Találatok a következő kifejezésre: 2 honapos rengeteget alszik (3 db)

2 honapos babam rengeteget alszik 5 orankent eszik 150ml tapszert es utanna alszik 3-4 orakat. Az ejszakat is szinte atalussza. Normalis ez?

Folyamatosan olvasom a kerdeseket itt es sok baba alig alszik ilyen idosen az enyem meg egy alom szuszek.3 napja kicsit nathas nem lazas es orrat is csak napi 2*kell szivni es mikor fenn van (napi 3 orat max)akkor jatekos egy ideig majd nyugoskodni kezd es megint aludni akar.Kicsit aggodom erte mert azt hittem ahogy nol ugy tobbet lesz fenn ja es a szeklete is 2 napig nincs aztan egy jo nagy adag es megint 2 nap semmi.Szinebol szagabol utalva normalnak mondhato.Ha van valakinek hasonlo babucija kerem irja meg hogy megnyugodjak.:)

Legjobb válasz: Az én kislányom is ilyen volt.Már 3-4 hetesen átaludta az éjszakát, 8-10 órát.És szintén volt hogy csak 5 óránként evett.Bár õ szopizik.Most már elmúlt 3 hós, éjszaka alszik, délelõtt is, van hogy 5 óra hosszat, délután pedig fentvan.Csak szopi közben alszik, félórákat. Viszont óránként kér cicit. Ha szépen fejlõdik és érdeklõdik a játék után is, figyelmes, mikor ébren van, szerintem normális, nincs baj.Az én bébim is et csinálta olyan idõsen, de a mai napig is alig van ébren. Én is idegeskeedtem, de mindenki nyugtatgatott. Hagyd aludni, ébred õ ha éhes. :))

Az én kislányom is ilyen volt.Már 3-4 hetesen átaludta az éjszakát, 8-10 órát.És szintén volt hogy csak 5 óránként evett.Bár õ szopizik.Most már elmúlt 3 hós, éjszaka alszik, délelõtt is, van hogy 5 óra hosszat, délután pedig fentvan.Csak szopi közben alszik, félórákat. Viszont óránként kér cicit. Ha szépen fejlõdik és érdeklõdik a játék után is, figyelmes, mikor ébren van, szerintem normális, nincs baj.Az én bébim is et csinálta olyan idõsen, de a mai napig is alig van ébren. Én is idegeskeedtem, de mindenki nyugtatgatott. Hagyd aludni, ébred õ ha éhes. :) )
Szia.Az én kislányom is ilyen volt, és most is ilyen álomszuszék.pedig már 2 éves.még most is ennyit aludna.
Szerintem sincs gond, ha fejlõdik rendesen. Lehet, hogy hamarosan hirtelen megváltozik, de az is elhet, hogy tényleg ilyen típus marad ;)
Az én nagyobbik fiam is ilyen volt, ma már 3 éves és még mindig álomszuszék. Reggel 9-kor kelt, aztán 10-12:30-ig aludt, 13-kor evett, 13:30-17:30-ig aludt, majd mégegyszer 18:30-19:30-ig, és utána este 9-tõl reggel 9-ig. Tehát ha megnézed egész nap szinte csak aludt. Enni kelt fel és annyi. 1 évesen kicsit többet volt már ébren, kimaradt a délelõtti alvás de most 3 éves és ha teheti este 9-reggel 9-ig még mindig alszik és délután 1-fél 5-ig szintén.

2 hónapos kandúrcicám rengeteget alszik ez normális?

pontosabban fogalmazva: egyik nap rohangál, vadászik alig alszik, másik nap végigalszik, VAGY délel?tt rohangál délután estig folyamat alszik. ez normális? ugye nincs baja? (? az els? macskám életemben...)

Legjobb válasz: Teljesen normális. Kb 4-5 hónapos koráig nagyon nagy az alvásigényük. Pici cica még, a kisbaba is csak alszik szinte egész nap :)

Teljesen normális. Kb 4-5 hónapos koráig nagyon nagy az alvásigényük. Pici cica még, a kisbaba is csak alszik szinte egész nap :)
igen, teljesen normális. a macskák amúgy is rengeteget alszanak, egy kéthónapos pici pláne.
Semmi baja nincs. Ha a sok alvás mellett jó a kedélyállapota, játékos, eszik rendesen, akkor semmi gond :)
A kérdező hozzászólása: nagyon jó a kedélyállapota, rengeteget eszik (sokszor keveset) és utána alszik órákat :) néha közbe felébred "vadászni" egy keveset :) :) de akkor nomrális közsönöm a válaszokat!
Még a felnõtt cicák is képesek végigaludni egy egész napot. Máskor meg aktívabbak. Nyugi, ez normális. :)
egy macska kortól függetlenül sokat alszik :)
Cica=Lustaság=Alvás egész nap
Fogzás? Éhség? Nem tud kakilni? A répa szorulást okoz. De sztem a legelsõ.
Nálunk is ez van, van hogy az elsõ ébredés 11-re eik. Tegnap felkelt éjfélkor és cicizett, majd 3-kor, akkor magunk közé vettük. Reggel 7 ig kb. félórénként felébredt, mind 3-an baromi szarul aludtunk, az ágy is kicsi hármunknak. Nekem 4 hónapos koráig tök jól aludt éjjelenként (volt, hogy este 7-tõl reggel 5-ig fel sem ébredt) De két hónapja zûrösek az éjszakák, nem tudni, mikor és hányszor ébred, vagy, hogy reggel mikor kel (6-8-ig bármikor) Hozzátáplálni csak most kezdtem gyümölcsökkel, eddig csak anyatejes volt.
szia! Sztem is aktuális a fogzás! Nem nyálzik sokat? Ínye nem sötétpiros?
A kérdező hozzászólása: Dokibá azt mondta, hogy még nincs jele a fogaknak. Még nem duzzadt az ínye. próbáltam zselével kenni hátha az, de az sem használt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!