Találatok a következő kifejezésre: 2 hetes a kislányom, végig erőlködött (1 db)

2 hetes múlt a kislányom, végig erőlködött éjszaka, pedig nincs szorulása. Volt kaki, puki, mégis erölködött utána is. Mitől lehet ez?

az orvos szerint túl sokat eszik, a véd?n?m szerint pedig teljesen normálisan eszik (3-4 óránként van hogy fél órát, de van hogy többet van cicin). szerintem is normálisan eszik, nem cumizik a cicin, eszik. mi lehet a baj? adjak infacolt neki éjszakára?

Legjobb válasz: Azt nem írtad,hogy sírt-e vagy sem.Ha aludt,akkor nem kell neki semmit adni.Ha sírt sem biztos hogy infacol kell,ha volt puki is és kaki is.

Azt nem írtad, hogy sírt-e vagy sem.Ha aludt, akkor nem kell neki semmit adni.Ha sírt sem biztos hogy infacol kell, ha volt puki is és kaki is.
Szia, a lányom ugyan ezt csinálja. Általában egész éjszaka. Nem sír (ill. néha, egy pár másodpercig), inkább csak nyöszörög, mocorog... Én már próbáltam mindent, adtam neki infacolt, gyógyszertári kutyulosat, homeopátiás szert-semmi, ugyan úgy csinálja. Nálunk kb. 1 - másfél hete kezdõdött (ma egy hónapos). Remélem most már elmúlik bármi is legyen ez.
A kérdező hozzászólása: volt olyan éjszaka mikor csak nyöszörgött, mocorgott. a múlt éjszaka azonban sírás volt és csak cumival nyugodott meg. olyan volt mintha tiszta görcs, ideg lenne a gyerek :(. annyira rossz hogy nem tudok rajta segíteni :(((. masszíroztam, hasra fektettem, többször büfiztetni próbáltam, semmi nem használt ezek közül :(. valami ötlet? ja és semmi olyat nem ettem, ami bánthatná a pociját. teljesen tanácstalan vok :(.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miért csinálja ezt a kislányom?

Sziasztok lenne egy kérdésem! Van egy 16 hós lányom aki mostanába ezt csinálja hogy ha mondjuk neki fogja meg a kezünket akkor vagy neki áll sirni és leül vagy ha mi fogjuk meg a kezét akkor elengedi magát és mi tartjuk mert nem hajlandó a lábán állni és vigyorog. Ma annyira felidegelt de bántani nem akarom! Mit rontottunk el? Mit csinálhatnánk vele?

7

Nektek is nyugtalan ma a babátok/gyereketek?

Egész nap alig alszik 4hetes kislányom.Cicizne mindig.Mozdulni nem bírok mellőle mert sír,nyafog.

10

Kisbabás anyukák, mennyi időtök van magatokra?

Napi,heti vagy havi szinten.
Koszonom

9

Van itt még olyan akinek 9 hónap körüli babája izgalmi állapotban remeg?

Még 4 hónapos volt amikor voltunk neurológián vele mert akkor még szopizás közben is sokszor beremegett. Egy hónap múlva kontroll is volt , mindkétszer azt mondták szépen fejlődő egészséges baba csak érzékeny és ezért remeg de majd elhagyja. Most 9 hónapos és megint megemlítette a doktornő, hogy szerinte már múlnia kéne ennek a dolognak. A szopi közbeni el is tűnt viszont ha sír, fél, örül vagy nagyon akar valamit akkor remeg. Most elküldtek minket egy dévényeshez ,hogy ő is nézze meg. Nagyon aggódom. Van vagy volt valaki hasonló helyzetben? Ha kinőtte valakinél akkor mikorra ?

3

Tesóknak Tamás és Tamara?

Van egy 3,5 éves fiúnk, őt Tamásnak hívják.
Hugi egy hét múlva születik, a terhesség elejétől biztos voltam benne, hogy Tamara lesz, de most kicsit meginogtam.
Igazság szerint a Tamara becézésétől tartok egy kicsit: Tomi - Tami

Mit gondoltok? Van esetleg egyéb ötletetek a Tamara becézésére?

8

Olyan anyukák válaszára lennék kíváncsi, akinek a babája még kétszer alszik napközben.1- másfél év körüli babátok mennyit van ébren két alvás között?

Végigaludja az éjszakát?

7

Babylove Dm-es cumisüveg jó? Meg vagy vele elégedve?

3

Oktatott már ki kérdésednél a válaszoló?

Nem szimpla,az ő látásmódja szerinti válaszra gondolok,hanem kioktatásra,méghozzá "kedves"módon.

15

Mi történik ha csecsemőnknek 2 óránként adunk enni tápszert mert kéri, és vizet alig iszik?

9

Ti nem utáljátok, hogy a mini pelenkák 100 db-ot, a maxi pelenkák 40 db-ot tartalmaznak ugyanannyi pénzért :S?

Arról nem is beszélve, hogy a maxi plus meg a junior méret még ennél is kevesebb. 18 hós husis kislányom van, lassan maxi plusot kell vennem.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!