Találatok a következő kifejezésre: 2 hete voltam a barátommal, óvszer (5 db)

Igen.
A kérdező hozzászólása: De egyébként közben csináltam tesztet és az negatív volt :S holnap csináljak másikat ?
Várj hétfõig, hogy biztos legyen. A legtöbb teszt csak a kimaradt menzesz után pár nappal mutatja ki.
Ha eddig pontos volt, akkor benne van a pakliban, még ha nem ment el akkor is, de az elõváladéktól is teherbe lehet esni.MIndenképp csinálj szerintem is pár nap múlva újta tesztet.

2 hete együtt voltam a barátommal. Védekeztünk óvszerrel. A menzeszemnek 4napja kellett volna megjönnie. Lehetséges? Vagy csak a stressz miatt késik? Amúgyis mindig késni szokott.

Legjobb válasz: Ha megfelelõen használtátok a gumit nincs oka az aggodalomra. Csak a stressz, de ha mindig késni szokott akkor minek stresszelsz? meg fog jönni.

Ha megfelelõen használtátok a gumit nincs oka az aggodalomra. Csak a stressz, de ha mindig késni szokott akkor minek stresszelsz? meg fog jönni.
most nekem is késett 4-et, én is be voltam parázva, ma jött meg. nem tudom, mi van most a lányokkal, sok ismerõsömnek késett. ha nem lyukadt ki, stb, akkor nem lehetsz terhes.:)
Kizárt.
Miért lenne lehetséges? Mi az ok, ami miatt úgy gondolod, hogy esetleg terhes lehetsz?
Egyáltalán nem vagy terhes. Viszont lehet, hogy komolyan felfáztál, vagy megfázott a veséd...ennek lehetnek rosszabb szövõdményei. Szólj a szüleidnek, és futás vele orvoshoz. Aztán beszélgess egy tapasztaltabb barátnõvel/rokonnal a teherbeesésrõl, mielõtt újra szeretkezel a barátoddal, mert a terhesség és a véres vizelet között semmi kapcsolat sincs, és ezt annak aki már szexuális életet él tudnia kell!
A kérdező hozzászólása: csak azért vetõdött fel bennem mert után 3 nappal fájni kezdett a vesém és akkor egyszer véres volt a vízeletem de csak egyszer, de lehet h ez csak felfázás volt
Szóval szerinted a véres vizelet a terhesség jele?

Másfél hete voltam együtt a barátommal belém hatol óvszer nélkül, de nem élvezet belém. A menzeszem előtt 2 nappal történt ez. Azóta nem jött meg és pár napja állandóan vizelési ingerem van lehetek terhes?

Legjobb válasz: Simán. Milliószor leírták már itt, hogy az elõváladékban is lehet életképes sperma. Persze kisebb itt az esély, + menzesz elõtt, de akkor is benne van a pakliba. Na meg a késés ami lehet az idegtõl, de a vizelési inger is lehet jel. Tesztelj.

Simán. Milliószor leírták már itt, hogy az elõváladékban is lehet életképes sperma. Persze kisebb itt az esély, + menzesz elõtt, de akkor is benne van a pakliba. Na meg a késés ami lehet az idegtõl, de a vizelési inger is lehet jel. Tesztelj.
Szerintem is lehetsz terhes! A közösülés során teherbe lehet esni, akkor is ha nem volt "végkifejlet"! Ha nem akartok babát legyetek óvatosabbak! Mensi elõtt kisebb az esélye, de bármikor összejöhet a baba, erre nincsenek törvények, a természet az úr!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!