Találatok a következő kifejezésre: 2 hetes adjak teát Ha igen (1 db)

2 hetes kisfiamnak adjak teát? Ha igen mijet és mennyit?

Legjobb válasz: Ne! Szoptasd igényszerint. Ha kell a hõségben óránként.

Ne! Szoptasd igényszerint. Ha kell a hõségben óránként.
Ahogy azt látni fogod, a válaszok nagyon eltérnek! Én az elsõ perctõl adok a kislányomnak üresen kamilla teát, nagyon szereti, és hát ebben a melegben szerintem kell a folyadék nekik is. Az óránkénti szoptatásnak nem vagyok híve, elõfordulhat, hogy pl fõzök, mosok, takarítok és ez nem megy úgy, hogy közben a mellemen a gyerek. Elismerésem mindenkinek, aki ezt meg tudja csinálni. És persze a gyerek az elsõ, de azért még én is élek... És a férjem is. A teával szeritem nem teszel rosszat, de tégy belátásod szerint! Jó babázást!
Én sem adnék teát, ha meg tudod oldani a sokszori szoptatást. A 2 hét, még bõven a gyermekágyas idõszakon belül van. Jó lenne, ha nem kellene mosnod, takarítanod ezen idõ alatt.:) )) Szerintem az LLL honlapját nézd meg, hogy õk miért nem ajánlják a teáztatást! (Úgy emlékszem, hogy az elsõ hónapokban épül ki a csecsemõ egészséges bélflórája az anyatej által, ezért kár megbolygatni ezt a folyamatot más folyadékkal. A tej egyben szomjúságot oltó ital is, mert a szopás elején híg, vízszerû folyadékot iszik a baba, és késõbb jön a zsírdúsabb laktató tej.)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Éjszakai ébredések ellen mit tegyek?

11 és fél hónapos a kislányunk. Katasztrófák az éjszakáink. Negyed óra, 20 perc, fél óránként ébred, felsír. Már sokszor alig bírok felkelni hozzá. Nagy baja nem lehet mert iszik és a cumit odaadjuk neki és alszik is általában. Éhesnek nem éhes, párásítunk. Én még amire gondoltam, hogy refluxos és a gyomorsav bántja, de nemtudom. A gyógyszerét is megpróbáltam az esti vacsorájával beadni, de semmi változás. Lehet nem ér semmit. Segítsetek!!! Vagy le kellene valahogy szoktatni a cumiról?

2

1 év körüli babátoknak mennyi az átlag testhője?

Bocsi, lehet hogy buta kérdés, csak kíváncsi vagyok, hogy az én kisfiamnak magas vagy az a normális...

2

Tesók 2 év különbséggel? Pozitív és negatív indokokat kérnék, tapasztalt anyukáktól.

8

Hol lehet Bp. -en nagykerben pelenkát venni? Jelentősen jobb ára van, mint a boltokban?

2

Érdekes kérdés: ha valakinek babák vannak a bögréjén, az utalhat arra, hogy babát szeretne?

Még nincs gyereke egyébként ennek az illetőnek...

4

Milyen pelenkát ajánlotok mit vegyek az újszülött babámnak?

7

Segítség! Nem tudok eljönni GYESre! Szülés után rögtön munkába kell álnom, hogy készüljek fel rá?

Sajnos úgy alakult, hogy lehet még a hat hetet sem tudom kivárni. Férjem munkanélküli lett, én keresek többet. Visszavennének teljes állásba.

Erre hogyan lehet felkészülni? Még van egy hónapom szülésig, de még most is dolgozom...

9

Meg merjem venni ezt a babakocsit?

http://aprod.hu/hirdetes/peg-perego-pliko-p3-pramette-babako..

Mennyire lehet téliesíteni?

13

Kisbabám kúszását meg kellene mutatni egy Dévényesnek?

A kislányom 8 hónapos,olyan gyorsan kúszik mint a villám,de nem régen mikor itt volt a védönöm mondta h nem mindig hajlitja be a jobb lábát mikor halad.Azt mondta lehet csak rosszul tanulta meg a dolgot és tornáztassam hogy hátha belejön.El is kezdtem ez volt két hete,viszont még most se mindig hajlitja be a lábikót kuszi közben.Eddig minden rendben volt,már ülni is tud magától és olykor pár lépést már mászik is.Mindenképpen elvinném tornára(biztos ami biztos) csak arra lennék kiváncsi h másnak is volt e ilyen,és ha igen mit mondtak rá vagy mit kellet csinálni a picivel??

2

Az, hogy baba mellett zuhanyozni sincs idő, az ugye csak költői túlzás? Vagy szó szerint kell érteni?

Még nincs gyerekem, nem is ítélkezem, csak kíváncsi vagyok.
Én azt gondolom, hogy ha máskor nem, amikor apuka hazaér akkor van anyukának 10 perce zuhanyozni.

Veletek hogy volt?

46

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!