Találatok a következő kifejezésre: 2 hetet a (4746 db)

Kiszeretnék menni hollandiába 1-2 hétre a haverokkal, de a feleségemet nem akarom vinni, olyan kanbuli lenne. Megsértődne ettől?

Szeretnék egész este, piálni, élvezni az életet, de nem csak én vagyok ezzel így, hanem pár ismerősöm is. Megbeszéltük, hogy pár hét múlva, kimennénk,és addig az asszonyok is azt csinálnak itthon, amit akarnak. De a feleségemnek nem nagyon tetszik.

Legjobb válasz: Azért nem tetszik neki, mert a nõk is szívesen kimozdulnának a megszokott környezetbõl. Az miért nem jut eszedbe a haverjaiddal, hogy mindenki feleségét ugyanannyi hétre befizetnétek egy wellness-re vagy 1-2 hét tengerparti nyaralásra, és cserébe ti is kimentek Hollandiába 1-2 hétre? Tudod elég rossz lehet az asszonynak hogy te egy idegen országban, kalandozol míg õ otthon a lakásban jobb híján csak kitakarít és tévét néz.. Mi ebben a jó nekik?? Adj valamit az asszonynak is, és õ is könnyebben elenged.

Azért nem tetszik neki, mert a nõk is szívesen kimozdulnának a megszokott környezetbõl. Az miért nem jut eszedbe a haverjaiddal, hogy mindenki feleségét ugyanannyi hétre befizetnétek egy wellness-re vagy 1-2 hét tengerparti nyaralásra, és cserébe ti is kimentek Hollandiába 1-2 hétre? Tudod elég rossz lehet az asszonynak hogy te egy idegen országban, kalandozol míg õ otthon a lakásban jobb híján csak kitakarít és tévét néz.. Mi ebben a jó nekik?? Adj valamit az asszonynak is, és õ is könnyebben elenged.
7: Az a lényeg, hogy elég k...csögség ez a hozzáállás (mármint a kérdezõé), hogy menne szórakozni a haverokkal (ez még nem baj), de az asszonykák maradjanak itthon és csináljanak amit akarnak. Fõleg ha gyerek is van valamelyik családban, mert akkor a feleségnek az minden, csak nem pihenés... Tisztára minta a volt férjem: olyan fáradtnak tûnsz, menj egy kicsit kikapcsolódni, menj el a Teszkóba vásárolni. Hát b+ nagyon nagy kikapcsolódás az, ha cipelhetem a tejet meg a kenyeret!
Én is arra szavazok, hogy menjetek nyugodtan, szórakozzatok (persze nem körbed.gni a piroslámpás negyedet!), de ebben az esetben az asszonyokat is fizessétek be valahová, mert az nem korrekt, hogy õk azt csinálhatnak ITTHON amit akarnak. Javaslom Olaszországot, a már említett Barcelona sem rossz, de minimum egy horvátországi tengerpart jár nekik.
Nekem azért nem férne bele, hogy a párom 1-2 hétre lelépjen, mert két pici gyerekkel vagyok itthon, tehát nekünk eleve nem játszik az "addig õ is azt csinál, amit akar" Ebbõl a szempontból, ha tényleg elutazna, biztos, hogy megsértõdnék, mert nem egyeznék bele, hogy elmenjen. És ha ennyire semmibe venné a kérésemet, lecseréltetném a zárat, aztán maradjon is a haverjaival hollandiában. Nekem nagyon sz.rul esne, ha a férjem elõállna egy ilyesmivel, mert igen, bedarálja az embert a hétköznap, én is fáradt vagyok, meg tudnék egész éjjel meg nappal láblógatva iszogatni valahol, de vele.
#7: Szerintem sem kell a nejeknek együtt menni, az teljesen opcionális :) Én meg egy helyben nem szeretek ülni, elmennék Palermóba múmiákat nézni, az simán benne van 1-2 hétben, mert motorral helyes kis hágókon, fotózással, kora esti ejtõzéssel tengeri herkentyût éve ez már csak ilyen. De mi személy szerint oda is egyszerre megyünk a párommal... Kompatibilisek vagyunk, no.
Akkor gondolom, az egyenjogúság nevében õ is kimegy mondjuk Barcelonába, a barátnõkkel, bulizni, inni, élvezni az életet, ugye?
Egyetértek a többiekkel, alap, hogy akkor az asszonyok is menjenek nyaralni :) Ha épp nem jó nekik az idõpont vagy gyerekek vannak, akkor nem egyszerre, hanem kicsit késõbb, amikor már itthon vannak a férjek. Kivéve, ha annyira kicsi gyerek van vagy olyan málé a férj, hogy feltétlenül szüksége van az anyjára... Lásd be, itthon azt csinálni, amit akarnak (fõleg, ha munka, gyerek, miegymás van) és Hollandiában élvezni az életet, az nem ugyanaz...
Szerintem semmi para nincs benne. Az én barátom is minden évben elutazik a barátaival valahova külföldre, és nincs belõle probléma. Menjenek el a lányok is, akkor egálban vagytok :) Szerintem ami kicsapta a biztosítékot, az Hollandia, mert azt látja a lelki szemei elõtt ahogy sztriptíz bárokban omlotok (talán nem is téved). :D
hát én nem akarnék egy rakás asszonnyal akár a spanyol tengerparton 1-2 hétig üdülni...rohadtul nem érdekelne hogy mindegyik férj szexualitása ki lenne tárgyalva meg a pasik meg a pelenkás gyerekek és a rokonok. Semmitmondó üres csevegés az agyamra menne. Nekem sok lenne a 1-2 hét Hollandiában is legyen 3-4 nap egy hosszú hétvége. Bár én eleve nem mennék bele ilyesmibe, ha gyerek is pláne. Ha lazítani akarok akkor a feleségemmel/férjemmel megyek el. Aztán majd úgy jártok mint a thaiföldi fickó aki bedrogozva végigfeküdte talán férfiakat nõket egyaránt megrántva a thai tengerparton.
Négyeske vagyok, miért lenne szánni való, hogy a férjemmel akarok lazítani? persze hogy bennem van a vágy, hiszen szeretem! Nekem az lenne a pihenés, ha EGYÜTT (én, õ és a gyerekeink) nyaralnánk, te idióta.
ha adsz neki annyi anyagit, hogy õ is ezt megteheti, akkor rendben
Kanbuli???? Minek neked párkapcsolat? Tarts szeretõt, és úgy jössz-mész, ahogy akarsz.
de szivesen elküldeném a nejednek az irásaidat h megtudja milyen egy tajparaszt vagy apukám!
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! a gondolkodásomat ismeri, és nálunk én mondom meg mi van, és nem az asszony parancsolgat, mint ahogy manapság látom, sok helyen, hogyha már vmi nem õnagysága kénye kedve szerint történik, akkor egybõl válásról beszél a férjének, meg vagyonkifosztásról... szeretem, ezért is furdal a lelkiismeret hogy mi játszódik le benne ha kimegyünk a haverokkal, de nehogymár attól féljek mit mondana...:) na tudod mit, este megmutatom neki, majd elolvassa, és nyugtázza, hogy megkérdeztem , meg írtam, hozzászólást és ENNYI!! nálunk ebbõl nincs nagy dolog. tajparasztkám...bocsánat, te sztem nõ vagy, te zsellér:)
24-es, szeritnem nem vagy tisztában a szánni való jelentésével. Elég olvasatlannak tûnsz.
Akkor mutasd meg ezt is neki: hülye ha eltûri, hogy ilyen lekezelõ stílusban beszélj róla! Elgondolkodhat azon, hogy milyen emberhez ment, olyanhoz aki nem becsüli semmire sem, pusztán csak azért, mert nõnek született!
A kérdező hozzászólása: :) köszönöm a bátorító szavakat, már látta.... és egy jót nevettünk rajta:)
Akkor kamu a kérdés? Vagy ez csak a 30-asnak szólt?
Biztos vagy benne kérdezõ, hogy a feleséged is ugyan olyan jól szórakozik??
A kérdező hozzászólása: 32es a válaszom elõzõleg a 30as nak szólt.
Nekem ez nagyon nem tetszene a feleséged helyében.
Fizesd be a feleségedet ugyanígy nyaralni, akkor fair.
ha igy élnénk az életünket, így alakult volna ki, és igy csináltuk volna, beszéltük volna meg...akkor menjen egyedül mókázni, de csakis úgy, hogy én is megyek csajokkal külön nyaralgatni...de csak akkor, ha mindkettõnknek megfelel ez a felállás!
értem én a lényeget értem én..... "és addig az asszonyok is azt csinálnak itthon, amit akarnak" mintha valami kegyet gyakorolnál kérdezõ.....te is megéred a pénzed.
Tõlem mehetne. Aztán, hogy hova megy haza, majd azt is megoldja, mert ide nem, az fix. Az egész sztori szánalmas. N29
Gyerek van? Ha még kicsi akkor szerintem nem illene otthon hagyni az anyukával. És azis fontos, hogy eyütt szoktatok menni nyaralgatni? Ha igen, akkor szerintem ok nélkül haragudna meg. ha nem, akkor szinte "elvárhato" hogy megharagudjon, hisz mi az hogy a haverokkal nyaralgatsz, vele pedig nem? És csak ugy mellékesen megjegyzem, szerintem a 2 hét az sok..:)
Hogy kiakadak a nõk. Ide nem jöhet haza, meg szánalmas sztori (miért lenne az?). Nõk. A férjetek nélkül sehol nem lennétek. Ki keresi a pénzt, míg babáztok? Persze a férfi fizessen, gürcöljön, de mint kenyérkeresõ, le van nézve. Adja haza a lóvét, aztán ha megd*glik, kit érdekel?
A 4-es utolsó mondata meg szép, olyan szánni való. Remélem négyeske azért szoktatok együtt is lébecolni! Mert ha valaki ilyet ír, akkor a vágy benne van.
13: " Ki keresi a pénzt, míg babáztok?" Van egy rossz hírem: Én. Az én GYED-em annyi volt mint a fizetése - de lehet, hogy egy picit több. Õ elköltötte az ebédjére, márkás cuccokra, a hobbijára. Én meg fizettem a számlákat, a gyerekek kiadásait, és csak megkaptam, hogy a gyereknevelés nõi munka. Amikor visszamentem dolgozni több mint 3x annyit kerestem.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó! a tied egy elég ritka dolog. aki kipottyant pár bébit, az ált. elkényelmesedik, a házimunka címszó alatt nem nagyon hajlandó melót keresgélni, mert akkor ez meg az nem lesz jó, vagy nincs rá idõ. igen aki le lett pontozva nagyon is jól látja a dolgokat. ha lazítani akar a férj a haverokkal, mert dolgoznak épp eleget, nehogy már a nõi társadalom legyen felháborodva h ide akkor már nem jöhet haza, vagy zárat cserélnék. azt szeretném én látni, h ez megtörténne velem, nem kéne megvárnia a válópert, h elhagyja a házat a gönceivel együtt. na de félretéve ezeket a válaszokat, látom megoszlanak a vélemények. az igazság az , h megy a család közösen nyaralni, olyan nagy családos nyaralás lesz, én meg õ, és a szülõk, tengerpartra, augusztus vége felé. de most a nagy hajtás közepette belefér egy kis lazítás.
Nekem az tünt fel miközben olvastam a kérdeõ válaszait, hogy mintha kissé lenéznéd a nõket(vagy a feleségedet)
Szerintem 2 hét sok. Egy hét is. A hosszú hétvége rendben lenne. Hívták is a férjemet a barátai, de õ most nem akar menni, mert szerinte milyen lenne már engem itthon hagyni a két kicsivel. Pedig nem gáz, 3 napot simán kibírok. És közben meg tudom, hogy jól esne neki is egy kicsit lazítani. Ha jó érzéssel engedem el, akkor szívesen jön haza hozzám. Szerintem ez így mûködik. De mondom, bulizni, nyaralni barátokkal legfeljebb egy hosszú hétvégére mehet.
1-2 hét baromi sok. na nem mondom, egy hosszú hétvégére felõlem minden hónapban mehet haverokkal, de ne erre tolja már el a drága szabadságát, h iszik, füvezik meg nõket nézeget. :P amíg nincs gyerekünk addig élje ki magát, utána kevesebb lehetõsége lesz járkálni.
De nagylelkû vagy kérdezõ!! Ó, hogy lesz családi nyaralás, meg az asszony is azt csinálhat itthon amit akar, ameddig te Hollandiában bulizol? Fizesd be pl. Braziliába, hadd nézze a brazil csávokat és bulizzon, lazítson egy kicsit õ is:) ) Vagy maradj te itthon, és addig csinálj amit akarsz, õ menjen lazítani....hisz majd úgyis lesz családi nyaralás! Azért 1-2 hét kicsit sok egy kanbulinak, nem gondolod, Bár felõlem mehetnél! De többet nem lenne kihez hazajönni!
semmi kifogásom a kanbuli ellen, ha a feleségednek ez nem gond...de ahogy te itt pöffeszkedsz és közlöd, hogy nálatok te mondod meg, hogy mi van...az azért durva....a feleséged ha ezt türi akkor inkább nem is mondok semmit...bár mit csodálkozom..én meg pont azt látom, hogy a barátnõim is mennek sorba vissza az olyan emberekhez, akik megcsalják õket, bántják õket szóval és kézzel is...és ugyanigy közlik, hogy nálunk én (vagyis a férfi) az úr...szép élet :) neked meg jo bulizást meg nyaralást meg társai...! 24L

Pecsételő vérzés menstruáció után 2 hétre (a pecsételés 3 napig tartott), utána megint 2 hét múlva ismét pecsételés. Mi lehet ennek az oka?

Időpontom már van nőgyógyászatra, csak gondoltam itt is felteszem a kérdést, hogy mire is számíthatok. Párommal védekezünk (óvszerrel), egyszer sem történt baleset, minden rendben volt.

Legjobb válasz: peteérés

peteérés
A kérdező hozzászólása: de eddig sose volt ilyenem :S
ez bármikor lehet, hol van, hol nincs, valakinek sose valakinek mindig, ez teljesen normális
A kérdező hozzászólása: köszi, megnyugtattál :)

3 hónapos kondibérletet vettem és lebetegedtem.2 hét ágyban fekvés, szerintetek meglehet velük beszélni, hogy toljuk ki 2 héttel a bérletet mert nem tudok edzeni 2 hétig?

Elég drága hely,most nyitott nem régen de nem akarom,hogy oda vesszen a pénzem. Mit tennétek?

Legjobb válasz: Nem igazán hiszem, hogy ez így mûködne, legalábbis ha én lennék a tulaj tuti nem engedném meg. Attól függ, hogy van a szabályzata a konditeremnek, de az ugye belátható, hogy bárki mondhat bármit, és akkor tolódik a bérleti ideje... Ezt úgy hívják, hogy pech.

Nem igazán hiszem, hogy ez így mûködne, legalábbis ha én lennék a tulaj tuti nem engedném meg. Attól függ, hogy van a szabályzata a konditeremnek, de az ugye belátható, hogy bárki mondhat bármit, és akkor tolódik a bérleti ideje... Ezt úgy hívják, hogy pech.
Még jó hogy nálunk nincsen hónaphoz kötve a bérlet.
vannak edzõtermek, ahol ki lehet tolni a bérlet érvényességét. De idehaza nem jellemzõ. a bkv bérletedet kitolják, ha egy hétig nem buszozol?
A kérdező hozzászólása: Nem sajnos :D köszönöm a válaszokat

3 hete at ugrottam egy magas falat.1 hetre ra elmentem dokihoz 1 honap gipsz. ( A sarkammal lett valami :-? ) Ebbol eltelt 2 het, a gipsz meglazult. Mit tegyek? ! Kellene uj gipsz ra? Vagy talan hadjam igy tovabbi 2 hetig? Elore is koszonom!

Legjobb válasz: Meglazult,mert lesoványodik a lábad, sorvadnak az izmaid, tehát egyre jobban lötyögni fog a gipsz a lábadon. Ez van, ne izgulj miatta, nekem is így van :)

Meglazult, mert lesoványodik a lábad, sorvadnak az izmaid, tehát egyre jobban lötyögni fog a gipsz a lábadon. Ez van, ne izgulj miatta, nekem is így van :)

Vannak olyan tesztek amik már 2 héttel a dolog után kimutatják, hogy terhes-e az illető vagy sem? Vagyis a kérdés az, hogy sex után 2 héttel csinálok 2 tesztet amidnekettő negatív az már biztos nem?

Legjobb válasz: húú ebben biztos vagy mert itt sokan mást mondanak?és és én sem láttam még olyat amire 2 hétnél kevesebb lenne írva.vagy te tudsz ajánlani valamit?

A kérdező hozzászólása: húú ebben biztos vagy mert itt sokan mást mondanak?és és én sem láttam még olyat amire 2 hétnél kevesebb lenne írva.vagy te tudsz ajánlani valamit?
Semmi sem biztos, csak az adó és a halál! Amúgy szerintem, ha 2 tesztet csináltál és mind a 2 negatív, megnyugodhatsz!
A legtöbb teszt már 1 hét után kimutatja a pontos eredményt! :)
(1. Vagyok) Biztos lehetsz benne amit a 2. válaszoló írt, mert én is így tudom!
Szerintem meg hülyeség hogy 1 héttel utána már kimutatja! Nézzetek már utána kicsit a dolgoknak, mielõtt itt válaszokat adtok. Pl hogy a fogamzás után mennyi idõ a beágyzódás..... Még be sem ágyazódik rendesen 1 héttel utána, nemhogy már a teszt kimutatná, mensi elõtt 1 héttel. Amúgy sex után 2 héttel van akinek már kimutatja, de mint a tesztekre is rá van írva, kimaradt mensi után 1-2 nappal. De még akkor sem biztos!!!!!!
A kérdező hozzászólása: utána néztem egy hét a beágyazódás utána legalább 3-4 napot kell várni mire a hcg (asszem) hormon termelõdni kezd(ha kezd...) tehát az egy hetesek tényleg nem lehetnek jók.

7 hetes terhes vagyok. Az elmult 2 hetben a merleg tobb mint 2 kiloval tobbet mutat. Nem eszek tobbet. Mitol lehet? Pajzsmirigy alulmukodesem van. Lehet attol? Eddig nem volt semmi gondom vele.

Lehet attol hogy no a mellem,mehem?

Legjobb válasz: És még az is lehet,hogy hormonális alapon elkezdtél tartalékolni.A sógornõm mindíg hízott az elsõ 6 hétben 5 kg-ot.

És még az is lehet, hogy hormonális alapon elkezdtél tartalékolni.A sógornõm mindíg hízott az elsõ 6 hétben 5 kg-ot.
A mell és a méh növekedése sem akkora mértékû ilyenkor, hogy két kilóval nehezebb lehetnél emiatt.Lehet, hogy nem eszel többet, viszont több folyadékot iszol, ami egyébként kell is.Észre sem veszed, de a magasabb testhõmérséklet miatt az ember automatikusan több folyadékot kíván és az is meglátszódhat a mérlegere állva.
Akármi lehet... Megjöhet a szokott idõben is, csúszhat is. Minden normálisnak számít.

Hogy keressek új munkát, ha a mostanin 2 hét a felmondási idő?

Most is ezért nem vettek fel egy ezerszer jobb helyre,mert mondtam,hogy csak 2 hét múlva tudnék kezdeni.

Legjobb válasz: Ha tényleg értékes munkaerõ vagy, akkor megvárják. Egyszerûen már az elején tisztázni kell, hogy mikortól tudsz dolgozni. Más munkahelyen egy hónap a felmondási idõ, a két hét elég kevésnek tûnik. Ráadásul általában kell is az egy hónap, amíg találnak õk is valakit a helyedre és/vagy egy kollégád átveszi tõled a munkát, végignézitek, hogy mivel hol tartasz, mi az amit már lezártál, mi az amivel még van teendõ, mit tudsz még megcsinálni, mielõtt elmész, hogy ne szakadjon minden a nyakukba. Ha meg annyival jobb a hely, és nem érdekel, hogy mi lesz az elõzõ munkahelyeddel, akkor állj oda a fõnököd elé és mond meg neki, hogy tisztában vagy vele, hogy 2 hét a felmondás, de szeretnéd, hogyha eltekintenének tõle és azonnal mehetnél. Nagyon sok helyen nem ragaszkodnak a felmondáshoz, ahol nincs rá szükség a fentebb leírt okokból (pl fizikai munka, meg kevésbbé összetett feladatköröknél).

Ha tényleg értékes munkaerõ vagy, akkor megvárják. Egyszerûen már az elején tisztázni kell, hogy mikortól tudsz dolgozni. Más munkahelyen egy hónap a felmondási idõ, a két hét elég kevésnek tûnik. Ráadásul általában kell is az egy hónap, amíg találnak õk is valakit a helyedre és/vagy egy kollégád átveszi tõled a munkát, végignézitek, hogy mivel hol tartasz, mi az amit már lezártál, mi az amivel még van teendõ, mit tudsz még megcsinálni, mielõtt elmész, hogy ne szakadjon minden a nyakukba. Ha meg annyival jobb a hely, és nem érdekel, hogy mi lesz az elõzõ munkahelyeddel, akkor állj oda a fõnököd elé és mond meg neki, hogy tisztában vagy vele, hogy 2 hét a felmondás, de szeretnéd, hogyha eltekintenének tõle és azonnal mehetnél. Nagyon sok helyen nem ragaszkodnak a felmondáshoz, ahol nincs rá szükség a fentebb leírt okokból (pl fizikai munka, meg kevésbbé összetett feladatköröknél).
Mást tényleg nagyon nem tehetsz, mint hogy egyezkedsz a mostani munkáltatóddal arról, hogy tekintsen el a felmondási idõtõl, ha módja van rá. Hidd el, nem vagy egyedül ezzel a problémával!
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy kiszúrni senkivel nem akarok, mert olyan a munkaköröm , hogy minden emberre szükség van, valakinek ketté kellene szakadnia , hogy az én munkám is el legyen végezve. Szeirntem korrekt a két hét így logikusan belegondolva, csak bosszantó hogy emiatt esek el jobb lehetõsélgektõl. De most eldöntöttem, jövõhéten felmondok itt, lesz ami lesz, anyagilag igy sem úgy sem éri meg itt maradnom, van egy kis tartalékom szóval reménykedek, hogy hamar találok valamit. Köszi mindenkinek:)

Nekem már 2 héttel a mesni elött tüneteim vannak. Most clostil. -t szedek 3. adagnál vok. De nem érzek semmit és 1 hét múlva kéne megjönni. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Én is clostilt szedek,2.adag.Nekem is voltak tüneteim,mell fájdalom stb.most csak nem várt elõtt 6nappal fáj, ég a hasam más tünet nincs.Szerintem a gyógyszer bekavar,remélem nincs igazam.

Én is clostilt szedek, 2.adag.Nekem is voltak tüneteim, mell fájdalom stb.most csak nem várt elõtt 6nappal fáj, ég a hasam más tünet nincs.Szerintem a gyógyszer bekavar, remélem nincs igazam.
A kérdező hozzászólása: kösike, akkor biztos nekem is ez van...

Rezia fogamzásgátlót szedek 2 hete, a menzeszem elsõ napján kezdtem el szedni, és azóta is még tart, enyhe vérzés formájában. Ez normális?

Tudom, ez embertõl/kortól/szervezettõl is függ, olvastam már olyat is, hogy volt, akinek 20 napig megvolt a vérzése, stb, és ezért kicsit félek, nem akarok én is így járni. Lehet, hogy csak türelmes(ebb)nek kellene lennem, hogy majd elmúlik? Tanácsok, ötletek esetleg? Elõre is köszi!

Legjobb válasz: Szia! Már egy éve szedem a Reziát, ez az elsõ tablettám, és be is vált. Az elején én is pont így jártam, de olvastam arról, hogy még elég sokan. Szóval menzesz után még majdnem 2 hétig volt pecsételõ vérzésem. Utánajártam, meg a betegtájékoztató is említi ezt a mellékhatást, de oda van írva, hogy rendszeres szedéssel ez elmúlik. Emiatt nem hagytam abba, gondoltam, hátha ez tényleg csak egyszeri mellékhatás, amíg még szokja a szervezet - azóta nem is fordult elõ többször :)

Szia! Már egy éve szedem a Reziát, ez az elsõ tablettám, és be is vált. Az elején én is pont így jártam, de olvastam arról, hogy még elég sokan. Szóval menzesz után még majdnem 2 hétig volt pecsételõ vérzésem. Utánajártam, meg a betegtájékoztató is említi ezt a mellékhatást, de oda van írva, hogy rendszeres szedéssel ez elmúlik. Emiatt nem hagytam abba, gondoltam, hátha ez tényleg csak egyszeri mellékhatás, amíg még szokja a szervezet - azóta nem is fordult elõ többször :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, megnyugtattál! :)
Én is így vagyok most. Már 2 éve szedtem reziat, de akkor csak egyszer fordult elõ pecsételõvérzés az elsõ hónapban. Most újra ezt szedem, az elsõ levél utolsó fehér tablettáját szedtem ma be és még mindig tart a menstruációm, igaz nem sok, de azért ez már 24 napig tart. Még beszedem a második levelet, és ha nem változik, akkor váltok. Bár korábban nem volt semmi bajom vele, remélem most is bevállik.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!