Találatok a következő kifejezésre: 2 hetes nem (783 db)

Normális ha 12+2 hetesen nem érzek már semmit? Ugye nincs baj a babával?

Eddig volt émelygésem, akkor tudtam hogy minden ok. De most csak néha fájdogál a pocim és ennyi. Alapjában véve most olyan érzésem van, mintha nem is lennék terhes. Persze ugyanúgy sz?kek a nacik, de azért aggódom. Uh-ra csak jöv? hétf?n tudok menni, az még majdnem egy hét. Másnak is volt ilyen érzése ilyen tájban?

Legjobb válasz: Szerintem ez az átmeneti idõszak a legrosszabb, mikor a 12. hét körül elmúlnak a rosszullétes tünetek és legközelebb a baba mocorgásának érzése a biztos támpont, hogy él a kicsike és valószínû minden rendben van. Ráadásul nehezíti a helyzetet, hogy a 12. heti uh után legközelebb csak a 18. héten van. Én most vagyok 17 hetes és tegnap éreztem elõször, hogy megmozdult, rugdosott. nagy kõ esett le a szívemrõl, nem is tudtam, hogy ez engem belülrõl mennyire nyomasztott, hogy semmit nem tudtam róla, minden rendben van-e. De gyorsan telnek a hetek, normális, hogy ilyenkor már múlnak el a tünetek. Gondolj arra, hogy minden rendben és még pár hét, hogy érezd te is a mocorgást!

Szerintem ez az átmeneti idõszak a legrosszabb, mikor a 12. hét körül elmúlnak a rosszullétes tünetek és legközelebb a baba mocorgásának érzése a biztos támpont, hogy él a kicsike és valószínû minden rendben van. Ráadásul nehezíti a helyzetet, hogy a 12. heti uh után legközelebb csak a 18. héten van. Én most vagyok 17 hetes és tegnap éreztem elõször, hogy megmozdult, rugdosott. nagy kõ esett le a szívemrõl, nem is tudtam, hogy ez engem belülrõl mennyire nyomasztott, hogy semmit nem tudtam róla, minden rendben van-e. De gyorsan telnek a hetek, normális, hogy ilyenkor már múlnak el a tünetek. Gondolj arra, hogy minden rendben és még pár hét, hogy érezd te is a mocorgást!
Mért? Mit szeretnél érezni?? Örülj, hogy most nyugi van. Hidd el majd ha beindul a mocorgás még örülnél ennek a csendes idõszaknak :) Minden jót! 37+5 hetes km
Ne izgulj, ilyen idõsen nekem is elmúltak a rosszulléteim.Aztán eltelt 1 hét és megint rosszul voltam.Ma vagyok 17 hetes és én sem érzek semmit.Alig várom a jövõ hetet, hogy kiderüljön, mi van a picurival.
En holnap leszek 14 hetes de semmit sem erzek en sem, megnyugodtam mikor voltam a genetikai vizsgalaton ott volt mozgott minden rendben volt, nyugi veled is igy lesz!Neked nem kell menni genetikai vizsgalatra a 12 hetesre?irtad, hogy a jovoheten megy csak a dokihoz az nem keso nektek?12-13 kozott kell menni nalunk!
A kérdező hozzászólása: De kell menni, és éppen be fogom tölteni a 13. hetet. A doki azt mondta hogy így is még ok, de máshol is olvastam hogy 13+6ig megcsinálják még. Nem hiszem hogy ebbõl baj lenne. Egyébként meg szabin van a dokim, elõbb nem tudnék menni :(

6+2 hetesen nem látnak még szivhangot, aggódjak?

Legjobb válasz: Ne aggódj, ha 1-2 hét múlva nem lenne, az viszont baj. A 6. végére szokott legtöbbször látszani.

Ne aggódj, ha 1-2 hét múlva nem lenne, az viszont baj. A 6. végére szokott legtöbbször látszani.
Ne! Ha ép petezsák van, esetleg már szikhólyag is, semmiképpen se aggódj!!! Nekem 6+3-on nem láttak, pedig direkt azért vártam addig az elsõ u.h.val, mert akkor már biztos.... Függ a gép minõségétõl, hogy milyen mélyen van, a doki tudásától, és napra pontosan még akkor sem tudod, ha ovuteszteltél...
Persze ne aggódj van akinek csak a 8. héten látnak.Nekem is a 7. héten volt szívhang én is izgultam.Minden rendben lesz:)
Szia! Amikor felhívtam a dokit idõpontért, a 7. hétre adott idõpontot, mert azt mondta, addigra már lesz szívhang is. Úgyhogy gondolom ezért nincs még Nálad sem. MInden jót és sok szerencsét Neked! Üdv, 14 hónapos kisfiú anyukája.

Ez az összeg (lent) drága egy 2 hetes német junior nyelvtanfolyamnak Aschaffenburgban?

az összeg: € 848

Legjobb válasz: Nem, ahhoz képest hogy egy ismerõsöm 600 000 Ft-ért volt angliában. De jobban jársz a cserediáksággal

Nem, ahhoz képest hogy egy ismerõsöm 600 000 Ft-ért volt angliában. De jobban jársz a cserediáksággal
Hát így, hogy két hetes Junior tanfolyam, igen. Ha elmondod, hogy ebben az árban mi van benne, akkor többet tudunk. Kaja, szállás, mennyi idõs gyereknek, anya-apa mehet-e, egyéb programok, stb..
A kérdező hozzászólása: utolsó: küldök üzenetben egy linket!
A kérdező hozzászólása: nem nagyon vagyok tájékozott az euró terén csak úgy saccolni tudom ez az összeg mennyi! Meg tudná valaki pontosan mondani?
Ez olyan 250 ezer forint.
ha ebben kaja, szállás, esetleg még programok költségei is benne vannak, akkor is azt mondanám, hogy kicsit drága, de nem vészesen.
Nagyon drága. Berlinben egyetemi szinten, egyetemi szervezésben, naponta 9-tõl 17 óráig folyamatos programmal, utána fakultatívval, szállással egy hónapra ennyi.
Szia, kimentél végül Aschaffenburgba?

2 hetes nem szoptatás után ha elkezdem a More Milk kapszula szedését, várhatok e valami jó eredményt?

Kislányom 6 hetes, 4 hétig szopizott, igaz nagyon kevés tejem volt, napi 100 ml!

Legjobb válasz: Szerintem próbáld meg. Az anyatej teljes elapadásához az utolsó szopihoz számolva 40 nap kell. Ezen belül bármikor növelhetõ a mennyiség. Keresd meg Esztert itt, nekem nagyon sokat segített: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621

Szerintem próbáld meg. Az anyatej teljes elapadásához az utolsó szopihoz számolva 40 nap kell. Ezen belül bármikor növelhetõ a mennyiség. Keresd meg Esztert itt, nekem nagyon sokat segített: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621
Szerintem is próbáld meg, ártani biztos nem árt, mondjuk elég húzós ára van, de nekem csak ez hozta vissza a tejcsimet, ami egy jó kis tejláznak köszönhetõen majdnem teljesen elapadt, én még kombinálom milupa milusannal!
Szia én szedtem az elején a 2 doboznyi elõírt kúrát és mikor abbahagytam, pár hét múlva alig lett tejem. Újra elkezdtem és segített. Meg persze az is, hogy sok folyadékot ittam. Olvastam azt is hogy valaki örökbe fogadott egy kicsi babát és tudta szoptatni, pedig a nagyobbik gyerkõc már 9 éves volt. (most nézem, hogy neked is kb. ennyi a kiesés) Szerintem ne szedj és igyál egyszerre mindent. Eggyel próbálkozz. Nem veszítesz vele semmit! És még akkor is tedd mellre a babád, ha tudod, hogy nem jön. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, azt hiszem megpróbálom!!!

Talan orokbe fogadok egy kis kutyat csak 2 hetes azert ilyen hamar mert a gazdaja ki dobta es nem talaljak az anyukajat honan tudhatom hogy mekkora fog noni?

Ja es mivel meg olyan pici szerintem nincsenek meg az oltassai (marmind legalabbis nem az egesz) es egy nonel van akkor ,amikor ki hozzuk a tomb hazbol persze be takarva akkor nem lesz semmi baj?

Legjobb válasz:
Szerintem ne azon görcsölj,hogy mekkorára nõhet,hanem hogy életben marad-e... 2 hetesen inkább pótmamit kellene neki keresni,mert ha te vállalod,akkor az azt jelenti,hogy 2-3 ÓRÁNKÉNT (este is,reggel is,egész nap) meg kell etetni,majd dörzsizni a pocakját,hogy beinduljon az ürítés.Nedves meleg anyaggal.Mintha az anyjuk tisztogatná õket. Oltása még biztos,hogy nincs,hogy is lenne..6 hetesen kell kapnia az elsõt. Féreghajtót kell majd neki adnotok és kb egész nap vele lenne. Ja,és elsõ utatok a dokihoz vezessen,még mielõtt hazamennétek vele.Õ el fog mondani mindent. A táplálását cumisüvegbõl kellene megoldani és kecsketejet,vagy kutya bébitápszert kellene neki adni.Az orvosnál biztos lehet kapni. Szilárd táplálékkal elõször 4-5 hetesen lehet próbálkozni. Annak pedig nagyon jó minõségû stater tápnak kell lennie.(PL. Royal Canin Sterter) ezt egye 8 hetes koráig legalább,utána át lehet állni puppy tápra,akár más márkából is. A dokival pedig tartsátok a kapcsolatot.6 hetesen 1. oltás, 8 hetesen 2., 10 hetesen 3., 12 hetesen veszettség.És chip.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szerintem ne azon görcsölj, hogy mekkorára nõhet, hanem hogy életben marad-e... 2 hetesen inkább pótmamit kellene neki keresni, mert ha te vállalod, akkor az azt jelenti, hogy 2-3 ÓRÁNKÉNT (este is, reggel is, egész nap) meg kell etetni, majd dörzsizni a pocakját, hogy beinduljon az ürítés.Nedves meleg anyaggal.Mintha az anyjuk tisztogatná õket. Oltása még biztos, hogy nincs, hogy is lenne..6 hetesen kell kapnia az elsõt. Féreghajtót kell majd neki adnotok és kb egész nap vele lenne. Ja, és elsõ utatok a dokihoz vezessen, még mielõtt hazamennétek vele.Õ el fog mondani mindent. A táplálását cumisüvegbõl kellene megoldani és kecsketejet, vagy kutya bébitápszert kellene neki adni.Az orvosnál biztos lehet kapni. Szilárd táplálékkal elõször 4-5 hetesen lehet próbálkozni. Annak pedig nagyon jó minõségû stater tápnak kell lennie.(PL. Royal Canin Sterter) ezt egye 8 hetes koráig legalább, utána át lehet állni puppy tápra, akár más márkából is. A dokival pedig tartsátok a kapcsolatot.6 hetesen 1. oltás, 8 hetesen 2., 10 hetesen 3., 12 hetesen veszettség.És chip.
2 hetesen már kell féreghajtózni, szinte 100%, hogy van benne. Lehet cumiztatni, még nagyon kicsi, kutyáknak való tejpótlóval, és belekeverni, valami májtartalmú bébiételt. Csináljatok neki egy vackot, és tegyetek fölé egy infralmpát. Szerintem 2 hetesen már tud önállóan üriteni.
Ha számít a méret, ne fogadd örökbe, mert nem lehet tudni, mekkora lesz.Aztán mihez kezdesz vele?
mutass róla fényképet ha van!
A kérdező hozzászólása: Igen en is gondoltam azon hogy ha tul fogja elni mivel nincs az anya tej meg minden de a meretet azert irtam hogy ha az orvos meg tudja mondani mert nem szeretnek egy kicsi kutya-t.Vagy kozepes-t vagy nagyot akkarok. De en ahogy el nezem ot szerintem kozep meretu lesz. A kepe: [link]
szerintem õ egy közepes testû kutya lesz.
közepes lesz, szerintem is. majd számolj be a fejleményekrõl!
A kérdező hozzászólása: Hath nem tudom ha majd orokbe tudom fogadni mert fel hivtam tobszor is es irtam az embernek aki tartja de nem valaszol.

Most jöttem a dokitól.6 hetes terhes vagyok. Crl 5, 2. sehová nem küldött, semmit papírt nem adott .3 hét múlva kell mennem. Ti sem kaptatok ilyenkor semmit a terhességetek igazolására?

Legjobb válasz: Szia! A dokid szándékosan nem adott leletet, és nem véletlenül kért még egy uh-t kilenc hetesen. Akkor már túl leszel a 2. nem várt mensin, nagyban csökken a spontán vetélés kockázata. Nálam mind a két terhességnél így járt el az orvosom, szerintem jól tette, elég kellemetlen lett volna 6 hetesen kikérni az összes papíromat a védõnõtõl aztán meg két hét múlva sírva menni h sajnos nem maradt meg a baba. Várj türelemmel, nem olyan fonos h kezedben legyenek a papírok, pihenj sokat, egyél sok vitamint! Nálam sem volt semmi gond, nálad sem lesz, de sok orvosnál ez a protokoll! Gratulálok! 13+2 hetes + 18 hós

Szia! A dokid szándékosan nem adott leletet, és nem véletlenül kért még egy uh-t kilenc hetesen. Akkor már túl leszel a 2. nem várt mensin, nagyban csökken a spontán vetélés kockázata. Nálam mind a két terhességnél így járt el az orvosom, szerintem jól tette, elég kellemetlen lett volna 6 hetesen kikérni az összes papíromat a védõnõtõl aztán meg két hét múlva sírva menni h sajnos nem maradt meg a baba. Várj türelemmel, nem olyan fonos h kezedben legyenek a papírok, pihenj sokat, egyél sok vitamint! Nálam sem volt semmi gond, nálad sem lesz, de sok orvosnál ez a protokoll! Gratulálok! 13+2 hetes + 18 hós
Szia!Én 5.héttõl jártam uh-ra 2 hetente, pedig semmi gond nem volt, leletet mindíg kaptam, de az nem lett volna elég a védõnõnek.A bizonyításról szóló papírt 11 hetesen adta oda, pont a vetélés kockázata miatt, mert addigra már egyre jobban csökken. 22hetes pocis
A lelettel, amit kaptál a védõnõhöz kell elmenned! Õ majd mindent elmond neked!
szio, akkor monnd neki hogy beszéltél a védönövel és kérte a papirt ami a terhességet igazolja!én 7 hetesen voltam és adott! volt szivhangotok?mindenképp hivd fel és mehetsz a védöbe a további vizsgálatok végett! sok sikert
A kérdező hozzászólása: De még leletet sem adott. Ahogy bementem, úgy jöttem ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Most nagyon megnyugtattál. és tényleg igaz, h nem számít az a papír ha a babó velünk marad. :-)

Kislányom 2 hetes. Sokszor nyafizik napközben, de a cumi megnyugtatja. Nem baj, ha adom neki? Nem bírom hallgatni ahogy sírdogál.

Legjobb válasz: Mi most 4 hósak vagyunk,és már nem cumizunk.Nálunk is 2 hetesen kezdõdött a hasfájós korszak,szerencsére hamar rájöttünk,hogy a tejszaporító teától van baja.A lényeg,2-3 hétig volt hasfájós,azalatt cumizott, utánna nem volt hajlandó elfogadni,a harmadik hónap azzal telt,hogy fél óránként-óránként cicire kellett tennem,mert nem bírtam vele.Most 3 óránként kap cicit,nem cumizik,és egész nap gagyarászik,vigyorog. Ez teljesen babafüggõ.Nehéz döntés ez,mert nekem nagyon rossz volt nézni,hogy a 2 hetes kiscsecsemõ szenved.Jó volt,hogy legalább a cumi lekötötte.

Mi most 4 hósak vagyunk, és már nem cumizunk.Nálunk is 2 hetesen kezdõdött a hasfájós korszak, szerencsére hamar rájöttünk, hogy a tejszaporító teától van baja.A lényeg, 2-3 hétig volt hasfájós, azalatt cumizott, utánna nem volt hajlandó elfogadni, a harmadik hónap azzal telt, hogy fél óránként-óránként cicire kellett tennem, mert nem bírtam vele.Most 3 óránként kap cicit, nem cumizik, és egész nap gagyarászik, vigyorog. Ez teljesen babafüggõ.Nehéz döntés ez, mert nekem nagyon rossz volt nézni, hogy a 2 hetes kiscsecsemõ szenved.Jó volt, hogy legalább a cumi lekötötte.
A lányom 3 hónapos, az elejétõl cumizik, szopik rendesen, csak anyatejes.
anyatejes vagy tápszeres nem lehet hogy hasfájós lessz???
Miért lenne baj. Egy anya meg kell tudja nyugtatni a picijét. Fogszabályos cumit használj és szilikonosat.
Gyerekfüggõ. Az elsõ két gyerekemnél adtam cumit. Alig bírtam õket leszoktatni róla (három évesen), egyébként akár fogszabályzós, akár nem, a nyitott harapás esélye ott van. A második két gyereknél már nem adtam cumit, tanultam a szituból. Én voltam a cumijuk, 2-3 hónapon keresztül szinte 24 órában rajtam lógtak, komfortszopiztak. De megérte. Nincs és nem is volt velük harc a leszoktatással. Persze ez nem szentírás, akad olyan gyerek, aki simán le tudja tenni a cumit, mielõtt oviba megy. Aztán láttam már az utcán 5-6 éves kölköt, cumival a szájában. Na, az röhejes volt. Én úgy gondolom, neked kell eldöntened, most küzdesz kicsit, vagy 2-3 év múlva. Mert a cumi az mindenképpen pótszer, akár tetszik, akár nem. De az ember (lánya) persze, hogy tart mindentõl, aztán majd 10-15 év múlva attól, hogy a gyerek azért gyújt rá, mert csecsemõkorában orálisan fixálódott :) )))
Mi 3 hetesen kezdtünk cumizni, mert nagyon nyügi volt(frontérzékeny, hasfájós). A mai napig még elaludni is cumival szeret(5 hós), és most olvastam, hogy ha alvás közben is cumizik, kisebb a bölcsõhalál kockázata is, mert folyamatos a szopóreflex miatt nem kerül mélyalvásba.
nyugodtan add oda neki, ha megnyugtatja. A fiam anyatejes, de nem zavart be a cumi egyáltalán. Amikor pedig kijött az elsõ foga, magától elhagyta.
A nyugodtan odaadást azért így nem írnám le, csupán azért, mert a babák EGY RÉSZÉNÉL nem zavar be a cumi az anyatejes táplálásba. Mert másoknál viszont IGEN. Ezt tudni kell a cumi odaadása elõtt. Lehet, hogy nem kell cumizavarral megküzdeni, de könnyen elõfordulhat, hogy igen. És utóbbi esetben ugye már nem vígasztal senkit, ha azt hallja, hogy jééé, pedig az én gyerekemnél ez nem okozott problémát....
Az alvás közben való folyamatos cumizás népszerûsítését, mint a bölcsõhalál remek ellenszerét vajon melyik cumigyártó szponzorálta? Eszem megáll...

2 hetes babám 3 óránként 100 ml-t eszik. Ennek nagy része sajnos tápszer. Nem etetem túl? Nem sok ez neki? Egyébként jó kedélyű, nem sírós baba. Szinte csak eszik-alszik.

Legjobb válasz: Enyém is anyatej + tápos volt anno, de 100 ml két hetesen picit soknak tûnik, de ha nem bukja vissza?! :) Nekem 2 hetesen olyan 60-akat evett, igaz 2 óránként, õ nem bírta ki 3 óráig :)

Enyém is anyatej + tápos volt anno, de 100 ml két hetesen picit soknak tûnik, de ha nem bukja vissza?! :) Nekem 2 hetesen olyan 60-akat evett, igaz 2 óránként, õ nem bírta ki 3 óráig :)
A kérdező hozzászólása: Nem bukja vissza. Köszi a választ!
Akkor kedves egészségére a Picurnak, és jó babázást Neked! :)
Az en babam is ennyit eszik 3 orankent 2 hetes, sot volt hogy 120 is. A lanyom(elso baba) 4 honaposan evett ennyit:-) A doktornom szerint semmi baj ha nem sir utana.
az en babam 1 hetesen evett ennyit:) , 2 hetesen mar 120 at is most 5 hetes es 160-180 kozott eszik, ebbol alt 60-80 az anyatej csak. ne aggodj vannak etkesebb babak:)
Ne haragudj a kérdésért, de felteszem: miért kell a tápszer? Feltûnt, hogy nagyon pici még. Szinte be sem indult a tejed, gondolom.

Ma voltam Ultrahangon és annyi mondtak, hogy megvastagodott méhnyálkahártya, pontosan 11 mm. Ha jól számolok és terhes vagyok, akkor kb 2 hetes lehetek, viszont tesztet nem csináltam, mert félek a csalódástól, szerintetek van esélyem rá?

Legjobb válasz: 2 hetes terhesség nem létezik... az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, tehát amikor kimarad a vérzés, akkor vagy 4 hetes ekkor még nem lát a doki mást, max. felritkulást mikor kellene/kellett volna megjönnie? Gondolom ha a doki esélyesnek tartja a terhességet, akkor visszarendelt 1-2 hét múlva. esély pedig van rá, ha védekezés nélkül éltél szexuális életet :-)

2 hetes terhesség nem létezik... az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, tehát amikor kimarad a vérzés, akkor vagy 4 hetes ekkor még nem lát a doki mást, max. felritkulást mikor kellene/kellett volna megjönnie? Gondolom ha a doki esélyesnek tartja a terhességet, akkor visszarendelt 1-2 hét múlva. esély pedig van rá, ha védekezés nélkül éltél szexuális életet :-)
10-es vagyok. Soha ne add fel! Imádkozom, hogy minél hamarabb sikerüljön a baba, mert úgy látom nagyon vársz rá és megérdemled. :)
KEdves, a mensid szerint ma lennél 8 hetes. Ha 1, 5 héttel késõbb volt az ovid (ami már a lehetséges legkésõbbi idõpont), akkor is már túl vagy a 6. héten, és ilyenkor már kb. 1, 5 centis petezsáknak kellene lennie, és nagy eséllyel szívhangnak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ismét, mint hónapról, hónapra beleélem magam, egy kis reményt adott, amikor mondta, hogy van remény a babára. Köszönöm szépen a tanácsod, úgy lesz!
Nem akarlak elkeseríteni, de több okból úgy gondolom, hogy nem vagy terhes. A nyálkahártyád elég vékony. 18-20 mm az ideális a beágyazódáshoz. Megvastagodott, de nem gravid, azaz nem terhes méhnyálkahártyának tûnik. Ha valóban szeptember végén volt az utolsó menzeszed, akkor már a hetedik hétben kellene lenned. Amit a doki látott volna, az egy élõ embrió. Ha késõbb is volt az ovulációd, akkor is legalább egy petezsáknak látszódnia kellene már. Mielõtt elmész másik orvoshoz, csinálj egy új tesztet, mert ezt úgy is kéri majd. Mindezek ellenére minden jót kívánok neked! Remélem az új orvos értelmesebb lesz :-)
A kérdező hozzászólása: Szeptember.25. és 28 naposak voltak
Akkor tnyleg menj másik orvoshoz! A beteg joga, hogy teljeskörû tájékoztatást kapjon az orvosától! Szeptemberben hányadikán volt meg utoljára? Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: Nem csak neked kézenfekvõ a dolog, próbáltam kérdezni, de hihetetlen, hogy mennyire nem foglalkozott a feltett kérdésekkel, ezért megyek ma este egy másik dokihoz. A petevezeték az, legalábbis ezt mondta az Uh-s doki. Szeptember óta csináltam tesztet, október 24.én és az negatív volt!
A petefészked cisztás, nem a petevezetõd. Nem lehetetlen a terhesség sem, bár vszínûleg látott volna akkor vmi felritkulást. Inkább csak szimplán nem volt ovud.
Nem lett volna egyszerûbb megkérdezni az orvost? Vagy ez csak nekem olyan kézenfekvõ megoldás? Mi innen mit mondhatunk? Esély mindig van. Aztán vagy bejön vagy nem. De az tény, hogy ha szept 30-án is volt meg, és késõbb is volt peteérésed, akkor is már minimum a 6. hétben kellene lenned, és kellene hogy legyen petezsák.
A kérdező hozzászólása: Nos, Szeptemberben volt meg utoljára azóta semmi, Policystás a petevezeték, szóval nem tudom, hogy hol járhatok ha az vagyok, csak forgok rajta és próbálok visszavezetni valahova :S a baj az, hogy vissza sem rendelt, ma megyek egy másik dokihoz, aki csak este tud fogadni és addig megõrülök!!!
A 2 hetes terhességet hogy érted?Mert ha úgy, hogy mostanában kellene megjönnie akkor már nem 2 hanem 4 hetes vagy, ha meg az elõzõ menzesztõl számolod, akkor csak most van ovud.Tesztet a lehetséges menzesz elõtt nem érdemes csinálnod.
Na, most ha két hetes lehetsz, akkor olyan full lenne a teszted, hogy sírhatnál hetekig .. Most komolyan.. az utolsó menszid elsõ napjától számolják a terhességet. Ergo, elsõ vérzéstõl 14. nappal jársz, azaz félidõben vagy. Normál ciklusnál most kéne peteérésnek lennie. Ezután megtermékenyül és +2-3, jobb esetben 4 hét múlva kéne (innentõl számolva) tesztelned ahhoz, hogy erõsebb pozitív tesztet kapjál. Ergo, akkor lennél úgy cirka min. 4, max. 6 hetes terhes, amikor az uh-n közölnék, hogy petezsák látható, 2 hét múlva menj vissza, addigra talán szívverés is lesz.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló nagyon szépén köszönöm!! :) Kedves utolsó elõtti, mivel leírtam, h rendszertelen és nem lehet kiszámítani az ovut, így nem lehet pontosan megmondani, h mikor sikerült, magyarán a menzeszhez igazodni esélytelen... ;) de, nem rég jöttem a dokitól és láttuk, h próbált megtapadni, de nem tudni, h sikerült e, mert még friss, ezért két hét múlva kell ismét tesztelni!!!!

Lehet még szívhang? 7+2 hetes vagyok és az orvos látott ugyan "vmit" pulzálásra értette gondolom de szívhangot nem hallott. Arra a "vmire" pedig azt mondta hogy lehet az én keringésem. Is. Teljesen el vagyok keseredve.2 nap múlva kell visszamenjek.

Legjobb válasz: Én 6+5 hetesen voltam elõször, és nem hogy nem volt szívhang, de még az embrió sem látszott, csak üres petezsák! A legtöbb doki ilyenkor már elõjegyez mûtétre, de az én dokim csak annyit mondott, biztos késõbb fogant... Akkor jöttek az ünnepek, így 2,5 hetet kellett várnom bizonytalanságban, nem volt könnyû. Viszont a következõ alkalommal már közel 2 cm-es izgõ-mozgó babát láthattam, természetesen szívhanggal! Szóval, fel a fejjel, remélem, te is így jársz, mint én!

Én 6+5 hetesen voltam elõször, és nem hogy nem volt szívhang, de még az embrió sem látszott, csak üres petezsák! A legtöbb doki ilyenkor már elõjegyez mûtétre, de az én dokim csak annyit mondott, biztos késõbb fogant... Akkor jöttek az ünnepek, így 2, 5 hetet kellett várnom bizonytalanságban, nem volt könnyû. Viszont a következõ alkalommal már közel 2 cm-es izgõ-mozgó babát láthattam, természetesen szívhanggal! Szóval, fel a fejjel, remélem, te is így jársz, mint én!
Nem tudom, hogy keverheti össze egy orvos a szívhangot a te keringéseddel. Ilyenkor még csak pulzálás látszik, igazi szívhang nem hallatszik. Ha megmutatják, azt géppel generálják a pulzálás alapján. Úgyhogy, ha látta, akkor van szívmûködés. Ha nem, akkor pedig még lehet - késõbb is foganhatott a baba.
Nyugi! Volt itt olyan kérdezõ nem is olyan rég akinek többen mondtuk az adatok alapján hogy valószínûleg elment a babája így az elején, mert szintén nem láttak szívhangot. Õ mégis kikönyörgött még pár napot a dokijától és láss csodát utána már volt szívhang. Majdnem megmûtötték mert a dokija is azt mondta hogy ez bizony nem maradt meg...
szrintem nem lehet összekeverni a TE keringésed, a baba pulzálásával! mindenesetre, most nyugodj meg, pihenj, bízz a babádban, két nap múlva pedig várjuk a boldog jelentést, hogy lüktet a kis szivecske!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!