Találatok a következő kifejezésre: 2 nap a (6790 db)

A teszt még korai volt, szerintem ismételd meg pár nap múlva, ha addig sem jönne meg.

Miért nem szabad a nyitott konzervben tárolni 1-2 napig a kaját?

Kinyitottam egy konzervet és a hűtőbe tettem de egy ismerősöm szerint nem szabad így tárolni.

Legjobb válasz: Mert felnyitáskor az konzerv anyaga, az alumínium elkezd oxidálódni. Nemhogy 1-2 napig, de 1-2 óránál tovább sem szabad a konzervben hagyni, hacsak nem akarsz fémízû kaját.

Mert felnyitáskor az konzerv anyaga, az alumínium elkezd oxidálódni. Nemhogy 1-2 napig, de 1-2 óránál tovább sem szabad a konzervben hagyni, hacsak nem akarsz fémízû kaját.
Ez már nem igaz, a mai konzervdobozok belül be vannak vonva olyan müanyaggal, ami nem reagál semmiféle élelmiszerrel. De ettöl függetlenül nyugodtan átteheted másba.

2 nappal a menstruacio előtt lehett gyermek ha a srac nem csinalta vegig?

Legjobb válasz: Ha szabályosak a ciklusaid, és valóban 2 nap van hátra, akkor kicsi az esélye, mert a mensi elõtti 14. napon van a peteérés, ami csak 1 napig él. Ha utána szeretkeztek, akkor nem sok az esélye! De a biológiában nincs biztos. A nem csinálta végig, meg nem ad elég védelmet, hiszen az elõváladékban is lehet sperma, így attól még lehetnél terhes! Fiatalok!! VÉDEKEZZETEK!!!

Ha szabályosak a ciklusaid, és valóban 2 nap van hátra, akkor kicsi az esélye, mert a mensi elõtti 14. napon van a peteérés, ami csak 1 napig él. Ha utána szeretkeztek, akkor nem sok az esélye! De a biológiában nincs biztos. A nem csinálta végig, meg nem ad elég védelmet, hiszen az elõváladékban is lehet sperma, így attól még lehetnél terhes! Fiatalok!! VÉDEKEZZETEK!!!
Igen! Bár kicsi az esélye, de van, ha a megszakításon kívül máshogy nem védekeztetek.

Lehetséges az, hogy menzesz elõtt pár nappal esel teherbe és megjön 1-2 napra? A teszt hányadik napon mutatna pozitívat? Valaki járt így?

Legjobb válasz: ebben az esetben szerintem nem jönne meg. Ha mégis megjön nem tapadt meg és ha volt is valami nem ágyazódott be...

ebben az esetben szerintem nem jönne meg. Ha mégis megjön nem tapadt meg és ha volt is valami nem ágyazódott be...
Szerintem sem túl gyakori eset.
Ha meg is jön, akkor is inkább csak pecsételõ, nem rendes vérzés.
A kérdező hozzászólása: akkor így kérdezem:tegyük fel, hogy menzesz elõtt már elindult vmi és utána ágyazódik be.nem igazán menzesz de két napos volt.most a 14.napon vagyok.kimutatná a teszt ha lenne baba ugye?nekem ez az alig menzesz dolog hívta fel a figyelmem, és hogy mikor elmúlt fájt a mellem, azóta is fáj..
továbbra sem értem a kérdést. ha menstruáltál nem vagy terhes. Ha nem volt vér csak pár csepp, akkor az beágyazódás. Az elõzõ ciklusod mikorra esett? Ahhoz képest 5 hétre már biztosan tesztelhetsz még hosszabb ciklusokkal is.
Jövõ héten vegyél egy tesztet, akkor kiderül, h mizu.
Ha menszesz elõtt elindult valami (tegyük fel hogy véletlenül épp peteérésed és megtermékenyült) és menstruálsz, akkor nincs hová beágyazódnia, mert a menstruáció azt jelenti, hogy a méh nyálkahártyája kiürül vér formájában. Tehát nem nem tud megtapadni. De szerintem vegyél tesztet, az jobban megnyugtatna.
Egyébként hogy érted, hogy a 14. napon vagy, honnét számítva. Az utolsó menstruáció elsõ napjától indul a számítás. A 14. nap kb. a középidõ, tehát most lenne esélyed teherbe esni, ha normális a ciklusod, a 28. napon vagy megjön vagy nem. Ha megjön és normál vérzés, akkor biztos nem vagy terhes. Ha csak valami maszatolás, akkor esélyes, hogy terhes vagy. A menstruáció elõtt max 1 héttel is lehet kis vérzés, ez lenne a beágyazódási vérzés. A teszt kb. az elmaradt menstruáció idõpontjától mutatja ki. Pár nappal késõbb már teljesen biztos eredményt látsz.

Menstrucáió (nem várt) előtt 2 nappal a 10-es érzékenységű Egens teszt negatív, akkor valószínű, hogy nem jött össze a baba?

Azért vettem direkt 10-eset, hogy menstruáció előtt adjon támpontot.....

Legjobb válasz: Nem kell elkenõdni, mert még simán lehet baba! Csak egyszerûen nem értem mért kell nemvárt elmaradása nélkül tesztelni?! Az a terhesség 1. valószínûségi jele! Én is nagyon vártam már a bébikét, de nemvárt második napja elõtt sosem teszteltem. Ilyenkor meg volt, hogy nagyon halvány volt, na akkor meg matekoltam össze-vissza, hogy most bolond vagyok, vagy káprázik a szemem, néztem miket írtak arról a bizonyos tesztrõl, lehet-e szellemcsík stb. No, de elegem is lett ebbõl, végül vártam 1 hét menses kimaradást és mit ad Isten egyértelmû pozitív lett a tesztem! Szóval a türelem rózsát terem, nem leszel kevésbé terhes, ha vársz pár napot:) Ezt nem bántásból írtam, csak hogy lásd átlátom mit érzel! Nagyon szurkolok, ha elmarad a mensid várj 2-3 napot aztán tesztelj!

Nem kell elkenõdni, mert még simán lehet baba! Csak egyszerûen nem értem mért kell nemvárt elmaradása nélkül tesztelni?! Az a terhesség 1. valószínûségi jele! Én is nagyon vártam már a bébikét, de nemvárt második napja elõtt sosem teszteltem. Ilyenkor meg volt, hogy nagyon halvány volt, na akkor meg matekoltam össze-vissza, hogy most bolond vagyok, vagy káprázik a szemem, néztem miket írtak arról a bizonyos tesztrõl, lehet-e szellemcsík stb. No, de elegem is lett ebbõl, végül vártam 1 hét menses kimaradást és mit ad Isten egyértelmû pozitív lett a tesztem! Szóval a türelem rózsát terem, nem leszel kevésbé terhes, ha vársz pár napot:) Ezt nem bántásból írtam, csak hogy lásd átlátom mit érzel! Nagyon szurkolok, ha elmarad a mensid várj 2-3 napot aztán tesztelj!
Sztem a kezdeti vérzés a kimaradt mensit jelezte. Ha nem ismétlõdik meg, a teszted szépen erõsödik, akkor ráérsz bõ két hét múlva. MÉg egyszer gratulálok kismama!!!!!
Elõzõ vagyok. Szerintem, ha már nincs vérzés + görcsök nem kell dokihoz menni. Mégegyszer gratula!!!
4-es vagyok! Nagyon gratulálok!!! Boldog Babavárást!!!!
A kérdező hozzászólása: A mensturációm mindig pontosan jön. 28 napos a ciklusom, 29. napon már megjön és 3-4 napos szokott lenni. Mosti is vártam a 29. nap reggelén, mert mindig olyankor jön, de semmi nem volt. Aztán dél körül éreztem valam õrületes fáradtságot, le kellett feküdnöm, pedig nem szoktam napközben aludni. Akkor észrevettem, hogy kicsit vérzek. Na, mondom megjött....Csalódottak voltunk a párommal. Feltettem egy tampont, ami néhány órával késõbb olyan is volt, mint amikor nagyon az elején mensizek. Aztán jött az este, a a tampon üres. jött a reggel, még mindig üres. Ennyi idõ alatt nekem már az egész mensi le szokott zajlani. Tegnap délután csináltam egy tesztet ami pozitív volt. Ma reggel csináltam 3-at és mindhárm pozi! :) ))))) Abból kettõ Egens és egy Gabriell. Szinte el sem tudom hinni....Ugye a kezdeti vérzés miatt nem kell orvoshoz futnom? Magne B6-ot szedek tegnap óta.
komoly?????? De jó! Gratulálok! Gyorsan képet, részleteket!!!!!! Kíváncsi vagyok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Kisbabánk leeeeeesz!!!!!!:) )))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Megírom!)
4-es vagyok:) Akkor oké! Nagyon szurkolok, a pozitív teszt érdekében! Írd majd meg mi volt (szerintem várj pár napot:) ).
Én is korán tesztelõs vagyok, sztem ez mindenki maga el tudja dönteni, h mikor is teszteljen!!!! Viszont az igaz, h sokszor nem kapunk valós eredményt, és izgulunk tovább... Sztem próbáld meg holnap is, hátha már látszik valami! Nekem nem várt elõtt 3 nappal lett nagyon nagyon halvány. Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem sértõdtem meg és különben sem fogalmaztad meg sértõn a mondandódat, amire pedig jócskán lehet várni egy ilyen fórumon. De még azokra sem sértõdnék meg.:)
Ha ez teljesen igaz lenne, nem tennék fel olyan sokan ugyanazt a kérdést, amit most Te! valóban a terhességi teszt elõbb kimutatja a terhességet, mint az UH, de ennyi. Ezért van forgalma a piacon. A clearblue tájékoztatójában pl. le van írva, hogy a nemvárt elõtt hány százalékban mutatja ki. Ezeket azért írtam le, hogy ne keseredj el, mert szerintem csak korán teszteltél. Nem kell megsértõdni.
A kérdező hozzászólása: Nahát, én pontosan abból indultam ki, hogy számtalan kérdésben azt olvasom, hogy már jónéhány nappal a menstruáció elõtt kimutatta a teszt a babát. Sokkal kevesebb az olyan, aki a nem várt napján, vagy urambocsá' azon túl tesztel. A magas érzékenységû tesztek piacra dobását is ezzel látom indokoltnak.
Jaj igen és még valami: néhány ember akkora szerencsés, hogy ilyenkor már kimutatja a teszt. Nos ebbõl ne indulj ki, mert ez a ritkább!! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) )))

Még van 2 napom a nemvártig. Esetleg egy terhes teszt 10-es, kimutathatná, ha baba van?

Legjobb válasz: Elvileg lehetséges, de egy negatív teszt úgysem érdekelne, tehát jobb, ha vársz még a teszttel pár napot. (Ha ma negatívat tesztelnél, úgyis csinálnál még másikat.) Ha van baba, az nem szalad el, de kár siettetni a tesztet. Szerintem. Legalább ezt a 2-3 napot várd ki.

Elvileg lehetséges, de egy negatív teszt úgysem érdekelne, tehát jobb, ha vársz még a teszttel pár napot. (Ha ma negatívat tesztelnél, úgyis csinálnál még másikat.) Ha van baba, az nem szalad el, de kár siettetni a tesztet. Szerintem. Legalább ezt a 2-3 napot várd ki.
Csak visszatévedtem... milyen lett a teszt eredménye?
Én is szerdán tesztelek. Bár nagyon menszis tüneteim vannak.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Naná, hogy nem bírtam ki, és csináltam valetin tesztet, ami totál negatív:-((
A Dm-ben kapható olyan teszt ami már menstruáció elõtt 4 nappal kimutatja a babát.Nem emlékszem mi volt a neve, de kb. kétezer forint, valami lila csík van rajta. Nekem bevált.
Én is két nap múlva nem várom, és pont ezt a kérdést akartam feltenni. Én eldöntöttem, csak szerdán tesztelek. Majd írd meg mi lett az eredmény, ha teszteltél. Drukkolok neked! :)
Szia! Nekem is kimutatta a nemvárt elõtt 2 nappal és nem is halványan:) Már én sem bírtam várni és pozitív lett:) )
Nekem egy 25-ös is kimutatta. De szerintem is várj, bár abszolút megértelek, én se bírtam ki, de kiborultam volna, ha negatív. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, s tudom én is, hogy várni kellene, de nagyon nehéz. Már nagyon szeretnénk babát.
Egyetértek az elõzõvel. Bár nekem ilyenkor már kimutatta :-)))
A kérdező hozzászólása: Negatív lett:-( De nem adjuk fel, majd ebben a hónapban sikerül:-) remélem.

Ma vagyok pé után 2 nappal (a pé-t kihasználzuk:-) ) és fájdalmat érzek a jobb petefészkemnél. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: Biztosan tudod, hogy akkor volt? Nekem peteérés után még egy kicsit fáj 1-2 napig:)

Biztosan tudod, hogy akkor volt? Nekem peteérés után még egy kicsit fáj 1-2 napig:)
A kérdező hozzászólása: Hát ma már nem láttam az a bizonyos folyást, amit tegnap, és a pé-m napján. de nem tudom...

7 nappal hamarabb megjött de csak 2 napig a szokásos 7-hez képest volt már így valaki terhes volt? Többi lent.

7 nappal hamarabb megjött általában 7 napos a menzim most az elsõ nap erõsebb a 2. ik nap gyenge 3. ik nap épphogy meglátszott a wc papíron barnás pirosas. Vérzés alatt csináltam tesztet este -lett . Jövõhét kedden kellene megjönnie volt már így valaki? terhes volt?

Legjobb válasz: Nekem volt ilyen, gyenge 1 napig tartó vérzés, kb. a rendes idõben. Én igen, terhes voltam.

Nekem volt ilyen, gyenge 1 napig tartó vérzés, kb. a rendes idõben. Én igen, terhes voltam.
A kérdező hozzászólása: Tünetem annyi volt utána ami még most is , hogy nagyon fáj a derekam mintha be lenne csípõdve+néha nyomást érzek a bal petefészkemnél.
Nekem ilyesmi volt a beágyazódás, de ezt ennyibõl sajna NEM lehet megállapítani.
A kérdező hozzászólása: ti mikor csináltatok tesztet mert én a második véres napon este csináltam de negatív lett meg kell várni azt a napot amikor meg kellene jönnie és csak akkor mutat pozit ?Annyira nem élem magam bele de 3 év alatt még egyszer sem volt ilyen.
Ha beágyazódás, akkor normális, hogy még nem mutatja. Majd akkor tesztelj, amikorra vártad (nem vártad) volna!
Én azután csináltam, hogy meg kellet volna jönnie. Az elsõnél nem emlékszem, a másodiknál 9 napot késett és akkor csináltam.
nekem is 8 nappal hamarabb "megjött" a szokásostól, aztán 2 nap barnázás után elmúlt... 2 hétre rá teszteltem, most 26 hetes kismama vagyok :)

Milyen betegségre utal ha 27 naprol 25-re csökken a ciklus napom és 3-4 naprol 2 napra a mensis napM?

Legjobb válasz: Az eddigiek alapján akkor még talán nem klimaxolok:)nincs összefüggés (6-os)

Az eddigiek alapján akkor még talán nem klimaxolok:) nincs összefüggés (6-os)
Erre én is nagyon kíváncsi vagyok mert velem ugyanez történt és nem jön össze a 2. baba /talán ezért?/
Sziasztok! Én mint szakmai tapasztalatomból indulok ki, hogy a hormonoknak idõ kell még kiürül a szervezetbõl. Szokták mondani, hogy elég 3 hónap, de ápolónõként én azt vallom, hogy az a gyógyser (hormon) amit több éven át bevisz az ember annak idõ kell míg kiürül a szervezetbõl és utána a nõ szervezete alkalmazkodik és beáll. Én szerintem ha sokáig szedted akkor még lehet, hogy a gyógyszer szedéstõl nem állt még helyre a hormon háztartásod, mert amit idáig megkapott napi szinten most megvontad tõle.
A kérdező hozzászólása: én 30 vagyok.
2. vagyok. Én "csak" 26 múltam. 12 évesen jött meg, de az elmúlt 14 évben olyan rövid ciklusaim még nem voltak, mint idén.
1. vagyok és 33 éves
Velem is ez van, érdekelne, nincs-e esetleg az életkorral összefüggésben. Ti hány évesek vagytok?én 37
A kérdező hozzászólása: http://www.naprendelo.hu/tudni-szeretne-menstruacios-zavarok ez érdekes olvassátok el
A kérdező hozzászólása: Semmilyen aggodalomra nem ad azonban okot, ha a ciklusa valakinek ennél néhány nappal rövidebb, esetleg hosszabb. Élettani hormonális mûködés állhat a 25 napos, csakúgy mint a 31 ezt találtam.tehát hormonnal van valami ezekszerint.erre mijen vizsgálat van?
A kérdező hozzászólása: február ota nem szedek gyogyszert igy alakult azóta feb:25, 26, 25, 26, 28, 27, 25. de ezekben a hónapokban 4 napos volt a mensim.most az utolsó 2hóban 2 napra csökkent.peteérésem átlag 13.napon van.igy lehet babám?nem kevés a luteális fázisom hozzá?
Sziasztok, sajna a választ én sem tudom, de ahogy itt olvasgatom a kérdéseket sokan vagyunk így! Nekem is az elõzõ menzim 25 napra jött meg, kb. 3 napig tartott, nem is túl erõsen. Most 27 napra jött meg tegnap (pedig amúgy ki szoktam húzni 28-ig). Én a frontokra és a nagy melegre fogtam, de igazából fogalmam sincs, hogy mitõl lehet...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ.tehát hónapról hónapra ürül a szervezetembõl?elképzelhetõ hogy januárra helyre áll?
A kérdező hozzászólása: Köszi, és viszont meg a drukk!!! Írok majd hogy mi újság van, neked meg most lesz pé nem? Legalábbis a hõbõl ítélve. Remélem holnapra megugrik Neked!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. Bízom benne hogy sikerül.
:) Bízzunk benne hogy összejött nektek :) ) Szorítok, ha lesz valami eredmény írd majd meg! :)
A kérdező hozzászólása: Szia. Ma már 37 volt reggel, így kezdek reménykedni hogy tényleg pé volt és akkor talán jókor is voltunk együtt.
Szia! Ahogy ígértem tegnap megírom a hõmet nekem ma reggel 36.6 volt. Neked hogy alakult a hõd? Üdv : B :) )
mindenféleképpen írok majd, jóljön ilyenkor egymás támosatása, segítése, biztatása :) )
A kérdező hozzászólása: Csak ilyenkor izgulok hogy a holnapi hõm is magas legyen vagy emelkedjen, nehogy visszaessen. :( Majd írj hogy neked holnap reggel hogy alakult a hõd!
A kérdező hozzászólása: Én az elõzõ hónapban clostit szedtem, de ebben a hónapban nem. Szedem a barátcserje kapszulát, de ha most sem jön össze akkor a kövi ciklustól én is inni fogom õket. Már megvettem a teákat, csak nem akartam a ciklus közepe felé elkezdeni inni. Talán a palásfût fogom elkezdeni most, hátha jön a baba.
utolsó válaszoló vok : bízom benne mert már nagyon várjuk a csöppséget az életünkbe! Iszom a cickafark és a palátfû teát is a segítség reményében. Te próbáltad már? vagy esetleg mást?
A kérdező hozzászólása: Akkor nem vagyok egyedül. A hõd szerint tényleg neked is most volt pé-d! :) Remélem sikerül mindkettõnknek! :)
Szia! Nekem is holnap lenne a pé-m a ciklus.hu szerint. De én is úgy érzem hogy elõbb volt. a hõm is erre utal szerintem :szombaton 36, 7, vasárnap 36, 4, hétfõn 36, 5 és ma 36, 8
Szia! Szerintem volt tüszõrepedés. A ciklus.hu és az öszes ilyen program csak átlagot számol, a szervezet azonban nem ilyen egyszerû. A tested jelzi a dolgokat és inkább higgy neki mint egy programozó által létrehozott dolognak, ami több ezer nõre vonatkozik! A nagy számok törvénye alapján van akinek bejön. Szerintem jókor voltatok együtt!!
A kérdező hozzászólása: MErt a ciklus.hu holnapra tenné a peteérés. Fáj a derekam, a hasam, és a mellbimbóm is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!