Találatok a következő kifejezésre: 2 hetes a kislányom, végig (3 db)

Hát ezt így elég nehéz.... Elég sokfelé van az országban... Hol laksz?
A mi településünkön a védõnõk szerveztek minden hónapban 1-2 baba-mama klubbot a helyi mûvelõdési házban, ahova esetenként szakembereket is meghívtak egy-egy témában pl. szoptatási tanácsadót, gyerekorvost, babahordozási (hordozókendõs) tanácsadót, stb. Az elmúlt években bedig néhány anyuka is indított saját szervezésû klubbot havi 1 alkalommal, amit a gyerekkönyvtárban tartanak és minden babás anyukát szeretettel várnak. Szerintem kérdezd meg a védõnõdet, mert ha õk nem is szerveznek ilyesmit, biztosan tud róla, hogy a körzetetekben hol tartanak baba-mama klubbot.
Hát nálunk a védõnõk nem tartanak semmiféle klubot, és amikor rákérdeztem, csak annyit mondott hogy itt nincs baba-mama klub, de azt sem tudta szerintem, hogy a környéken van-e. Ha a ti településeteken nincs, akkor az internetet ajánlom, ott próbálj utánanézni hogy merre van klub, vagy esetleg baba-mama torna, ringató stb.
A kérdező hozzászólása: X.kerbe kõbányán árkád közelében

2 hetes múlt a kislányom, végig erőlködött éjszaka, pedig nincs szorulása. Volt kaki, puki, mégis erölködött utána is. Mitől lehet ez?

az orvos szerint túl sokat eszik, a véd?n?m szerint pedig teljesen normálisan eszik (3-4 óránként van hogy fél órát, de van hogy többet van cicin). szerintem is normálisan eszik, nem cumizik a cicin, eszik. mi lehet a baj? adjak infacolt neki éjszakára?

Legjobb válasz: Azt nem írtad,hogy sírt-e vagy sem.Ha aludt,akkor nem kell neki semmit adni.Ha sírt sem biztos hogy infacol kell,ha volt puki is és kaki is.

Azt nem írtad, hogy sírt-e vagy sem.Ha aludt, akkor nem kell neki semmit adni.Ha sírt sem biztos hogy infacol kell, ha volt puki is és kaki is.
Szia, a lányom ugyan ezt csinálja. Általában egész éjszaka. Nem sír (ill. néha, egy pár másodpercig), inkább csak nyöszörög, mocorog... Én már próbáltam mindent, adtam neki infacolt, gyógyszertári kutyulosat, homeopátiás szert-semmi, ugyan úgy csinálja. Nálunk kb. 1 - másfél hete kezdõdött (ma egy hónapos). Remélem most már elmúlik bármi is legyen ez.
A kérdező hozzászólása: volt olyan éjszaka mikor csak nyöszörgött, mocorgott. a múlt éjszaka azonban sírás volt és csak cumival nyugodott meg. olyan volt mintha tiszta görcs, ideg lenne a gyerek :(. annyira rossz hogy nem tudok rajta segíteni :(((. masszíroztam, hasra fektettem, többször büfiztetni próbáltam, semmi nem használt ezek közül :(. valami ötlet? ja és semmi olyat nem ettem, ami bánthatná a pociját. teljesen tanácstalan vok :(.

2 hetes kislányomat ebbe az időbe még nem mertem kivinni, mindig csak ablakot nyitunk rá 10-15 percre mert végig üvölti az öltöztetést és utána is amíg rajta van a sapi. Ezért ki se merek vele menni, hogy győzzem le ezt a dolgot magamban?

Nektek is sírt ugye? Vagy csak én vagyok ilyen béna?;(

Legjobb válasz: Szia! Dehogy vagy béna, ne is gondolj ilyeneket. Az én kisfiam 6 hónapos de még most is sír öltözéskor, fõleg most, hogy több ruhát kell felvenni. A sapkát és a sálat külön utálja, sikítva sír amikor ráadom, de amikor beleteszem a babakocsiba és érzi a friss levegõt, megnyugszik. Kitartást, és sok sikert!

Szia! Dehogy vagy béna, ne is gondolj ilyeneket. Az én kisfiam 6 hónapos de még most is sír öltözéskor, fõleg most, hogy több ruhát kell felvenni. A sapkát és a sálat külön utálja, sikítva sír amikor ráadom, de amikor beleteszem a babakocsiba és érzi a friss levegõt, megnyugszik. Kitartást, és sok sikert!
Szia, nyugodj meg, nem vagy béna!Nekem ma 3 hetes és én eddig is kivittem, bár tegnap hogy fagy volt szinte egész nap, elmaradt a séta.De ma viszem csípõszûrésre-ezért ki kell hogy menjünk.Figyu, etesd meg, tedd tisztába, kicsit nyugtasd meg és azután próbálkozz a beöltöztetéssel, persze utoljára a sapit.Nem tudom cumizik e, ha igen, add a szájába-és vidd ki a levegõre.Hidd el élvezni fogja kint.Beszélj hozzá közben, nyugtasd.Próbálkozz!!Sikerülni fog, jó sétálást :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! Akkor majd ma megpróbálom ha felkelt, megetetem, beöltöztetem, tiszta pelus és kimegyünk. Vmikor el kell kezdeni. Egyébként nem cumizik, próbálkoztam már de neki csak a cicim kell.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!