Találatok a következő kifejezésre: 2 hetes a kislányom, végig erőlködött (1 db)

2 hetes múlt a kislányom, végig erőlködött éjszaka, pedig nincs szorulása. Volt kaki, puki, mégis erölködött utána is. Mitől lehet ez?

az orvos szerint túl sokat eszik, a véd?n?m szerint pedig teljesen normálisan eszik (3-4 óránként van hogy fél órát, de van hogy többet van cicin). szerintem is normálisan eszik, nem cumizik a cicin, eszik. mi lehet a baj? adjak infacolt neki éjszakára?

Legjobb válasz: Azt nem írtad,hogy sírt-e vagy sem.Ha aludt,akkor nem kell neki semmit adni.Ha sírt sem biztos hogy infacol kell,ha volt puki is és kaki is.

Azt nem írtad, hogy sírt-e vagy sem.Ha aludt, akkor nem kell neki semmit adni.Ha sírt sem biztos hogy infacol kell, ha volt puki is és kaki is.
Szia, a lányom ugyan ezt csinálja. Általában egész éjszaka. Nem sír (ill. néha, egy pár másodpercig), inkább csak nyöszörög, mocorog... Én már próbáltam mindent, adtam neki infacolt, gyógyszertári kutyulosat, homeopátiás szert-semmi, ugyan úgy csinálja. Nálunk kb. 1 - másfél hete kezdõdött (ma egy hónapos). Remélem most már elmúlik bármi is legyen ez.
A kérdező hozzászólása: volt olyan éjszaka mikor csak nyöszörgött, mocorgott. a múlt éjszaka azonban sírás volt és csak cumival nyugodott meg. olyan volt mintha tiszta görcs, ideg lenne a gyerek :(. annyira rossz hogy nem tudok rajta segíteni :(((. masszíroztam, hasra fektettem, többször büfiztetni próbáltam, semmi nem használt ezek közül :(. valami ötlet? ja és semmi olyat nem ettem, ami bánthatná a pociját. teljesen tanácstalan vok :(.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

7 hónaposan mekkora volt a kisfiatok?

Az én babám 69cm és 7400g. Kevésnek találom. Az utóbbi 2 hónapban csak 300g-okat hízott.

3

8 hónaposom elkezdte csikorgatni a fogát, pedig épp 3 napja, h. kijött a 3. foga, amivel képes erre a csodálatos tudományra. Kb. meddig fog ezzel elkápráztatni? Illetve valami ellenszer?

5

Anyukák! Mit tesztek 1 év körüli kisfiatok mikulás csomagjába?

12

Bajban vagyok? Mikor szoktattátok át a leesésgátlós ágyra a gyermeketeket?

Az első lányom,minden probléma nélkül 16 hónaposan került át.

6

Hogy hívják azt a műanyag piros csatot, ami a vállon átfutó részt fogja össze hátul a gyerekülésnél?

Sajnos eltört ez a csat és már mindenhogy beírtam a keresőbe, nem találok rá, hogy hol lehetne beszerezni... Ha esetleg tudnátok segíteni azt nagyon megköszönöm!

0

Titeket nem kerget néha az őrületbe?

Kedves Anyukák, sorstársak :) Ti is érzitek néha azt, hogy az az édes kis bébibogyó, aki annyira nagyon szerettek, és az életeteket adnátok érte, néha annyira az őrületbe kerget, hogy fel tudnátok robbanni? Õszinte válaszokat várnék, olyanokét, akik már érezték azt, hogy mindjárt eldurran az agyuk.. például egy sikertelen altatás, egy nyűgösebb nap közben. Ugye ez normális érzés? Õ az első babánk, nincs tapasztalatom.. mindenkitől, elsősorban a nagyszülőktől halljuk, hogy jaj hát Ti is nagyon sokat sírtatok, és "én nagyon türelmes voltam, sosem kiabáltam veletek". Létezik ilyen? Tényleg ki lehet bírni, hogy az ember ne emelje fel a hangját soha? mert megmondom őszintén, nálam előfordult.. olyankor mintha nem lennék önmagam. Még átgondolni is képtelen vagyok a helyzetet.. persze tudom, hogy nyugodtnak kellene maradni, de akkor, abban az adott pillanatban nem megy.. jólesett ezt most kiírni.. bármit írtok, szívesen veszem.. csak ne bántsatok..

27

Másnak volt már a babája két hónaposan lázas?

Tegnap 37.9 volt a hője. Felhívtam az orvosunkat, azt mondta, hogy próbáljam neki csillapítani, ez volt délben. Majd este ismét 37.6 lett. Akkor kapott megint egy fél kúpot, azóta nincs láza. Ömlik a nyála, eszi az öklét. Létezne, hogy a foga? Olyan pici még ahhoz. Volt már valakinek így a babája?

2

Hogy alakul 3-4 hónapos babák napirendje?

Mindenki írjon akinek első babája és akinek döbbedik. :)

6

Van akinek a babájának kimaradt a forgás?

4

Mi lesz a kisbabámmal?

A kisfiam 2 honapos és sajnos meg kell müteni nem tudom tovább halogatni.két nap a korház mi lesz vele apa sokáig dolgozik nem sokat látja mamája is ot se nagyon ismeri.annyira félek hogy itt kell hagynom.a másik a szoptatás hagyjam abba válasszam le és adjak neki tápszert vagy fejjek a korűházban adig ugye marad a cumisüveg és utánna tudnám még szoptatni vagy ez lehetetlen.teljesen tanácstalan vagyok.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!