Találatok a következő kifejezésre: 2 nap a 20 (116 db)

31 hetes terhes vagyok. Esténként nagyon enyhe menstruációs-szerű görcsöt érzek 2 napja a hasam alján. Nem percenként visszatérő, hanem kb.20 percen keresztül tart. Megerőltethettem magam?

Legjobb válasz: Beszélj a dokiddal, gondolom, megvizsgál majd, bent történt-e változás, vehetsz be magnéziumot, és ne erõltesd magad egy darabig! Komoly gond akkor van, ha rendszeressé válik, akár ha 20 percenként jön ilyen görcs.

Beszélj a dokiddal, gondolom, megvizsgál majd, bent történt-e változás, vehetsz be magnéziumot, és ne erõltesd magad egy darabig! Komoly gond akkor van, ha rendszeressé válik, akár ha 20 percenként jön ilyen görcs.
Estére elfáradsz, így a pocid is érzékenyebb. A méh már gyakorol, természetes ez ilyenkor. Ne ilyedj meg, a doki is meg fog nyugtatni ha elmondod neki. Minden jót!!!! 39.kismama

Rubint Réka 1-2. DVD-je van meg nekem. Elég ha egyik nap csak az első, másik nap a második 20 percet csinálom meg, vagy a 2x20 percet egybe kell végigcsinálni? A napi 20 perces DVD jobb lenne?

Legjobb válasz: Amíg kezdõ vagy mindenképp. 1-2 hónap után viszont nem árt rátérni, hogy minden másnap, vagy legalább egy héten háromszor megcsináld mind a 2X20 percet. Ha teljesen kezdõ vagy akkor én inkább azt javasolnám, hogy csinálj az elsõ felébõl 10 percet (bõven elég lesz), és a második 20 percbõl is csinálj valamennyit. Hisz, ha a második 20 percet bemelegítés nélkül csinálod, közel sem lesz olyan hatásos és fárasztó, mintha van elõtt felvezetés. De vigyázz fõ a fokozatosság, a nagy izomláz elkerülése végett.

Amíg kezdõ vagy mindenképp. 1-2 hónap után viszont nem árt rátérni, hogy minden másnap, vagy legalább egy héten háromszor megcsináld mind a 2X20 percet. Ha teljesen kezdõ vagy akkor én inkább azt javasolnám, hogy csinálj az elsõ felébõl 10 percet (bõven elég lesz), és a második 20 percbõl is csinálj valamennyit. Hisz, ha a második 20 percet bemelegítés nélkül csinálod, közel sem lesz olyan hatásos és fárasztó, mintha van elõtt felvezetés. De vigyázz fõ a fokozatosság, a nagy izomláz elkerülése végett.
Én simán lenyomtam elsõre is az egészet. (az 1-est) másnap alig tudtam megmozdulni az igaz. Harmadnap folytattam, késõbb már meg sem éreztem, sõt lábsúlyokkal csináltam. Aztán jött a köv. dvd. 1 hónap alatt nagyon hatásos volt, de a kajára is figyelni kell. Én most váltogatom, mert jó sok idõt kihagytam, és ugyanolyan fárasztó volt elkezdeni :) , viszont a 3. 4. alkalom után már sokkal könnyebb. Kitartás kérdése. Hajrá :)

2 kérdés, az mitől van hogyha karonként 20-20 percig súlyzózok akkor utána rá max 2 napra elképesztő izomgyulladás jön ki a kezemen és nemtudom mozdítani (2. lent)?

2.ha nem feszítem be a kezemet akkor mintha 0 izom lenne rajta...mert szinte ha benyomom a b?rt akkor akár szinte csontig is lehet nyomni a b?rt befele mert mintha nemlenne ott semmi...Ha er?sen befeszítem akkor meg ott a sok izom?

Legjobb válasz: Meva?? Hogy jött ki az a 20-20 perc karonként? Izomgyulladás? Semmibõl elõkerülõ izmok? Kim zászlós, dekódolja kérem az adást!

Meva?? Hogy jött ki az a 20-20 perc karonként? Izomgyulladás? Semmibõl elõkerülõ izmok? Kim zászlós, dekódolja kérem az adást!
A kérdező hozzászólása: az annyira már nem zavar ...Csak az hogy 2 nap után az egész karom olyan hogy 90 fokos szögben tudom tartani 3 hónapja már dokihoz is mentem mert már vagy 1 hete 90 fokos szögben tudtam csak tartani...és állati idegesítõ hogy extrém fájdalmak melett tudom csak picit is kiegyenesíteni. A lapon Bicepsz valami Miositis volt .Szerinte csak izomgyulladás.
Ne internetrõl gyógyítsd magad, mert onnan úgyis az derül ki, hogy rák van a karodban. Durván izomlázad van, ilyen, mikor edzetlen izmot túlterhelnek, majd legközelebb több eszed lesz.
a kolléga furcsállja, hogy izomláza van, és azt is furcsállja, hogy megkeményedik a bicepsze ha befeszíti.
És elpuhul ha nem feszíti. Az izomrostok lazák, ha nincsenek terhelés alatt. De akkor nagyon kicsi a karod, ha annyira összetudod nyomni.
ez van ha egy 9 éves gyerek kérdez.
elsõ egy hülyeXD amúgy remélem csak heti egyszer edzed minden izmodat, de ne fossál nincs semmi gond
hehe .Cyan.! :D Kérdezõ te meg még inkább ne súlyzózz. Ha nagyon akarsz sportolni menj el focizni vagy valami ilyesmi.
Gyulladás lesz. Ismerd a határaidat és tanulj az ilyenekbõl.
Ne vedd magadra, Kérdezõ, ezek a bácsik mindenkivel ilyen szigorúak. :)
Menzesz 21 naponta van 6-7 napig. Az pont 3 hét.
A kérdező hozzászólása: azt mondták hogy mûtét után 4-5 hétre szokott megjönni de nekem az ab. óta megvolt elõször másfél hétig utén kb 3 nap semmi utána megint 2 nap kicsit megvolt megint semmi és most megint tegnap megjött nem nagyon de azért megvan...

2. napja késik. (Azaz remélem) Okt 17, nov 20, dec 20. Így jött meg. A ciklusom változó, mert 6 hónapja még gyógyszert szedtem. Mit csináljak?

Legjobb válasz: szerintem csinálj egy tesztet holnap! Átlagban az elmaradt menszi után pár nappal kimutatja.

szerintem csinálj egy tesztet holnap! Átlagban az elmaradt menszi után pár nappal kimutatja.
Két nap eltérés még teljesen rendszeresnek tekinthetõ.
A kérdező hozzászólása: Én az erõsségre, ill. a fájdalom mértékére gondolok elsõsorban.
Sokáig tart mire beáll.. legalábbis nálam évekig rendetlenkedett.. aztán gyógyszerrel rendben volt, de késõbb azt abbahagytam.. gyermekem lett, most azóta megint nem rendszeres.. A fájdalom, és erõsség színtén változik!

Az lenne a problémám hogy Call of duty 2 multiplayerbe amikor tolom olyan 20 percenként megfagy? Már feltettem 2 cd ről 1 eredetiről 1 törtről de nem használt és 2 napja csinálja csak

Legjobb válasz: Milyen a fagyás pontosan? Megáll a kép vagy elmegy? Csak ez a játék csinálja? 20 perc az pont egy processzor vagy vga túlmelegedésre elég. Gépet mikor takarítottad utoljára?

Milyen a fagyás pontosan? Megáll a kép vagy elmegy? Csak ez a játék csinálja? 20 perc az pont egy processzor vagy vga túlmelegedésre elég. Gépet mikor takarítottad utoljára?
A kérdező hozzászólása: Nem rég volt kitakarítva olyan a fagyás hogy megáll a kép amúgy win7 em van 32bites és ha ctrl + alt + delete akkoris fekete kép van és nagy nehezen kilép és csak ez csinálja
Szóval a játék fagy le, nem a gép. Valami hibaüzenet valahol? Punkbustered rendben van? Netkapcsolat?
A kérdező hozzászólása: pb persze az jó levan frissitve javitót is megcsináltam de néha amikor kilépek elcsípem 1 hibaüzenetet hogy cod2.mp exe leáll de már kicseréltem a fájlt újra is raktam úgyhogy nem tudom mi lehet a probléma most megnéztem a procit is ha játszok akkoris a procik 40 fokosak
Nekem cod4 csinálja ezt néha, a játékot rendszergazdaként indítsd, a szerverre a menübõl csatlakozz /connect paranccsal, akkor nem lesz vele baj.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen megpróbálom
A kérdező hozzászólása: ígyse mûködik :S
Valami rendszerhiba, de így nehéz rájönni, nincs több 5letem.

Párommal jan. 20-a körül, a menstruációm elmúlása után 2-4 nappal szeretkeztünk. Utána 2 nappal vettem tesztet (ami elvileg 24 óra után is kimutatja a terhességet) de negatív lett. Lehetek terhes?

Én nagyon szeretném.

Legjobb válasz: Olyan teszt nincs, már bocsi! a beágyazódástól kell számítani az idõpontot! Vedd azta napot amikor együtt foltatok, és kb rá 2 hét múlva fogja csak a teszt kimutatni a terhességet!!!!!!

Olyan teszt nincs, már bocsi! a beágyazódástól kell számítani az idõpontot! Vedd azta napot amikor együtt foltatok, és kb rá 2 hét múlva fogja csak a teszt kimutatni a terhességet!!!!!!
igen van, hogy 24 óra után kimutatja, de a mensi kimaradása után, nem a szeretkezés után. Majd, ha kimarad a mensid, akkor tesztelj.

Ha az ovuteszt 2 napig pozitív, és a hőm 3 napig volt lent, lehet, hogy 2 pete érett? (Az uh-n 2 volt, egy 20 és egy 11 mm-es).

A 11 mm amúgy mennyire valószín? általában, hogy megreped? Ma már negatív az ovuteszt.

Legjobb válasz: Mármint az a kérdés, hogy meg is repedtek -e vajon?

A kérdező hozzászólása: Mármint az a kérdés, hogy meg is repedtek -e vajon?
11mm-es nagyon kicsi még, az nem reped meg. 20 mm-es már igen. Az nem számít, hány napig van lent a hõ.

Van 2 hörcsögöm a szemem láttára szaporodtak de már több mint 20 nap eltelt és nem jöttek a világra a kis-hörcsögök vajon mi lehet a baja? És már többször előfordult, hogy benyúltam a ketrecbe és a nőstény beleharapott a kezembe.

Az anyuka sokkal kövérebb lett mint volt,és egyfolytában anyagot gyűjtenék és beviszik a dobozukba.

Legjobb válasz: ha már szaporodott akkor 20 napra rá miért kéne megint? erre nincs szabály, párzás után szaporodnak, attol számitsd, te okos....

ha már szaporodott akkor 20 napra rá miért kéne megint? erre nincs szabály, párzás után szaporodnak, attol számitsd, te okos....
ennyi ésszel nem kéne állatot tartanod, föleg nem állatot szaporitanod...
A kérdező hozzászólása: Bocsi akkor párosodtak...
20 nap az még nem sok. 16 nap az ellési idõ, a 20 még belefér. ne nyúlkálj be hozzájuk, mert védi õket. És szülés után se, legalább 2-3 hétig. Remélem, szét szedted a szülõket.
Szia! Egyáltalán nem kell szétszedned a szülõket. Én nekem mindig együtt voltak és nem lett semmi baj. Amikor megszülettek a kicsik felváltva gondozták õket. Nagyon aranyosak voltak. Ha esetleg tudni akarod, hogy a nõstény vár-e kicsiket akkor nézd meg a hasát. Remélem segítettem és ha van még kérdésed nyugodtan írj. Mindenre szívesen válaszolok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!