Találatok a következő kifejezésre: 2 hete voltunk együtt a barátommal (36 db)

2 hete voltam együtt a barátommal. Mikor lenne jó tesztelni?

Nincsenek tüneteim meg ilyenek de már nagyon kiváncsi vagyok van e baba. szerintetek kimutatná már a teszt?

Legjobb válasz: 14 nappal az aktus után érdemes elõször tesztelni, a pontos dátumot Te tudod, hogy mikor voltatok együtt

14 nappal az aktus után érdemes elõször tesztelni, a pontos dátumot Te tudod, hogy mikor voltatok együtt
Már lehet, hogy kimutatná. A peteérés környékén voltatok együtt?
esedékes mensi napján érdemes leghamarabb tesztelni ha nem jön meg, és azt is csak reggeli elsõ pisibõl
A kérdező hozzászólása: Igen peteèréskor voltunk együtt. Holnap kellene megjönnie még semmi elõjel. :)

2 hete voltam együtt a barátommal megszakításos védekezéssel és már meg kellett volna jönnie. Nagyon félek hogy terhes vagyok, semmi jelét nem érzem annak h meg akarna jönni. Ha stresszelek, eltolódhat a mensim? Félek tesztet csináltatni. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia, elhuzodhat a stressztol. Figyelj, most mar semmit nem tudsz tenni, jobb ha nem izgulsz. Ha megjon a mensid, akkor inkabb jojjon meg elobb, ne hatraltasd a stresszed miatt. Ha pedig nem jon meg, akkor se stresszelj. Vegyel 2 kulonbozo tesztet, es reggeli pisibol csinald majd meg, kulonbozo napokon a tesztet. Ha gond van beszelj anyukaddal, vagy aki kozel all hozzad, es segit! Ne dugd homokba a fejedet, ha gond van gyorsan kell cselekedni, minel elobb doki, aztan megbeszeltek mindent. Ha negativ lesz a teszt, megjon a mensid irassal azonnal fogamzasgatlo tabit, fizesd a baratoddal felesbe az arat.

Szia, elhuzodhat a stressztol. Figyelj, most mar semmit nem tudsz tenni, jobb ha nem izgulsz. Ha megjon a mensid, akkor inkabb jojjon meg elobb, ne hatraltasd a stresszed miatt. Ha pedig nem jon meg, akkor se stresszelj. Vegyel 2 kulonbozo tesztet, es reggeli pisibol csinald majd meg, kulonbozo napokon a tesztet. Ha gond van beszelj anyukaddal, vagy aki kozel all hozzad, es segit! Ne dugd homokba a fejedet, ha gond van gyorsan kell cselekedni, minel elobb doki, aztan megbeszeltek mindent. Ha negativ lesz a teszt, megjon a mensid irassal azonnal fogamzasgatlo tabit, fizesd a baratoddal felesbe az arat.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen:) sokat segített már ezis:)
A kérdező hozzászólása: akkor ne stresszeljem magam, most vagyok a 28. napon....hát nagyon bízom benne hogy nincs semmi baj..
Hát, akkor pont peteéréskor voltatok együtt... De nyugtasson a gondolat, hogy akik akarnak babát, és peteéréskor vannak együtt, ott is csak 20%-os a siker. Ok, tudom, ha benn vagy a 20%-ban, ez nem vigasz.. De szerintem a rossz is jobb a bizonytalannál. Csinálj tesztet, és kiderül, miért késik. Szorítok, hogy ne legyen semmi baj... Mennyi idõs vagy? ÉS irass fogamzásgátlót. (Ha pl. holnap elmész dokihoz, kiderül miért nem jött meg - lehet akár ciszta is az ok - és el is tudod kezdeni a tablettát a mensi elsõ napján)
A kérdező hozzászólása: 19 leszek nyáron, és úgy döntöttem hogy várok még egy pár napot és megcsinálom a tesztet...hát énis remélem h nm vagyok benne a 20%-ban..fogamzásgátlór már irattam fel, és ki is van váltva, csak meg kéne h jöjjön mostmár...
Mivan?? :D
Szia! ha védekeztetek, meg.
Igen természetesen meg fog jönni. Emlékezz vissza biológiai tanulmányaidra, hogy ha a beágyazódás nem történik meg akkor menstuálsz. Nem értem az elõzõ kérdezõ, miért szólja le ezt a kislányt, hiszen õ csak kérdez... 25/f
Hmm...ezt azért én nem mondanám ilyen biztosra. Ha nem védekeztek, és terhes lett, attól még megjöhetett múlt hónapban, és elõfordulhat, h a köv. nem jön meg. Vagy még a köv. is megjön. Láttunk már ilyet, nem? Vannak elegen, akik terhesség korai szakaszában menstruálnak. Én bizonyosságot teszttel szereznék.
A kérdező hozzászólása: Nem késett a mensim.Rendesen megvolt

2 hete voltam együtt a barátommal. Lehet vmi jele már ha terhes lettem? Ilyenkor van már hányinger?

Legjobb válasz: Ilyenkor még nincsen. De leírhatnád részletesebben is h miért gondolod h terhes vagy

Ilyenkor még nincsen. De leírhatnád részletesebben is h miért gondolod h terhes vagy
A kérdező hozzászólása: hányingerem van és a hasam alatt is szokott fájni de nem mindig.. kicsit feszült vagyok mostanában és most kellene majd megjönnie..ez lehet a feszültség miatt is?vagy a menstruáció jele, de eddig még nem voltak ilyen jelei mikor megjött?
Nem pont erre gondoltam, hanem h kiszakadt e gumi ha azzal csináltátok stb:)
Hányingered lehet attól is, hogy feszült vagy. Tapasztalat.

Kb 2 hete voltam együtt a barátommal és azota a szemérem ajkajim 2szeresére duzzadtak, és nem akar elmulni na és fáj is (WC-zésnél is) mit tehetnék mitől van ez?

Legjobb válasz: Te most annyit tehetsz, hogy elmész dokihoz. Minél hamarabb. Csak õ fogja tudni megmondani, hogy pontosan mi van.

Te most annyit tehetsz, hogy elmész dokihoz. Minél hamarabb. Csak õ fogja tudni megmondani, hogy pontosan mi van.
Terhesség esetén is megdagadnak a szeméremajkak a vérbõség miatt!
Nem akarlak megijeszteni, de nekem így jelentkezett a gombás fertõzés!Irány a doki!Nem szabad viccelni ezzel!Csak károd lehet belõle ha nem mész el!
vagy a bartholin-mirigyek gyulladtak be, azokat ki szokták vágni, ha sokszor elõfordul, de ha ritkán irnak ki rá kenõcsöt! nézz utánna a google-ban!
aktus után két héttel csinálj egy tesztet , azért nem fog késni, mert elõször szexeltél!
Elõfordulhat, hogy késik az elsõ után lelki okoktól is, nekem is késett, na de én rendesen védekeztem. Így viszont, hogy nem védekeztetek, simán teherbe is eshettél és lehet attól késik...
Már miért lenne normális? Mielõtt szexelsz, nem illene utánanézni a fogamzásgátlásnak? Hol hallottad, hogy a szûzhártya véd a teherbeeséstõl?
Miert olyan nagy luxus felhuzni egy ovszert? Es most jon a 20.000x elmondott oreg szoveg.. A pasik elovaladekaban is lehetnek spermak.. Elovaladek pedig barmikor tavozhat a peniszbol, orgazmus elott, kozvetlenul a szex elejen, mikor izgalomba jott a srac stb. Remenykedj, ha meg nem jon meg vegyel tesztet.
"Egy hete voltam együtt a barátommal és nem védekeztünk" Nincs több kérdésem.
Az nem védekezés. Attól még teherbe eshetsz. A védekezés a gumi.
A kérdező hozzászólása: A fiu nem élvezett belém!vigyázott
Ha idõsebb, legalább neki lett volna esze. Ha most nevet is, majd a tartásdíjkor nem fog. Attól mert szûz vagy, attól még termékeny vagy. De szerintem nem vagy terhes, két nap az semmi. Nekem normál szokott 5-öt késni minden hónap. Volt, amikor két hetet. Egyébként nem kell már stresszelni, hiszen ha így is van, ez van. De szerintem nem lesz semmi baj.
Ha beléd élvezett akkor gratulálok a kisbabához
Nem.hiszem h normalis lehet h csak rastresselsz de h lehetel ilyen felelotlen h.nem vedekezettek???0.0
Hát ha nem védekeztetek, akkor azért is késhet, mert teherbe estél. Mit gondoltál, az elsõ szex az bónusz? Akkor nem lehet teherbe esni? Ennyi ésszel nem kellene dugni.
A kérdező hozzászólása: MEGVOLT A HAVIM!!
Várj!
Örülj neki!:) Ne aggódj...nincs itt semmi baj..
A kérdező hozzászólása: nekem soha nem szokott fájni a hasam !
Hát akkor igen, ez is közrejátszhat... A fehérfolyásodnak meg éppen, h el kéne múlnia a menszesz elõtt...legalábbis én nálam így mûködik..érzem, h fáj egy kicsit a hasam, meg ritkul a fehérfolyásom... Neked nem fáj még a hasad?
A kérdező hozzászólása: hát igazából emiatt stresszelek hogy nem jön meg. és elég sok fehér folyásom is van..ezis idegesit.
Nem kell félni, meg fog az jönni... Van egy bnõm, akinek több mint egy hónapot késett..vett tesztet is, de negatív lett...utána viszont meg is jött neki... Nem lehet, h vmi miatt ideges vagy és stresszelsz? Mert az is befolyásolni tudja néha:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm !:D hallodtam olyat hogy meleg vizbe kell ülni és az segit. igaz ez?:)
Nem vagy terhes, csak késik. Nyilván azért, mert most stresszes vagy, emiatt késöbb jön meg, ez is befolyásolja. Nekem volt, hogy 1 hónap is kimaradt, szóval nyugi. Csak várj.
Hány éves vagy? Mert attól még, hogy viszket a nunid, nem biztos, hogy egybõl meg kell kérni valakit, hogy vakarja meg...
ez ma már a 3. ilyen kérdés egy tizenéves lánytól.Amúgy nem lehetsz terhes.Csak késik
A kérdező hozzászólása: de terhes bisztos nem lehetek ugye? csakmert védekeztünk és utána rendesen megjött. csak most késik.
Várj.
A kérdező hozzászólása: hát remélem..

Körülbelül 2-3 hete voltam együtt a barátommal és gumióvszerrel védekeztünk, és minden rendben volt. Mennyi az esélye annak hogy terhes vagyok?

Nem volt lyukas a gumi mégis megijedek, hogy terhes vagyok mert késik a mensim (1,5-2 hetet) persze ennek száz oka lehet! Fájnak a melleim de ez a vérzés alatt (el?tt) is szokott fájni! Kérdésem:Mennyi az esélye annak hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ha valaki még meg tud nyugtatni írjon:)köszönöm:)

A kérdező hozzászólása: Ha valaki még meg tud nyugtatni írjon:) köszönöm:)
meglehetõsen kevés. azért ekkora késénél elkelne egy alapos nõgyógyászati vizsgálat, mert - ahogy mondtad - száz oka lehet a késésnek, és egyik sem túl bizalomgerjesztõ
A kérdező hozzászólása: Egy terhességi-tesztben megbízhatok?Még az is lehet az oka hogy idegeskedem!
nem vagyok 1 nagy szakértõ de ez játszódott el az én barátnõmmel is neki 10napot késett ugyan így semmi gáz nem volt csak h bevett elõzõ hónapban 1 72órásat nállatok nem volt ilyen?
A kérdező hozzászólása: Nem vettem be tabit!
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy azért késik mert túl ideges vagyok!Mivel tudnám megnyugtatni magam?Akkor talán megjönne!
Vegyél dm-ben clearblue terhességi tesztet, nagyon megbízható! Meg fog nyugtatni :) Egyébként ha gumival védekeztetek, akkor szinte esélytelen a terhesség.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek:)
szia! én régebben, 16-17 évesen nagyon izgulós voltam. mindig beképzeltem, hogy na most tuti terhes vagyok, mert megfogta a fülemet a barátom:) ilyen szinten paráztam. néha aztán, ha pl nem emlékeztem, hogy "cuccos" kézzel hozzám ért e vagy sem, annyira féltem, hogy egy hetet is késett. Szóval sztem simán lehet idegeskedéstõl.Csinál tesztet, ha nega, az meg fog nyugtatni kicsit, ha még egy hét múlva mindig semmi, sztem is menj dokihoz, lehet valami más gond van.

Másfél hete voltam együtt a barátommal belém hatol óvszer nélkül, de nem élvezet belém. A menzeszem előtt 2 nappal történt ez. Azóta nem jött meg és pár napja állandóan vizelési ingerem van lehetek terhes?

Legjobb válasz: Simán. Milliószor leírták már itt, hogy az elõváladékban is lehet életképes sperma. Persze kisebb itt az esély, + menzesz elõtt, de akkor is benne van a pakliba. Na meg a késés ami lehet az idegtõl, de a vizelési inger is lehet jel. Tesztelj.

Simán. Milliószor leírták már itt, hogy az elõváladékban is lehet életképes sperma. Persze kisebb itt az esély, + menzesz elõtt, de akkor is benne van a pakliba. Na meg a késés ami lehet az idegtõl, de a vizelési inger is lehet jel. Tesztelj.
Szerintem is lehetsz terhes! A közösülés során teherbe lehet esni, akkor is ha nem volt "végkifejlet"! Ha nem akartok babát legyetek óvatosabbak! Mensi elõtt kisebb az esélye, de bármikor összejöhet a baba, erre nincsenek törvények, a természet az úr!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!