nincs mensis tünetem!

Legjobb válasz: soka pisilsz? és csíp? Mert ha ezek vannak akkor felfázás is lehet, ha nem akkor meg lehet a beágyazódás is!

soka pisilsz? és csíp? Mert ha ezek vannak akkor felfázás is lehet, ha nem akkor meg lehet a beágyazódás is!
sziasztok!én a párommal a pharmatex tablettát használtam olyan 3 hét alatt 2xer most mensi elõtt vagyok 5 nappal, de tegnap este óta úgy feszül a hasam jobb alsó része fõleg amikor megyek, hogy már felkelni sincs kedvem:S ez terhesség lesz szerintetek vagy mellékhatás?
A kérdező hozzászólása: Ne keseredj el, legközelebb biztos sikerülni fog. Nekem meg sajna elkezdett fájdogálni a derekam, szerintem megfog jönni holnap.
5 hónapja:(
A kérdező hozzászólása: Szia! Lehet, hogy nálam is ez lesz a helyzet, de azért remélem nem. Pár nap múlva kiderül! Ne haragudj, de ti mióta próbálkoztok?
szia , amióta babát szeretnénk én meg figyeltem hogy a ciklusom második felébe sokkal többet járok pisilni, de hogy ez mért van azt nem tudom.A szurkálást viszont rendszeresen érzem , lehet hogy azért mert túlságosan figyelem a jeleket:)
meglátjuk 2 nap múlva. majd írd meg.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nem, nincs csípõ érzésem pisiléskor /elég gyakran kell/. Örülnék, ha baba lenne, bár még csak most próbálkoztunk elõször. Ilyen hosszú lenne a beágyazódás? 17-18.-a óta? Köszi a válaszokat!
köszi, remélem hamarosan én is itt tartok, ahol Te! De jó neked....
Én irtam a második választ. Már a mensi elõtt kb 1 héttel voltak ilyen hasszurkás érzéseim. 26 napos a ciklusom, a 28 napon csináltam tesztet ami pozitiv lett. Köszi a gratulációt. Mindenkinek pozitiv tesztet kivánok aki kisbabát szeretne!
és 2. válaszoló hanyadik napon érezte a hasszurkát? és a teszt mikor mutatta, hogy babás? gratulálok neki!
Szia! Nekem volt már felfázásom. Sûrûn kellett WC-re járni és nagyon fájt amikor pisiltem. Ha ilyen tüneted nincs akkor nem biztos hogy felfázás. Nekem februárban volt szurkálás érzésem, most pedig kisbabát várok.
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs, de reménykedni azt lehet. Egyébként ez 2008-as kérdés, szóval nem hinném hogy sokan fognak válaszolni.Szurkolok!

Ha a bimbó körül kicsi "dudorok" lettek egy pár napja az lehet a terhesség jele? Holnap kellene megjönnie, de nem vagyok kitágulva, és a mellem ezeket a jeleket vettem észre, viszont a teszt neg. lett 2 napja. (legérzékenyebb)

Legjobb válasz: A teszt nem mutatja ki a terhességet ilyen hamar. Ha holnap nem jön meg vagy csak barnázol vagy kevesebb ideig tart a megszokottnál, akkor 3-4 napra rá tesztelj. Akkor már ki kell mutatnia, ha terhes vagy.

A teszt nem mutatja ki a terhességet ilyen hamar. Ha holnap nem jön meg vagy csak barnázol vagy kevesebb ideig tart a megszokottnál, akkor 3-4 napra rá tesztelj. Akkor már ki kell mutatnia, ha terhes vagy.
Szia. Mi lett megjött??Bíztass minket kicsit:) :)

2 nap mulva kellene megjönnie, de a terhesség tüneteit érzem, bár még teszetet nem csináltam. Az normális, ha átlátszó v tejszínü váladék jön belőlem? Vagy ez azt jelenti, hogy mégse vagyok terhes?

Most is hányingerem van, meg olyan érzésem, mintha meg akarna jönni.

Legjobb válasz: Szia! Én is éreztem a tünteteket, jókor is voltunk együtt, késett is, de tegnapra utolért sajnos a piroska...nekem is tejszerû-színû volt a folyásom és a hõm meg 36,8. Így tudtam hogy meg fog jönni csak idõ kérdése...Várjál pár napot 4-5 és utána tesztelj. Drukkolok!

Szia! Én is éreztem a tünteteket, jókor is voltunk együtt, késett is, de tegnapra utolért sajnos a piroska...nekem is tejszerû-színû volt a folyásom és a hõm meg 36, 8. Így tudtam hogy meg fog jönni csak idõ kérdése...Várjál pár napot 4-5 és utána tesztelj. Drukkolok!
Szia! Lehet, hogy csak annyira szeretnéd, azért érzed a tüneteket. Várd meg a menszi nem várt idõpontját, és ha nem jön januárban mikulás, csinálj tesztet. Azért szorítok, mert én is pont így voltam, 4 nappal a menszi érkezése elõtt lettem + tesztes. Lehet, hogy babát vársz:) Ha nem bírod ki, vegyél nagy érzékenységû tesztet, de ha negatív, ne keseredj el. Még korai lehet:) Szorítok!!
Szia, én is éreztem a terhességi jeleket, még a mensi elõtt, és nagyon boldog voltam, elsõre sikerült a baba. A jelek semmi korábbihoz nem voltak hasonlíthatóak, szerintem ezt megérzik a nõk. Várd meg a mensi esedékes napját, próbálj ki egy tesztet. Nekem már akkor erõs második csík volt rajta. Ha negatív esetleg, akkor várj pár napot, mert lehet, hogy nem középidõben, hanem kicsit késõbb fogant. Nagyon drukkolok!!

Holnap (nem) kellene megjönnie, de semmit sem érzek sehol.A hőm 37.2 napok óta. Van krémszerű folyásom pár napja. Ez utalhat terhességre?

Legjobb válasz: Akár utalhat is! A hõ a mensi elõtt 12-24 órával esik vissza! Nekem pl. a mensi napján esik le 36,5-re. Ha holnap nem jön meg és reggel a hõd még mindig "magas" pénteken csinálj egy tesztet! Ha terhes vagy nem kell feltétlenül tüneteidnek lennie! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!

Akár utalhat is! A hõ a mensi elõtt 12-24 órával esik vissza! Nekem pl. a mensi napján esik le 36, 5-re. Ha holnap nem jön meg és reggel a hõd még mindig "magas" pénteken csinálj egy tesztet! Ha terhes vagy nem kell feltétlenül tüneteidnek lennie! Szorítok, hogy baba legyen a dologban!
Szia, esetemben a krémszerû folyás abban a ciklusban jelent meg a nem várt menzi elõtt, mikor már terhes voltam, elõtte Én jellemzõen tök száraz voltam mindig menzi elõtt. Bár, nem feltétlenül függ össze a két dolog. De, válaszolva a kérdésre, igen, utalhat terhességre a folyás.
A kérdező hozzászólása: Köszi, reménykedem még egy kicsit...
[ kritikára és lekezelõ válaszokra nem vagyok kíváncsi. ] kár :/
nem vagy terhes. csak az idegtõl produkálsz testi tüneteket. ahhoz, hogy vk terhes legyen, egy fenékre verés és esetleg hüvelybemenetre folyás nagyon kevés. hatalmas utat kell megtennie a spermánk, h a hüvelybe feljusson, ezért hosszú a ffiak pénisze, hogy minél kevesebbet kelljen kepeszteniük a spermiumoknak. különben is, ha egy kettõ beléd jut, az egy centi után megdöglik a hüvely kémhatása miatt
a kérdésed megfogalmazása elött kár hogy nem jutott ez eszedbe így minket 1 kérdéstõl magadat meg a lekezelõ válaszoktól kímélted volna meg de mivel apám terheségi teszt volt anyám meg nõgyógyász ha lepisiled a monitorod kielemzem az eredményt
Hát, szerintem nagy a különbség a között, hogy befolyt a hüvelyedbe, vagy, hogy ráfolyt picit a puncidra.. Meg, ha bele is folyt a hüvelyedbe, gondolj bele, hogy ejakulációnál milyen sebbeség van, ez nem ugyanaz, mintha picit befolyik...ugyan én is azon gondolkozom, hogy terhes vagyok-e...de szerintem kizárhatod, hogy az vagy..ettõl nem hiszem, hogy az lehetsz:) ne aggódj:)
ha az együttlét utáni pár napban szédülsz, és fáj a melled, esetleg meg is jön...az már lehet a terhesség tünete? hiszen, csak pár nap telt el..
Vegyél terhességi tesztet, biztos ami biztos.

Closty változtat a cikluson? 1-2 nap múlva kellene megjönnie, de a cicifájáson kiivül még semmi. Most akkor meghosszabbitja esetleg, vagy remélhetem hogy a babó miatt nincs megjön érzésem?

Legjobb válasz: A b.nõm szedett Clostyt.Kb. egy hónap után úgy nézett ki mint egy 4hónapos terhes.Sajnos nem volt az.Nem elkeseríteni szeretnélek,ne érts félre,csak õ volt a közvetlen környezetembe,aki hasonló cipõben járt. Azért szorítok neked! :)

A b.nõm szedett Clostyt.Kb. egy hónap után úgy nézett ki mint egy 4hónapos terhes.Sajnos nem volt az.Nem elkeseríteni szeretnélek, ne érts félre, csak õ volt a közvetlen környezetembe, aki hasonló cipõben járt. Azért szorítok neked! :)
Nekem a closty29 napos ciklusokat csinált, elõtte nem volt ciklusom! A második után nem jött meg megint, azóta 8 hetes a fiam! Szóval várdmeg azt a párnapot és tesztelj, ha nem baba akkor a következõ ciklusban javaslom az lh-tesztet, mert nekem is kellett!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!