Találatok a következő kifejezésre: 2 nap a 20. hétbe (21 db)

2 nap múlva a 20. hétbe lépek és még nem érzem a baba mozgását. Befolyásolhatja, hogy erős a testalkatom?

Van egy 10 éves fiam, nála már a 16. héten éreztem a mozgást / bár akkor vékony voltam /.Ez ennyit számít?

Legjobb válasz: Én egy 21 hetes kismama vok.és én is csak most kezdtem érezni a babókát!Kitartás a súlyodnak nincs köze hozzá,valaki csak 22.hetesen kezdi érezni!JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!

Én egy 21 hetes kismama vok.és én is csak most kezdtem érezni a babókát!Kitartás a súlyodnak nincs köze hozzá, valaki csak 22.hetesen kezdi érezni!JÓ EGÉSZSÉGET NEKTEK!
Egy enyhén molett barátnõm most vár babát, 16 hetesen még nem érzi a magzatmozgást. A dokija azt mondta, hogy a hasfalon lévõ vastag zsírréteg miatt majd csak késõbb, a nagyobb mozgásokat fogja érezni. Nyugi, szerintem igenis van összefüggés a testalkat és a mozgások érzékelése között. Jó babavárást!
Menzesz 21 naponta van 6-7 napig. Az pont 3 hét.
A kérdező hozzászólása: azt mondták hogy mûtét után 4-5 hétre szokott megjönni de nekem az ab. óta megvolt elõször másfél hétig utén kb 3 nap semmi utána megint 2 nap kicsit megvolt megint semmi és most megint tegnap megjött nem nagyon de azért megvan...

Ugye akkor nincs gond? 20 hét 5 napos vagyok. Kb 4 napja alig mozgott valamit a babám, és nem úgy mint eddig. Nagyon megijedtem. De most 2 akkorát rúgott hogy a hasam mozgott. Ugye Õ volt?

Remélem minden rendben van és csak az id?t?l nem mozog annyit és úgy mint eddig. Vagy lehet másképp fekszik?

Legjobb válasz: Szia! VAn ilyen! Én 28 hetes vagyok de mai napik pánikolok ha van olyan nap hogy alig mozog! Igen mozog Õ csak piciket és nem érezzük fõleg ha te is mozogsz és õ közben rúg azt nem is bizti hogy érzed! NA meg a hõség.Ma nekem sem aktív bezzeg hétvégén :)!

Szia! VAn ilyen! Én 28 hetes vagyok de mai napik pánikolok ha van olyan nap hogy alig mozog! Igen mozog Õ csak piciket és nem érezzük fõleg ha te is mozogsz és õ közben rúg azt nem is bizti hogy érzed! NA meg a hõség.Ma nekem sem aktív bezzeg hétvégén :) !
Szia.nyugodj meg....én 20 hetesen pl.még nem is éreztem a babót:(( úgy tudom ilyenkor még nem rendszeresek a mozgások amit te is érzel, õ mozog csak te nem minden esetben érzed még...de majd késõbb jönnek azok a határozott rúgások amit most is éreztél:) ))Tuti õ volt Boldog babavárást 28 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, így nyugodtabb vagyok, csak olyan fura hogy 17.héttõl érzem a kis rúgásokat és most pár napja nem olyan. De biztos másképp fekszik hisz van még helye. Meg megnyugtatott ez a két nagy rúgás, ami akkor Õ volt.

2 hete késik, és a 20-21.napon barnás pecsételésem volt.A 10 napig 2 tesztet csináltam, de negatív. Ez lehet még baba? Vagy ne reménykedjek?

A h?m még mindig 37,2 és a bal petefészkembe néha úgy belenyilalik, hogy alig bírok lépni.Más tünetem nincs, csak annyi, hogy nincs étvágyam.(ha ez tünetnek mondható?)Holnap megyek dokihoz...

Legjobb válasz: szia. igen,szerintem lehet baba,a hasadban a szurkálás az elég gyanus.nekem nagyobb volt az étvágyam,de hallottam márolyanrol is,hogy egyeseknél csökken az étvágy.remélem teljesül a vágyad,jo esélyed van rá:)ha tudsz maj holnap ird meg mivolt a dokinál.szoritok. 15hetes kismama

szia. igen, szerintem lehet baba, a hasadban a szurkálás az elég gyanus.nekem nagyobb volt az étvágyam, de hallottam márolyanrol is, hogy egyeseknél csökken az étvágy.remélem teljesül a vágyad, jo esélyed van rá:) ha tudsz maj holnap ird meg mivolt a dokinál.szoritok. 15hetes kismama
szerintem menj dokihoz mert azi s lehet hogy petefészek gyulladásod van de szorítok hogy baba legyen
Ha nem írtad volna, hogy negatívat teszteltél, azt írtam volna, szerintem nagyon esélyes a baba. Így viszont elbizonytalanodtam. A magas hõ is terhességre utal. Ha két hete késik, akkor hat hetes, ugye? Lehet, hogy alacsony a HCG szinted és ezért nem mutatta ki a teszt. Az viszont ennyi idõsen már nem túl jó. De hallottam olyat, hogy valakinek orvos megállapította a terhességet, rendben is volt minden, a tesztje pedig még mindig negatív volt! Sajnos, csak ennyit tudtam összeokoskodni! Nagyon szorítok! Írj majd, hogy mi volt!
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, h.ilyen gyorsan válaszoltatok!!!Mindenképpen megírom, mi volt tegnap! Szorítsatok, hogy most legyen pocaklakóm...
A kérdező hozzászólása: Bocs, hogy mi volt a dokinál azt írom meg...:)

20 hetes terhes vagyok, 2 hete érzem biztosan a babám, de az utóbbi 2 napban egyáltalán, aggódnom kellene?

Érdemes lenne felkeresni a nőgyógyászt, vagy ez ilyenkor még normális? Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Lehet el kéne menned, inkább nézzenek meg, feleslegesen. ÉN õgy gondolkozom errõl, hogy ha már vagy 12 órája nem érzem irány a kórház.

Lehet el kéne menned, inkább nézzenek meg, feleslegesen. ÉN õgy gondolkozom errõl, hogy ha már vagy 12 órája nem érzem irány a kórház.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, hogy ha a egész nap nem érzem akkor holnap reggel elmegyek orvoshoz!
A fejlett hõkezelés és a fejlett csomagolás miatt.
A kérdező hozzászólása: de mintha mas ize is lenne a mai tejeknek. biztos hogy az tej amit iszunk?
Biztos. De igen, más íze van, mivel kivonnak egy csomó zsírt.
20 éve lehetett aludtejet csinálni a tejbõl. Most már meg sem próbálnám. Ha igazi tejet akarsz, akkor vegyél a tej szállítóktól. Rendszeresen járnak pl. a Jászain is, vagy lakótelepeken lehet automatából venni.
Kivonnak belõle , meg hozzáraknak dolgokat. Itt nézelõdj: https://www.youtube.com/watch?v=0iBhFwhuMrk
Nem igazi tej, ha a CBA-félés tejekre gondolsz. Ha megkóstolod a tehén tejét, és a boltban árult tej feliratú löttyöt, ki sem írtad volna a kérdést! :)
"Ha igazi tejet akarsz, akkor vegyél a tej szállítóktól. Rendszeresen járnak pl. a Jászain is, vagy lakótelepeken lehet automatából venni." Akkor inkább már tehenet vegye, és az tuti tej lesz...

1 hete és 2 napja vettem be egy Escapelle tablettát. Kb.20. -a körül szokott mindig megjönni és még nem jött meg. Nagy baj lehet ez, vagy természetes ilyenkor a csúszás?

Legjobb válasz: van akinek sajnos felborítja idõlegesen a hormonháztartását a nagy löket hormon ami a tabiban van, de szerintem ezt írják is a használati leírásban.

van akinek sajnos felborítja idõlegesen a hormonháztartását a nagy löket hormon ami a tabiban van, de szerintem ezt írják is a használati leírásban.
A kérdező hozzászólása: 4 nap csúszással ugyan, de megjött! És a teszt is negatív lett

Reménykedhetek, hogy a Paretin gyógyszerem, amiből már 2 és fél hete szedek, már 5 napja 2 szemet 20 mg-mosból hatni fog? SOS sürgős! Már nagyon türelmetlen vagyok a hatékonyságát illetően, várom válaszotok.

Legjobb válasz: Ezeka gyógyszerek egy héttõl három hónapig tartó idõszakban indulnak be. Addig javarészt csak a mellékhatásait érzed, ha szerencséd van, nem erõsíti föl a tüneteket, de ez is megeshet. Kb. három hónap után mehetsz vissza a pszichiáteredhez, hogy most akkor mi a helyzet. bevált, nem vált be, több kell, kevesebb kell. Addig, ha nincsenek heves tünetek, csigavér, és nagy nagy bizodalom a gyógyszerben, és a dokiban. De addig is végezd a napi tevékenységedet, ne legyél türelmetlen. Ha feliratkozol a www.bura.hu honlapra, ott sorstársakkal tudsz levelezni. Ha akarsz, írjál nekem, én gyógyult pánikos vagyok. Segítek, amiben tudok.

Ezeka gyógyszerek egy héttõl három hónapig tartó idõszakban indulnak be. Addig javarészt csak a mellékhatásait érzed, ha szerencséd van, nem erõsíti föl a tüneteket, de ez is megeshet. Kb. három hónap után mehetsz vissza a pszichiáteredhez, hogy most akkor mi a helyzet. bevált, nem vált be, több kell, kevesebb kell. Addig, ha nincsenek heves tünetek, csigavér, és nagy nagy bizodalom a gyógyszerben, és a dokiban. De addig is végezd a napi tevékenységedet, ne legyél türelmetlen. Ha feliratkozol a http://www.bura.hu honlapra, ott sorstársakkal tudsz levelezni. Ha akarsz, írjál nekem, én gyógyult pánikos vagyok. Segítek, amiben tudok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!