Találatok a következő kifejezésre: 2 nap de (2122 db)

Lehetséges olyan hogy az ovuláció a mensztruáció kezdete elötti napokban van? És az lehetséges hogy terhes lettem? Mert már 3. Napja késik nagyon fáj a fejem is 2 napja, de semmi nincs csak fehérfolyás, azis allig, Valaki tapasztalt ilyet?

Legjobb válasz: Igen. Egyszerre több petesejt is érési folyamatban van. Ezek közül általában egy reped meg ovulációkor, de néha 2 is , ezért lehetséges a két petéjû ikerpárok születése. Elvétve késõbb, akár a menses elõtti napokban is lehet tüszõrepedés / elég hozzá egy jó orgazmus/. Egy nõ , ha nem védekezik egész ciklusa alatt fogamzó képesnek tekintendõ, de a legnagyobb esély persze a 14 / +/-3 nap / tájékán van.

Igen. Egyszerre több petesejt is érési folyamatban van. Ezek közül általában egy reped meg ovulációkor, de néha 2 is , ezért lehetséges a két petéjû ikerpárok születése. Elvétve késõbb, akár a menses elõtti napokban is lehet tüszõrepedés / elég hozzá egy jó orgazmus/. Egy nõ , ha nem védekezik egész ciklusa alatt fogamzó képesnek tekintendõ, de a legnagyobb esély persze a 14 / +/-3 nap / tájékán van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, pharmatexes hüvelytabletta mellett van erre esély? Vegyek tesztet? Vagy még korai?
Hát igen. Vegyél tesztet és csináld meg. 1-es vagyok
A kérdező hozzászólása: Rendben.köszönöm :)
Én is pont így jártam a múlt hónapban. Kb 1 nappal elõtte szeretkeztünk, nem gondoltam, hogy védekezni kéne :) Sok-sok éve már, hogy mindig pontosan megjön, de most késett, nem is keveset, több mint egy hetet. És persze az, hogy megjön még nem jelenti azt, hogy nem vagy terhes, ismerek olyat akinek még 3 hónapig is volt menstruációja miután már teherbe esett. Szóval mindenképp érdemes tesztet venni.
bármikor lehet idõközi peteérés. Viszont ha védekeztetek kicsi rá az esély. Csinálj egy tesztet mindnesetre de ha pár napja volt az aktus azt nem tudja még kimutatni, viszont ha volt elötte is aktus akkor bármi lehet. Ha nem volt akkor csak az aktus után kb 2 héttem csinálj tesztet elöbb nem éri meg, de szerintem addigra meg fog jönni, ha nem ugysem árt orvoshoz menni. Egyébként rengeteg mindentõl késhet nem csak a terhességtõl.

Mi lehet ez? Általában 5 napig menstruálok, ahol az 1-2 nap elég erős szokott lenni. Most vagyok a 2. napon, de szinte alig van valami. Egyébként a nem várt napján reggel negatívat teszteltem. Mi lehet ez, vagy esetleg baba lehet a dologban.

Legjobb válasz: Gyengébb vérzés, vagy baba... Késõbb lehet, hogy beindul. Az is lehet, hogy baba volt, csak nem tudott maradni. és az is lehet, hogy baba, csak valamiért mégis menstruálsz. tesztelj pár nap vagy egy hét múlva, és elválik, hogy terhes vagy-e, vagy sem.

Gyengébb vérzés, vagy baba... Késõbb lehet, hogy beindul. Az is lehet, hogy baba volt, csak nem tudott maradni. és az is lehet, hogy baba, csak valamiért mégis menstruálsz. tesztelj pár nap vagy egy hét múlva, és elválik, hogy terhes vagy-e, vagy sem.
A kérdező hozzászólása: nem hagytam bent tobb mint 4 orat
Rendes menstruációs vérzés, vagy inkább barnás színû?
A kérdező hozzászólása: az elorzogr rendes aztan barnas
A kérdező hozzászólása: eloszor
Ha egy hét múlva sem hagyja abba és inkább barnás, akkor doki, egy sima fertõzés. Krém, vagy kúp azt ennyi. Mindennapos dolog.
A kérdező hozzászólása: elmult 2 nap alatt a barnas is
Szerintem nem tampon.de még megfázásra se tippelnék.Ez még nem olyan vészes, ha netán egy hét alatt nem múlna akkor érdemes foglalkozni vele.
a tampon nem épp a legegészségesebb lehet hogy valamilyen gyulladást vagy fertõzést okozott!!

Késik a menszim már egy hete. Csináltam tesztet a kimaradás után 2 nappal és mégegyett rá 2 nappal de csak egy kicsit erösödött a csik. Baj lehet? Ez normális?

Legjobb válasz: Miért ne lenne normális? Ha halványan is, de ott van a másik csík is akkor szinte biztos, hogy terhes vagy. Ha nem akartál teherbe esni akkor van baj. Az, hogy mennyi van benned aktuálisan az adott hormonból, amitõl erõsebb, vagy gyengébb lesz a csík, az teljesen mindegy, pl. reggel valószínûleg erõsebb színnel jelez.

Miért ne lenne normális? Ha halványan is, de ott van a másik csík is akkor szinte biztos, hogy terhes vagy. Ha nem akartál teherbe esni akkor van baj. Az, hogy mennyi van benned aktuálisan az adott hormonból, amitõl erõsebb, vagy gyengébb lesz a csík, az teljesen mindegy, pl. reggel valószínûleg erõsebb színnel jelez.
Nekem még 6 hetesen is halvány második volt semmi rosszat nem jelent!
A kérdező hozzászólása: Persze hogy szerettük volna.csak félek mert lassan erösödik
Nekem 5 napos késés után nagyon halvány, rá két napra ici iccit, alig láthatóan erõsebb volt. Kb 12 nap késésnél vagyis majd 6 hetes terhesen lett erõs a 2. csík, de a kontroll így is erõsebb volt. Ma már 31 hetes a pocakban :) gratulálok
A kérdező hozzászólása: Köszönjünk. :-)
nekem a nemvårt utän 1nappal negativ 4nappal erös pozitiv.az nem baj normälis. 19 hkm
"Ugye nem vagyok terhes?" :-) Ez itt nem a jósnõk oldala, szerintem vegyél egy terhességi tesztet vagy/és menj el a nõgyógyászhoz.
A kérdező hozzászólása: csináltam utána 2-3 héttel. negatív lett mindkettõ..
Akkor az jó hír. De a biztonság kedvéért csinálnék még egyet.
A kérdező hozzászólása: Valaki akivel hasonlo esett tortent esetleg?

2 napja jött meg (már megvan 2éve) és vettem be fájdalom csillapítot mert nagyon görcsöl a hasam de már 2 napja de nem használ. Ennyire még nem fájt és nem véreztem, félek. Ez normális? :S (14/L)

Legjobb válasz: normális persze. vegyél be nospa-t, vagy vmi más simaizomgörcs oldót. ha nagyon szarul vagy, akkor menj le a háziorvoshoz, aki megszúr eggyel.

normális persze. vegyél be nospa-t, vagy vmi más simaizomgörcs oldót. ha nagyon szarul vagy, akkor menj le a háziorvoshoz, aki megszúr eggyel.
ja és ne idegeskedj miatta, mert mondanom sem kell, hogy csak rosszabb lesz stressz hatására és elhúzódik.

6 hónapja szültem.2 hónapja megjött a menszim, de nem pontosan, elég darabos is volt. Most meg kellett volna már jönni 2 napja, de semmi. Fáj a hasam és nagyon fel vagyok puffadva, de nem érzem hogy meg akarna jönni. Menjek orvoshoz? Mit tanácsoltok?

Legjobb válasz: Én 4 hónapja szültem és 10 hetes volt a babám amikor megjött elõször. Több mint 1 hétig tartott akkor elkezdtem a cerazette-t szedni, de abba kellett hagynom és sajnos azóta sem jött meg. Már több, mint 2 hetet késik. Kicsit parázok, még várok egy hetet aztán teszt. Szerintem várjál még 1 hetet, mert szülés után nem biztos, hogy szabályos lesz rögtön a ciklusod. Ha pedig addigra sem jön meg akkor teszt és doki.

Én 4 hónapja szültem és 10 hetes volt a babám amikor megjött elõször. Több mint 1 hétig tartott akkor elkezdtem a cerazette-t szedni, de abba kellett hagynom és sajnos azóta sem jött meg. Már több, mint 2 hetet késik. Kicsit parázok, még várok egy hetet aztán teszt. Szerintem várjál még 1 hetet, mert szülés után nem biztos, hogy szabályos lesz rögtön a ciklusod. Ha pedig addigra sem jön meg akkor teszt és doki.
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ! remélem minden rendben lesz nálad is!
menj vissza kérdezd meg
azért a körömlakkok nem olyan drágák. no meg hogy mondod meg, hogy nem használtad? én nem égnék ilyennel....

Elmegyünk 2 napra, de van tengerimalackám! Mit tegyek?

Vasárnap estefelé megyünk és hétf? este jövünk. Van tengerimalacom és nem tudom hogy hogyan lehetne megoldani az etetését. Volt már veletek ilyen? Mi ilyenkor a teend?? Mert sajnos magunkkal nem vihetjük. Ilyenkor hogy célszer? megoldani az etetését? (reggel meg délután szokott kapni)

Legjobb válasz: Vagy nem egészen 2 nap na....vasárnap 4 óra fele indulunk.

A kérdező hozzászólása: Vagy nem egészen 2 nap na....vasárnap 4 óra fele indulunk.
Nincs senki, aki adhatna neki enni?Nagymama, szomszéd..stb? Egyébként meg ha szerintem indulás elõtt adsz neki enni, és másnap, amikor hazaértek, akkoris, abba nem fog belehalni, ha azon az egy reggelen nem kap enni.
Két nap nem probléma, vegyél száraz kaját s tegyél ki neki bõven vizet.
Semmi baja nem lesz, adjál neki duplán kaját és kész! Mi minden hónapban egyedül hagyjuk 2-3 napra az állatkákat: hörcsög és papagájokat és bõven adok nekik enni, nincs belõle probléma! Most viszont van 9 hörim ráadásul és mi sem leszünk itthon, de majd jó bõségesen adok nekik kaját és ennyi. Nem fognak éhen halni.
Ha csak ennyire idõre maradna magára akkor maradhat egyedül is otthon. Adjál neki jó sok szénát és legalább 2dl vizet!!!!! Ha több idõre mentek el és nem viheted magaddal, akkor meg kell kérni valakit, hogy gondozza vagy el kell vinni ismerõshöz, hogy lássa el. A tengerimalac társas lény, állatkínzással is felér ha egyedül tartod. Minél hamarabb szerezz be neki egy azonos nemû társat lehetõleg 6 hónap korkülönbséggel!! 100*50 ketrecben boldogan eléldegélnek majd. :)
Szomszéd gondozza. Nekünk 2 tengerimalacunk volt, és 1 hétre mentünk el nyaralni Olaszországba. :) Ha nincs baja, akkor ez a legcélszerûbb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!