Találatok a következő kifejezésre: 2 hetes nem (794 db)

Van egy nyulam 2 hetes Német ezüst nyúl sajnos felmászott az asztalomra és evett a csokimból de nem olyan sokat. Bele fog halni vagy csak megbetegszik?

Légyszi írjátok meg hogy mi lesz vele. Nagyon féltem és nem tudom mit csinálnék ha valami baj történne vele

Legjobb válasz: Egy 2 hetes nyúl biztosan nem tud felmászni egy asztalra.

Egy 2 hetes nyúl biztosan nem tud felmászni egy asztalra.
2 hetes??? Biztos???? Amúgy meg nem ehet csokit, de egy falattól nem hinném, hogy nagy baja lenne. Bár két hetesen – ha ez igaz – akkor lehet, hogy nagyobb baja lehet, mint egy nagyobb nyuszinak.

Normális ha 12+2 hetesen nem érzek már semmit? Ugye nincs baj a babával?

Eddig volt émelygésem, akkor tudtam hogy minden ok. De most csak néha fájdogál a pocim és ennyi. Alapjában véve most olyan érzésem van, mintha nem is lennék terhes. Persze ugyanúgy sz?kek a nacik, de azért aggódom. Uh-ra csak jöv? hétf?n tudok menni, az még majdnem egy hét. Másnak is volt ilyen érzése ilyen tájban?

Legjobb válasz: Szerintem ez az átmeneti idõszak a legrosszabb, mikor a 12. hét körül elmúlnak a rosszullétes tünetek és legközelebb a baba mocorgásának érzése a biztos támpont, hogy él a kicsike és valószínû minden rendben van. Ráadásul nehezíti a helyzetet, hogy a 12. heti uh után legközelebb csak a 18. héten van. Én most vagyok 17 hetes és tegnap éreztem elõször, hogy megmozdult, rugdosott. nagy kõ esett le a szívemrõl, nem is tudtam, hogy ez engem belülrõl mennyire nyomasztott, hogy semmit nem tudtam róla, minden rendben van-e. De gyorsan telnek a hetek, normális, hogy ilyenkor már múlnak el a tünetek. Gondolj arra, hogy minden rendben és még pár hét, hogy érezd te is a mocorgást!

Szerintem ez az átmeneti idõszak a legrosszabb, mikor a 12. hét körül elmúlnak a rosszullétes tünetek és legközelebb a baba mocorgásának érzése a biztos támpont, hogy él a kicsike és valószínû minden rendben van. Ráadásul nehezíti a helyzetet, hogy a 12. heti uh után legközelebb csak a 18. héten van. Én most vagyok 17 hetes és tegnap éreztem elõször, hogy megmozdult, rugdosott. nagy kõ esett le a szívemrõl, nem is tudtam, hogy ez engem belülrõl mennyire nyomasztott, hogy semmit nem tudtam róla, minden rendben van-e. De gyorsan telnek a hetek, normális, hogy ilyenkor már múlnak el a tünetek. Gondolj arra, hogy minden rendben és még pár hét, hogy érezd te is a mocorgást!
Mért? Mit szeretnél érezni?? Örülj, hogy most nyugi van. Hidd el majd ha beindul a mocorgás még örülnél ennek a csendes idõszaknak :) Minden jót! 37+5 hetes km
Ne izgulj, ilyen idõsen nekem is elmúltak a rosszulléteim.Aztán eltelt 1 hét és megint rosszul voltam.Ma vagyok 17 hetes és én sem érzek semmit.Alig várom a jövõ hetet, hogy kiderüljön, mi van a picurival.
En holnap leszek 14 hetes de semmit sem erzek en sem, megnyugodtam mikor voltam a genetikai vizsgalaton ott volt mozgott minden rendben volt, nyugi veled is igy lesz!Neked nem kell menni genetikai vizsgalatra a 12 hetesre?irtad, hogy a jovoheten megy csak a dokihoz az nem keso nektek?12-13 kozott kell menni nalunk!
A kérdező hozzászólása: De kell menni, és éppen be fogom tölteni a 13. hetet. A doki azt mondta hogy így is még ok, de máshol is olvastam hogy 13+6ig megcsinálják még. Nem hiszem hogy ebbõl baj lenne. Egyébként meg szabin van a dokim, elõbb nem tudnék menni :(

6+2 hetesen nem látnak még szivhangot, aggódjak?

Legjobb válasz: Ne aggódj, ha 1-2 hét múlva nem lenne, az viszont baj. A 6. végére szokott legtöbbször látszani.

Ne aggódj, ha 1-2 hét múlva nem lenne, az viszont baj. A 6. végére szokott legtöbbször látszani.
Ne! Ha ép petezsák van, esetleg már szikhólyag is, semmiképpen se aggódj!!! Nekem 6+3-on nem láttak, pedig direkt azért vártam addig az elsõ u.h.val, mert akkor már biztos.... Függ a gép minõségétõl, hogy milyen mélyen van, a doki tudásától, és napra pontosan még akkor sem tudod, ha ovuteszteltél...
Persze ne aggódj van akinek csak a 8. héten látnak.Nekem is a 7. héten volt szívhang én is izgultam.Minden rendben lesz:)
Szia! Amikor felhívtam a dokit idõpontért, a 7. hétre adott idõpontot, mert azt mondta, addigra már lesz szívhang is. Úgyhogy gondolom ezért nincs még Nálad sem. MInden jót és sok szerencsét Neked! Üdv, 14 hónapos kisfiú anyukája.


Ez az összeg (lent) drága egy 2 hetes német junior nyelvtanfolyamnak Aschaffenburgban?

az összeg: € 848

Legjobb válasz: Nem, ahhoz képest hogy egy ismerõsöm 600 000 Ft-ért volt angliában. De jobban jársz a cserediáksággal

Nem, ahhoz képest hogy egy ismerõsöm 600 000 Ft-ért volt angliában. De jobban jársz a cserediáksággal
Hát így, hogy két hetes Junior tanfolyam, igen. Ha elmondod, hogy ebben az árban mi van benne, akkor többet tudunk. Kaja, szállás, mennyi idõs gyereknek, anya-apa mehet-e, egyéb programok, stb..
A kérdező hozzászólása: utolsó: küldök üzenetben egy linket!
A kérdező hozzászólása: nem nagyon vagyok tájékozott az euró terén csak úgy saccolni tudom ez az összeg mennyi! Meg tudná valaki pontosan mondani?
Ez olyan 250 ezer forint.
ha ebben kaja, szállás, esetleg még programok költségei is benne vannak, akkor is azt mondanám, hogy kicsit drága, de nem vészesen.
Nagyon drága. Berlinben egyetemi szinten, egyetemi szervezésben, naponta 9-tõl 17 óráig folyamatos programmal, utána fakultatívval, szállással egy hónapra ennyi.
Szia, kimentél végül Aschaffenburgba?

2 hetes nem szoptatás után ha elkezdem a More Milk kapszula szedését, várhatok e valami jó eredményt?

Kislányom 6 hetes, 4 hétig szopizott, igaz nagyon kevés tejem volt, napi 100 ml!

Legjobb válasz: Szerintem próbáld meg. Az anyatej teljes elapadásához az utolsó szopihoz számolva 40 nap kell. Ezen belül bármikor növelhetõ a mennyiség. Keresd meg Esztert itt, nekem nagyon sokat segített: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621

Szerintem próbáld meg. Az anyatej teljes elapadásához az utolsó szopihoz számolva 40 nap kell. Ezen belül bármikor növelhetõ a mennyiség. Keresd meg Esztert itt, nekem nagyon sokat segített: http://www.nlcafe.hu/szakertoi_oldalak/326621
Szerintem is próbáld meg, ártani biztos nem árt, mondjuk elég húzós ára van, de nekem csak ez hozta vissza a tejcsimet, ami egy jó kis tejláznak köszönhetõen majdnem teljesen elapadt, én még kombinálom milupa milusannal!
Szia én szedtem az elején a 2 doboznyi elõírt kúrát és mikor abbahagytam, pár hét múlva alig lett tejem. Újra elkezdtem és segített. Meg persze az is, hogy sok folyadékot ittam. Olvastam azt is hogy valaki örökbe fogadott egy kicsi babát és tudta szoptatni, pedig a nagyobbik gyerkõc már 9 éves volt. (most nézem, hogy neked is kb. ennyi a kiesés) Szerintem ne szedj és igyál egyszerre mindent. Eggyel próbálkozz. Nem veszítesz vele semmit! És még akkor is tedd mellre a babád, ha tudod, hogy nem jön. Szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, azt hiszem megpróbálom!!!

Talan orokbe fogadok egy kis kutyat csak 2 hetes azert ilyen hamar mert a gazdaja ki dobta es nem talaljak az anyukajat honan tudhatom hogy mekkora fog noni?

Ja es mivel meg olyan pici szerintem nincsenek meg az oltassai (marmind legalabbis nem az egesz) es egy nonel van akkor ,amikor ki hozzuk a tomb hazbol persze be takarva akkor nem lesz semmi baj?

Legjobb válasz:
Szerintem ne azon görcsölj,hogy mekkorára nõhet,hanem hogy életben marad-e... 2 hetesen inkább pótmamit kellene neki keresni,mert ha te vállalod,akkor az azt jelenti,hogy 2-3 ÓRÁNKÉNT (este is,reggel is,egész nap) meg kell etetni,majd dörzsizni a pocakját,hogy beinduljon az ürítés.Nedves meleg anyaggal.Mintha az anyjuk tisztogatná õket. Oltása még biztos,hogy nincs,hogy is lenne..6 hetesen kell kapnia az elsõt. Féreghajtót kell majd neki adnotok és kb egész nap vele lenne. Ja,és elsõ utatok a dokihoz vezessen,még mielõtt hazamennétek vele.Õ el fog mondani mindent. A táplálását cumisüvegbõl kellene megoldani és kecsketejet,vagy kutya bébitápszert kellene neki adni.Az orvosnál biztos lehet kapni. Szilárd táplálékkal elõször 4-5 hetesen lehet próbálkozni. Annak pedig nagyon jó minõségû stater tápnak kell lennie.(PL. Royal Canin Sterter) ezt egye 8 hetes koráig legalább,utána át lehet állni puppy tápra,akár más márkából is. A dokival pedig tartsátok a kapcsolatot.6 hetesen 1. oltás, 8 hetesen 2., 10 hetesen 3., 12 hetesen veszettség.És chip.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szerintem ne azon görcsölj, hogy mekkorára nõhet, hanem hogy életben marad-e... 2 hetesen inkább pótmamit kellene neki keresni, mert ha te vállalod, akkor az azt jelenti, hogy 2-3 ÓRÁNKÉNT (este is, reggel is, egész nap) meg kell etetni, majd dörzsizni a pocakját, hogy beinduljon az ürítés.Nedves meleg anyaggal.Mintha az anyjuk tisztogatná õket. Oltása még biztos, hogy nincs, hogy is lenne..6 hetesen kell kapnia az elsõt. Féreghajtót kell majd neki adnotok és kb egész nap vele lenne. Ja, és elsõ utatok a dokihoz vezessen, még mielõtt hazamennétek vele.Õ el fog mondani mindent. A táplálását cumisüvegbõl kellene megoldani és kecsketejet, vagy kutya bébitápszert kellene neki adni.Az orvosnál biztos lehet kapni. Szilárd táplálékkal elõször 4-5 hetesen lehet próbálkozni. Annak pedig nagyon jó minõségû stater tápnak kell lennie.(PL. Royal Canin Sterter) ezt egye 8 hetes koráig legalább, utána át lehet állni puppy tápra, akár más márkából is. A dokival pedig tartsátok a kapcsolatot.6 hetesen 1. oltás, 8 hetesen 2., 10 hetesen 3., 12 hetesen veszettség.És chip.
2 hetesen már kell féreghajtózni, szinte 100%, hogy van benne. Lehet cumiztatni, még nagyon kicsi, kutyáknak való tejpótlóval, és belekeverni, valami májtartalmú bébiételt. Csináljatok neki egy vackot, és tegyetek fölé egy infralmpát. Szerintem 2 hetesen már tud önállóan üriteni.
Ha számít a méret, ne fogadd örökbe, mert nem lehet tudni, mekkora lesz.Aztán mihez kezdesz vele?
mutass róla fényképet ha van!
A kérdező hozzászólása: Igen en is gondoltam azon hogy ha tul fogja elni mivel nincs az anya tej meg minden de a meretet azert irtam hogy ha az orvos meg tudja mondani mert nem szeretnek egy kicsi kutya-t.Vagy kozepes-t vagy nagyot akkarok. De en ahogy el nezem ot szerintem kozep meretu lesz. A kepe: [link]
szerintem õ egy közepes testû kutya lesz.
közepes lesz, szerintem is. majd számolj be a fejleményekrõl!
A kérdező hozzászólása: Hath nem tudom ha majd orokbe tudom fogadni mert fel hivtam tobszor is es irtam az embernek aki tartja de nem valaszol.

Most jöttem a dokitól.6 hetes terhes vagyok. Crl 5, 2. sehová nem küldött, semmit papírt nem adott .3 hét múlva kell mennem. Ti sem kaptatok ilyenkor semmit a terhességetek igazolására?

Legjobb válasz: Szia! A dokid szándékosan nem adott leletet, és nem véletlenül kért még egy uh-t kilenc hetesen. Akkor már túl leszel a 2. nem várt mensin, nagyban csökken a spontán vetélés kockázata. Nálam mind a két terhességnél így járt el az orvosom, szerintem jól tette, elég kellemetlen lett volna 6 hetesen kikérni az összes papíromat a védõnõtõl aztán meg két hét múlva sírva menni h sajnos nem maradt meg a baba. Várj türelemmel, nem olyan fonos h kezedben legyenek a papírok, pihenj sokat, egyél sok vitamint! Nálam sem volt semmi gond, nálad sem lesz, de sok orvosnál ez a protokoll! Gratulálok! 13+2 hetes + 18 hós

Szia! A dokid szándékosan nem adott leletet, és nem véletlenül kért még egy uh-t kilenc hetesen. Akkor már túl leszel a 2. nem várt mensin, nagyban csökken a spontán vetélés kockázata. Nálam mind a két terhességnél így járt el az orvosom, szerintem jól tette, elég kellemetlen lett volna 6 hetesen kikérni az összes papíromat a védõnõtõl aztán meg két hét múlva sírva menni h sajnos nem maradt meg a baba. Várj türelemmel, nem olyan fonos h kezedben legyenek a papírok, pihenj sokat, egyél sok vitamint! Nálam sem volt semmi gond, nálad sem lesz, de sok orvosnál ez a protokoll! Gratulálok! 13+2 hetes + 18 hós
Szia!Én 5.héttõl jártam uh-ra 2 hetente, pedig semmi gond nem volt, leletet mindíg kaptam, de az nem lett volna elég a védõnõnek.A bizonyításról szóló papírt 11 hetesen adta oda, pont a vetélés kockázata miatt, mert addigra már egyre jobban csökken. 22hetes pocis
A lelettel, amit kaptál a védõnõhöz kell elmenned! Õ majd mindent elmond neked!
szio, akkor monnd neki hogy beszéltél a védönövel és kérte a papirt ami a terhességet igazolja!én 7 hetesen voltam és adott! volt szivhangotok?mindenképp hivd fel és mehetsz a védöbe a további vizsgálatok végett! sok sikert
A kérdező hozzászólása: De még leletet sem adott. Ahogy bementem, úgy jöttem ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Most nagyon megnyugtattál. és tényleg igaz, h nem számít az a papír ha a babó velünk marad. :-)

Kislányom 2 hetes. Sokszor nyafizik napközben, de a cumi megnyugtatja. Nem baj, ha adom neki? Nem bírom hallgatni ahogy sírdogál.

Legjobb válasz: Mi most 4 hósak vagyunk,és már nem cumizunk.Nálunk is 2 hetesen kezdõdött a hasfájós korszak,szerencsére hamar rájöttünk,hogy a tejszaporító teától van baja.A lényeg,2-3 hétig volt hasfájós,azalatt cumizott, utánna nem volt hajlandó elfogadni,a harmadik hónap azzal telt,hogy fél óránként-óránként cicire kellett tennem,mert nem bírtam vele.Most 3 óránként kap cicit,nem cumizik,és egész nap gagyarászik,vigyorog. Ez teljesen babafüggõ.Nehéz döntés ez,mert nekem nagyon rossz volt nézni,hogy a 2 hetes kiscsecsemõ szenved.Jó volt,hogy legalább a cumi lekötötte.

Mi most 4 hósak vagyunk, és már nem cumizunk.Nálunk is 2 hetesen kezdõdött a hasfájós korszak, szerencsére hamar rájöttünk, hogy a tejszaporító teától van baja.A lényeg, 2-3 hétig volt hasfájós, azalatt cumizott, utánna nem volt hajlandó elfogadni, a harmadik hónap azzal telt, hogy fél óránként-óránként cicire kellett tennem, mert nem bírtam vele.Most 3 óránként kap cicit, nem cumizik, és egész nap gagyarászik, vigyorog. Ez teljesen babafüggõ.Nehéz döntés ez, mert nekem nagyon rossz volt nézni, hogy a 2 hetes kiscsecsemõ szenved.Jó volt, hogy legalább a cumi lekötötte.
A lányom 3 hónapos, az elejétõl cumizik, szopik rendesen, csak anyatejes.
anyatejes vagy tápszeres nem lehet hogy hasfájós lessz???
Miért lenne baj. Egy anya meg kell tudja nyugtatni a picijét. Fogszabályos cumit használj és szilikonosat.
Gyerekfüggõ. Az elsõ két gyerekemnél adtam cumit. Alig bírtam õket leszoktatni róla (három évesen), egyébként akár fogszabályzós, akár nem, a nyitott harapás esélye ott van. A második két gyereknél már nem adtam cumit, tanultam a szituból. Én voltam a cumijuk, 2-3 hónapon keresztül szinte 24 órában rajtam lógtak, komfortszopiztak. De megérte. Nincs és nem is volt velük harc a leszoktatással. Persze ez nem szentírás, akad olyan gyerek, aki simán le tudja tenni a cumit, mielõtt oviba megy. Aztán láttam már az utcán 5-6 éves kölköt, cumival a szájában. Na, az röhejes volt. Én úgy gondolom, neked kell eldöntened, most küzdesz kicsit, vagy 2-3 év múlva. Mert a cumi az mindenképpen pótszer, akár tetszik, akár nem. De az ember (lánya) persze, hogy tart mindentõl, aztán majd 10-15 év múlva attól, hogy a gyerek azért gyújt rá, mert csecsemõkorában orálisan fixálódott :) )))
Mi 3 hetesen kezdtünk cumizni, mert nagyon nyügi volt(frontérzékeny, hasfájós). A mai napig még elaludni is cumival szeret(5 hós), és most olvastam, hogy ha alvás közben is cumizik, kisebb a bölcsõhalál kockázata is, mert folyamatos a szopóreflex miatt nem kerül mélyalvásba.
nyugodtan add oda neki, ha megnyugtatja. A fiam anyatejes, de nem zavart be a cumi egyáltalán. Amikor pedig kijött az elsõ foga, magától elhagyta.
A nyugodtan odaadást azért így nem írnám le, csupán azért, mert a babák EGY RÉSZÉNÉL nem zavar be a cumi az anyatejes táplálásba. Mert másoknál viszont IGEN. Ezt tudni kell a cumi odaadása elõtt. Lehet, hogy nem kell cumizavarral megküzdeni, de könnyen elõfordulhat, hogy igen. És utóbbi esetben ugye már nem vígasztal senkit, ha azt hallja, hogy jééé, pedig az én gyerekemnél ez nem okozott problémát....
Az alvás közben való folyamatos cumizás népszerûsítését, mint a bölcsõhalál remek ellenszerét vajon melyik cumigyártó szponzorálta? Eszem megáll...

2 hetes babám 3 óránként 100 ml-t eszik. Ennek nagy része sajnos tápszer. Nem etetem túl? Nem sok ez neki? Egyébként jó kedélyű, nem sírós baba. Szinte csak eszik-alszik.

Legjobb válasz: Enyém is anyatej + tápos volt anno, de 100 ml két hetesen picit soknak tûnik, de ha nem bukja vissza?! :) Nekem 2 hetesen olyan 60-akat evett, igaz 2 óránként, õ nem bírta ki 3 óráig :)

Enyém is anyatej + tápos volt anno, de 100 ml két hetesen picit soknak tûnik, de ha nem bukja vissza?! :) Nekem 2 hetesen olyan 60-akat evett, igaz 2 óránként, õ nem bírta ki 3 óráig :)
A kérdező hozzászólása: Nem bukja vissza. Köszi a választ!
Akkor kedves egészségére a Picurnak, és jó babázást Neked! :)
Az en babam is ennyit eszik 3 orankent 2 hetes, sot volt hogy 120 is. A lanyom(elso baba) 4 honaposan evett ennyit:-) A doktornom szerint semmi baj ha nem sir utana.
az en babam 1 hetesen evett ennyit:) , 2 hetesen mar 120 at is most 5 hetes es 160-180 kozott eszik, ebbol alt 60-80 az anyatej csak. ne aggodj vannak etkesebb babak:)
Ne haragudj a kérdésért, de felteszem: miért kell a tápszer? Feltûnt, hogy nagyon pici még. Szinte be sem indult a tejed, gondolom.
2 hetes terhes?????? Mindegy, figyelj 6 hetesen épp hogy láttak nekem valamit, 7 hetes körül már kivehetõ volt, hogy alakul a dolog....
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem nyert. Azt mondta a dokim, valószínû, hogy volt baba, de olyan gyorsan ürül a szervezetembõl a hcg szerinte felszívódott. Most kell beszélnem az anesztes. orvossal. Kedden mûtenek.
na?
Nem lehetne felhívni a labort?
A kérdező hozzászólása: Tök jó, ma kora reggelre berendelt a doki vérvételre. Azt mondta csak dél fele lesz eredmény, mehetek isten hírével. Majd olyan fél 1 fele hívjam fel , akkor már tud valamit.Hívtam , mût, próbáljam késõbb.Újra hívtam még mindig mût, majd visszahív.Azóta semmi....Az ideg bennem van.Már a bõgés is kerülget.
A kérdező hozzászólása: Olyan jò ilyeneket olvasni.Màr tök hülyènek èreztem magam.Remèlem igazatok lesz:) 1 ève vàrunk a babàra.Sok csalòdàs utàn màr rànk fèr a boldogsàg. Holnap kiderül:)
En 4+4 voltam mikor megvastagodott nyalkahartya volt semmi mas. Ket het mulva embrio szivhanggal :)
A kérdező hozzászólása: Kicsit megnyugtattál :) Holnap megyek vérvételre, abból kiderül minden. Nagyon mûteni akar a doki én úgy érzem.
Szia! Én a pozitív teszt napján mentem és szintén csak megvastagodott méhnyálkahártya volt! Ez kb a fogantatás után 2 héttel és 1-2 nappal volt. Pár nap múlva vissza mentem, akkor felritkulás látszódott. És csak azt követõen 1-2 hét múlva látott petezsakot szikholyagot. Minden jót kívánok :-)
A kérdező hozzászólása: A tüszõrepesztõ beadásától számított 2 hét. Volt már egy vetélésem és ott látszódott a petezsák.PCOS-em van, ha most nem lettem terhes 17.-én mûtenek. Nem viccelek , szinte heti rendszerességgel járok uh-ra(magán úton).Azért kellett most mennem, hogy lesz-e mûtét vagy sem.
:-((((((


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!