Találatok a következő kifejezésre: 2 honapja egy (1025 db)

Uccso honapban vagyok, kb. mar 2 honapja egyik hatalmas pattanas utan jon a kovetkezo, ott.. , mellette. Ugye semmi gond?

Legjobb válasz: Semmi gond. Ha meglátnál most és megmutatnám a képet az arcomról amit a szülõszobában készítettünk, nem ismernál fel, azt mondanád 2 különbözõ nõrõl készült! Telis tele voltam, a vége felé közeledve csak szaporodtak,de el nem múlt egyik sem. Katasztrófa volt. Lassan is múlt el, lealább egy hónap kellett.

Semmi gond. Ha meglátnál most és megmutatnám a képet az arcomról amit a szülõszobában készítettünk, nem ismernál fel, azt mondanád 2 különbözõ nõrõl készült! Telis tele voltam, a vége felé közeledve csak szaporodtak, de el nem múlt egyik sem. Katasztrófa volt. Lassan is múlt el, lealább egy hónap kellett.
szia! Mikor mentem szülni, nekem is volt OTT egy jó nagy!De nem szóltak semmit! :) Ne aggódj, nem hinném hogy gondot okozna! Nálunk nem okozott!

Elhagytam a párom kb.2 hónapja egy másik lányért. Hogy tudnám helyrehozni? Többi lent.

Sajnos engedtem a csábításnak, habár ez a másik lány nem illik hozzám (nem egyezik az ízlésünk kb semmiben, nemigen van közös téma sem). Nem is találkoztunk az exemmel a múlt hétvégéig, és szerelmet vallott, és bennem is feltörtek a régi emlékek,(2évig voltunk együtt)rájöttem hogy hülyeséget csináltam és hogy még mindig szeretem őt,és lefeküdtem vele. Tudom most egy szemétláda vagyok,meg is bántam mindent,de nagyon szeretném helyre tenni a dolgokat!A megcsalást mindenképp el fogom mondani! F/22

Legjobb válasz: elmondod, szakítasz, néhány hónapig bünteted magadat azzal, hogy nem jössz össze az exszel, aztán összejöttök

elmondod, szakítasz, néhány hónapig bünteted magadat azzal, hogy nem jössz össze az exszel, aztán összejöttök
A megcsalást mindjárt a legelején mond el, mert ha késõbb derül ki az végleg elronthatja a kapcsolatodat.
Személyes tapasztalataim szerint ez nem problémát, de mindenképp figyelj rájuk.
A kérdező hozzászólása: Ja, és hogyha többen vannak, akkor már nem lehet mondjuk kivenni õket, nem lehet velük annyit játszani, hanem õk játszanak maguknak?


plátói szerelemnek hívják.
Szerintem igen. Ezt csak akkor fogod tudni 100%, ha jobban megismered.

Mitől szúr az oldalam? A bordámat érzem, már 2 hónapja egyre erősebben, néha ki is tudom tapintani. Mozgás, nevetés köhögés közben nagyon szúr. Megfázástól, dohányzástól lehet?

Legjobb válasz: Sok oka lehet annak, hogy miért is fáj. Megfázáson belül lehet valamilyen légúti gyulladás, esetleg száraz mellhártyagyulladás vagy kitudja. Nekem is szúr a jobb oldalam, de nekem mástól, ott még a májam van s azzal vannak bizonyos problémáim. Ajánlott azért egy orvost felkeresni...

Sok oka lehet annak, hogy miért is fáj. Megfázáson belül lehet valamilyen légúti gyulladás, esetleg száraz mellhártyagyulladás vagy kitudja. Nekem is szúr a jobb oldalam, de nekem mástól, ott még a májam van s azzal vannak bizonyos problémáim. Ajánlott azért egy orvost felkeresni...

2 hónapja egy nalam 2evvel fiatalabb csajjal járok, én 15 éves vagyok. Es már rákérdeztem hogy nem e ujjazhatom meg vagy iesmi. és a kora végett nem akarja mit kell csinálni ilyenkor?

Legjobb válasz: Csakúgy megjegyzem 14 év alatti szexuális együttlétet a törvény BÜNTETI! Egy 13 éves lánynak még a barbi babák járnak a fejébe nem pedig az ujjazás!

Csakúgy megjegyzem 14 év alatti szexuális együttlétet a törvény BÜNTETI! Egy 13 éves lánynak még a barbi babák járnak a fejébe nem pedig az ujjazás!
Szia Én is egyetértek az elõttem szólókkal, de kivételesen nem elhordalak mindennek, és kiosztalak, hanem értelmesen magyarázok, mert ezzel talán mész is valamire. Az jó és szép, hogy jártok de ilyenkor még marad a beszélgetés, séta, esetleg csók, kézen fogva sétálás. 14 év alatt tényleg büntetendõ, és gondolom azt nem akarod, hogy emiatt legyen elrontva az életed. Nagyon nagy cirkusz lehet ebbõl, szüleiddel is összeveszel, suliban is másképp néznek rád, járni kell bíróságra stb. Gondolom nem akarsz magadnak felesleges hülyeségeket, feszültséget, idegeskedést. Ne akard tönkretenni, ami rendben van. Elhiszem, hogy kívánod, de várj még. Esetleg ha nagyon nem bírod már, akkor feküdj le egy 15-16 körüli lánnyal, de csak ha õ is akarja! Persze ez csak olyan alternatív tanács, ne csald meg a barátnõdet inkább ;) Egyébként örülj, hogy nemet mondott, mert legalább nem egy kis qrva, hanem gondolom rendes lány. Ne is próbálkozz vele ezzel, mert még kicsi, nem érett a szexre, és késõbb megbánná és szomorkodna emiatt. Feltételezem nem akarsz neki rosszat, úgyhogy 14 éves kora elõtt ne is hozz szóba ilyesmit, akkor is inkább várd meg, míg õ kezdeményez (persze csak ha betöltötte a 14-et). Helyesírásra pedig figyelj oda, nyelvtanórán nem aludni meg sms-ezni kell, és az is sokat segít :) Tudom, velem is ez volt. Minden jót, és várj még néhány évet a lányra, addig is élvezzétek az életet, mert az ilyesmi csak még egy dolog ami bonyolítja majd ;)
Még nagyon fiatal a barátnõd, érthetõ , hogy nem ment bele. De, ha rábólintana véletlen a közeljövõben, szerintem akkor is várjatok vele legalább 14 éves koráig. Ugye te se akarod, hogy olyan történjen, ami végül, mint utólag kiderül nem is olyan jó neki???
leulni a seggedre es nem 13 eves lanyokat ujjazni.
Várni.
Megtanulni helyesen írni, hogy komolyan vegyenek.
A kérdező hozzászólása: igazatok wan koszi szépen....

Vettem 1-2 hónapja egy használt második generációs 1 GB-os ipod shufflet, ami nagyon szép állapotú. A problémám az, hogyha 4 óra hosszáig töltöm, akkor is max.1 óráig bírja. Elkezd pirosan villogni, és leáll a zene. Többi lent! (? )

Ha töltöm, akkor narancssárgán villog, szóval valamennyire töltõdik. Azért csodálkozom, mert elég újnak néz ki, szóval nem lehet arra fogni, h rossz az aksija. Lehet, hogy a töltõvel van a baj? Ha töltöm, akkor narancssárgán villog, szóval valamennyire töltõdik. Azért csodálkozom, mert elég újnak néz ki, szóval nem lehet arra fogni, h rossz az aksija. Lehet, hogy a töltõvel van a baj?

Legjobb válasz: A küllemére az ember tud vigyázni de az aksi a használattól óhatatlanul "kopik". Minél többször töltöd annál kevesebb ideig fogja bírni. Simán lehet, hogy az aksi fáradt el...

A küllemére az ember tud vigyázni de az aksi a használattól óhatatlanul "kopik". Minél többször töltöd annál kevesebb ideig fogja bírni. Simán lehet, hogy az aksi fáradt el...

Fontos segitseget szeretnek! Randiztam kb.2 honapja egy sraccal. Szimpi volt vegul is, de a randi utan nem jelentkezett. De most igen! Talalkozzak vele?

A randi utan teljesen eltunt, meg egy sms-t sem irt. Erre ma ir, hogy ne haragudjak h eltunt, es szivesen talalkozna ujra. Na de eddig miert nem irt? Mi vagyok en valami targy akit elovesz 2 honap utan ? Szerintetek se talalkozzak vele, ugye?

Legjobb válasz: Egyértelmû. Jött valami más csaj, mostanra eltûnt, és elõszedett téged, mert te már "félkész" vagy.

Egyértelmû. Jött valami más csaj, mostanra eltûnt, és elõszedett téged, mert te már "félkész" vagy.
A kérdező hozzászólása: Ertem, es igazad van :(
Áááá dehogy is kérdezõ, hát hová gondolsz te kis tündér :) ?? Kérdezõ komolyan ne hozz rám szégyent. Küld már el a fenébe. Vagy tudod mit találkozzunk már mi is, csak 1-szer, nem rabolom sok idõdet, aztán persze sose jelentkezem többé, illetve fél év múlva megkérdezem na mi újság? És ha nem válaszolsz elküldelek minden francnak hogy lehetsz ilyen bunkó... Tudod mit fog gondolni, ha találkozol vele, hogy "hö na hát ez a lány hülye" akivel simán ellehet játszani. Még csak nem is valami komolyabb dologról van szó, 1 randi és az is mi "szimpi volt végül is" nem is hogy nagyon jó volt vagy valami. De te tényleg tökre megéri. Végül is csak kb. semmibe vett de fátylat rá kérdezõ, hiszen te amúgy se érdemled meg hogy a minimálisnál is több energiát szánjon, hát de nem?? Na remélem érted..
A kérdező hozzászólása: Igazad van :( Ez az eltunes pofatlansag es bunkosag, ugye?
Jó kifogás! És te ezt el is hiszed? Akkor miért nem szólt neked, hogy neki még idõre van szüksége, mert nem zárta le teljes egészében az elõzõ kapcsolatát?
A kérdező hozzászólása: Update! Ma irt, hogy meg a regi kapcsolatat nem zarta le. Azert tunt el.
Jajj ne..:(( lehet, hogy eppen lezaratlan ugyei voltak, vagy valami fontos es hosszan tarto nyugos dolga, amit tisztazni akart es ennyi ido kellett hozza.:( veled talan tiszta lappal akarta kezdeni. Soha ne legyel ilyen szenvedelyes, mert ez a nagy hev elcsesz minden normalisat...!
A kérdező hozzászólása: Kitoroltem az sms-t ( a tel. szammal egyutt), nem valaszoltam. Milyen bunkok vannak, komolyan pofam leszakad!
Szerintem írhatod, hogy, , "Örülök hogy így 2 hónap alatt sikerült megálmodnod, vág az eszed mint a borotva és húzz a fenébe" aztán tetszés szerûen bõvíthetõ pl.: húzz a fenébe, , loser
A kérdező hozzászólása: Akkor jol gondoltam, koszi! Es mit irjak neki? Vagy semmit?
ne-ne-ne, küld el a francba. Kíváncsi lennék a pofájára.
Nem érdemel meg. Ints most te be neki, ahogy õ parkolópályára tett téged.
az elsõ helyesen válaszolt.
Uristen... Kerdezo! Ehhez ido kell, h vki lepni tudjon. Hidd el sokkal jobb, minthogy egy masik meg bearnyekolja az uj kapcsolatot. Adj idot neki, ne donts elhamarkodottan! Legyel turelmes, segits neki, minden rendben lesz.

Ha októbertől igénylem meg a családi pótlékot, akkor novemberben visszamenőleg (2 hónapit egyben) utalják?

Mivel új sulit kezdtem és nagykorú vagyok, ezért újra meg kell igényelnem a családit. Saját nevemre fogom kérni (saját jogú csp.), és az lenne a lényeg, hogy most októberben már nem kaptam meg. És ha úgy igénylem, hogy októbert?l kérem, akkor novemberben a kétszeresét (október-november) küldik ki, vagy hogy van ez?

Legjobb válasz: igen

igen


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!