Találatok a következő kifejezésre: 2 hetes nagyon hámlik (2 db)

2 hetes babamnak nagyon hamlik a bore miota megszuletett, mit tehetnek ellene?

mivel kellene kenegetem?

Legjobb válasz: A babaolajjal,amit receptre írt a gyerekorvos. El fog múlni tõle! Boldog babaázást! 2 hónapos kisfiú anyukája

A babaolajjal, amit receptre írt a gyerekorvos. El fog múlni tõle! Boldog babaázást! 2 hónapos kisfiú anyukája
Hidratálni:mosdókenõcsel fûrdesd.Utána be kell kenni vagy a mosdókrémmel újra vagy babaolaj, paraffin olaj, Sudokrém, Gabi lanoilinos krém vagy egyéb babatestápolóval.
Az én babámnak is nagyon hámlott a bõre, és a gyermekorvos és a védõnõ is a Babé fürdetõt ajánlotta. Születése óta azzal fürösztjük, szépen helyrehozta a bõrét. Ha gondolod, próbáld ki, gyógyszertárban lehet kapni. 8, 5 hetes baba anyukája :-)
Az én babámnak is nagyon száraz volt a bõre.Szegénykének ki is volt repedve a csuklójánál és a bokájánál.Az orvos álltal felírt fürdetõkrémet és testápolót használtam.Most már "nagy lány", 21 hetes és szép a bõre.
Babaolaj, de a védõnõm mondta a sima napraforgó olajat az álltatában mindig van otthon. Jó babázást 3hónapos kislány anyukája
Nekünk a Neugranormon kenõcs 2 nap alatt gyönyörûen helyrehozta:-)

2 hetes babámnak nagyon hámlik a pocakja, lábfeje, kézfeje. Mivel kezelhetem?

Napraforgóolajjal kentem eddig, de nem látok javulást, s?t, talán még rosszabb lett. Gyakorlatilag az egész kis hasáról jön le a b?r.

Legjobb válasz: Nekem a babaolaj vált be

Nekem a babaolaj vált be
Nekünk a doktornõ a naturlandos fürdetõkrémet írta ki.Azzal kentem be minden pelusozásnál a kis testét ahol értem.Nagyon szépen helyre jött.Az igazából olyan neki mint egy testápoló.Remélem segít.
Szia.az én kislányomnál is ez volt a helyzet.én minden fürdi után bekenytem (nyakától a lába ujjáig. csak a kis kézfejét nem mert azt mindig szopizza ha kiesik a cumija)BABA Hypoallergén Testápolóval a dmben 589Ft azt hiszem.pár nap és helyrejött.
Szia! Nekem az orvos a napraforgó olajat javasolta, amit fürdetés elõtt kell rátenni és a naturlandos fürdetõvel lemosni. Nekünk pár nap alatt elmult.
Szia!kend át gyógyszertári napraforgó olajjal, maj mi kamillás fürdõvizet csináltunk neki és diónyi nagyságú fürdetõ krémet oldottunk fel forróvízbe azt is beleöntötük a vízbe.Ez volt a fürdõvíz , majd babaszappannal átmostuk, kis fürdõronggyal töröltem át ahol nagyon hámlott neki. Kb egy hét alatt lement róla mindenhol.ez tisztulási folyamat, ne dörzsöld neki direkt.Nekem nagyon kipattogott a bõre meg egy tíz ftos nagyságban koszmós lett a feje, búzakorpát kell leforrázni és azzal a vízzel fürdetni, nagyon szépen helyre rakta a bõrét.ezt is kipróbálhatod.4hetes baba mamája
Mi is babaolajjal kentük és elmúlt tõle. 1 hónapos kisifiú anyukája
Minden baba hámlik a megszületés után Nekünk a gyerekorvos írt fel fürdetõ kenõcsöt azzal fürdetjük még mindig / 7 hetes/. A védõnõ pedig azt ajánlotta, hogy azzal a kenõccsel amivel fürdetem Ung.hydrophillukum nonionicum fürdetõkrém. Ez nekünk nagyon bevált. Csak a buksiját és a arcát nem mosom ezzel.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!